×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné

Položky 65 až 96 z celkom 512

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Túžite po hrejivom objatí? Tento vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, pomerne realistický žaluď, a predovšetkým funkciu zahrievanie až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrátor, ktorý splní čo sľúbi! Užijete si s ním vo dvojici aj o samote. Tešte sa na inovácie, nové zážitky, radosť a vzrušenie. A ak vám to v poslednej dobe v posteli veľmi neklape, tak žiadne strachy, tento vibrátor vášeň zase prebudí!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Rotuje, masíruje a vibruje tak, že už to nikdy nebudete chcieť inak. Tento dobíjací masturbátor s 3 funkciami od You2Toys kombinuje rotácie, funkciu ťahu v spodnej časti s vibráciami v hornej časti. To znamená, že sa o váš penis postará tak intenzívne a precízne, že objavíte tie najlepšie vrcholy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka, je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting RC Vibrator Skin

    Trojica funkcií, ktorá vás dovedie k absolútnej slasti! Vibrácie, rotácie a prírazy, to je to, čo vám ponúkne tento realistický vibrátor, ktorému pôjde ťažko odolať. Vyrobený je zo silikónu lekárskej kvality a má silnú koncovú prísavku a pôvabné semenníky. Račte objaviť, čo všetko vie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith SQ-WBD10066R Thrusting Dildo Vibrator with 3 Powerful Thrusting Speeds & 10 Vibrations Remote Skin

    Snívate o poriadne hlbokom prenikaní a autentických prírazoch s pôvabným realistickým dildom? Váš sen sa stáva skutočnosťou s týmto vibračným dildom s funkciou prírazov o rozsahu 3 cm! Zacieli na G-bod alebo prostatu a nikdy sa neunaví. Doprajte si zážitky, po ktorých túžite a využite aj koncovú silnú prísavku!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Red

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Dildo Fuck Machine with Vibrations & Remote Control Skin

    Výkonná erotická pomôcka, s ktorou budete stonať blahom! Paloqueth prichádza s jedinečným šukacím strojom, ktorý vás ohromí svojimi funkciami a dych vyrážajúcim realistickým prevedením. Doprajte si zmyselné prírazy a vibrácie a nastavte si dildo tak, aby vám to bolo čo najpohodlnejšie, koncová prísavka na základni ho bez obáv udrží na mieste!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibračného vajíčka s funkciou prírazov, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote, doma aj na verejnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Chcete niečo viac? Tento vibračný mastrubátor od Satisfyer bol navrhnutý so zmyslom pre úplnú dokonalosť! Zažijete s ním čistú blaženosť, to nám verte. Jeho flexibilné telo, a hlavne vnútorná stimulačná textúra budú láskať váš penis až k orgazmickému zblázneniu a môžete ho spárovať aj so šikovnou aplikáciou Satisfyer Connect, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Masáž alebo masturbácia? Nemôžete sa rozhodnúť? Táto hračka vám bude nápomocná k obidvom a okrem zmyselných vibrácií vám dopraje aj vzrušujúce prirážanie a tiež jedinečnú funkciu zahriatia. Načúvajte svojmu telu a vždy mu doprajte presne to, po čom zrovna túži!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting Vibrator Skin

    Chcete naozaj autentické zážitky? Tento vibrátor nielen vyzerá ako naozajstný penis, ale tiež sa vie hýbať ako naozajstný penis! Pomocou drôtového ovládača si vyberiete rotačný prirážajúci pohyb alebo vibrácie o 8 vzrušujúcich režimoch. Použite prísavku a užite si prenikanie, ktoré bude možno ešte lepšie ako skutočný sex!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Zdokonaľte svoju masturbáciu a objavte nové intenzívnejšie zážitky. Tento silikónový masturbátor vám ukáže svet maximálnej stimulácie, ktorá pohltí váš penis príjemným teplom a silnými vibráciami vďaka strategickému umiestneniu hore aj dole.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Back It Up Black

    Prepojte svoje potešenie a tým ho maximalizujte. Táto inovatívna hračka vás rozdovádza vďaka 2 výkonným motorom, stačí sa len chopiť diaľkového ovládača a vyberať si z 10 vibračných rýchlostí. Objavujte nekonečne mnoho spôsobov dráždenia za zadnými vrátkami, na hrádzi alebo na penise!

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Prepadli ste soundingu? Stimuláciu penisu zvnútra si užijete aj s touto hračkou, ktorá bude vibrovať aj zvonku a neuveriteľne dráždiť žaluď. Penis Head Teaser je vyrobený z hebkého a flexibilného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a zároveň sa prispôsobí vášmu telu. Skombinujte sounding s vibráciami na žaluď!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto vibračnú hlavicu bude zbožňovať nielen váš klitoris, ale jej hlboké vibrácie si zamilujú aj vaše unavené svaly na celom tele. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Erekčný krúžok, ktorý si zamilujete obaja! Už dlho snívate o spoločných orgazmoch? S krúžkom NOS sa vaše sny stanú skutočnosťou. Okrem toho predĺži a posilní erekciu a jeho flexibilné ušká objímu klitoris a budú ho dráždiť na zbláznenie. Tento krúžok nemá konkurenciu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cerise

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a štýlová, ako ste aj vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Predstavujeme úplne výnimočnú vibračnú vákuovú pumpu! Je vybavená jedinečným vibračným systémom, ktorý sa aktivuje automaticky po dosiahnutí optimálneho tlaku. Čakajú s ňou na vás intenzívne pocity a nové výšiny orgazmickej slasti.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    Zmyselná elektro-stimulácia a vzrušujúca vibrácia v jednej pôvabnej a šikovnej hračke! Tento luxusný vibrátor RC E-Stim G&P-Spot od XouX vás bude hlboko láskať elektro-pulzmi a vibráciami a mieriť bude buď na G-bod alebo na prostatu. Jeho kratšie ramienko sa postará o vonkajšie citlivé miesta a nebude zaviazať v nohavičkách, takže si s ním môžete pokojne vyraziť aj von, jeho chod je diskrétne tichý.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Rozpáľte svoje zmysly úžasne autentickým erotickým zážitkom s masturbátorom Pretty Love Sienna! Ponúkne vám 3 úrovne sania a 12 omamných vibračných režimov pre stimuláciu tých najcitlivejších častí penisu. Vnútorný textúrovaný rukáv má mäkké vrúbky a záhyby pre príjemné potešenie a určite si obľúbite aj funkciu chytrej pamäte, ktorá si zapamätá vaše obľúbené nastavenia. A to nie je všetko, pripojte priložené slúchadlá a vychutnajte si slastné stonanie a dráždivý sex talk!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Skúmajte svoje telo a užívajte si nové zážitky a nadpozemské orgazmy s Driffem. Má príjemne zakrivený tvar a dotkne sa tak úplne presne tých pravých miest vo vnútri alebo zvonku. Koncová, dômyselne tvarovaná hlava disponuje stimulačným bodom pre ešte intenzívnejšie dráždenie a pomocou stlačenia jedného tlačidla sa Drift príjemne zahreje. Užívajte si a relaxujte!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Elite Renee Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Stimulátor Renne z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch na bezdrôtové diaľkové ovládanie. Venovať sa bude vagíne, klitorisu alebo análu. Hračky Elite bude milovať každý z vás!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDD022-M Wildolo Huge Fantasy Monster Dildo with Suction Cup 23.6cm Black-Red

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Eidolon

    Absolútnym hitom a najnovším fenoménom, čo sa erotických hračiek týka, sú bezpochyby také pomôcky, ktoré môžete buď vy alebo váš partner ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie. Magic Motion Eidolon je výnimočný v tom, že vám poskytuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov na ženskom tele, a to bodu G a klitorisu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najobľúbenejšia masážna hlavica na svete! A toto je jej najnovšia verzia, ktorá sa oproti tej minulej líši možnosťou dobíjania cez USB kábel, takže ju pri používaní nemusíte mať zapojenú do siete.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Snehobiele nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "kúzelným" prsteňom, ktorý by vám bola i Arabela závidela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 512

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.