×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dvojité krúžky

Položky 97 až 128 z celkom 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Annex Erection Enhancer Black

    Tento prefíkaný doplnok rozdelí vaše semenníky a vaše nádobíčko vytvaruje do dokonalosti. Vyrobený je z vysoko pružného TPR, takže sa prispôsobí vašej veľkosti, podporí erekciu, zintenzívni orgazmus a poteší oči vášho náprotivku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Všetko, čo máte radi v jednom jedinom doplnku od Oxballs. Tento Cocksling je skvele tučný, pevný a flexibilný zároveň. Vyrobený je z kvalitného FlexTpr materiálu a rozdelí vaše semenníky, ktoré zároveň bude mierne tlačiť. Zaujíma vás, ako to bude vyzerať? Mega sexy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Cock Chute Black

    Ľahký a príjemný krúžok na penis a semenníky, ktorého nosenie je pohodlné, príjemné a sexy. Pomôže vám „vytvarovať“ vaše mužstvo, pretože to je jednak erekčný krúžok na penis a zároveň mierny rozdeľovač semenníkov. Vyrobený je zo 100% tzv. liquid silikónu, takže je super mäkký a pružný.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Energy Ring Neon Glow Svietiace

    Erekčný krúžok Energy Ring od obľúbenej značky Sport Fucker je najnovšou inováciou na poli erekčných krúžkov. Tvoria ho tri hlavné a dva bočné krúžky, ktoré ponúkajú hneď niekoľko variantov ako ich nosiť.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento doplnok tvoria kožené remienky a gumový krúžok a disponuje tiež prackou, vďaka ktorej si ho nastavíte na vami požadovanú veľkosť. A čo je najlepšie - zmyselne rozdelí vaše semenníky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Tri-Ring Orange

    Nezaleží na tom, či ste hanblivý začiatočník alebo erotický expert, krúžok Aplha je tu pre všetkých! Pevne vás obopne a hebký silikónový materiál vysokej kvality vám bude viac ako príjemný. Vďaka svojej pružnosti a hravému dizajnu s 3 tvormi predstavuje účinný doplnok na zvýšenie výdrže a zlepšenie citlivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Chcete si užiť nezabudnuteľnú noc plnú vášne? Je potrebné sa vybaviť pevnou a dlhotrvajúcou erekciou! K tej vám dopomôže tento trojitý krúžok vyrobený z kvalitného TPR a gumy. Dosiahnite s ním neuveriteľné pocity a noste ho okolo spodnej časti penisu a semenníkov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Pre všetkých od začiatočníkov až po (s)expertov! Premyslený Magnum krúžok na penis a semenníky vás pevne a príjemne zovrie, čím podporí erekciu a zvýši citlivosť. Vyrobený je z kvalitného ultra elastického liquid silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, a je ešte odolnejší ako klasický silikón. Vychutnajte si výbušné vrcholy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luxusný doplnok zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Tvoria ho dva šikovné krúžky a tiež pracka, takže stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás aj váš náprotivok.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Stiahnutie penisu pri koreni, zapriahnuté semenníky, zmyselné vibrácie a guľôčka do análu, toto všetko v jednom vám poskytne táto čierna dômyselná pomôcka od Pretty Love. Spojte svoje citlivé miesta a užite si absolútne vzrušenie osamote alebo so svojím náprotivkom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať. Zároveň zmyselne rozdelí semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Dokonalé potešenie pre mužov! Tento jedinečný krúžok na penis posilní a spevní vašu erekciu a zároveň vám dopraje intenzívny zážitok zo stimulácie hrádze. Príjemný a pružný silikón obopne vaše mužstvo a vám nezostane nič iné, než uchopiť ovládač a začať si vyberať za 4 vibračných rýchlostí a 7 vibračných vzorov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Chcete si spestriť svoje erotické chvíľky vo dvojici? Tento silikónový French Kiss môže byť tým pravým doplnkom. Sľubuje dvojnásobný zážitok pre neho aj pre ňu. Tvoria ho silikónové krúžky, ktoré podporia erekciu a vzrušenie a tiež zvýšiť citlivosť celého penisu. 12 vibračných funkcií cez malé jazýčky dostanú klitoris až do orgazmickej blaženosti. Všetko je navyše ergonomicky tvarované.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Dual Cage Ring Black

    Nezaleží na tom, či ste hanblivý začiatočník alebo erotický expert, krúžok Aplha je tu pre všetkých! Pevne vás obopne a hebký silikónový materiál vysokej kvality vám bude viac ako príjemný. Vďaka svojej pružnosti a odvážnemu dizajnu predstavuje účinný doplnok na zvýšenie výdrže a zlepšenie citlivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Silicone Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Len málo vecí je lepšia ako fakt dobrý orgazmus, súhlasíte? Sexuálne zdravie je dôležité a je dobré sa o neho náležite starať. Nástrojom na starostlivosť môže byť aj táto erekčná slučka. Zaistí vám zovretie penisu, čím podporí a posilní erekciu, oddiali a znásobí vyvrcholenie! Jednoducho veľa zábavy za málo peňazí!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať vy. Zároveň zmyselne stiahne tiež semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Cradle Black

    Chcete si pridať na potešenie aj vzrušenie? Vyskúšajte tento dvojitý erekčný krúžok, ktorý stiahne váš penis a posilní a podporí tak vašu erekciu. Krúžky sú skvele pružné a pohodlné a sadnú tak takmer všetkým veľkostiam. Vychutnajte si dych vyrážajúce vrcholy a príjemný silikónový materiál.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Metal Cockrings Tube with Ball Ring 7446

    Jedinečný doplnok na vaše mužstvo! Séria kovových krúžkov v koženom postroji s koncovým krúžkom za semenníky s ďalšími piatimi krúžkami, ktoré sa rozpestrú po penise. Ozdobte sa a kochajte sa sexi vzhľadom vašej pýchy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs TRI-SPORT XL 3-Ring Cocksling Clear

    Extra veľký a extra mäkký trojkrúžok na penis a semenníky! Získate s ním sexy tvar a mäsitejšiu hrúbku, pretože je oveľa väčšia ako jeho predchodca. Vyrobený je z úžasne mäkkého a pružného materiálu, ktorý bude penisu aj semenníkom super príjemný a bude držať na svojom mieste! Užite si ešte väčšie vydutie a viac slasti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe Pulse Vibrating Cock Ring Black

    Táto hračka vám dá od všetkého trochu! Vyrobená je zo super kvalitného liquid silikónu a svojim silikónovým krúžkom stiahne váš penis a vzrušivo potiaha semenníky. Môžete ju nosiť na sex, masturbáciu alebo pokojne aj je tak na prechádzku do posilňovne alebo do sprchy. Je totiž vodotesná do jedného metra. A to najlepšie nakoniec – „vibračný jazyk“ ovládateľný cez diaľkový ovládač vás neprestaviteľne rozparádi, až sa vám z toho zatočí hlava!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    LUxusný doplnok na penis a semenníky z kvalitnej kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a širšia časť natiahne semenníky smerom dole. Vyzerá štýlovo a zmyselne a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Remote Control Vibrating Penis Ring Purple

    Chcete do svojho milostného života pridať nejaké extra vzrušenie? Vyberte si tento vibračný krúžok na penis s diaľkovým ovládaním a už nebudete chcieť inak. Ponúkne vám 12 vibračných režimov pre uspokojenie všetkých potrieb, hebký silikón bude rozmaznávať vašu pokožku a jedinečný dizajn si zamilujete na prvú dobrú. Pripravte sa na dych vyrážajúce sexuálne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Black

    Predĺžte si erekciu a zažite nekonečne príjemné pocity s týmto erekčným krúžkom, ktorý zároveň funguje ako rozdeľovač semenníkov.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Metallic Silicone Cock and Ball Ring

    Cool vzhľad a dokonalá podpora pri sexe! Tento veľmi pružný silikónový dvojkrúžok nasadíte na penis a na semenníky a budete sa kochať jeho kovovým vzhľadom. Vďaka pružnosti je maximálne pohodlný na nosenie a perfektne posilní a predĺži erekciu. Vyskúšajte všetky spôsoby, ako ho nosiť!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvojitý mäkký vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie potešenie! Jeho jedinečný dizajn ponúka použitie rôznymi spôsobmi a vibrácie si tak nechať smerovať na semenníky, alebo ich dopriať svojej partnerku pri milovaní. Užite si objavovanie všetkých možností a vychutnávajte si nové vzrušujúce pôžitky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Pre všetkých od začiatočníkov až po (s)expertov! Hravý All Star krúžok na penis a semenníky vás pevne a príjemne zovrie, čím podporí erekciu a zvýši citlivosť. Vyrobený je z kvalitného ultra elastického liquid silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, a je ešte odolnejší ako klasický silikón. Vychutnajte si výbušné vrcholy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Obyčajné krúžky nie sú nič pre vás a snívate o maximálnej blaženosti? Vyskúšajte Maximus Ring s jedinečným tvarom a textúrou! Efektívne s ním znásobíte svoje potešenie, je skvele pružný a lemovaný odvážnymi korálkami. Nasadzuje sa za semenníky a na penis, ktorý príjemne stiahne, čím posilní jeho výdrž a erekciu. Zapnite vibrácie a vyberte si z 12 funkcií, ktoré sú pripravené dostať každú dámu do raja cez orgazmickú stimuláciu klitorisu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Reerin Dual Silicone Vibrating Ring with Remote Control Black

    Dvojitý vibračný krúžok, s ktorým sa nebudete nikdy nudiť! Je navrhnutý na potešenie oboch v páre. Vďaka svojej dvojitej konštrukcii krúžkov bude skvele držať, a navyše pri tom ešte podporí a posilní erekciu. Jeho vibračná časť je vybavená šikovným ramienkom, ktoré bude vibráciami kmitať na klitoris. Chopte sa ovládače a vyberajte medzi 10 vibračnými režimami!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Double Silicone Ring 3.5cm - 4.5cm

    Páni, viete, že na úchvatný orgazmus stačí naozaj málo? Je to erekčný krúžok! Tento od Ohmama zlepší prietok krvi, náladu a zníži stres, neveríte? Vyskúšajte ho a užite si dlhotrvajúcu silnú erekciu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvojitý vibračný krúžok na celkovú stimuláciu penisu a potešenie vašej partnerky! Denver sa nasadzuje na penis a na semenníky, takže perfektne drží. Ponúkne vám 10 vzrušujúcich vibračných funkcií a šťavu mu dobijete cez USB kábel. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, vďaka čomu je super pohodlný, pružný, mäkký a veľmi ľahko sa nasadzuje a dáva dole. Zažite s ním ešte intenzívnejšie zážitky pri sexe!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Dual Ring Pink

    Čo keby vaše zážitky z milovania boli ešte intenzívnejšie? Čo keby ste dosahovali spoločné vrcholy a triasli by sa vám kolená v rovnakom rytme? Vaša intimita by sa stala neprekonateľne nádhernou! Pýtate sa ako? Ako to dosiahnuť? Odpoveď je jednoduchá - vibračný krúžok! S týmto si vychutnáte 12 intenzívnych funkcií, duálne krúžky posilnia a podporia erekciu a roztomilý motýľ neminie svoj cieľ.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Twofold Black

    Chcete si pridať na potešenie aj vzrušenie? Vyskúšajte tento dvojitý erekčný krúžok, ktorý stiahne váš penis a posilní a podporí tak vašu erekciu. Krúžky sú skvele pružné a pohodlné a sadnú tak takmer všetkým veľkostiam. Vychutnajte si dech vyrážajúce vrcholy a príjemný silikónový materiál.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.