×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Bezdrôtové vibračné vajíčka dobíjacie

Položky 33 až 64 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibračného vajíčka s funkciou prírazov, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote, doma aj na verejnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Vychutnajte si zábavu a vzrušenie v spoločnosti Jive, novinky od We-Vibe. Je to skrz aplikáciu ovládateľný vibrátor, takže si môžete dopriať sólo hands-free hry alebo zveriť ovládanie svojmu partnerovi, ktorý môže byť pokojne aj na druhom konci sveta a aj napriek tomu vás môže vášnivo dráždiť. Pridajte do svojho intímneho života trochu dobrodružstva a nenechajte ho upadnúť do nudnej rutiny, Jive vám s tým pomôže.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy You Crack Me Up Remote Egg Pink

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? You Crack Me Up poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež rotujúcimi milostnými korálikmi. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Orio Huevo Vibrating & Telescopic Up & Down Movement Remote Control Purple

    Hľadáte niečo viac ako obyčajné vibračné vajíčko? Skúste niečo viac s vajíčkom Orio žiarivo fialovej farby, ktoré disponuje 7 funkciami teleskopického pohybu hore a dole a samozrejme aj 7 vibračnými funkciami. Nájdite tú najlepšiu kombináciu práve pre vás alebo nechajte svoj náprotivok, nech vám ju nájde cez bezdrôtové diaľkové ovládanie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Radi na to idete múdro? S hračkou Pleonix a vaším smartfónom to ešte len bude jazda! Môžete ju totiž ovládať cez aplikáciu kľudne z druhého konca sveta, synchronizovať ju s obľúbenými 2D interaktívnymi videami alebo webkamerou. Nechajte sa unášať slastnými vibráciami a vzlietnite s Phoenixom do nebesky orgazmických výšin.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Green

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vajíčko v seba ukrýva super výkonný motor a svoje vibrácie bude sústrediť na svojím G-bodom. Vychutnajte si extrémne intenzívne orgazmy a nezabudnite svoje potešenie tiež zdieľať!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Tréning, stimulácia, vibrácie a prírazy, môže byť niečo viac? Tieto nabíjacie vaginálne guličky RC Love Balls od Javida budete milovať. Funkcia prírazov v špičke vás dokonale rozparádi a 10 tichý, ale intenzívnych pulzujúcich režimov to celé ešte podporí. Tak sa chopte ovládača s dosahom 5 metrov a nachystajte si tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Yiggo Vibrating Egg with Remote Black

    Chýba vášmu sexuálnemu život vzrušujúca iskra? Dodajte mu ju s týmto vibračným vajíčkom! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie, z čoho už je jasné, že si s vajíčkom môžete vyraziť napríklad na prechádzku a nechať vášho partnerka či partnerku, aby vám pomocou ovládača vyberal úroveň vibrácie. Z toho pozerá tá najlepšia predohra ever!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Green

    Máte odvahu prevziať kontrolu nad vzrušením vašej partnerky a to pokojne aj na verejnosti? Alebo sa naopak nebojíte zveriť ovládač k tomuto zdroju potešenia do rúk vášho partnera a vyraziť si na prechádzku alebo na párty? My vieme, že máte a že sa radi hráte! S týmto vajíčkom od FeelzToys sa môžete hrať kdekoľvek a kedykoľvek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Happiness Knock Knock Eggstavagant Purple

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? Happiness Knock Knock polaská vaše erotogénne zóny intenzívnymi vibráciami a pulzáciami. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou a 8 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Ste pripravení na orgazmické potešenie? My Orgasm Egg poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež rotujúcou špičkou. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Remote Control Egg

    Užívajte si nádherné a vzrušujúce pocity, o ktorých nebude vedieť nikto iný okrem vás a vášho partnera, ktorému zveríte ovládač od vajíčka slasti. 10 vibračných režimov a rýchlostí tohto silikónového zázraku vás bude vo vašej vagíne tešiť kdekoľvek (pokojne aj na verejnosti)! Nechajte svojho miláčika zablbnúť si s vami večer v bare a nažhaviť vás na vášnivé vyvádzanie, keď sa vrátite domov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink

    Chytré a výkonné vibračné vajíčko! Je malé, roztomilé a inteligentné, pretože ho môžete spárovať s aplikáciou v mobilnom telefóne. Jeho mäkká a premyslená štruktúra vás bude neuveriteľne láskať a vy zažijete dokonalé pocity šťastia. Pohrajte sa s aplikáciou a zverte ovládanie vajíčka svojmu náprotivku alebo ho pripojte k svojej obľúbenej hudbe!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Váš osobný tréner panvového dna! Kegel Rejuve je ešte múdrejší, než očakávate. Je vybavený vysoko citlivými viacbodovými senzormi, ktoré detekujú aj tú najjemnejšiu svalovú silu. Šikovná aplikácia Magic Kegel APP vám potom na mieru ponúkne tréningové kurzy, zhodnotí váš pokrok a poradí vám, ako najlepšie zlepšiť svoje ženské zdravie pomocou posilňovania svalov panvového dna.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Chcete si so svojím náprotivkom užiť zmyselnú predohru, a ešte vzrušujúcejšie milovanie? Táto sada je vytvorená špeciálne pre páry a ich všestranné potešenie. Obsahuje vibračný stimulátor lákavého tvaru s ovládaním cez náramok v tvare hodiniek a vibračný krúžok na praktické diaľkové ovládanie. Zažite spoločne novú úroveň slasti!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Chcete skúsiť trojku bez tretej osoby? Stačí si prizvať toto šikovné vajíčko od Rithual, ktoré dodá šťavu vášmu sexuálnemu životu. Disponuje totiž funkciou vibračného pohybu hore a dole pre tie najvášnivejšie vzrušujúce pôžitky. Vydajte sa s ním kamkoľvek a ovládať zverte svojmu náprotivku, aby rozhodoval o úrovni vašej stimulácie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Moderné technológie sú v dnešnej dobe veľmi ďaleko a dokazuje to aj toto vibračné vajíčko Svakom Ella. Stačí si stiahnuť do mobilu smart aplikáciu a buď zveriť ovládanie vajíčka svojmu náprotivku, ktorý môže byť aj na druhom konci sveta, alebo Ellu synchronizujte s obľúbenými interaktívnymi 2D videami a v neposlednom rade si užite vyvádzanie cez webku. Poďte si hrať, s Ellou to bude zábavné a sexy!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Snívate o niečom viac? Čo takto vyskúšať bláznivo vzrušujúce elektro-šoky a vibrácie k tomu v pôvabnom ružovom vajíčku na diaľkové ovládanie? Vajíčko je vyrobené z kvalitného a hebkého silikónu a poslúži vám ako pri vonkajšej, tak pri vnútornej stimulácii. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 úrovní elektro-stimulácie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch , medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Toto vajíčko vyzerá síce decentne, ale vie svojimi vibráciami urobiť veľkú parádu! Ovláda sa bezdrôtovo cez ovládač a bude len na vás, či si s ním budete užívať v pohodlí domova alebo ho vezmete na vzrušujúci výlet kamkoľvek von. Vyrobené je z kvalitného a príjemne hebkého silikónu, je nabíjateľné a vodotesné.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Silikónové vajíčko navrhnuté na jednoduché použitie v tých najtemnejších nociach. Užite si s ním dokonalé potešenie a zároveň posilnite svaly panvového dna. Rechargable Kegal Ball Starter je ideálny pre všetky začiatočníčky, ktoré iba začínajú objavovať svoje vzrušujúce tajomstvá. Rozvibruje sa pre vás v 12 režimoch a nebudete musieť nikdy riešiť výmenu vybitých batérií, pretože je dobíjacie cez USB. Ste pripravení na zmysluplnú stimuláciu a radostné orgazmy?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch , medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Silné vibrácie v rôznych intenzitách skryté v ružovom potešiteľovi na diaľkové ovládanie! Zoznámte sa s CalExotics G Spout Arouserom s tvarom, ktorý rozumie vašim potrebám. Jediným stlačením tlačidla si užijete dokonalé šteklenie kedykoľvek a kdekoľvek. Vyberajte si z 12 funkcií vibrácií s rôznymi intenzitami a vzormi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Remote Pinpoint Pleaser. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež váš prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky a ovládajte svojho nového pomocníka pohodlne cez bezdrôtový diaľkový ovládač.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim vajíčkom pre vonkajšie aj vnútorné stimulácie! Je úžasne hravé, vyrobené z kvalitného silikónu a vybavené funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj, pretože všetko zvládnu dva výkonné vnútorné motory. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Chýba vám poriadny orgazmus spôsobený dvojitou stimuláciou? Túžite po elegantnej hračke, na ktorú bude radosť pozerať a ešte väčšiu radosť sa s ňou urobiť? Vaše sny sa čoskoro stanú skutočnosťou, na trh totiž prichádza tento skvost, ktorý si pohrá s vnútrom vagíny a tiež s klitorisom vďaka šikovnému ramienku. Potešte sa účinným luxusom, hračkou, ktorá má štýl a ukáže vám nebo menom orgazmus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elvira Pink

    Potrebujete posilniť svaly panvového dna a chcete si pri tom užiť aj trochu vzrušenia? Guľôčky Elvira sa ovládajú cez aplikáciu s príjemným rozhraním, kedy si môžete zvoliť i vibrácie v rytme hudby, prednastavené vibračné režimy, alebo si intenzitu voliť intuitívne v nastavení Free Control Mode. Nechajte si aplikáciu pre seba, alebo ju zverte svojmu náprotivku a nechajte sa stimulovať pokojne aj na verejnosti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Sexy čierne vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie pre všetky páry, ktoré túžia po tom užívať si aj na verejnosti. S dosahom ovládača 10 m doprajete svojmu náprotivku 10 vibračných režimov v 3 rýchlostiach! Pôjde len o nežné vzrušovanie alebo snáď o nútený orgazmus? O tom rozhodne ten, kto bude mať v ruke ovládač!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Rozšantite sa doma alebo pokojne aj na verejnosti s týmto vzrušujúcim a diskrétnym vibračným vajíčkom prémiovej kvality od značky Bswish. Predajte ovládač svojmu partnerovi a prenechajte mu tak všetku kontrolu nad vaším vzrušením. Divoké vajíčko potom nažhaví vaše citlivé miestečká a vďaka tichým vibráciám bude intímnym tajomstvom medzi vami a vaším drahým. Ten si vás večer vonku pekne nažhaví, aby neskôr doma nechal tento oheň vášne vzplanúť na maximum.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.