×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Venušine guličky hladký

Položky 97 až 128 z celkom 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    3 ruženínové vajíčka pre vás lepší život. Noste ich okolo krku, vo vrecku, v podprsenke alebo vo vagíne a objavte ich blahodarné účinky. Posilníte si s nimi svaly panvového dna, ktoré sa vám odmenia intenzívnejšími orgazmami, a prepojíte sa so svojou ženskou podstatou. Meditácia, harmónia, uvoľnenie, ženskosť! Neuveriteľné účinky Yoni vajíčok objavujú ženy po celom svete, objavte ich tiež!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lust Love Balls Pink

    Hľadáte príjemnú hračku pre intenzívne vzrušenie? Vyskúšajte tieto guľôčky s praktickou koncovou slučkou. Vkĺznu do vášho lona ako po masle a doprajú vám čistú extázu. Dajú vám totiž na výber z 10 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz ovládač s dosahom 25 metrov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    Mr Boss prichádza s novou kolekciou úžasných vibrátorov a rotátorov, ktorých motory dosahujú úchvatné vysoké výkony a zároveň sú super odolné! Patria sem tieto pôvabné vibračné guličky Dumas, ktoré vám pomôžu posilniť panvové dno a zažívať lepšie sexuálne uspokojenie. Vyberte si z ich 10 vibračných režimov a podľahnite sile výkonného motora!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Potrebuje posilniť svaly panvového dna? S Dorcel Love Balls to pôjde ľahko a príjemne! Sú to vibračné guličky, ktoré okrem iného v seba ukrývajú malou magnetickou guličkou, ktorej automatický pohyb je veľmi vzrušujúci a orgazmický. Vďaka koncovému ocásku sa guličky ľahko vyberajú a ich oválny tvar naopak umožňuje ľahké zavádzanie. Tak sa chopte diaľkového ovládača a vyberajte z 10 vibračných režimov a 7 režimov automatického pohybu vnútornej guličky.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Wristband Remote Soft Kegel Black

    Ste pripravená na najvzrušujúcejší tréning vášho života? Tieto vibrujúce guľôčky zintenzívnia vaše cvičenie a ich 12 vibračných funkcií vás aj poriadne nažhavia. Úroveň vibrácií sa volí diskrétnymi hodinkami, ktoré môžete mať na ruke vy alebo váš partner. Urobte niečo nielen pre svoje zdravie a majte pevné panvového dna, a teda aj užšiu vagínu a intenzívnejšie orgazmy!

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Love Balls Remote Controlled Pink

    Poďte si užiť zmyselné vibrácie vo vašom lone a posilnite svaly panvového dna! Tieto vibračné guľôčky ponúkajú 7 intenzívnych režimov voliteľných skrz ovládač. Necháte si ho vo svojej ruke alebo ho zveríte náprotivku? Spojte príjemné s užitočným a spevnite svoje panvové dno neodolateľne vzrušujúcim a vibrujúcim spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno bílo-Fialová

    SMARTBALLS teneo uno je ideálna pomôcka pre milovníkov menších vecí. Tieto vaginálne guľôčky (známe ako Venušine guľôčky) sú určené predovšetkým začiatočníkom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nova Kegel Balls Zelená

    Venušine guľôčky od zančky Svakom sú vyrobené z prvotriedneho silikónu, ktorý je 100% vodovzdorný. Táto sada je účinným kurzom pre všetky ženy, ktoré majú problémy s tesnosťou svojej vagíny po pôrode, chcú posilniť svaly panvového dna, zintenzívniť svoje orgazmy, či predchádzať inkontinencii. S touto sadou budete postupne zvyšovať hmotnosť guľôčok a efektívne tak posilníte nielen spomínané svaly panvového dna, ale tiež svoje zdravie a sexuálnu spokojnosť.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Ben Wa Balls

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tieto kovové venušine guľôčky budú vašou obľúbenou cvičebnou pomôckou! Posilníte s nimi svoje svaly panvového dna a zaistíte si tak užšiu vagínu a intenzívnejšie orgazmy. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Vajíčko z minerálu Ametyst pre váš lepší život. Noste ho okolo krku, vo vrecku, v podprsenke alebo vo vagíne a objavte blahodárne energické účinky minerálov. S Yoni si tiež posilníte svaly panvového dna, ktoré sa vám odmenia intenzívnejšími orgazmami, a prepojíte sa so svojou ženskou podstatou. Meditácia, harmónia, uvoľnenie, ženskosť! Neuveriteľné účinky Yoni vajíčok objavujú ženy na celom svete, objavte ich tiež!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Kegel Tighten Up II Purple

    Chcete vzrušujúcim spôsobom posilniť svaly panvového dna? Riešenie je jednoduchšie, než si myslíte, stačí nosiť tieto vaginálne guličky! Ukrývajú v sebe ďalšie voľne pohyblivé guličky, ktoré narážaním do vonkajších stien spôsobujú jemnú stimuláciu. Silikónový obal je príjemný na dotyk a odnímateľné guličky zaisťujú ľahké čistenie a priaznivá cena priamo nabáda k ich vyskúšaniu, tak sa nechajte zlákať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Venušine guľôčky Mya Beds sú elipticky tvarované guľôčky (balenie obsahuje jednu i dve guľôčky), vnútri každej z nich je oceľová guľôčka, ktorá pri pohybe prenáša vibrácie.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Posilňujte svaly panvového dna príjemne, jednoducho a štýlovo. Ich posilnenie má totiž množstvo benefitov! Budete si užívať intenzívnejšie orgazmy a váš partner iste ocení vašu namakanú užšiu vagínu. Táto sada je vhodná pre začiatočníkov, vyrobená je z hebkého silikónu a dopraje vám šťastie a zdravie.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    Posilujte svaly panvového dna príjemne, jednoducho a štýlovo s týmito citrónikmi. Ich posilnenie má totiž množstvo benefitov! Budete si užívať intenzívnejšie orgazmy a váš partner iste ocení vašu namakanú užšiu vagínu. Táto sada je vhodná pre začiatočníkov i mierne pokročilých, vyrobená je z hebkého silikónu a dopraje vám šťastie a zdravie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Blue

    Posilňujte panvové dno a zažite hlboké orgazmy so Satisfyer Yoni Power 2. Vďaka trom rôznym veľkostiam umožňujú tieto vaginálne guličky vyrobené zo zdravotnického silikónu postupné trénovanie svalstva.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Deva Pelvic Training Orquidea

    Hľadáte spôsob, ako efektívne posilniť svoje svaly panvového dna? Righual Deva je sada ideálna na precízny a postupný tréning. Jej sexy prevedenie priláka váš zrak a hebký silikónový materiál zase váš hmat. Súčasťou je jedno-guľôčka, dvoj-guľôčka a ešte jedna extra vymeniteľná guľôčka, čo je 5 rôznych závaží, s ktorými sa z každej začiatočníčky stane pokročilá cvičenka sa super intenzívnymi orgazmami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Fitty 2 Dumbell Kegel Balls Fuchsia 52g

    Už ste počuli o tom, že posilňovanie panvového dna prináša cenné benefity? Patrí medzi ne napríklad intenzívnejšie prežívanie orgazmov alebo aj prevencia proti inkontinencii. A ako panvové svaly posilniť? Stačí pravidelne nosiť tieto guličky, ktoré sú mäkké a flexibilné a už čoskoro spoznáte prvé rozdiely. Navyše majú guličky v sebe menšiu ťažšiu guličku, ktorá bude pri pohyboch narážať do vonkajších stien a prinášať vám tak veľmi príjemnú a jemnú stimuláciu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno bílo-indická Červená

    SMARTBALLS teneo uno je ideálna pomôcka pre milovníkov menších vecí. Tieto análne guľôčky (známe ako Venušine guľôčky) sú určené predovšetkým začiatočníčkam.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Geisha Double Kegel Balls Fuchsia 70g

    Už ste slyšeli o tom, že posilňovanie panvového dna prináša cenné benefity? Patrí medzi ne napríklad intenzívnejšie prežívanie orgazmov alebo aj prevencie proti inkontinencii. A ako panvové svaly posilniť? Stačí pravidelne nosiť tieto guličky, ktoré sú mäkké a flexibilné a už skoro spoznáte prvé rozdiely. Navyše majú guličky v seba menšiu ťažšiu guličku, ktorá bude pri pohyboch narážať do vonkajších stien a prinášať vám tak veľmi príjemnú a jemnú stimuláciu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love TrainBalls Gym Set 5 pack

    Nádherná sada 5 stimulačných guličiek, s ktorými spojíte príjemné s užitočným, lebo vás budú nielen pri každom pohybe príjemne stimulovať a vzrušovať, ale pomôžu vám aj účinne posilniť svaly panvového dna. Ich posilnením získate veľa benefitov, vaša vagína bude nielen pevnejšia a pocitovo užšia, ale predovšetkým budú vaše orgazmy intenzívnejšie a zabezpečíte si aj prevenciu proti nepríjemnej inkontinencii. Každá z guličiek má inú váhu, preto je táto sada úplne ideálna na dlhodobý tréning. Guličky sú vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je hygienický a bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • La Gemmes Yoni Egg Jade L

    Vajíčko z jadeitu pre váš lepší život. Noste ho okolo krku, vo vrecku, v podprsenke alebo vo vagíne a objavte blahodárne energické účinky minerálov. S Yoni tiež posilníte svaly panvového dna, ktoré sa vám odmenia intenzívnejšími orgazmami, a prepojíte sa so svojou ženskou podstatou. Meditácia, harmónia, uvoľnenie, ženskosť! Neuveriteľné účinky Yoni vajíčok objavujú ženy po celom svete, objavte je tiež!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brilly Glam Vibrating Kegel Beads with Remote Black

    Brilly Gram vám sľubuje, že z vašich všedných intímnych chvíľ urobí nezabudnuteľné zážitky! Bude sa venovať vašim potrebám, počúvať vás a rozmaznávať vás. Nie je však určený výhradne pre sólo hrátky, určite si s ním užijete aj v páre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g

    Chcete okúsiť silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey? Umocnite svoje túžby a orgazmy Venušinými guľôčkami, ktorých nosením si účinne posilníte svaly panvového dna a zabezpečíte si aj prevenciu proti inkontinencii. Kombinácia prvotriednych sklenených a silikónových materiálov je vhodná aj na dlhodobé nosenie, vyskúšajte ich!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Deva Pelvic Training Green

    Hľadáte spôsob, ako efektívne posilniť svoje svaly panvového dna? Righual Deva je ideálna sada na precízny a postupný tréning. Jej sexi prevedenie priláka váš zrak a hebký silikónový materiál zase váš hmat. Súčasťou je jedno-guľôčka, dvoj-guľôčka a ešte jedna extra vymeniteľná guľôčka, čo je 5 rôznych závaží, s ktorými sa z každej začiatočníčky stane pokročilá cvičenka so super intenzívnymi orgazmami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami+ Fialová

    Ami + pomôže ešte viac posilniť svalstvo panvového dna. Na zvýšenie citlivosti a ľahšie dosiahnutie orgazmu. Ami + je jedna malá, ťažká dvojgulička pre skúsené užívateľky.

    33,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rewolution Rewobeads Vibrating Balls Remote Control with Watchme Technology Purple

    Aby ste sa mohli radovať z benefitov, ktoré prinášajú silné svaly panvového dna, je potrebné začať s tréningom. Možno sa vám do neho príliš nechce, stále ho odkladáte a sexuálny život vám medzitým klesol na bod mrazu. A dosť! S touto súpravou guľôčok vás bude posilňovanie svalov panvového dna tešiť a baviť, tak poďte do toho!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lust Love Ball Pink

    Malý zázrak prináša veľké potešenie! Toto vibračné vajíčko s praktickou koncovou slučkou bude vaším najobľúbenejším milencom. Zažijete s ním čistú extázu! Má zamatovo hebký silikónový povrch a ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz ovládač s dosahom 25 metrov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Chcete si užívať intenzívnejšie a ľahšie dostupné orgazmy? A kto by nechcel! Kľúč je jednoduchý - je potrebné posilniť svoje panvové dno. A s tým vám pomôže táto súprava venušiných guličiek rôznych veľkostí a hmotností. Začnite s najľahšou guličkou a dopracujte sa k tej najťažšej.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Kegel Training Set Strawberry

    Posilujte svaly panvového dna príjemne, jednoducho a štýlovo. Ich posilnenie má totiž kopec benefitov! Budete si užívať intenzívnejšie orgazmy a váš partner zaiste ocení vašu namakanú užšiu vagínu. Táto sada je vhodná pre začiatočníkov, vyrobená je z hebkého silikónu a dopraje vám šťastie a zdravie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Kegel Training Kit Purple

    Potrebujete posilniť svaly panvového dna, pretože túžite po intenzívnejších orgazmoch, užšej vagíne a chcete si poistiť prevenciu proti inkontinencii? Táto sada je na to ideálna! Zostavíte s ňou 9 rôznych možností záťaže a pomôže vám, aby bol váš tréning precízny a odpovedal špeciálnym požiadavkám vášho tela. Posilňujte, trénujte a užívajte si!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Intimate Health Pelvic Floor Exercise Trainer 3 pack

    Chcete si zaistiť silnejšie orgazmy a zároveň prevenciu proti inkontinencii? Ovládnite svoje panvového dno! Nie je to totiž nič iné než sval, ktorý rovnako ako iné svaly na tele môže posilňovať a radovať sa potom z výsledkov, ktoré vám posilňovanie prinesie. Táto trojica závažia je na taký tréning úplne ideálna. Tak už na nič nečakajte a začnite s najľahším závažím ešte dnes!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Purple

    Chcete si užívať intenzívnejšie a ľahšie dostupné orgazmy? A kto by nechcel! Kľúč je jednoduchý – je potrebné posilniť svoje panvové dno. A s tým vám pomôže táto súprava  venušiných guličiek rôznych veľkostí a hmotností. Začnite s najľahšou guličkou a dopracujte sa k tej najťažšej.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 136

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.