×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erekčné krúžky čierna semenníky

Položky 65 až 96 z celkom 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Už ste niekedy vyskúšali naťahovač semenníkov? Alebo ste zatiaľ ochudobnení o jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý táto pomôcka zaručuje? Či už ste skúsený alebo začiatočník, nový Perfect Fit Ball Stretcher by rozhodne nemal uniknúť vašej pozornosti, môžete s ním totiž zažiť veľa jedinečného potešenia.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Weighted Ring Large

    Vychutnajte si zmyselné potešenie s touto dômyselnou hračkou od značky Colte. Krúžok si navlečte okolo penisu, kde posilní vašu erekciu, a guľôčku potom schovajte do miest, kam slnko nesvieti. Vďaka flexibilite a príjemnému, zdravotnému nezávadnému materiálu sa hračka veľmi pohodlne nosí a je jedno, či sa s ňou chystáte vyraziť von, alebo vydrhnúť celý byt.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fu Bag je stimulátor semenníkov a penisu, ktorý posilní erekciu a oddiali vyvrcholenie! Je príjemne pružný a pohodlný na nosenie. Neuveriteľne zmyselne stimuluje semenníky, penis i hrádzu, no neznie to lákavo? Nasaďte si Fun Bag na penis, nechajte ho, aby obopol semenníky a svojimi vibráciami vás tešil a zbláznenie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Vychutnajte si potešenie, ktorá zažijete s týmto erekčným krúžkom obohateným o guľôčku s hmotnosťou 110 g. Krúžok zovrie váš penis pri koreni a zaistí vám tak úplne vzrušujúci orgazmus. Tento krúžok vašu erekciu udrží a nepustí! Vďaka svojej nastaviteľnej dĺžke je vhodný pre všetky veľkosti, ľahko sa používa a tiež udržiava.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a s vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejším!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Nutter Ball Sling Čierna

    Revolučný návlek na gule od svetovo obľúbenej značky Oxballs. Pohltí vás svojím dizajnom, najpríjemnejším materiálom a pocitmi, ktoré s jeho nosením okúsite.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Chcete objaviť ešte intenzívnejšie pocity, než aké poznáte doteraz? Vyskúšajte túto hračku! Je to silikónový duálny krúžok s oceľovými korálkami, ktoré zosilnia vašu extázu. Je pevný, ale zároveň skvele pružný a pohyblivé korálky poteší vás aj váš náprotivok. Podporte stoji erekciu a zvýšte potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Pre noc plnú nekonečnej vášne je potrebná tiež nekonečne dlhá erekcia. K tej vám dopomôže tento nastaviteľný erekčný krúžok z kvalitnej umelej kože, ktorý pôvabne rozdelí tiež semenníky. Užite si dlhý sex a nadpozemské vyvrcholenie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs 360 2-Way Cockring and Ballsling Black

    Rozmanitosť je korením života a Oxballs to veľmi dobre vie. Preto prichádza s touto novinkou s názvom 360. Tento mäkký ale tlstý krúžok ponúka hneď 2 možnosti ako ho použiť a verte, že vám v nohaviciach vykúzli poriadne sexy guču. Krúžok 360 na penis a semenníky je vyrobený z pružného Flex-TPR materiálu, ktorý je veľmi ľahký, kompaktný a vášmu náradiu príjemný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Black

    Zoznámte sa so Sacksling 2, ktorý je teraz ešte lepší než jeho predchodca. Je veľmi hladký a zároveň pružný, takže vaše semenníky budú v úplnom pohodlí a zaručujem vám, že ste nikdy nič také ešte nezažili! Čo s vaším penisom budete robiť, keď budete mať tento zázrak na sebe, záleží len na vás, každopádne si môžete byť istí, že bude ako vaša druhá koža a stane sa nedeliteľnou súčasťou vašej erotickej výzbroje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe Black

    Potrebujete spoľahlivú podporu pre penis aj semenníky? Cock Pipe je perfektnou voľbou! Podporí a posilní erekciu, a ešte k tomu príjemne stiahne semenníky. Tešte sa na pohodlné nosenie, dlhšie vzrušenie, oddialenie vyvrcholenia a maximálny výkon!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance VS7 Silicone Cock & Ball Strap Large

    Tento vkusný doplnok pridá vášmu penisu nielen šarm, ale predovšetkým výdrž! Jednoducho sa nasadzuje a ľahko sa samozrejme aj dáva dole. Obopne nielen koreň vášho penisu, ale tiež semenníky! Je vyrobený z úžasného silikónu, ktorý je tiež bezpečný pre telo a neťahá kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Tri-Squeeze Black

    Všetko, čo potrebujete k okúzľujúcemu prirodzeniu v jednom jedinom výrobku! Oxballs Tri Squeeze je návlek na penis vyrobený z veľmi pohodlného a pružného materiálu. Jeho jedinečný dizajn z neho robí všestranný doplnok, ktorý budete môcť nosiť podľa svojich aktuálnych preferencií, pretože každý otvor má trochu inú veľkosť. Chcete mať dnes svojho macka bližšie k telu alebo trochu ďalej?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Peak Performance Ring Black

    Podporte svoju erekciu a zažite tie najlepšie orgazmy. S týmto erekčným krúžkom hravo predĺžite svoju erekciu a predĺžite si tak aj svoju erotickú chvíľku. Krúžok je vysoko elastický a teda úplne pohodlný. Vyrobený je z flexibilného TPR materiálu, ktorý je úplne bezpečný pre telo a bez obsahu ftalátov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Spartan Power Ring

    Erekčné krúžky sú novinkou v sortimente značky Bathmate. Rovnako ako ostatné ich výrobky, aj krúžok Spartan je vysoko kvalitný a účinný. Je pripravený posilniť vašu erekciu a zvýšiť tak váš výkon na maximum. Vyrobený je z elestomexu, čo je úplne unikátna kombinácia materiálov TPE a TPR, neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo. Staňte sa s ním skutočnou legendou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 40 + 45mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 50 + 55mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Erection Booster Black

    Nastaviteľný krúžok z príjemného silikónu pre poriadne tvrdú a nekonečne dlhú erekciu. Ľahko sa nasadzuje, aj dáva dole, jeho veľkosť je nastaviteľná a aj cena priaznivá! Čo viac si priať?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zizi Plasma 2x Ballstretchers ZZ07BK Čierna

    Dva erekčné krúžky od celosvetovo obľúbenej značky Zizi, ktoré môžete použiť aj ako naťahovače semenníkov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Malá slučka pre veľa radosti! Toto laso od Mister B vám poslúži na nastavenie zovretie penisu podľa vašich potrieb. Je pohodlné a tak ľahké, že zabudnete, že ho na sebe máte. Nechajte svoj penis pulzovať a vztýčené sa pýšiť dlhotrvajúci erekciou!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejšie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Fluffer Black

    Silný a parádne guľatý erekčný krúžok od Mister B. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prvý ergonomicky tvarovaný naťahovač semenníkov, ktorý si vaše gule priamo zamilujú.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Dva revolučné krúžky na penis a semenníky navrhnuté presne tak, aby lahodili vášmu telu. Zodpovedajú krivkám týchto intímnych miest, sú naťahovacie a pripravené maximalizovať vašu výdrž i potešenie. Noste len jeden alebo oba zároveň a robte dobre sebe aj svojmu náprotivku. Pohľad na vaše vybavenie s týmito krúžkami bude vskutku neodolateľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento doplnok tvoria kožené remienky a gumový krúžok a disponuje tiež prackou, vďaka ktorej si ho nastavíte na vami požadovanú veľkosť. A čo je najlepšie - zmyselne rozdelí vaše semenníky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Bumper Black

    Extra vysoký erekčný krúžok od Mister B vykúzli vo vašom rozkroku zázraky. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Chcete si užiť nezabudnuteľnú noc plnú vášne? Je potrebné sa vybaviť pevnou a dlhotrvajúcou erekciou! K tej vám dopomôže tento trojitý krúžok vyrobený z kvalitného TPR a gumy. Dosiahnite s ním neuveriteľné pocity a noste ho okolo spodnej časti penisu a semenníkov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Pre všetkých od začiatočníkov až po (s)expertov! Premyslený Magnum krúžok na penis a semenníky vás pevne a príjemne zovrie, čím podporí erekciu a zvýši citlivosť. Vyrobený je z kvalitného ultra elastického liquid silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, a je ešte odolnejší ako klasický silikón. Vychutnajte si výbušné vrcholy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance VS8 Silicone Double Cock & Ball Strap

    Tento vkusný doplnok pridá vášmu penisu nielen šarm, ale predovšetkým výdrž! Jednoducho sa nasadzuje a ľahko sa samozrejme aj dáva dole. Obopne nielen koreň vášho penisu, ale tiež semenníky! Je vyrobený z úžasného silikónu, ktorý je tiež bezpečný pre telo a neťahá kožu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luxusný doplnok zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Tvoria ho dva šikovné krúžky a tiež pracka, takže stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás aj váš náprotivok.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a s vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejším!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať. Zároveň zmyselne rozdelí semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.