×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné texturovaný

Položky 129 až 160 z celkom 291

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Textured Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229812

    Len málo vecí je lepšia ako fakt dobrý orgazmus, súhlasíte? Sexuálne zdravie je dôležité a nie je dobré ho podceňovať! Uspokojivý sexuálny život zlepšuje náladu, emocionálne zdravie a kvalitu spánku, znižuje stres a působí ako prirodzené analgetikum. Hračky OhMama vám pomôžu zlepšiť váš sexuálny život! Tento návlek na penis s mini vibrátorom poteší oboch partnerov a okorení vaše mi milostné chvíľky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Trafte sa do čierneho a užite si úplne presné potešenie! Ikonický Rude-Boy Xtreme je tu pre vašu hlbokú slasť z intenzívnej stimulácie prostaty a hrádze. Je vyladený k úplnej dokonalosti, je výkonný, obsahuje dva nezávislé motory, je pohodlný a prispôsobí sa vášmu telu. Tak chopte sa ovládaču a urobte dobre sebe alebo svojmu partnerovi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Happiness Knock Knock Eggstavagant Purple

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? Happiness Knock Knock polaská vaše erotogénne zóny intenzívnymi vibráciami a pulzáciami. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou a 8 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Rechargeable Couples Sleeve Blue

    Chceli by ste si to spoločne užívať ešte o niečo viac? Vychutnávať si extrémne príjemnú stimuláciu a zároveň tesné zovretie penisu? Sweet Smile pozorne počúva slastichtivé páry a plní ich priania! Nasadzuje sa na penis, ktorý efektívne sťahuje, čím podporuje erekciu a predlžuje milovanie. Zároveň flexibilným textúrovaným stimulátorom dráždi klitoris hneď 10 vibračnými režimami. Skúste spoločné orgazmy a už nikdy nebudete chcieť nič iné!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Vstúpte do sveta divov divokej análnej radosti! Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo už skúsený análny milovník, tento stimulátor vás svojimi 12 funkciami jednoducho ohromí. Užite si silné vibrácie v kombinácii s rotáciami a prirážaním v réžii dvoch výkonných motorov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Máte chuť na lahodný koktejl plný potešenia a vášne? Tento Coctail bol navrhnutý pre maximálne spoločné uspokojenie, je výkonný a ukrýva v sebe hneď dva motory, takže poteší análik a vagínu zároveň. Nechať si ho v sebe môžete aj počas sexu, keď bude zmyselne dráždiť penis pri prenikaní. Zatvorte oči a vychutnajte si zamatový dotyk silikónu a tvar hračky, ktorá počúva vaše telo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Chcete si svoje sólo zážitky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si k nim tento masturbátor od značky Rebel s 2 vzrušujúcimi funkciami, vie sať aj vibrovať. Ponúkne vám 3 režimy sania a 6 režimov vibrácií pre zmyselnú rozmanitosť. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché a vnútorná časť je nielen príjemne mäkká, ale aj posiata masážnymi bodmi a drážky. Až budete hotoví, vnútornú časť stačí jednoducho vytiahnuť a vymyť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše túžby nie sú ukojené, je vám smutno a potrebujete rozveseliť? Toto je Tracy, váš nový milenec, ktorý je pripravený vám do života priniesť slastné šťastie! Je príjemne hladký, báječne flexibilný a dokonale tvarovaný tak, aby potešil ako bod G, tak i klitoris. Nechajte sa unášať 7 intenzívnymi režimami a noc čo noc zažívajte orgazmus za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    Ak dohromady spojíte stimuláciu všetkých vašich citlivých miest, tak docielite maximálnu spokojnosť. Tak to je, bodka. Simul8 od prestížnej značky Nexus sa zameriava na penis, semenníky, hrádzu a prostatu. Užijete si ako osamote, tak v spoločnosti vášho náprotivku. Je úžasne pružný a ukrýva v sebe dva motory, ktoré mieria na prostatu a hrádzu. Potešte sa všade!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Zo všetkého najviac milujete análne prenikaniu? S týmto kolíkom si ho budete môcť užívať neustále! Na krku má totiž drobné pohyblivé koráliky, ktoré sa pohybujú hore a dole a napodobňujú tak pocit podobný rpenikaniu. Okrem toho vie aj vibrovať a vonkajšia texturovaná časť bude príjemne podpichovať hrádzu. Vychutnajte si zážitky podobné rimmingu a oddajte sa svojím vášňam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Eclipse Roller Ball Probe. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež vás prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky osamote alebo v spoločnosti svojej polovičky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak moc, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Nič nemilujete tak veľmi, ako keď si niekoho mrštný jazyk pohráva s jej klitorisom. Z kabelky vytiahla svoju novú fialovú hračku a usmiala sa, dnes jej bude pekne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Pro Rider 9X Vibrating Silicone Strapless Strap On with Remote Control Black

    Toto obojstranné vibračné dildo/strap-on vás poteší ovládačom, ktorého jediným stlačením prebudíte k životu vibrácie a vzrušenie. Dva motory vám poskytnú 3 rýchlosti a 6 vibračných vzorov, ktoré si budú užívať obaja partneri či partnerky. Povšimnite si tiež tvar hračky, ktorý myslí skutočne na všetky citlivé miestečká vrátane klitorisu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Nereos vás poteší svojou extra stimulačnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Análna zábava osamote i s partnerom! Tento vibračný análny stimulátor vás očarí svojím tvarom, ktorý dokonale zamieri na citlivú prostatu, a tiež odnímateľnou silnou prísavkou. Pomocou diaľkového ovládača si vyberiete z 10 vibračných režimov a užívajte si ich kdekoľvek budete chcieť, pokojne aj vo vani alebo v sprche, Wall Banger P-Spot je totiž vodotesný.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Prahnete po niečom dokonalom? Predná značka erotických pomôcok Gvibe vaše prianie splní! Toto je Gcandy, prekrásny, kvalitný, účinný a výkonný. Do parády si vezme váš bod G a klitoris zároveň, očarí vás 2 motormi a tiež svojím mäkkým a príjemným silikónovým materiálom. Potešte sa tým naj, čo je na trhu v ponuke!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Desire Purple

    Sofistikovaný, jemný, drobný, avšak veľmi výkonný análny kolík pre všetkých, ktorí chcú zažiť dokonalé potešenie a vzrušenie z análnych hrátok. Jeho pevná základňa je tvarovaná tak, aby sa prispôsobila vášmu telu. Vnímajte, ako vaše telo zaplavuje vlna vzrušenia z pulzujúcich vibrácií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Máte rada kvety? Túto ružu budete milovať celým svojim klitorisom, to nám verte! Je to horúci trend, ktorý drví sociálne siete a my sme nadšení, že je konečne aj v našej ponuke. V strede kvetu ruže sa nachádza šikovný jazýček a dopraje vám polízaníčko o 12 režimoch. Okrem toho vie aj vibrovať, taktiež o 12 režimoch, a to v časti „stonky“, ktorú pohodlne a presne zacielite na všetky citlivé miesta. Nechajte Rose Lover, nech vám pomôže rozkvitnúť vášňou!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Niekedy obyčajné vibrácie nestačia! Pre náročné a zvedavé análiky tu je tento stimulátor s rotujúcimi guľôčkami pre tých najslastnejšie pôžitky. Nenechajte sa prehovárať a potešte svoju prostatu vibráciami a svoj ritný otvor lahodnými rotáciami.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavujeme Booty Beads - pružné a zábavné análne korálky, ktoré si zamilujete! Disponujú silným motorom PowerBullet a poskytnú vám tak intenzívne vibrácie po celej svojej dĺžke. Vyberte si zo 7 neuveriteľných funkcií a flexibilné korálky si natočte tak, aby vám dopriali maximálnu stimuláciu.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, sila a elegancia, to sú slová, ktoré vystihujú túto jedinečne výkonnú erotickú pomôcku pre mužov. MAN.WAND posunie vaše potešenie o niekoľko levelov ďalej a vy sa nebudete stačiť čudovať, ako úžasná a dychberúca masturbácia vôbec môže byť. Tešte sa na 8 rôznych rýchlostí a 20 ohromujúcich vibračných režimov. Flexibilná hlava ruka v ruke s výkonným motorom vám ponúknu jedinečné pocity a revolučné zážitky. Orgazmus je garantovaný!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Thimble Black

    Elegantný vibračný krúžok pre ešte intenzívnejšie zážitky pri milovaní! Je príjemne flexibilný, pretože je vyrobený z kvalitného mäkkého silikónu, a stiahne váš penis, čím posilní jeho erekciu. Krúžok je celoplošne textúrovaný a vibráciami poteší nositeľa, a predovšetkým klitoris jeho partnerky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Pre všetkých, ktorí si potrpia na kvalitu a účinnosť za rozumnú cenu, je tu tento pôvabný vibračný krúžok. Je silný, ale zároveň úžasne pružný, takže sadne všetkým veľkostiam. Má výkonný vibračný motor, ktorý sa dá pohodlne dobíjať, a mieri priamo na klitoris. Nechajte krúžok BigO, aby sa stal nepostrádateľnou súčasťou vášho milovania!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Urobte si čas sám na seba, pohrajte sa a prizvite sa k tomu aj tento výkonný masturbátor. Bude vás zmyselne nasávať a omámi vás vibráciami. Okrem toho ho môžete aj stláčať a určovať si tlak. Vyberte si zo 7 úrovní sania a vibrácií a zamilujte sa do dotyku mäkkej a pružnej vnútornej časti z kvalitného TPE.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Tri-Volver Rechargeable Strapless Strap-on

    Strap-on na potešenie oboch partnerov! Nebudete k nemu potrebovať žiaden postroj, vo vagíne sa uvelebí príjemne a napevno. Jeho dva motory sa pre vás rozvibrujú v 7 rôznych intenzitách a na svoje si príde aj klitoris. Jednoduché ovládanie si čoskoro osvojíte a vďaka vodotesnosti si budete môcť prenikanie užívať aj inde než len v spálni.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Zažite najlepšiu masturbáciu vášho života! PDX Elite Hydrobator vám dopraje neuveriteľnú vodnú stimuláciu a jeho inovatívny dizajn s dvoma otvorenými koncami si jednoducho zamilujete. Vezmite si ho do sprchy alebo do vane, nechajte sa unášať dutým tunelom plným potešenia a vyberte si z 3 rýchlostí a 7 režimov vibrácií.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý masturbátor bude vaším obľúbeným spoločníkom pri predohre i chvíľach sebalásky. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity a očarí vás svojím hebkým silikónovým materiálom. Vychutnajte si to s kvalitnou hračkou s otvorenými oboma koncami!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Abbott Purple

    Chcete, aby vaše prsty predvádzali ešte viac parády? Navlečte na ne tento vibrátor! Abbott je vibrátor na 2 prsty, s ktorým sa vaša predohra stane ešte viac vzrušujúca. Zvlnený povrch ešte pridáva na stimulácii a báječne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Aké miesto svojimi nezbednými vibrujúcimi prstami pohladíte ako prvé?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Najmenší prírastok do rodiny pulzátorov Fun Factory. Radi skúšate nové hračky a inovatívna pulzujúca technológia vás zaujala? Stronic Petite má veľký potenciál byť pre vás tou pravou erotickou hračkou. Je malý, ľahký a pulzácie sa v ňom odohrávajú tak, aby ste nemuseli používať ruky. Navyše sa ľahko zavádza a prináša tie najlepšie orgazmy!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 291

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.