×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné

Položky 65 až 96 z celkom 1725

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Real Deal Anal - Análny vibrátor

    Realistický análny vibrátor z mäkkého, ľahko kĺzavého materiálu od značky You2Toys. Užite si jeho viacstupňové vibrácie, žilkovanie a menšiu veľkosť, vďaka ktorej sa tento vibrátor stáva ideálnou hračkou pre všetkých, ktorý doteraz nemajú toľko análnych skúseností, aby si trúfli na veľké hračky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alvis

    Pretty Love Alvis je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Vzrušujúce tajomstvo ukryté vo vašich nohavičkách! Tento pôvabný vibrátor má dokonalý ergonomický tvar, ktorý sa prispôsobí vašim telesným kontúram pre maximálne pohodlie a extra vzrušujúcu stimuláciu. Je navrhnutý tak, aby sa uvelebil v nohavičkách a aby ste si s ním mohli vyjsť von. Nech vás vaše kroky zavedú kamkoľvek, takto cesta bude plná vzrastu! Necháte si ovládač pre seba alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator - Silikónový klasický vibrátor Telová

    Realistický silikónový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má realistické farby a je vyrobený z kvalitného silikónu.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X The Gold Standard Black

    Klasika v elegantnom prevedení! Tento vibrátor v tvare rúžu je nevyhnutnosť pre všetkých, ktorí sa vyžívajú v erotických pomôckach. Má šikmú špičku pre cielenú stimuláciu a pôvabnú základňu v rose-gold farbe. Zamilujte si jeho hebký silikónový povrch a vezmite si ho so sebou aj do vane alebo sprchy, je vodotesný.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Quest - Vibrátor na prostatu Čierna

    Quest je váš nový sprievodca svetom vzrušujúcich objavov. Veľmi rýchlo k nemu získate dôveru a taktiež vám prinesie kontrolu na ceste k novému potešeniu.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Dilator Urethra Vibrator - Vibračný silikónový uretrálny dilatátor Čierna

    Čierny dilatátor so 7 úrovňami vibrácií od značky You2Toys. Vyrobený je z príjemného a predovšetkým flexibilného silikónu s polyuretánovým povlakom, ktorý je úplne hygienický a zaručí vám jednoduchú a pohodlnú manipuláciu. Batérie sú súčasťou balenia.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Trojitá stimulácia v jednej jedinej hračke. Tri-Pleasurer je pôvabne ružový a super výkonný vibrátor, ktorý poteší váš G-bod, análik aj klitoris. Je vodotesný, dobíjací a vyrobený z príjemne hebkého silikónu. Uchopte ovládač a naložte si takú dávku vibrácií, ktorú budú vaše otvory lásky práve vyžadovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou silných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Arthur - Wave vibrátor

    Rozvlňte sa s masážnym strojčekom, ktorý vás vo vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Ružová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Mighty Mini Plug Black

    Kompaktný a krémovo hladký análny kolík priam ideálny pre začiatočníkov a začiatočníčky! Čo ale neznamená, že si jeho funkcie nemôžu užiť aj pokročilí milovníci a milovníčky análnych hrátok. Má pomerne klasický tvar a vďaka vibračnej funkcii vám vo vašom análiku dopraje naozaj jedinečné pocity a silné vyvrcholenie, tak si to nechajte páčiť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Extreme Anal Power Vibrator Black

    Prahnete svojimi zadnými vrátkami pre vzrušujúcich vibráciách? Predstavujeme kolekciu Extreme od Hidden Desire obsahujúcu špeciálne análne vybavenie, ktoré vám pomôže posunúť vaše hranice potešenia. Patrí sem aj tento výkonný vibrátor na intenzívne a hlboké prenikanie. Zamilujte sa do jeho realistického prevedenia a dotyku luxusného silikónu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Hľadáte šikovný vibrátor, ktorý vám ukáže, ako to vyzerá v siedmom nebi? Tento králik od Paloqueth je vhodný pre začiatočníčky aj skúsené milovníčky erotických hračiek. Svojimi funkciami vás bude šokovať! Vie totiž prirážať, vibrovať aj rotovať. Čo z toho vyplýva? Čakajú vás tie najlepšie sexi zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Nechcete putovať až na koniec dúhy, aby ste našli svoje šťastie? To ani nemusíte, pretože vás od nej delí iba jedno kliknutie! Mnohostranný Satisfyer Multifun 3 vám prináša číre potešenie v podobe neuveriteľných 33 možností použitia, ktoré zaručene vzpružia váš milostný život! Okrem svojej rozmanitosti sa táto vzrušujúca pomôcka môže pochváliť aj svojimi "vnútornými hodnotami": v zakrivenom tele Satisfyeru Multifun 3 sa skrývajú nie jeden, nie dva, ale rovno tri výkonné motory!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Nová úroveň prstovej stimulácie! Tento vibrátor na prst predstavuje širokú a silnú násadu s plochým povrchom a okrúhlym obvodom. Vďaka špičke s ním pohodlne zacielite a textúrovaný povrch ešte zintenzívni stimuláciu. Vibrátor na prste skvele drží, a to nielen vďaka tomu, že je na jeho špičke nasadený, ale aj vďaka koncovému krúžku. Vyberte si z 9 výkonných rýchlostí a funkcií vibrácií.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Purple-Blue

    Malý zázrak pre vaše veľké potešenie! Toto vibračné vajíčko sa okamžite stane vašou najobľúbenejšou erotickou pomôckou, pýtate sa prečo? Dôvodov je hneď niekoľko: je možné ho ovládať cez aplikáciu, a to pokojne z druhého konca sveta, má veľmi vkusný dizajn, vyrobené je z toho najkvalitnejšieho silikónu a svojimi vibráciami vás za všetkých okolností dostane na vrchol blaha. Čítajte dál a zistite o ňom ešte viac!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Wand-er Woman White

    Zrkadlo, zrkadlo, povedz mi, prečo som taká stuhnutá? Váš nový masér od značky Satisfyer vám pomôže! Konečne je tu totiž niekto, kto si nesťažuje, keď potrebujete dlhú masáž! Vďaka svojej pôsobivej veľkosti XXL a poriadnej sile, ktorá sa skrýva za zvodnou silikónovou hlavou, si Wand-er Woman hravo poradí s problémami a s napätím všetkého druhu - ale samozrejme aj so všetkými vašimi túžbami po orgazme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby! - Vibračný krúžok

    Výkonný erekčný krúžok s neuveriteľne silnými vibráciami, vyrobený z pevného pružného silikónu. Inovatívny dizajn vysiela vibrácie priamo na klitoris.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Brighty

    Pretty Love Bright je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Blue Crush Blue

    Výkonný motor ukrytý v dômyselne tvarovanom tele z hebkého silikónu! Tento modrý vibrátor je navrhnutý tak, aby ste s ním bez problémov dosiahli svoje erotogénne zóny. Jeho zakrivený tvar pohodlne padne do ruky a vďaka ohybnosti sa prispôsobí vašim telesným kontúram. Vyberte si z 10 vibračných režimov a skúmajte ich pokojne aj vo vani, Blue Crush je vodotesný.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Skinny G Black

    Vitajte vo svete, kde je G-bod stredom vesmíru! Predstavujeme Skinny G vibrátor, ktorého cieľom je váš G-bod. Poteší ho svojou baňatou hlavou s jemne klenutou špičkou, ktorá nikdy neminie. Jeho rukoväť pohodlne padne do ruky a vďaka ohybnosti hlavy sa vibrátor prispôsobí vašim telesným kontúram. Vyberte si z 10 vibračných režimov a skúmajte ich pokojne aj vo vani, Skinny G je vodotesný.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Niektoré erotické hračky sú jednoducho výnimočné a spoznáte to už na prvý pohľad. Výnimočná je aj táto kvetina, s ktorou sa budete cítiť ako kráľovná a budete si užívať svoju vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity. Navyše k tomu okrem Martinelly nebudete potrebovať nikoho ďalšieho!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fetish Fantasy For Him or Her Vibrating Hollow Strap-On Black

    Tento dômyselný strap-on vás prekvapí nielen intenzívnymi vibráciami, ale aj svojou prijateľnou cenou. Je vhodný pre lesbičky aj pre ženy, ktoré budú chcieť preraziť zadné vrátka svojho partnera. V neposlednom rade je vhodný aj pre mužov, ktorí majú problémy s erekciou a nezvládajú svojú drahú polovičku plne uspokojiť. Vyberajte si pomocou ovládača tú najvhodnejšiu rýchlosť vibrácií a vyvádzajte, kým vám budú sily stačiť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Long Vibrating Dildo 11" Flesh

    Snívate o dokonale realistickom a zmyselne vibrujúcom penise s rozmermi presne pre vás? Toto telové Lovetoy vibračné didlo vás ohromí nielen svojou dĺžkou a intenzívnymi vibráciami, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie rázom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ultraviolett Nipple Sucker - Vibračné přísavky na bradavky

    Vibračné prísavky na bradavky od značky You2Toys sa iste stanú vašou obľúbenou pomôckou. Disponujú minivibrátormi, ktoré vaše bradavky budú skutočne veľmi intenzívne dráždiť. Použitie tejto hračky je veľmi jednoduché, stačí prísavky nasadiť na bradavky, pomocou balónika odsať vzduch, zapnúť vibrácie a užívať si slastnú stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spectacular Duo

    Dva krúžky Satisfyer Spectacular Duo, vyrobené zo silikónu, vytvárajú efekt zadržania krvi pri penise a semenníkoch. O ďalšie vzrušenie sa postará stimulátor klitorisu. Tento erekčný krúžok je vďaka nápadnému, futuristickému designu naozaj výrazným kúskom.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Silný 7-rýchlostný mini vibrátor

    Táto nová elektráreň potešenia z limitovanej edície Rocks-Off vás bude štekliť čistou návykovou extázou so 7 stupňami intenzity! Pôvodný RO-80mm je celosvetový bestseller Rocks-Off, plný vášnivých intenzívnych vibrácií, ktoré vás dostanú do kolien.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Butterfly Wings Vibrating Penisring Purple

    Chcete si spoločné milostné vyvádzanie užívať ešte o niečo viac? Vyskúšajte erekčný krúžok, ktorý svojimi silnými vibráciami a vrúbkovanou časťou bude dráždiť klitoris a zároveň stiahne penis, čím podporí jeho erekciu aj vyvrcholenie. Zamilujte si jeho pružný materiál i vzlietnite na motýlích krídlach do zeme slasti!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Rockin Dong 21,5 cm Telová

    Univerzálny vibrátor, vhodný pre všetky pokročilé, začínajúce, skúsené, vášnivé a predovšetkým potešenia chtivé dámy. Má realistické spracovanie, veľmi ľahké ovládanie na spodnej časti a je vyrobený z príjemného TPR materiálu, ktorý sa veľmi rýchlo zahreje na telesnú teplotu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 1725

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.