×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erekčné krúžky

Položky 65 až 96 z celkom 370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Boners Large Cock Ring Set

    Užite si intenzívny vzrušujúci zážitok s touto 3 dielňou súpravou erekčných krúžkov! Krúžky sú vyrobené z mäkkého a pružného silikónu pre dobré a pohodlné nosenie. Umiestnite krúžok okolo koreňa penisu, keď je penis ochabnutý. Počas erekcie krúžok obmedzí prietok krvi pre tvrdšie a dlhotrvajúce erekcie. Vďaka tomu sú orgazmy tiež intenzívnejšie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Power Ring L - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu zo silikónu najvyššej kvality s priemerom 4,5 cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Vyrobený tak, aby bol pohodlný a navyše k tomu svietil v tme! Pretože pohodlie je pri sexe dôležité a erekčný krúžok, ktorý ťahá a škrtí, urobí samozrejme viac škody ako úžitku. Blush Performance Glo je z príjemného hebkého silikónu, je báječne pružný a bezchybne účinný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Trainer Ring Čierna

    Trainer Ring od obľúbenej značky Sport Fucker je erekčný krúžok a naťahovač semenníkov zároveň.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Ledově Modrá

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepším erekčným krúžkom, ktorý kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v spodnom prádle naodolateľnú guču...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Červená

    Erekčný krúžok Atomic Jock Humpballs od obľúbenej značky Oxballs dokonale kombinuje tvrdosť s mäkkosťou, pocit stlačenia s pocitom víťazstva a všetko zakončuje slastným pocitom intenzívneho vzrušenia.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Potrebuje pri sexe trochu podporiť, aby vaša erekcia bola pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie? Táto sada 3 silikónových krúžkov kovového vzhľadu je ideálna pre všetkých, ktorí si nie sú istí veľkosťou vhodného krúžku. Navyše môžete krúžky používať rôznymi spôsobmi a nosiť ich aj viac naraz. Vychutnajte si dlhotrvajúcu erekciu a s flexibilnými krúžkami z bezpečného silikónu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Ring Trio Black

    Trio žiadostivosti pre váš penis aj lopty! Táto sada troch čiernych erekčných krúžkov vám stiahnutím penisu zaistí naozaj silnú erekciu a kontrolu nad vašim potešením. A čo viac, krúžky môžete použiť aj na semenníky! Vyrobené sú z kvalitného silikónu a sú tak príjemne pohodlné na nosenie.

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Chcete si užiť dlhšie a vzrušujúcejšie milovanie? Pomôže vám k tomu tento erekčný krúžok na penis z kvalitného TPE materiálu od Powering. Zabráni totiž prietoku krvi a vaša erekcia tak bude ešte pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie. Vyskúšajte to s ním a je dosť možné, že už nikdy to nebudete chcieť inak.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Adjust Ring

    Krúžok s nastaviteľnou veľkosťou od obľúbenej značky Dorcel pre ešte silnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trojica erekčných krúžkov pre 3 rozmanité pôžitky! Užite si dlhšiu erekciu, silné orgazmy a celkovo perfektnú kondíciu. Noste krúžky okolo penisu alebo okolo semenníkov a pocíťte pohodlie, ktoré sľubuje pevný a pružný materiál. Zmysel krúžkov spočíva v tom, že stiahne penis pevne pri koreni a zabráni prietoku krvi, čím intenzívne posilní erekciu. Kúpte si túto sadu krúžkov a prekvapte celý svet svojou nekonečnou erekciou ešte dnes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FirmTech Performance Ring

    Existujú obyčajné erekčné krúžky a potom vyspelé a do najmenších detailov premyslené krúžky pre maximálne potešenie a výkon, a presne taký je aj tento krúžok od Firmtech. Poskytne vám pohodlie, pretože sa vám pekne prispôsobí a jeho asymetrický dizajn so západkou a slučkou uľahčí nasadzovanie a spríjemní nosenie okolo citlivých miest. Nechajte jemný tlak, aby pôsobil na penis aj semenníky a efektívne tak posilní erekciu a oddialil vyvrcholenie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o aký mäkký výrobok sa jedná. Bezpochyby si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Erection Rings Clear

    Potrebujete vydržať o niečo dlhšie? Podporte svoju erekciu týmito erekčnými krúžkami. Vyrobené sú z mäkkého a pružného TPE, takže perfektne sadnú a stiahnu penis, čím obmedzia prietok krvi pre jedinečne zmyselný zážitok. Ponúka 3 úrovne podpory: priliehavú, pevnú a intenzívnu, tak si vyberte!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Čierna

    Ako vyzerá budúcnosť krúžkov na penis? Čo je aktuálny a najžiadanejší trend? Nepochybne je to TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Endless Cockring Regular

    Silný a zároveň mäkký silikónový krúžok od značky Shots Toys zlepší vaše sexuálne výkony už pri prvom použití. Nosí sa pri koreni penisu a možno ho používať aj v kombinácii s kondómom. S týmto erekčným krúžkom sa potešenia dočkajú obaja partneri, ona bude nadšená z jeho dlhej a pevnej erekcie a on si užije slastne intenzívne vyvrcholenie.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    Konečne nekonečne pevná erekcia je tu! Tento krúžok RingO je silný, ale zároveň parádne flexibilný. Nielenže váš penis ozdobí, ale tiež ho aj stiahne, čím zabráni prietoku krvi, posilní tým erekciu a predĺži ju. Chcete dlhé a intenzívne milovanie? S krúžkom RingO si ho doprajete!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podporí prednú časť a rozpáli zadnú časť! Táto jedinečná hračka v sebe kombinuje krúžok na penis a semenníky s análnymi korálkami. Všetko je prepojené, erekčný krúžok má nastaviteľné zovretie a vy sa tak budete môcť radosť z dokonalého vzrušenia a prekrvenia! Vychutnajte si mnohonásobnú slasť a stimuláciu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Chcete sa kochať pevnejšou erekciou? Krúžok Rooster Jason vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek, pretože krúžok je nastaviteľný do 5 rôznych veľkostí. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Hravo uspokojte všetky požiadavky svojej polovičky s týmito erekčnými krúžkami od obľúbenej značky California Exotics. Sada obsahuje 3 kusy krúžkov rôznych veľkostí (stredný, veľký a extra veľký) a ich nosenie vám zaistí skutočne silnú a dlhotrvajúcu erekciu, o akej sa vám doteraz mohlo iba snívať.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    S touto sadou 7 silikónových doplnkov na penis si užijete ešte intenzívnejšie orgazmy! 3 z nich sú nastaviteľné erekčné slučky, sú super elastické a perfektne padnú všetkým veľkostiam penisu. Ďalšie 4 krúžky potom rovnako ako slučky oddialia vyvrcholenie a zintenzívnia orgazmy. Predĺžte svoje milovanie a vyberte si zo sady slučku alebo krúžok, ktorý vám aktuálne padne najlepšie alebo ich nosenie kombinujte.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Trainer Ring Transparentná

    Unikátny Trainer Ring od obľúbenej značky Sport Fucker spája krúžok na penis a krúžok na semenníky v jednu účinnú a jedinečnú hračku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Túžite po dlhšej a pevnejšej erekcii? Vyskúšajte erekčný krúžok Blush Camo, ktorý je mäkký a flexibilný, takže vám zaručí maximálne pohodlie. Je plochý, takže nebude kĺzať a je vyrobený z hebkého silikónu, takže vám bude skutočne príjemný. Užite si dlhšie milovanie, zaslúžite si ho!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Váš penis s týmto svietiacim erekčným krúžkom prežiari spálňu vášňou. Glow in the dark love rings sú hneď 3 v tme svietiace erekčné krúžky, ktoré môžete použiť naraz alebo každý zvlášť. Krúžky sú super pružné, takže padnú všetkým priemerom od 1,5 do 9 cm.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Zoznámte sa s novou účinnou hračkou od obľúbenej značky Oxballs. Jedná sa o erekčný krúžok, ktorý zároveň funguje ako poriadny naťahovač semenníkov.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Čierna

    HUMPBALLS je tak mäkký ako žiadny iný krúžok a je jasné, že keď ho raz vyskúšate, budete ho chcieť používať stále. Nie je nesmrteľný, ale rozhodne vydrží viac než všetky obyčajné lacné krúžky.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    Vyrobený tak, aby bol pohodlný a navyše k tomu svietil v tme! Pretože pohodlie je pri sexe dôležité a erekčný krúžok, ktorý ťahá a škrtí, urobí samozrejme viac škody ako úžitku. Blush Performance Glo je z príjemného hebkého silikónu, je báječne pružný a bezchybne účinný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Majú vaše hry v poslednej dobe trochu extrémny nádych? V tom prípade potrebujete aj extrémne doplnky, akým je tento kvalitne spracovaný drevený pranier na zápästie a semenníky. Pre istotu ho môžete tiež uzamknúť, tak neváhajte a vdýchnite život svojim fantáziám!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renagade Romeo Soft Ring Black

    S týmto dvojitým erekčným krúžkom zvýšite nielen svoje potešenie, ale predovšetkým svoj výkon. Prinesie vám pohodlie a zároveň radosť. Ponúkne vám dva pružné otvory, ktoré sa už teraz nemôžu dočkať, až obopnú váš penis a semenníky. Dôverujte mäkkému silikónovému materiálu, ktorý je flexibilný, pohodlný a tiež úplne bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty ani iné škodliviny.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Snap Fastener Leather Strap Metal Cock Ring

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte túto klietku na penis? Tvoria ju kovové krúžky a bude vyzerať pri nosení úplne sexy!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Gladiator Power Ring

    Erekčné krúžky sú novinkou v sortimente značky Bathmate. Rovnako ako ostatné ich výrobky, aj krúžok Gladiator je vysoko kvalitný a účinný. Je pripravený posilniť vašu erekciu a zvýšiť tak váš výkon na maximum. Vyrobený je z elestomexu, čo je úplne unikátna kombinácia materiálov TPE a TPR, neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo. Staňte sa s ním skutočnou legendou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Hypersoft Cocksling Black

    Chcete posunúť vaše mužstvo provokatívne dopredu? Tento dômyselný doplnok vás príjemne chytí za penis a semenníky, čím posilní a predĺži erekciu. Je vyrobený z luxusného liquid silikónu, takže je príjemne mäkký a rozhodne vás nebude štiepať ani škrabať. Navyše je tiež úžasne pružný a prispôsobí sa vašej veľkosti.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.