×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erekčné krúžky

Položky 33 až 64 z celkom 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Účinný erekčný krúžok od značky Bathmate patrí medzi tie najtvrdšie a zároveň najflexibilnejšie erekčné krúžky na trhu. Je pripravený posilniť vašu erekciu a zvýšiť tak váš výkon na maximum. Vyrobený je z elestomexu, čo je úplne unikátna kombinácia materiálov TPE a TPR, neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo. Staňte sa s ním skutočnou legendou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Chcete objaviť ešte intenzívnejšie pocity, než aké poznáte doteraz? Vyskúšajte túto hračku! Je to taká silikónová klietka s oceľovými korálkami, ktorá zosilní vašu extázu. Je pevná, ale zároveň skvele pružná a pohyblivé korálky poteší vás aj váš náprotivok. Podporte stoji erekciu a zvýšte potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Weighted Ring Large

    Vychutnajte si zmyselné potešenie s touto dômyselnou hračkou od značky Colte. Krúžok si navlečte okolo penisu, kde posilní vašu erekciu, a guľôčku potom schovajte do miest, kam slnko nesvieti. Vďaka flexibilite a príjemnému, zdravotnému nezávadnému materiálu sa hračka veľmi pohodlne nosí a je jedno, či sa s ňou chystáte vyraziť von, alebo vydrhnúť celý byt.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Už ste niekedy vyskúšali naťahovač semenníkov? Alebo ste zatiaľ ochudobnení o jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý táto pomôcka zaručuje? Či už ste skúsený alebo začiatočník, nový Perfect Fit Ball Stretcher by rozhodne nemal uniknúť vašej pozornosti, môžete s ním totiž zažiť veľa jedinečného potešenia.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fu Bag je stimulátor semenníkov a penisu, ktorý posilní erekciu a oddiali vyvrcholenie! Je príjemne pružný a pohodlný na nosenie. Neuveriteľne zmyselne stimuluje semenníky, penis i hrádzu, no neznie to lákavo? Nasaďte si Fun Bag na penis, nechajte ho, aby obopol semenníky a svojimi vibráciami vás tešil a zbláznenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Vychutnajte si potešenie, ktorá zažijete s týmto erekčným krúžkom obohateným o guľôčku s hmotnosťou 110 g. Krúžok zovrie váš penis pri koreni a zaistí vám tak úplne vzrušujúci orgazmus. Tento krúžok vašu erekciu udrží a nepustí! Vďaka svojej nastaviteľnej dĺžke je vhodný pre všetky veľkosti, ľahko sa používa a tiež udržiava.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Potrebujete posilniť erekciu? Žiadny problém, s touto vysoko kvalitnou erekčnou slučkou od Nexus to pôjde samo! Je nastaviteľná, takže sa nemusíte obávať, že by vám bola príliš veľká alebo malá a nasadzuje sa nielen na penis, ale aj na semenníky. Prispôsobte si pomocou guličiek „slide to fit“ stiahnutie a doprajte si dlhé vzrušenie a neopakovateľné vyvrcholenie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a s vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejším!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Pre noc plnú nekonečnej vášne je potrebná tiež nekonečne dlhá erekcia. K tej vám dopomôže tento nastaviteľný erekčný krúžok z kvalitnej umelej kože, ktorý pôvabne rozdelí tiež semenníky. Užite si dlhý sex a nadpozemské vyvrcholenie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Chcete objaviť ešte intenzívnejšie pocity, než aké poznáte doteraz? Vyskúšajte túto hračku! Je to silikónový duálny krúžok s oceľovými korálkami, ktoré zosilnia vašu extázu. Je pevný, ale zároveň skvele pružný a pohyblivé korálky poteší vás aj váš náprotivok. Podporte stoji erekciu a zvýšte potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Cage Ring Black

    Viac ako návlek na penis! Tento doplnok pre vaše mužstvo je tvorený spojenými krúžkami, ktoré vytvárajú úžasnú stimulačnú štruktúru pre neho aj pre ňu. Dokonale priľahne na váš penis, posilní a podporí erekciu a svojim pružným a mäkkým silikónovým materiálom vám bude príjemný na nosenie. Koncový krúžok na semenníky zaistí pevné a pohodlné nosenie a zamedzí skĺznutiu návleku dole. Užite si neuveriteľné pocity s každým zásunom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Black

    Zoznámte sa so Sacksling 2, ktorý je teraz ešte lepší než jeho predchodca. Je veľmi hladký a zároveň pružný, takže vaše semenníky budú v úplnom pohodlí a zaručujem vám, že ste nikdy nič také ešte nezažili! Čo s vaším penisom budete robiť, keď budete mať tento zázrak na sebe, záleží len na vás, každopádne si môžete byť istí, že bude ako vaša druhá koža a stane sa nedeliteľnou súčasťou vašej erotickej výzbroje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Curitis Black

    Navýšte svoj výkon a maximalizujte potešenie! Táto šikovná erekčná slučka oproti klasickým erekčným krúžkom vyniká možnosťou nastavenia stiahnutia. Zaručené je teda bezpečné a pohodlné padnutie a efektívne využitie. Slučka stiahne penis, čím posilní a predĺži jeho erekciu a tiež znásobí príjemné pocity pri vyvrcholení. Vibrácie potom budú dráždiť hlavne klitoris a funkcie slučky tak ocenia on aj ona!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Ribbed Ring Black

    Ribbed Ring nasadzuje latku v oblasti erekčných krúžkov tak vysoko, ako ešte nikdy nebola. Je pohodlný na nosenie, nie je drsný, neškriabe a rozhodne neštípe. Je vyrobený z nadčasového materiálu PF Blend, ktorý mu dodáva to, čo vyžadujete - zmyselné pohodlie. Samozrejmosťou je dlhá životnosť krúžku, pretože je to jedna z vlastností, ktorá stála na prvých priečkach pri jeho vývoji.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Malá slučka pre veľa radosti! Toto laso od Mister B vám poslúži na nastavenie zovretie penisu podľa vašich potrieb. Je pohodlné a tak ľahké, že zabudnete, že ho na sebe máte. Nechajte svoj penis pulzovať a vztýčené sa pýšiť dlhotrvajúci erekciou!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zizi Plasma 2x Ballstretchers ZZ07BK Čierna

    Dva erekčné krúžky od celosvetovo obľúbenej značky Zizi, ktoré môžete použiť aj ako naťahovače semenníkov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejšie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prvý ergonomicky tvarovaný naťahovač semenníkov, ktorý si vaše gule priamo zamilujú.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Dva revolučné krúžky na penis a semenníky navrhnuté presne tak, aby lahodili vášmu telu. Zodpovedajú krivkám týchto intímnych miest, sú naťahovacie a pripravené maximalizovať vašu výdrž i potešenie. Noste len jeden alebo oba zároveň a robte dobre sebe aj svojmu náprotivku. Pohľad na vaše vybavenie s týmito krúžkami bude vskutku neodolateľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento doplnok tvoria kožené remienky a gumový krúžok a disponuje tiež prackou, vďaka ktorej si ho nastavíte na vami požadovanú veľkosť. A čo je najlepšie - zmyselne rozdelí vaše semenníky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Chcete si užiť nezabudnuteľnú noc plnú vášne? Je potrebné sa vybaviť pevnou a dlhotrvajúcou erekciou! K tej vám dopomôže tento trojitý krúžok vyrobený z kvalitného TPR a gumy. Dosiahnite s ním neuveriteľné pocity a noste ho okolo spodnej časti penisu a semenníkov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Pre všetkých od začiatočníkov až po (s)expertov! Premyslený Magnum krúžok na penis a semenníky vás pevne a príjemne zovrie, čím podporí erekciu a zvýši citlivosť. Vyrobený je z kvalitného ultra elastického liquid silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, a je ešte odolnejší ako klasický silikón. Vychutnajte si výbušné vrcholy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luxusný doplnok zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Tvoria ho dva šikovné krúžky a tiež pracka, takže stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás aj váš náprotivok.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a s vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejším!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Hľadáte niečo jednoduché a zároveň šikovné na vaše semenníky? Tento kvalitný naťahovač od značky Brutus má rozmer 40 x 34 mm a je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je príjemný na nosenie. Doprajte si to, o čom snívate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Potrebujete trochu pomôcť s výdržou a pevnosťou erekcie? Krúžok Hero z vás urobí sexuálneho hrdinu! Nasadzuje sa na penis alebo na semenníky a poskytuje mierny tlak, vďaka ktorému bude vaša erekcia silnejšia. Je príjemne mäkký na dotyk a pohodlný na nosenie. Navyše sa dá nastaviť, takže vám skvelo padne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Muscle Ball Stretcher Čierna

    Najpohodlnejší naťahovač semenníkov od obľúbenej značky Sport Fucker. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, ktorý je pekný, silný, hodvábne hebký a predovšetkým pružný, takže sadne všetkým veľkostiam.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cock Harness Čierna

    Tenký, elegantný a spájajúci tri krúžky v jeden účinný produkt.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Forge Single Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Potrebujete posilniť erekciu? Žiadny problém, s touto vysoko kvalitnou erekčnou slučkou od Nexus to pôjde samo! Je nastaviteľná, takže sa nemusíte obávať, že by vám bola príliš veľká alebo malá. Prispôsobte si pomocou guličiek „slide to fit“ stiahnutie a doprajte si dlhé vzrušenie a neopakovateľné vyvrcholenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    LUxusný doplnok na penis a semenníky z kvalitnej kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a širšia časť natiahne semenníky smerom dole. Vyzerá štýlovo a zmyselne a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Black

    Predĺžte si erekciu a zažite nekonečne príjemné pocity s týmto erekčným krúžkom, ktorý zároveň funguje ako rozdeľovač semenníkov.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Fit Ring Adjustable Cockring Black

    Hľadáte erekčný krúžok, ktorý by dokonale rozumel vašej veľkosti? Najlepšou voľbou je bez debát nastaviteľný krúžok, ktorý si nastavíte podľa toho, aké tesné pocity chcete dosiahnuť. Manipulácia s ním je veľmi jednoduchá a dve silikónové vrstvy prinášajú nielen silnejšiu erekciu, ale aj pohodlie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 73

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.