×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibračné vajíčka špeciálne pre ženy

Položky 33 až 64 z celkom 92

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Ahoj, som Irena a doprajem vášmu vzťahu na diaľku chýbajúcu vášeň. A nielen to, so mnou si budete môcť užívať aj na verejnosti, samozrejme diskrétne, pretože sa ovládam cez aplikáciu v mobile. Som dobíjacia, vodotesná a vyrobená z úžasne hebkého silikónu, vaša kvetinka ma bude milovať, neveríte? Presvedčte sa samé, nezruinujem vás, som cenovo dostupná. Som Irena!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Nechajte svoju vagínu a bradavky brnieť vzrušujúcou radosťou s týmito svorkami na bradavky a vibračným vajíčkom od Pretty Love! Pohodlne padnutie a pôvabné spracovanie, to sú vlastnosti, ktoré vás úplne uchvátia. A keď k tomu pridáte 7 vibračných funkcií a 1 funkciu a 3 úrovne elektro-stimulácie, podlomia sa vám kolená vzrušením!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Ecopink Vibrating Egg with Remote Control Pink

    Chcete sa oddávať vzrušujúcim vibráciám úplne kdekoľvek? Toto vibračné vajíčko s 10 úchvatnými funkciami je super diskrétne a môže vám robiť spoločnosť úplne všade. Prepínať medzi jeho funkciami budete pomocou diaľkového ovládača a bude len na vás, či si ho necháte vo svojej dlani alebo ho zveríte svojmu náprotivku.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Purple

    Vibračné vajíčka patria medzi obľúbené hračky, ktoré si páry berú so sebou na verejnosť! Pokiaľ s nimi nemáte zatiaľ skúsenosti, vyskúšajte toto cenovo dostupné vajíčko väčších rozmerov s 10 úrovňami vibrácií ovládané skrz diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Vajíčko má hodvábne hladký povrch a nenápadný vzhľad ovládača priamo nabáda k tomu, aby ste si ho pripli na kľúče a vajíčko zasunuli do vagíny.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy You Crack Me Up Remote Egg Pink

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? You Crack Me Up poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež rotujúcimi milostnými korálikmi. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Radi na to idete múdro? S hračkou Pleonix a vaším smartfónom to ešte len bude jazda! Môžete ju totiž ovládať cez aplikáciu kľudne z druhého konca sveta, synchronizovať ju s obľúbenými 2D interaktívnymi videami alebo webkamerou. Nechajte sa unášať slastnými vibráciami a vzlietnite s Phoenixom do nebesky orgazmických výšin.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Green

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vajíčko v seba ukrýva super výkonný motor a svoje vibrácie bude sústrediť na svojím G-bodom. Vychutnajte si extrémne intenzívne orgazmy a nezabudnite svoje potešenie tiež zdieľať!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Helix Remote Vibrating Egg Purple

    Toto nie je obyčajné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, toto je vibračné vajíčko Helix s diaľkovým vibračným ovládačom! Textúrované vajíčko bude milovať vnútro vašej vagíny a ovládač si obľúbi predovšetkým klitoris. Vychutnajte si 7 vibračných nastavení, prvotriedny hodvábne hebký silikón a roztočte to s vaším priateľom pokojne aj na verejnosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Green

    Máte odvahu prevziať kontrolu nad vzrušením vašej partnerky a to pokojne aj na verejnosti? Alebo sa naopak nebojíte zveriť ovládač k tomuto zdroju potešenia do rúk vášho partnera a vyraziť si na prechádzku alebo na párty? My vieme, že máte a že sa radi hráte! S týmto vajíčkom od FeelzToys sa môžete hrať kdekoľvek a kedykoľvek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Ste pripravení na orgazmické potešenie? My Orgasm Egg poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež rotujúcou špičkou. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Ahoj, som Irena a doprajem vášmu vzťahu na diaľku chýbajúcu vášeň. A nielen to, so mnou si budete môcť užívať aj na verejnosti, samozrejme diskrétne, pretože sa ovládam cez aplikáciu v mobile. Som dobíjacia, vodotesná a vyrobená z úžasne hebkého silikónu, vaša kvetinka ma bude milovať, neveríte? Presvedčte sa samé, nezruinujem vás, som cenovo dostupná! Som Irena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Wireless Vibrating Egg Black

    Vyskúšajte novú dimenziu erotických hrátok na verejnosti s vibračným vajíčkom. Úroveň vibrácií budete voliť skrz diaľkový ovládač a verte, že vás všetkých 10 režimov poriadne rozparádi. Viete si predstaviť, aký asi bude návrat domov po nezbednej hre s vibračným vajíčkom vonku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Joanne Purple

    Popisok pripravujemeChcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Ponúkne vám úžasných 12 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Necháte si ho alebo ho zveríte do rúk svojho náprotivku? Zmyselná predohra pokojne aj na verejnosti môže začať!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Remote Control Egg

    Užívajte si nádherné a vzrušujúce pocity, o ktorých nebude vedieť nikto iný okrem vás a vášho partnera, ktorému zveríte ovládač od vajíčka slasti. 10 vibračných režimov a rýchlostí tohto silikónového zázraku vás bude vo vašej vagíne tešiť kdekoľvek (pokojne aj na verejnosti)! Nechajte svojho miláčika zablbnúť si s vami večer v bare a nažhaviť vás na vášnivé vyvádzanie, keď sa vrátite domov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Váš osobný tréner panvového dna! Kegel Rejuve je ešte múdrejší, než očakávate. Je vybavený vysoko citlivými viacbodovými senzormi, ktoré detekujú aj tú najjemnejšiu svalovú silu. Šikovná aplikácia Magic Kegel APP vám potom na mieru ponúkne tréningové kurzy, zhodnotí váš pokrok a poradí vám, ako najlepšie zlepšiť svoje ženské zdravie pomocou posilňovania svalov panvového dna.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Chcete skúsiť trojku bez tretej osoby? Stačí si prizvať toto šikovné vajíčko od Rithual, ktoré dodá šťavu vášmu sexuálnemu životu. Disponuje totiž funkciou vibračného pohybu hore a dole pre tie najvášnivejšie vzrušujúce pôžitky. Vydajte sa s ním kamkoľvek a ovládať zverte svojmu náprotivku, aby rozhodoval o úrovni vašej stimulácie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Viete, ako obľúbená bola škola hrou? A čo aj keby posilňovanie svalov panvového dna sa stalo hrou? Perifit je pomôcka určená na tréning panvového dna pomocou hry v mobile. Princíp je jednoduchý - zatínate svaly a uvoľňujete ich, čím sa zároveň hýbete v hre. Perifit je navrhnutý lekármi a je odporúčaný všetkým ženám, ktoré si chcú svoje panvové dno spevniť nielen zábavným, ale tiež účinným spôsobom.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Moderné technológie sú v dnešnej dobe veľmi ďaleko a dokazuje to aj toto vibračné vajíčko Svakom Ella. Stačí si stiahnuť do mobilu smart aplikáciu a buď zveriť ovládanie vajíčka svojmu náprotivku, ktorý môže byť aj na druhom konci sveta, alebo Ellu synchronizujte s obľúbenými interaktívnymi 2D videami a v neposlednom rade si užite vyvádzanie cez webku. Poďte si hrať, s Ellou to bude zábavné a sexy!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch , medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Debby Purple

    Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Ponúkne vám úžasných 12 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Necháte si ho alebo ho zveríte do rúk svojho náprotivku? Zmyselná predohra pokojne aj na verejnosti môže začať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Toto vajíčko vyzerá síce decentne, ale vie svojimi vibráciami urobiť veľkú parádu! Ovláda sa bezdrôtovo cez ovládač a bude len na vás, či si s ním budete užívať v pohodlí domova alebo ho vezmete na vzrušujúci výlet kamkoľvek von. Vyrobené je z kvalitného a príjemne hebkého silikónu, je nabíjateľné a vodotesné.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch , medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Vodotesné vibračné vajíčko pre také hrátky, na aké si ho pozvete. Vyrobené je z plastu s hladkým povrchom a s ovládačom ho prepája kábel. Rozvibrujú ho 3 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Materiál je bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Chýba vám poriadny orgazmus spôsobený dvojitou stimuláciou? Túžite po elegantnej hračke, na ktorú bude radosť pozerať a ešte väčšiu radosť sa s ňou urobiť? Vaše sny sa čoskoro stanú skutočnosťou, na trh totiž prichádza tento skvost, ktorý si pohrá s vnútrom vagíny a tiež s klitorisom vďaka šikovnému ramienku. Potešte sa účinným luxusom, hračkou, ktorá má štýl a ukáže vám nebo menom orgazmus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elvira Pink

    Potrebujete posilniť svaly panvového dna a chcete si pri tom užiť aj trochu vzrušenia? Guľôčky Elvira sa ovládajú cez aplikáciu s príjemným rozhraním, kedy si môžete zvoliť i vibrácie v rytme hudby, prednastavené vibračné režimy, alebo si intenzitu voliť intuitívne v nastavení Free Control Mode. Nechajte si aplikáciu pre seba, alebo ju zverte svojmu náprotivku a nechajte sa stimulovať pokojne aj na verejnosti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    S touto nádhernou hračkou si užijete veľa zábavy nielen v spálni! Vibračné vajíčko Jopen Amour si môžete so sebou zobrať aj von, vibrácie budete ovládať cez srdiečkový ovládač s dosahom až 5 metrov a budete môcť vyberať zo 7 vibračných vzorcov v 5 rýchlostiach. Užívajte si vzrušenie kedykoľvek a kdekoľvek, ovládač vám perfektne padne do ruky a hračka poteší svojím tvarom a elegantným vzhľadom nielen vaše oči.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Posilnite svaly panvového dna a obľubujete benefity, ktoré toto cvičenie prináša - intenzívnejšie orgazmy, užšia vagína, prevencia proti inkontinencii... . S týmito guličkami bude posilňovanie nielen účinné, ale aj príjemné, pretože v sebe ukrývajú 2 silné motory na diaľkové ovládanie. Motory obsahujú pamäťový čip a ponúknu vám 12 intenzívnych funkcií.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Zdravie prospešné vzrušenie a veľa sexi zábavy! Toto dobíjacie vibračné vajíčko Shaking Love Ball od Javida má v sebe trasúci sa pulzujúci magnet so schopnosťou pohybu hore a dole o 8 rôznych rýchlostiach . K vajíčku neodmysliteľne patrí aj diaľkový ovládač , ktorý môžete zveriť svojmu náprotivku a nechať si slasť diktovať partnerom. Objavte príjemne hebký silikový povrch, a predovšetkým všetky tie vzrušujúce pocity, ktoré na vás čakajú!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 92

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.