×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Venušine guličky vagína

Položky 129 až 160 z celkom 193

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Blush B Yours Gleam Stainless Steel Kegel Ball

    Chcete získať lepšiu kontrolu nad vašim panvovým dnom a tiež nad vašim poteším? Nosenie vaginálnych guličiek nie je žiadnou novinkou, je to pomerne starodávna technika, ktorú si užívajú ženy po celom svete. Príjemná stimulácia a zároveň posilnenie svalov v panvovom dne, vychutnajte si toto kombo kedykoľvek a kdekoľvek!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno bílo-indická Červená

    SMARTBALLS teneo uno je ideálna pomôcka pre milovníkov menších vecí. Tieto análne guľôčky (známe ako Venušine guľôčky) sú určené predovšetkým začiatočníčkam.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Sphere Balls Pink

    Vaginálne guličky pre všetky dámy, ktorým záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green guličky. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Nosením guličiek účinne posilníte svaly panvového dna a užijete si aj príjemnú stimuláciu, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Noir Stainless Steel Kegel Balls

    Chcete objavovať svoje telo, vzrušenie a slasť? Vyskúšajte tieto kvalitné guličky z nerezovej ocele, ktoré sú navrhnuté tak, aby zvyšovali príjemné pocity. Sú hladké, ťažké a užite ich pre potešenie aj orgazmickú silu, pýtate sa ako? Odpoveď znie nosením vo vašej vagíne, kde účinne posilní svaly panvového dna. Vychutnajte si to najpríjemnejšie cvičenie ever!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Wiggle Duo Soft Double Kegel Balls Purple/White

    Predstavte si, že si vyrazíte von a budete mať v sebe tieto roztomilé guličky. Ich protizávažie bude narážať zvnútra do stien gulí a príjemne vás tak stimulovať pri každom vašom prudšom pohybe. Ale čo je najlepšie? Nosením guličiek posilníte svoje svaly panvového dna a získate intenzívnejšie orgazmy aj prevenciu proti inkontinencii.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Leigh Kegel Ball Silicone Purple

    Chcete posilniť svoje panvové dno a radovať sa zo všetkých benefitov, ktoré to so sebou prináša? Tak smelo do toho! Účinným pomocníkom vám bude táto silikónová gulička s praktickým koncovým očkom. Zintenzívnite svoje orgazmy a zaistite si prevenciu proti inkontinencii, postačí na to nosené tejto guličky aspoň 30 minút denne!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Geisha Double Kegel Balls Fuchsia 70g

    Už ste slyšeli o tom, že posilňovanie panvového dna prináša cenné benefity? Patrí medzi ne napríklad intenzívnejšie prežívanie orgazmov alebo aj prevencie proti inkontinencii. A ako panvové svaly posilniť? Stačí pravidelne nosiť tieto guličky, ktoré sú mäkké a flexibilné a už skoro spoznáte prvé rozdiely. Navyše majú guličky v seba menšiu ťažšiu guličku, ktorá bude pri pohyboch narážať do vonkajších stien a prinášať vám tak veľmi príjemnú a jemnú stimuláciu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Kelly Kegel Balls Silicone Set Purple

    Chcete posilniť svoje panvové dno a radovať sa zo všetkých benefitov, ktoré to so sebou prináša? Tak smelo do toho! Účinným pomocníkom vám bude táto sada silikónových guličiek s praktickým koncovým očkom. Zintenzívnite svoje orgazmy a zaistite si prevenciu proti inkontinencii, postačí na to nosené tejto guličky aspoň 30 minút denne!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Loveline Silicone Kegel Balls Training Set Carambola

    Ako je na tom vaše panvové dno? Nepotrebuje posilniť? Ak áno, siahnite po tejto sade guličiek, ktoré sú navrhnuté tak, aby trénovali svaly v panvovom dne. Sú príjemné a pohodlné na nosenie, pretože sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónu. Majú zábavnú žltú farbu a benefity, ktoré s nimi získate, sú nevyčísliteľné!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love TrainBalls Gym Set 5 pack

    Nádherná sada 5 stimulačných guličiek, s ktorými spojíte príjemné s užitočným, lebo vás budú nielen pri každom pohybe príjemne stimulovať a vzrušovať, ale pomôžu vám aj účinne posilniť svaly panvového dna. Ich posilnením získate veľa benefitov, vaša vagína bude nielen pevnejšia a pocitovo užšia, ale predovšetkým budú vaše orgazmy intenzívnejšie a zabezpečíte si aj prevenciu proti nepríjemnej inkontinencii. Každá z guličiek má inú váhu, preto je táto sada úplne ideálna na dlhodobý tréning. Guličky sú vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je hygienický a bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Garbo Double Kegel Ball Silicone Purple

    Chcete posilniť svoje panvové dno a radovať sa zo všetkých benefitov, ktoré to so sebou prináša? Tak smelo do toho! Účinným pomocníkom vám bude táto dvojitá silikónová gulička s praktickým koncovým očkom. Zintenzívnite svoje orgazmy a zaistite si prevenciu proti inkontinencii, postačí na to nosené tejto guličky aspoň 30 minút denne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • La Gemmes Yoni Egg Jade L

    Vajíčko z jadeitu pre váš lepší život. Noste ho okolo krku, vo vrecku, v podprsenke alebo vo vagíne a objavte blahodárne energické účinky minerálov. S Yoni tiež posilníte svaly panvového dna, ktoré sa vám odmenia intenzívnejšími orgazmami, a prepojíte sa so svojou ženskou podstatou. Meditácia, harmónia, uvoľnenie, ženskosť! Neuveriteľné účinky Yoni vajíčok objavujú ženy po celom svete, objavte je tiež!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brilly Glam Vibrating Kegel Beads with Remote Black

    Brilly Gram vám sľubuje, že z vašich všedných intímnych chvíľ urobí nezabudnuteľné zážitky! Bude sa venovať vašim potrebám, počúvať vás a rozmaznávať vás. Nie je však určený výhradne pre sólo hrátky, určite si s ním užijete aj v páre!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Deva Pelvic Training Green

    Hľadáte spôsob, ako efektívne posilniť svoje svaly panvového dna? Righual Deva je ideálna sada na precízny a postupný tréning. Jej sexi prevedenie priláka váš zrak a hebký silikónový materiál zase váš hmat. Súčasťou je jedno-guľôčka, dvoj-guľôčka a ešte jedna extra vymeniteľná guľôčka, čo je 5 rôznych závaží, s ktorými sa z každej začiatočníčky stane pokročilá cvičenka so super intenzívnymi orgazmami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Panthra Zane Geisha Balls

    Chcete zažívať intenzívnejšie orgazmy? S guľôčkami Zane posilníte svoje panvové dno a svoje vytúžené sny tak skoro dosiahnete. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete guľôčky ukladať, alebo ju používať ako ľadvinku. Noste guľôčky každý deň aspoň 20 minút a vychutnávate si tiež stimuláciu vďaka pohyblivému vnútornému závažiu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g

    Chcete okúsiť silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey? Umocnite svoje túžby a orgazmy Venušinými guľôčkami, ktorých nosením si účinne posilníte svaly panvového dna a zabezpečíte si aj prevenciu proti inkontinencii. Kombinácia prvotriednych sklenených a silikónových materiálov je vhodná aj na dlhodobé nosenie, vyskúšajte ich!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys FemmeFit Advanced Pelvic Muscle Training Set 3 pcs

    Už ste pokročilá, čo sa posilňovania svalov panvového dna týka, a chcete sa dostať ešte ďalej? Presne pre vás je tu táto sada ružových venušiných guľôčok v prekrásnej krabičke. Zaistite si prevenciu proti inkontinencii a intenzívnejšie orgazmy príjemným spôsobom a mimochodom zdvihnite si aj sebavedomie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami+ Fialová

    Ami + pomôže ešte viac posilniť svalstvo panvového dna. Na zvýšenie citlivosti a ľahšie dosiahnutie orgazmu. Ami + je jedna malá, ťažká dvojgulička pre skúsené užívateľky.

    33,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rewolution Rewobeads Vibrating Balls Remote Control with Watchme Technology Purple

    Aby ste sa mohli radovať z benefitov, ktoré prinášajú silné svaly panvového dna, je potrebné začať s tréningom. Možno sa vám do neho príliš nechce, stále ho odkladáte a sexuálny život vám medzitým klesol na bod mrazu. A dosť! S touto súpravou guľôčok vás bude posilňovanie svalov panvového dna tešiť a baviť, tak poďte do toho!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Put in Work Purple

    Čo keby ste prežívali intenzívnejšie orgazmy a mali väčšiu kontrolu nad vašim panvovým dnom, a teda aj na vaším potešením? Jedine s touto sadou ľahko, rýchlo a príjemné svoje panvové dno posilníte a budete sa môcť radosť z benefitov tohto tréningu. 4 rôzne veľké vajíčka z hladkého silikónu predstavujú všetko, čo potrebujete na svoje cvičenie, tak začnite od toho najľahšieho hneď zajtra!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kegel Training Set Strawberry

    Posilujte svaly panvového dna príjemne, jednoducho a štýlovo. Ich posilnenie má totiž kopec benefitov! Budete si užívať intenzívnejšie orgazmy a váš partner zaiste ocení vašu namakanú užšiu vagínu. Táto sada je vhodná pre začiatočníkov, vyrobená je z hebkého silikónu a dopraje vám šťastie a zdravie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lust Love Ball Pink

    Malý zázrak prináša veľké potešenie! Toto vibračné vajíčko s praktickou koncovou slučkou bude vaším najobľúbenejším milencom. Zažijete s ním čistú extázu! Má zamatovo hebký silikónový povrch a ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz ovládač s dosahom 25 metrov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Chcete si užívať intenzívnejšie a ľahšie dostupné orgazmy? A kto by nechcel! Kľúč je jednoduchý - je potrebné posilniť svoje panvové dno. A s tým vám pomôže táto súprava venušiných guličiek rôznych veľkostí a hmotností. Začnite s najľahšou guličkou a dopracujte sa k tej najťažšej.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Joydivision Joyballs Trend Magenta

    Hľadáte pomôcku na posilnenie panvového dna? Odporúčame Joyballs! Tréning panvového dna s týmito guličkami bude intenzívny, účinný aj jemný zároveň. Guličky sú vyrobené z vysoko kvalitného a šetrného Silikomed materiálu, ktorý si vaše intímne miesta zamilujú pre jeho mäkkosť aj zdravotnú nezávadnosť. Doprajte si všetky benefity spojené so silným panvovým dnom a užite si jeho príjemné a možno aj vzrušujúce posilňovanie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Kegel Training Balls with Extra Weights

    Tieto guličky budete milovať nielen pre ich elegantný a luxusný vzhľad, ale aj pre výsledky, ktoré s nimi v oblasti svojho panvového dna dosiahnete. Majú vymeniteľné závažia a vhodné sú pre začiatočníčky aj expertky. Hebký silikónový materiál nadstavca si zamilujete na prvý dotyk a koncový „chvostík“ vám uľahčí manipuláciu. Noste guličky pravidelne a zaistite si tak nielen príjemnú stimuláciu a efektívne posilnenie panvového dna zároveň!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Kegel Training Kit Purple

    Potrebujete posilniť svaly panvového dna, pretože túžite po intenzívnejších orgazmoch, užšej vagíne a chcete si poistiť prevenciu proti inkontinencii? Táto sada je na to ideálna! Zostavíte s ňou 9 rôznych možností záťaže a pomôže vám, aby bol váš tréning precízny a odpovedal špeciálnym požiadavkám vášho tela. Posilňujte, trénujte a užívajte si!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Intimate Health Pelvic Floor Exercise Trainer 3 pack

    Chcete si zaistiť silnejšie orgazmy a zároveň prevenciu proti inkontinencii? Ovládnite svoje panvového dno! Nie je to totiž nič iné než sval, ktorý rovnako ako iné svaly na tele môže posilňovať a radovať sa potom z výsledkov, ktoré vám posilňovanie prinesie. Táto trojica závažia je na taký tréning úplne ideálna. Tak už na nič nečakajte a začnite s najľahším závažím ešte dnes!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adalet Spheres Set of 2 Kebel Balls Pink

    Perfektné guličky na posilnenie svalov panvového dna! Sada obsahuje hneď 2, jednu ľahšiu, s ktorou začnete a jednu ťažšiu, ku ktorej sa postupne dopracujete. Vyrobené sú z toho najkvalitnejšieho silikónu a sú teda príjemne hebké a bezpečné pre telo. Zaistite si s nimi pevnejšie panvové dno a tiež intenzívnejšie orgazmy s tým spojené.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Sphere Balls Green

    Vaginálne guličky pre všetky dámy, ktorým záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green guličky. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Nosením guličiek účinne posilníte svaly panvového dna a užijete si aj príjemnú stimuláciu, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Fitty 1 Dumbbell Kegel Ball Fuchsia 35g

    Už ste počuli o tom, že posilňovanie panvového dna prináša cenné benefity? Patrí medzi ne napríklad intenzívnejšie prežívanie orgazmov alebo aj prevencia proti inkontinencii. A ako panvové svaly posilniť? Stačí túto guľôčku, ktorá je mäkká a flexibilná a už čoskoro spoznáte prvé rozdiely. Navyše má gulička v sebe menšiu ťažšiu guličku, ktorá bude pri pohyboch narážať do vonkajšej steny a prinášať vám tak veľmi príjemnú a jemnú stimuláciu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Laselle 28g

    Chcete byť sama sebe bližšie? Naše panvové dno ukladá mnoho traumy, sťahuje sa a odďaľuje nás od seba samotných. Čo s tým? Nepojte sa naň a posilňujte ho! K tomu vám poslúži toto jedinečné závažie s hmotnosťou 28 g. Urobte to pre seba a začnite s ľahkým a bezpečným odporovým tréningom, s ktorým uvidíte priaznivé výsledky veľmi skoro.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Trend Single Magenta

    Hľadáte pomôcku na posilnenie panvového dna? Odporúčame Joyballs! Tréning panvového dna s touto guličkou bude intenzívny, účinný aj jemný zároveň. Gulička je vyrobená z vysoko kvalitného a šetrného Silikomed materiálu, ktorý si vaše intímne miesta zamilujú pre jeho mäkkosť aj zdravotnú nezávadnosť. Doprajte si všetky benefity spojené so silným panvovým dnom a užite si jeho príjemné a možno aj vzrušujúce posilňovanie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 193

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.