×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky semenníky

Položky 97 až 128 z celkom 542

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luxusný update zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Vďaka dvom praktickým prackám sa prispôsobí vašej veľkosti, stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás i váš náprotivok.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Čierna

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepší erekčný krúžok, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hry, orálny sex, vytvaruje vám v nohaviciach neodolateľnú hrču ...

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    Užite si nekonečné vibrácie, úžasnú silu a tie najlepšie orgazmy s týmto jedinečným masturbátorom, ktorý zapĺňa dieru na trhu, nič také tu totiž ešte nebolo! Je jedno, či vám práve stojí alebo nie, nasaďte JETT pod žaluď, zapojte minivibrátory a vnímajte, ako sa pod vami prepadá zem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Ohare XL Black - Dvojitý vibračný erekčný krúžok

    Dvojitý vibračný krúžok s hebkými ušami premení vášho partnera na vašu obľúbenú vibračnú hračku, ktoré nenecháte len tak ležať. Čierny, vodovzdorný XL Ohare pohodlne sadne a je hebký ako zamat.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparentná

    Obávate sa nevery alebo len chcete dodať iskru vášmu intímnemu vzťahu? Chcete si vyskúšať nové erotické hrátky spojené s túžbou, ktorú nebude schopný bez Vás ukojiť? Nie je lepšie riešenie ako ho zamknúť.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Chcete vyskúšať extrémne a dlhé potešenie? Vyskúšajte túto sadu krúžkov! Určite si hovoríte, že na čo 3, to je zbytočné ... Ale opak je pravdou! Vyhrajte sa s nimi, umiestňujte na penis alebo pokojne aj na semenníky. Oddialia vašu ejakuláciu, zosilnia erekciu a zintenzívnia vyvrcholenie. Sú z príjemne pružného silikónu, ktorý je hebký a nebude vás ťahať za chĺpky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Objavte silu tohto špeciálneho erekčného krúžku! Používa sa v mieste medzi penisom a semenníkmi alebo pri koreni penisu. Je vyrobený z kvalitného TPE materiálu a pochádza z dielne značky Powering. Nechajte ho, aby vám pomohol zvýšiť váš výkon a tiež zintenzívniť vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparentná

    Obávate sa nevery, alebo len chcete dodať iskru vášmu intímnemu vzťahu? Chcete si vyskúšať nové erotické hry spojené s túžbou, ktorú nebude bez vás schopný ukojiť? Nie je lepšie riešenie ako ho zamknúť!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Intenzívne pocity, ohromujúca bolesť a nekonečné vzrušenie, to všetko získate s týmto extrémnym zariadením na drvenie semenníkov s 10 elektrizovanými režimami na rytmickú stimuláciu. Prichádza s tým značka Master Series a oproti iným drvičom semenníkov vyniká schopnosťou potešiť vaše semenníky elektrickými impulzmi, ktoré sú v ponuke v 6 intenzitách. Pomocou skrutiek si ľubovoľne volíte tlak na semenníky prostredníctvom trvanlivých plastových dosiek.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vládne vášmu vzťahu spravodlivosť? Toto duo luxusných erotických hračiek od We-vibe má pre každého niečo! Vibračný krúžok Bond pre neho a stimulátor klitorisu do nohavičiek Moxie pre ňu. Oba kúsky sa dajú ovládať buď ovládačom, alebo cez aplikáciu. Dráždite sa a vzrušujte sa kedykoľvek a kdekoľvek, táto predohra bude top!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Profesionálny erekčný krúžok v inovatívnom a ergonomickom dizajne z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 3,8 cm.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Power Clit

    Úžasné potešenie pre oboch partnerov! Užívajte si lahodné pocity s týmto erekčným krúžkom, ktorý svojou vibračnou časťou bude dokonale stimulovať ženský klitoris.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Power Ring L - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu zo silikónu najvyššej kvality s priemerom 4,5 cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaše semenníky budú milovať vibrácie, ktoré im dopraje tento Mr. Pleasure! Je vyrobený z mäkkého a veľmi príjemného silikónu a pomocou pohodlných krúžkov sa upína na penis. Potom už len stačí vziať do ruky ovládač a diktovať si také vibrácie, na aké budú mať vaše guličky práve chuť. A ak ovládač budete držať vy alebo vaša partnerka či partner, necháme na vás.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Vyrobený tak, aby bol pohodlný a navyše k tomu svietil v tme! Pretože pohodlie je pri sexe dôležité a erekčný krúžok, ktorý ťahá a škrtí, urobí samozrejme viac škody ako úžitku. Blush Performance Glo je z príjemného hebkého silikónu, je báječne pružný a bezchybne účinný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Niet väčšej stávky na istotu, čo sa potešenia mužských citlivých miest týka, ako Nexus Revo! Tento nový prírastok do početnej rodiny plnej kvalitných a efektívnych erotických pomôcok vám klasicky dopraje maximálnu spokojnosť. Do hry totiž zapojí nielen prostatu, na ktorej bude príjemne rotovať, ale tiež hrádzu, ktorú podráždia vibrácie a tiež penis a semenníky, ktoré zovrú pružné krúžky.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Stačí pridať štipku vibrácií a razom bude vaše milovanie plné ešte slastnejších pôžitkov! Tento silikónový vibračný krúžok od Pretty Love poskytne potešenie obom partnerom. Jej bude slastne vibrovať na klitoris svojou textúrovanou časťou a jemu jedným krúžkom stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu, a druhým krúžkom sa zachytí za semenníky, vďaka čomu bude držať na mieste. Podľahnite väčšiemu vzrušeniu z láskyplného sexu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Cocksling

    Tento dômyselný krúžok dodá vášmu prirodzeniu pôvab i silu, lebo zdvihne semenníky aj penis a dopraje im provokatívny vzhľad. Zároveň zvýši citlivosť oboch týchto orgánov, pretože ich stiahne a zmierni tak prúdenie krvi. Hračka je vyrobená z príjemného elastického materiálu, ktorý je pohodlný a zároveň hygienický, ak ju nebudete zabúdať po každom použití umyť teplou mydlovou vodou alebo použiť prípravok určený na čistenie erotických pomôcok.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Silikónová erekčná slučka s nastaviteľnou veľkosťou, ktorá sadne na každý penis a zaistí svojmu nositeľovi dlhotrvajúcu a pevnú erekciu.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Rohatý vibračný krúžok pre diabolské potešenie! Jeho jedinečný tvar zvýši vaše sebavedomie a poteší vás vibráciami. Dva krúžky sa nasadzujú za semenníky a na penis, ktorý bude účinne stiahnutý, čím sa posilní a predĺži jeho erekcia. Vibrácie pri milovaní budú dráždiť klitoris vašej partnerky a dosť možno sa dočkáte aj spoločného vyvrcholenia!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Trainer Ring Čierna

    Trainer Ring od obľúbenej značky Sport Fucker je erekčný krúžok a naťahovač semenníkov zároveň.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Ledově Modrá

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepším erekčným krúžkom, ktorý kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v spodnom prádle naodolateľnú guču...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Chcete si užívať o niečo viac? Prizvite k svojmu milovaniu tento dvojitý vibračný krúžok zo 100% silikónu. Je báječne pružný a stiahne váš penis pri koreni, čím posilní erekciu. Druhý krúžok sa potom zachytí za semenníky a vibračná časť sa rozoznie naproti klitorisu. Vyskúšajte, ako krúžok vie držať na svojom mieste a ako veľmi vie podporiť vzrušenie a vášeň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penis sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Červená

    Erekčný krúžok Atomic Jock Humpballs od obľúbenej značky Oxballs dokonale kombinuje tvrdosť s mäkkosťou, pocit stlačenia s pocitom víťazstva a všetko zakončuje slastným pocitom intenzívneho vzrušenia.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Vibrating Ring & Plug 595853 Black

    Chcete zažiť potešenie dva v 1, ktoré bude dvojnásobne intenzívnejšie? Táto dômyselná pomôcka prepojí váš penis s vašou prostatou, ktorú zároveň poláska 10 výkonnými vibračnými režimami. Mini vibrátor sa dá zo silikónového obalu vybrať a dobíja sa cez USB kábel. Objavte silnú dvojitú rozkoš!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Potrebuje pri sexe trochu podporiť, aby vaša erekcia bola pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie? Táto sada 3 silikónových krúžkov kovového vzhľadu je ideálna pre všetkých, ktorí si nie sú istí veľkosťou vhodného krúžku. Navyše môžete krúžky používať rôznymi spôsobmi a nosiť ich aj viac naraz. Vychutnajte si dlhotrvajúcu erekciu a s flexibilnými krúžkami z bezpečného silikónu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 542

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.