×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dvojité krúžky čierna

Položky 33 až 64 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pretty Love Locker Black

    Máte pocit, že k dokonalom sexuálnom zážitku vám stále niečo chýba? Stavíme sa, že je to práve táto šikovná vibračná slučka na penis a semenníky! Je špeciálne navrhnutá tak, aby pohodlne a zároveň účinne zlepšila milovanie. Vyrobená je z kvalitného silikónu a je super pružná pre maximálne pohodlnie. Vychutnajte si príjemné pocity zo stimulácie vibráciami, ktoré tu budú pre neho aj pre ňu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling Air Black

    Milujete hračky od Oxballs? Zamilujte si tiež Cocksling Air, ktorý je ľahký a má síce menší aj objem, ale aj tak vám vykúzli sexy vydutinu. Kombinuje erekčný krúžok, naťahovač semenníkov a krúžok na penis. Navyše vôbec natlačí a nie je nepríjemný!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Dokonalá hračka, ktorú si užije on aj on! Tento silikónový erekčný krúžok vám zaistí dlhšie trvajúcu erekciu a teda aj dlhšie milovanie. Jeho králičie ušká a odnímateľný mini vibrátor sa postarajú o to, aby sa klitoris mal dobre a tiež o to, aby vaše cesty na vrchol boli vzrušujúce pre vás oboch rovnako.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Objavte ešte intenzívnejší raj s týmto dvojitým krúžkom od NS Novelties. Je perfektne flexibilný, preto pohodlne padne aj vašej veľkosti. Vyrobený je z vysoko príjemného silikónu, ktorý je zároveň bezpečný pre telo. Predĺžte svoju erekciu a maximalizujte potešenie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je úžasný krúžok na penis a semenníky, ktorý vám dopraje príjemnú stimuláciu pri nosení. Poskytne vám totiž ľahký tlak na váš penis, čím posilní a predĺži erekciu a zároveň oddiali vyvrcholenie. Je úžasne pružný a pohodlný na nosenie, tak ho vyskúšajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Krúžok na penis a semenníky tvorený hneď zo 4 krúžkov rôznych veľkostí! Najväčší krúžok (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý okolo penisu a zvyšné dva malé rozdelia vaše semenníky. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Prečo je erekčná slučka zaručene pohodlná pre každého? Pretože je nastaviteľná a prispôsobí sa tak akejkoľvek veľkosti. Táto slučka je dokonca dvojitá! Vyrobená je z kvalitného čierneho silikónu a podporí vašu erekciu k maximálnej tvrdosti. Rychlo a ľahko sa nasadzuje aj dáva dole a je perfektná aj pre dlhodobé nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cockring Čierna

    Obľúbená značka Sport Fucker prichádza so svojím najuniverzálnejším výrobkom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Čierna

    Túžite po extrémnom potešení? V tom prípade musíte vyskúšať tento erekčný krúžok na penis s popruhom, ktorý slúži na uchytenie za semenníky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitnej kože a gumy. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky a nádherne dlhý sex.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinečný troj-krúžok na penis a semenníky! Všetky tri krúžky, ktoré ho tvoria, sú k sebe napevno pripevnené a majú rôzne priemery. Najväčší z nich (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý (3 cm) bude nasadený okolo semenníkov a najmenší (2 cm) na penise. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibračný krúžok Joel z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré si užije klitoris pri milovaní. Penis potom stiahne pri koreni a okolo semenníkov, takže bude držať aj pri divokejšej akcii. Hračky Elite bude milovať každý!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Zoznámte sa s Benedictom, novým najlepším priateľom vášho mužstva. Je vybavený silným motorom, z ktorého vám prebehne mráz po chrbte a vaše telo zaplaví blažená stimulácia. Vďaka flexibilnému materiálu aj konštrukcia padne ako uliaty každému penisu a čo je najlepšie – posilní erekciu, oddiali vyvrcholenie a rozbombarduje vás zmyselným potešením.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Poďte si užiť ešte viac zábavy! Tento super flexibilný krúžok je pohodlný a ponúka niekoľko viariácií nosenia pre váš penis a semenníky. Buďte kreatívni, skúšajte a bavte sa.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento dômyselný doplnok obopne koreň penisu a tiež semenníky, ktoré dokonca rozdelí. Je zdobený striebornými cvočkami a všimnite si tiež dve šikovné očká, na ktoré môžete zavesiť závažie. Vyzbrojte sa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Túžite po ešte intenzívnejších zážitkoch? Dvojitý krúžok Ultra Soft Dual Ring je to pre všetkých! Poslúži začiatočníkom i pokročilým milovníkom, ktorí si zamilujú jeho príjemný a pružný silikónový materiál. Predĺžte s ním svoju výdrž, pocíťte väčšiu citlivosť a potešte partnerku neuveriteľne zmyselne pevnou erekciou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Chcete objaviť ešte intenzívnejšie pocity, než aké poznáte doteraz? Vyskúšajte túto hračku! Je to taká silikónová klietka s oceľovými korálkami, ktorá zosilní vašu extázu. Je pevná, ale zároveň skvele pružná a pohyblivé korálky poteší vás aj váš náprotivok. Podporte stoji erekciu a zvýšte potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ohmama Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Len málo veciach je lepšia ako fakt dobrý orgazmus, súhlasíte? Sexuálne zdravie je dôležité a je dobré sa o neho náležite starať. Nástrojom na starostlivosť môže byť aj táto erekčná slučka. Zaistí vám zovretie penisu, čím podporí a posilní erekciu, oddiali a znásobí vyvrcholenie! Jednoducho veľa zábavy za málo peňazí!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Mäkký a hodvábne elastický silikónový krúžok na penis a semenníky urobí z vášho mužstva skutočný skvost. Nosiť ho môžete mnohými spôsobmi a vždy vám bude pohodlný a to nielen vďaka svojmu tvaru a materiálu, ale tiež dlhoročnými skúsenosťami značky Sport Fucker. Skúste si ho tiež!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Cock & Ball Loop 514675 Black

    Poznáte ten najľahší recept na silnú erekciu? My áno! Je táto erekčná slučka, ktorá nielen posilňuje erekciu, ale tiež stimuluje semenníky a predlžuje výdrž. Priehľadná korálka ju rozdeľuje na 2 časti, jedna z nich patrí na penis a druhá na semenníky. Pomocou posuvníkov si prispôsobí stiahnutie, ktoré obmedzuje prietok krvi, čo efektívne posilňuje rekciu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Doprajte si maximálny vzrušujúci zážitok s týmto unikátnym vibračným krúžkom na penis. Vyrobený je z prémiového čierneho silikónu a pre väčšiu stimuláciu ho tvoria hneď 2 krúžky. Chopte sa diaľkového ovládania a vyberte si z 10 intenzívnych vibračných režimov!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Potrebujete posilniť erekciu? Žiadny problém, s touto vysoko kvalitnou erekčnou slučkou od Nexus to pôjde samo! Je nastaviteľná, takže sa nemusíte obávať, že by vám bola príliš veľká alebo malá a nasadzuje sa nielen na penis, ale aj na semenníky. Prispôsobte si pomocou guličiek „slide to fit“ stiahnutie a doprajte si dlhé vzrušenie a neopakovateľné vyvrcholenie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Chcete objaviť ešte intenzívnejšie pocity, než aké poznáte doteraz? Vyskúšajte túto hračku! Je to silikónový duálny krúžok s oceľovými korálkami, ktoré zosilnia vašu extázu. Je pevný, ale zároveň skvele pružný a pohyblivé korálky poteší vás aj váš náprotivok. Podporte stoji erekciu a zvýšte potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Pre noc plnú nekonečnej vášne je potrebná tiež nekonečne dlhá erekcia. K tej vám dopomôže tento nastaviteľný erekčný krúžok z kvalitnej umelej kože, ktorý pôvabne rozdelí tiež semenníky. Užite si dlhý sex a nadpozemské vyvrcholenie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Cage Ring Black

    Viac ako návlek na penis! Tento doplnok pre vaše mužstvo je tvorený spojenými krúžkami, ktoré vytvárajú úžasnú stimulačnú štruktúru pre neho aj pre ňu. Dokonale priľahne na váš penis, posilní a podporí erekciu a svojim pružným a mäkkým silikónovým materiálom vám bude príjemný na nosenie. Koncový krúžok na semenníky zaistí pevné a pohodlné nosenie a zamedzí skĺznutiu návleku dole. Užite si neuveriteľné pocity s každým zásunom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs 360 2-Way Cockring and Ballsling Black

    Rozmanitosť je korením života a Oxballs to veľmi dobre vie. Preto prichádza s touto novinkou s názvom 360. Tento mäkký ale tlstý krúžok ponúka hneď 2 možnosti ako ho použiť a verte, že vám v nohaviciach vykúzli poriadne sexy guču. Krúžok 360 na penis a semenníky je vyrobený z pružného Flex-TPR materiálu, ktorý je veľmi ľahký, kompaktný a vášmu náradiu príjemný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Black

    Zoznámte sa so Sacksling 2, ktorý je teraz ešte lepší než jeho predchodca. Je veľmi hladký a zároveň pružný, takže vaše semenníky budú v úplnom pohodlí a zaručujem vám, že ste nikdy nič také ešte nezažili! Čo s vaším penisom budete robiť, keď budete mať tento zázrak na sebe, záleží len na vás, každopádne si môžete byť istí, že bude ako vaša druhá koža a stane sa nedeliteľnou súčasťou vašej erotickej výzbroje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Že sú obojky iba na krk? Omyl! Tento obojok sa upevňuje na penis a následne sa pripojí ku kovovej vôdzke. Kto bude pán či pani, ktorú bude musieť otrok počúvať? To už bude na vás. Jedno je však isté už teraz, s týmto obojkom na penis nebude mať vaša erotická hra obdoby.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Tri-Squeeze Black

    Všetko, čo potrebujete k okúzľujúcemu prirodzeniu v jednom jedinom výrobku! Oxballs Tri Squeeze je návlek na penis vyrobený z veľmi pohodlného a pružného materiálu. Jeho jedinečný dizajn z neho robí všestranný doplnok, ktorý budete môcť nosiť podľa svojich aktuálnych preferencií, pretože každý otvor má trochu inú veľkosť. Chcete mať dnes svojho macka bližšie k telu alebo trochu ďalej?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Dokonalá hračka, ktorú si užije on aj on! Tento silikónový erekčný krúžok vám zaistí dlhšie trvajúcu erekciu, a teda aj dlhšie milovanie. Jeho textúrovaná časť a odnímateľný mini vibrátor sa postarajú o to, aby sa klitoris mal dobre a tiež o to, aby vaše cesty na vrchol boli vzrušujúce pre vás oboch rovnako.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Tailslide 2.0 Cocksling Black

    Zmyselný krúžok na penis a semenníky, ktorého nosenie budete milovať! Vyrobený z vysoko kvalitného tzv. liquid silikónu a je veľmi príjemný a zamatovo mäkký na dotyk. Pružný, ale zároveň pevný a odolný. Pohodný a flexibilný tak, aby vám poskytol tú správnu oporu presne tam, kde je to potrebné.

    84,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Double Booster Black

    Nastaviteľný krúžok z príjemného silikónu pre poriadne tvrdú a nekonečne dlhú erekciu. Ľahko sa nasadzuje, i dáva dolu, jeho veľkosť je nastaviteľná a cena priaznivá! Čo viac si priať?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.