×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné

Položky 65 až 96 z celkom 892

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Značka Anal Fantasy plní vaše análne sny! Teraz prichádza s týmto stimulátorom prostaty, ktorý sa pre vás nielen vášnivo rozvibruje, ale bude vás aj láskať vzrušujúcimi elektrickými šokmi. Tvar stimulátoru je príjemne ergonomický, silikónový materiál je hodvábne hebký, e-stimulácia je neuveriteľne výkonná a ten najlepší orgazmus je preto konečne nadosah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Master Ben je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Fialová

    Užite si dokonalý vzrušujúci zážitok s vibrátorom Luxe Touch-Sensitive. Je vrcholnom modernej technológie, pretože sa v jeho tele nachádzajú dva senzory, ktoré svojou aktiváciou zvyšujú silu vibrácií. Pocíťte dych berúci orgazmus a vyberte si z 10 vibračných a pulzujúcich funkcií, ktoré vám táto inovatívna hračka ponúka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Premýšľate, čo so životom? Pozvite si doň túto pôvabnú hračku! Môžete sa s ňou pohrávať osamote aj v páre, záleží, či si necháte ovládač vy sama alebo ho zveríte svojmu partnerovi či partnerke. INYA vás dostane svojim výkonom, pohodlným nosením, vzrušujúcou stimuláciou aj hebkým a kvalitným silikónom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet - Vibračné vajíčko ovládateľné cez mobilnú aplikáciu

    Pocíťte adrenalín vo vašom tele vďaka tomuto najnovšiemu Flamingo vibrátoru. Jedná sa o vibračný náboj, ktorý nekompromisne stimuluje váš bod G pomocou intenzívnych vibrácií. Flamingo bol špeciálne vyvinutý tak, aby ste si ho mohli užívať v páre, a to pokojne aj na verejnosti, kde nikto nič nevidí, ani nespozná.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Príjemne vkĺzne do vášho zadočku a bude vás vzrušujúco láskať, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Tiffany

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, triešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Brown

    Túžite po niečom veľkom, nemravnom a realistickom? V tom prípade si túto hnedú riťku zamilujete! Je anatomicky tvarovaná a ponúkne vám ako rozvernú vagínu, tak pevný análik. Je báječne mäkkučká a pripravená tu byť pre vás 24/7. Chcete ešte niečo viac? Pridajte vibrácie! Dokonalosť? Áno! A môže byť vaša!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Mora Neo Interactive Thrusting Vibrator Peach Pink

    Prahnete po dokonalosti? Práve pre vás tu máme vibrátor Mora Neo, interaktívny a duálne stimulačný luxusný vibrátor s funkciou prirážajúcich korálikov. Mora je vyrobená z nekonečne hebkého liquid silikónu av ňom má zabudovaný korálkový krúžok s funkciou pohybu hore a dole, čím neodolateľne simuluje prírazy.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Hľadáte hračku, ktorá okorení váš vzťah? Vrelo odporúčame tento párový vibrátor. Ponúkne vám 9 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Dve silikónové krídelká budú láskať klitoris a druhé rameno poteší vnútornú časť vagíny, kde sa stretne s penisom. Dva motory sa postarajú o vašu slasť a tiež spoločné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Inovatívna technológia, ktorú tento masturbátor v sebe ukrýva, bude svojim stimulačným tlakom váš penis príjemne stláčať a následne uvoľňovať. Vyberte si z 6 rýchlostí a zamilujte sa do realisticky hebkej vnútornej časti z materiálu Fanta Flesh, ktorý je zvnútra príjemne texturovaný. Ak bude chcieť ešte viac, pridajte vibrácie a vyberte si zo 7 vibračných vzorov ten pravý. K tomu všetkému masturbátor disponuje ešte prísavkou, s ktorou si budete môcť nastaviť uhol upevnenia a užívať si tak pocity slastné, vzrušujúce a jedinečné.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance A Sucking Good Time Black

    Miluje váš penis sania? S touto hračkou si ho budete môcť dopriavať úplne kedykoľvek sa vám zachce. A nielen to, masturbátor má aj funkciu vibrácií o 10 vzoroch. Vkĺznite do jeho vzrušivo textúrovanej vnútornej časti a nechajte sa pohltiť funkciou automatického sania o 5 rýchlostiach a vzoroch.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP02 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci pohybe hore a dole, a tiež vibrácie v 5 rýchlostiach a 10 režimoch. Okrem toho si istotne obľúbite špirálovitý rotačný pohyb. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ste divoká šelma alebo vycvičené šteniatko? S týmto vibračným análnym kolíkom s dlhým chlpatým chvostíkom uskutočníte svoje zvieracie sny! Má 3 vibračné rýchlosti a 7 režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkové ovládanie. Zamilujte si ten pocit, keď vás pošteklí mäkký našuchorený kožúšok a v análiku sa rozhýbu mocné, vzrušujúce vibrácie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Light-Pink

    Urobte si radosť! Kedykoľvek a kdekoľvek. Doma alebo na cestách. O samote alebo v páre. Erica je nová inovatívna hračka od luxusnej značky Svakom, ktorá v sebe ukrýva dva výkonné motory pre vonkajšie aj vnútorné stimuláciu. Je plne ovládateľná cez aplikáciu, v ktorej nájdete množstvo možností a inšpirácie k spokojnosti. Urobte si dobre alebo kontrolu nad vašim potešením zverte vášmu náprotivku.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Myslíte si, že vaše orgazmy už nemôžu byť intenzívnejšie? Ste na omyle! Posilnite svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom a spoznajte tajomstvo dokonalého vyvrcholenia. Tieto elegantné guľôčky s hodvábne hebkým povrchom vo vašej vagíne budú vibrovať v takom rytme, aký si zvolíte cez ovládač, ktorý je, mimochodom, tiež vibračný, a potešiť nim môžete napríklad aj klitoris. Je čas začať cvičiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luxusné vibračné vajíčko prémiovej kvality, pod ktorú sa podpisuje značka Svakom! Vychutnajte si s ním 25 vzrušujúcich skúseností + inteligentný Svakom režim ako bonus. Potešte sa vajíčkom Elva kedykoľvek a kdekoľvek, vaša nezbedná fantázia sa s ním stane skutočnosťou!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Titilator

    Objavte úplne nové potešenie cez dokonalú stimuláciu bradaviek! Táto novinka vašim bradavkám ukáže nový svet. Dva priehľadné poháriky vytvárajú podtlak a majú vo vnútri stimulátor, ktorý sa otáča v rôznych rýchlostiach a režimoch. Masíruje, hladí, dráždi a vzrušuje. Vyberte si svoju úroveň pomocou ovládača a vyskúšajte všetky 3 mäkké nadstavce!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satysfiera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Bring It On Butt Plug Green

    Máte chuť zažiť nové dobrodružstvo? Poďte skúmať všetky citlivé miesta naraz s touto jedinečnou hračkou. Prebudí nervové zakončenia za zadnými vrátkami vďaka vibráciám, rotačným guličkám a funkcii prírazov. Do okrídlenej kolísky uložíte svoje semenníky a pružný silikónový krúžok stiahne váš penis a posilní erekciu? A orgáč? Ten bude maximálny!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Chcete všetko alebo nič? Táto hračka je skvele multifunkčná, keď ide z toho hlava okolo! Ukrýva v seba hneď 3 motory, ktoré budú vibráciami zmyselne masírovať g-bod a zároveň budú pomocou vzrušujúcej vzduchovej technológie láskať klitoris! Sympóny je jednoducho symfónia slasti, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Purple

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Purple

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, čerešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Kira Velvet

    Hľadáte erotického kamoša, ktorý by splnil VŠETKY vaše požiadavky? Ste náročná, to sa vie, a vybrať si ten pravý vibrátor pre vás nie je len tak. Teraz ste ale na správnej adrese, poďte sa zoznámiť s Lush Kira! Má 2 vibračné body, vie krúžiť, prirážať a tiež sa zahriať. Na svoje si tak príde ako vagína, tak klitoris. Zdá sa vám to neuveriteľné? Odhaľte pravdu!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Rechargeable Harness Black

    Silné prieniky, o ktorých snívate! Tento Boundless postroj je navrhnutý tak, aby vás ohromoval 10 intenzívnymi funkciami vibrácií a pulzácií. Vibračné dildo je navyše vyrobené z luxusného a odolného silikónu, takže sa môžete tešiť aj na pohodlie a spokojnosť. Splňte si svoje túžby a užívajte si zmyselné blaho.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamávajte krídlami a vzlietnite do neba vzrušenia. Tento motýlik poletí s vami, dopraje vám duálnu stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň, trepotať láskou sa pre vás bude na takej úrovni, ktorú si sama zvolíte pomocou ovládača. Na súši či vo vode, v spálni alebo v meste, nad zemou alebo priamo v zemi, poleťte s motýlikom Butterfly Effect do raja!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Vibračná vákuová pumpa Extender disponujúca technológiou IST! Vychutnajte si realistické sanie a potešte sa plne automatickými vibráciami, bude to intenzívne a ohromujúce. Vnútorný TPE materiál si zamilujete pre jeho pružnosť a zaujímavá je aj funkcia predĺženia rúrky presne na vašu veľkosť.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance G-Spot Exquisite je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si láskanie bodu G a klitorisu zároveň a zažite intenzívne a omamné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gplug Small Neonově Ružová

    Gplug Small je ten najmenší dobíjací análny kolík na trhu. Jeho priemer je 3 cm, čo je dlhodobo najpredávanejšou veľkosťou zo všetkých ponúkaných veľkostí análnych hračiek.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Máte radi veci pod kontrolou? Kolekcia erotických pomôcok Blacq Digital obsahuje hračky, ktoré medzi ostatnými vynikajú vďaka inovatívnej digitálnej obrazovke, na ktorej vždy uvidíte, aké nastavenie si práve užívate aj koľko zostáva batérie. Patrí sem aj táto XL vibračná hlavica s flexibilnou hlavou z prémiového silikónu pre skvostnú stimuláciu aj masáže celého tela. Vyberte si z 10 vibračných režimov a vzorov a 4 rýchlostí.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Prémiová kvalita a funkcie, s ktorými to bude fakt dokonalé! Chcete vedieť viac? Račte sa zoznámiť s týmto krásavcom! Je vyrobený z vysoko príjemného, pôsobí veľmi realisticky, a hlavne disponuje funkciou magnetických prírazov, ktorá poskytuje skutočne realistický zážitok. Okrem toho vie aj vibrovať a zmyselne rotovať. Vďaka silnej prísavke bude držať na akomkoľvek rovnom povrchu. Chcete ho? Nedivíme sa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zaslúži silné vibrácie, vaša hrádza si zaslúži poláskať, váš penis si zaslúži pevnejšiu erekciu a vy si zaslúžite dokonalú stimuláciu a nezabudnuteľné vyvrcholenie! Táto pomôcka v sebe ukrýva dva silné motory a je takticky ovládateľná na diaľkové ovládanie, aby ste si s ňou mohli vyraziť napríklad aj do ulíc. Koncový krúžok, ktorý upevníte okolo penisu a semenníkov, celý váš zážitok ešte umocní. Darujte si dokonalosť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 892

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.