×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Venušine guličky pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Všetko, čo potrebujete pre posilnenie panvového dna aj pre vzrušujúce dráždenie na verejnosti, doma alebo jednoducho kdekoľvek. Táto sada obsahuje hneď 4 rôzne guličky s rozdielnymi veľkosťami a teda aj hmotnosťami. Hodí sa pre začiatočníčky aj pokročilých. Posilnené panvové dno prináša mnoho benefitov, a pokiaľ pre tento tréning zvolíte tieto guličky, verte, že vás bude maximálne baviť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY B BALLS bílo-Fialová

    B BALLS je originálna análny pomôcka, ktorá dokáže priamo reagovať na každý váš pohyb alebo na pohyb partnera počas milovania či predohry.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfit Basic Orchid

    Posilňovanie svalov panvového dna bude so Bswish bfit Basic príjemná zábava. Viete, že si s ním môžete zaistiť intenzívnejšie orgazmy, pocit užšej vagíny a tiež prevenciu proti inkotinencii? Okrem toho si budete užívať aj samotné nosenie guľôčok, pretože v ich útrobách sa skrývajú menšie guľôčky, ktoré pri prudších pohyboch budú narážať do stien vonkajších guľôčok a jemne vás stimulovať.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Velvet Balls Red

    Dve červené milostné guľôčky so zamatovo mäkkým povrchom a praktickou koncovou slučkou. Nie sú to však obyčajné guľôčky! Ukrývajú totiž v sebe ešte vnútornú pohyblivú guľôčku, ktorá bude pri každom vašom pohybe narážať do stien a príjemne vás tak stimulovať. Užite si vzrušujúce pocity pri nosení a posilnené panvové dno po nosení.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Yoni Power 1 Red

    So Satisfyer Yoni Power 1 vám na tréning svalstva panvového dna bude stačiť iba 15 minút denne, a vďaka tomu potom budete prežívať ešte intenzívnejšie orgazmy. Rôzne veľkosti vaginálnych guličiek umožňujú pomalé a postupné zvyšovanie záťaže.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Chcete účinne posilniť svoje svaly panvového dna a zároveň mať nad tréningom dokonalú kontrolu? Gvibe Gballs 3 vám s tým pomôžu! Predstavujú pokročilý tréning s ovládaním pomocou inteligentného telefónu. Bude to ľahké a hravé!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Posilňujte panvové dno a zažite hlboké orgazmy so Satisfyer Yoni Power 2. Vďaka trom rôznym veľkostiam umožňujú tieto vaginálne guličky vyrobené zo zdravotnického silikónu postupné trénovanie svalstva.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Tie najkrajšie venušine guľôčky na svete! Sú totiž zakončené nádherným kryštálom Swarovski, majú pôvabý tvar, farbu a budú pre vás skutočne užitočným šperkom. Posilníte s nimi totiž svoje svaly panvového dna a vďaka ťažšej vnútornej guľôčke si užijete pri ich nosení aj jemnú stimuláciu. Tak nečakajte, spojte príjemné s užitočným a urobte si radosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Heavy Metal Duo Spheres Metal

    Hľadáte niečo ťažšie pre vašu vagínu alebo análik? Tieto guľôčky sú vyrobené z kovu a predstavujú intenzívne závažie pre pokročilých. Hmotnosť 250 gramov rozhodne nie je málo a vyžaduje odvahu!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys King Size Balls

    Extra veľkosť pre extra potešenie! Tieto guľôčky vás poriadne naplnia a k tomu vás budú vďaka vnútorným guľôčkám tiež príjemne dráždiť. Užite si všetky fantastické pocity a noste guľôčky pravidelne. Ich nosením totiž posilníte svaly panvového dna a zaistíte si intenzívnejšie orgazmy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Tie najkrajšie venušine guličky na svete! Zakončené sú totiž nádherným Swarovski kryštálom, majú pôvabný tvar, farbu a budú pre vás naozaj užitočným šperkom. Posilníte s nimi totiž svoje svaly panvového dna a vďaka vnútornej ťažšej guľôčke si užijete pri ich nosení aj jemnú stimuláciu. Tak nečakajte, spojte príjemné s užitočným a urobte si radosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami Červená Fuchsia

    Ami je inovatívna sada venušiných guličiek určených nielen pre potešenie. Ami výborne poslúži pri posilňovaní svalov panvového dna, pri ťažkostiach s inkontinenciou alebo pri rekonvalescencii po pôrode.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    Keď vibrácie nestačia, je načase pridať rotácie! Tieto pôvabné venušine guľôčky spájajú príjemné s užitočným. Neuveriteľne sexy spôsobom sa vo vás rozvlnia a rozvibrujú, čím si nielen užijete slastné zážitky, ale tiež posilníte svaly panvového dna. Chopte sa ovládača, posilňujte, stimulujte a užívajte si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, ktoré vibruje tiež! Objavte nekonečne veľa možností s Toy Purity. Užívajte si na verejnosti, zverte ovládač do rúk partnera, vzrušujte sa, alebo s ovládačom stimulujte klitoris. Ako vajíčko, tak ovládač v sebe ukrývajú super silný motor F1 so silou 9500 a 6800 otáčok za minútu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Crystal Duo Smart Kegel Vibrator with Weight Set

    Keď ide o posilňovanie panvového dna, je najlepšie vybrať si spojenie príjemného s užitočným. A presne to predstavuje aj Crystal Duo! Sú to vibračné guličky so závažím ovládané cez aplikáciu, ktoré vám prinesú neobmedzené potešenie a tiež tréningový kurz Kegel, ktorý je zadarmo dostupný v aplikácii. Nechajte svoj náprotivok ovládať vibrácie guličiek cez jeho chytrý telefón alebo využite klasické manuálne ovládanie!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • L'amourose Mya Beads Pro

    Venušine guľôčky Mya Beds sú elipticky tvarované guľôčky (balenie obsahuje jednu i dve guľôčky), vnútri každej z nich je oceľová guľôčka, ktorá pri pohybe prenáša vibrácie. Guľôčky verzie Pro sú ťažšie.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    Chcete, aby vaša nová erotická hračka bola výkonná a moderná? V tom prípade by sa vám mohli páčiť guličky Clara. Idú ideálne na vzrušujúci tréning svalov panvového dna a môžete ich spárovať s aplikáciou, s ktorou sa potom dajú ovládať na diaľku. Objavte benefity silného panvového dna s Clarou!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Purple

    Zamatový povrch a elegantný dizajn týchto vaginálnych guľôčok poteší nielen oko, ale i celé telo.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Twistin The Night Away Turquoise

    Mimoriadna hračka so schopnosťou rotácií a vibrácií tým najviac uspokojivým spôsobom! Ovláda sa cez diaľkové ovládanie a ponúkne vám 9 vibračných rýchlostí a funkcií a 3 úrovne otáčania. Vychutnajte si zmyselné pôžitky kdekoľvek a kedykoľvek, toto vajíčko vás poriadne rozpáli a môže predstavovať vzrušujúcu predohru, s ktorou začnete už vonku a v spálni budete ešte len pokračovať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami Čierna

    Ami je inovatívna sada venušiných guličiek určených nielen pre potešenie. Ami výborne poslúži pri posilňovaní svalov panvového dna, pri ťažkostiach s inkontinenciou alebo pri rekonvalescencii po pôrode.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Kegel Train-Her Set Purple

    Bolo to jej malé tajomstvo. Hoci začínala najprv s tou najľahšou guľôčkou, mala aj tak mierne obavy. Sprvu sa jej zdala pomerne ťažká, ale po tom, čo ju vložila do svojej vagíny, pocítila istotu, že by možno zvládla aj ťažšie závažia! Hebký a mäkký silikón bol jej pokožke príjemný, ešte príjemnejšie však boli reakcie tela na túto pomôcku, o ktorých vedela len ona. Pociťovala drobné záchvevy vzrušenia, vlhkosť a túžbu, ako sa na to asi bude tváriť priateľ? Po 2 týždňoch vymenila guľôčku za ťažšiu, ale nemohla sa dočkať, až si s ňou vyjde von a vyskúšala ju tiež na svojej pravidelnej lekcii jógy, kde v rôznych polohách zažívala ozajstné vzrušenie! Cítila, ako jej svaly silnia, užívala si intenzívnejšie orgazmy a užíval si aj jej priateľ, pretože jej vagína bola reálne užšia a pevnejšia. Vo chvíli, keď prišiel čas na najťažšiu guľôčku, vedela, že to nebude žiadny problém a radovala sa zo všetkých benefitov, ktoré jej tento vzrušujúci tréning priniesol.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Kegel Balls Neon Pink

    Silikónové Venušine guľôčky s hodvábne hladkým povrchom pre nekonečné potešenie s vaším milencom alebo pri sólo zábave.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    3 ruženínové vajíčka pre vás lepší život. Noste ich okolo krku, vo vrecku, v podprsenke alebo vo vagíne a objavte ich blahodarné účinky. Posilníte si s nimi svaly panvového dna, ktoré sa vám odmenia intenzívnejšími orgazmami, a prepojíte sa so svojou ženskou podstatou. Meditácia, harmónia, uvoľnenie, ženskosť! Neuveriteľné účinky Yoni vajíčok objavujú ženy po celom svete, objavte ich tiež!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Nádherná darčeková krabička ukrývajúca poklad, ktorý vykúzli úsmev na tvári každej žene. Toto je jednoducho viac než len darček! Je to láskyplné gesto a prísľub, že s osobou, ktorú milujete, strávite mnoho vzrušujúcich okamihov. Rozmaznávajte niekoho výnimočného (pokojne samého seba) touto limitovanou darčekovou edíciou.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Svaly panvového dna potrebujú tréning a ak ste s ním už začali a chcete skúsiť niečo nové, je tu priamo pre vás táto sada! Obsahuje 3 dvojice voľných guľôčok, ktoré vás budú vo vnútri príjemne stimulovať, a zároveň s nimi ešte viac spevníte svaly panvového dna.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    Mr Boss prichádza s novou kolekciou úžasných vibrátorov a rotátorov, ktorých motory dosahujú úchvatné vysoké výkony a zároveň sú super odolné! Patria sem tieto pôvabné vibračné guličky Dumas, ktoré vám pomôžu posilniť panvové dno a zažívať lepšie sexuálne uspokojenie. Vyberte si z ich 10 vibračných režimov a podľahnite sile výkonného motora!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lust Love Balls Pink

    Hľadáte príjemnú hračku pre intenzívne vzrušenie? Vyskúšajte tieto guľôčky s praktickou koncovou slučkou. Vkĺznu do vášho lona ako po masle a doprajú vám čistú extázu. Dajú vám totiž na výber z 10 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz ovládač s dosahom 25 metrov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Silnejšie orgazmy, pevné svaly panvového dna, intenzívnejšie uspokojenie, prevencia proti inkontinencii - to sú dôvody, prečo posilovať oblasť panvového dna a prečo si zaobstarať tieto pôvabné guličky od Jimmyjane. Prepojte sa ešte viac so svojím sexuálnym ja! Vo vnútri silikónových guličiek sú navyše ukryté ťažšie oceľové gule, ktoré vplyvom našich pohybov narážajú do vonkajších guličiek a vytvárajú dynamické vzrušujúce vibrácie. Tešte sa, vzrušujte sa, posilujte a majte tie najlepšie orgazmy.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Potrebuje posilniť svaly panvového dna? S Dorcel Love Balls to pôjde ľahko a príjemne! Sú to vibračné guličky, ktoré okrem iného v seba ukrývajú malou magnetickou guličkou, ktorej automatický pohyb je veľmi vzrušujúci a orgazmický. Vďaka koncovému ocásku sa guličky ľahko vyberajú a ich oválny tvar naopak umožňuje ľahké zavádzanie. Tak sa chopte diaľkového ovládača a vyberajte z 10 vibračných režimov a 7 režimov automatického pohybu vnútornej guličky.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno bílo-Fialová

    SMARTBALLS teneo uno je ideálna pomôcka pre milovníkov menších vecí. Tieto vaginálne guľôčky (známe ako Venušine guľôčky) sú určené predovšetkým začiatočníkom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nova Kegel Balls Zelená

    Venušine guľôčky od zančky Svakom sú vyrobené z prvotriedneho silikónu, ktorý je 100% vodovzdorný. Táto sada je účinným kurzom pre všetky ženy, ktoré majú problémy s tesnosťou svojej vagíny po pôrode, chcú posilniť svaly panvového dna, zintenzívniť svoje orgazmy, či predchádzať inkontinencii. S touto sadou budete postupne zvyšovať hmotnosť guľôčok a efektívne tak posilníte nielen spomínané svaly panvového dna, ale tiež svoje zdravie a sexuálnu spokojnosť.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile 3 Kegel Training Balls Purple

    Trápia vás ochabnuté svaly panvového dna? Posilnite ich s pomocou tejto sady a užite si pri tom aj jemnú stimuláciu. V balení nájdete 3 guličky rôznych veľkostí a hmotností s výraznou textúrou. Vychutnajte si pohyb vnútorného závažia a radujte sa zo všetkých benefitov spojených s pevným panvovým dnom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.