×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné

Položky 97 až 128 z celkom 3865

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Skin

    Chýba vám k maximálnej spokojnosti autentickej výstreky? Jedine s Squirting Fuck Stick sa vaše sny stanú skutočnosťou a vaša rozkoš nebude poznať medzí. Má nádherné realistické prevedenie a medzi ostatnými vyniká funkciou striekania. Naplňte ho až 10 ml obľúbenej tekutiny a objavte aj jeho zmyselné vibrácie o 10 rýchlostiach.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bradley

    Hodvábne hladké a pôsobivo ružové vibračné vajíčko s báječnými 12 vzrušujúcimi funkciami. Zverte svojmu partnerovi do rúk ovládač a dovoľte mu prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne i na verejnosti. Užite si s Pretty Love Bradley kopec zábavy za prijateľnú cenu a okoreňte tak svoje milostné hrátky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 7 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 7 vzoroch a disponuje krúžkom, ktorý príjemne stiahne váš penis. Užite si novú úroveň kombinovaného potešenia!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Vychutnajte si dokonalý hands-free zážitok! Táto novinka vás ohromí sacím efektom, rebrovanou vnútornou štruktúrou a pohyblivou časťou, čo dohromady stimuluje orálny sex tak autentickým a intenzívnym spôsobom, ktorý žiadna iná pomôcka doteraz nezvládla.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Ring

    Tento posvätný artefakt láska váš penis, ale čo s ním potom vykonáte s partnerkou, je všetko, len nie nevinné! So Satisfyerom Ring dostane váš penis poriadny upgrade, aby vám i vašej partnerke poskytol dlhé okamihy vzrušenia. Tento malý obšťastňovač nachádza využitie pri spoločnej milostnej hre a prinesie vám obom úžasnú rozkoš! Okrem toho stimulátor klitorisu dráždi po stlačení tlačidla jej klitoris v 10 intenzívnych vibračných režimoch.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Fucker Vibrating

    Hľadáte sexy macatú micinku a poriadny zadoček, ktorý bude za čo chytiť? Pozrite sa, čo pre vás máme! Fat ass fucker je anatomicky tvarovaná a ponúka naozaj skutočný zážitok, pretože je z kvalitného TPR materiálu, ktorý je mäkký, odolný a hebký ako ľudská koža. Okrem 2 zmyselných otvorov vám ponúkne tiež intenzívne vibrácie, aby ste si svoju cestu do raja užili ešte viac. Nenechajte túto macatú micinku na vás dlho čakať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump - Vibračná vákuová pumpa

    Nechajte vašu cicu explodovať a doprajte jej intenzívne sanie s vibračnou vákuovou pumpou Vibrating Pussy Pump. Jej použitie je veľmi jednoduché, avšak dokonale efektívne. Umiestnite transparentnú nádobku cez celú vagínu, urobte si pohodlie a uchopte čerpadlo do jednej ruky, ovládač do druhej, počúvnite, čo vám šepkajú vaše tajné túžby a podľahnite saniu a vibráciám pokojne aj zároveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Amor Ružová

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojím aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržiava a je hypoalergénny.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Twistom! Perfektne sa postará o váš klitoris vďaka funkcii pulzujúcej stimulácie, ktorej nepôjde odolať. Má praktickú ergonomickú rukoväť, ktorá vám pohodlne padne do ruky, ale použiť ju môžete aj na vnútornú stimuláciu. Zažite dokonalé orgazmy sólo alebo v páre.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Thrusting Anal Lock Prostate Massager sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 3 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 10 vzoroch a disponuje krúžkom, ktorý príjemne stiahne váš penis. Užite si novú úroveň kombinovaného potešenia!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic premení vašu masturbáciu na nezabudnuteľné zážitky. Ponúkne vám totiž zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym preferenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou štruktúrou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíku, ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko dokáže a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Stimulátor prostaty - luxusná masážna erotická pomôcka. Stimuluje vašu prostatu, tak aj oblasť pod semenníkmi. Veľmi príjemné vibrácie vás budú dráždiť skutočne dokonale.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Chcete to najlepšie? Chcete všetko? Chcete masturbátor budúcnosti? Leten Future Pro splní všetky požiadavky vrátane tých, o ktorých zatiaľ ani neviete! Funguje na pevné 220 V pripojenie, pohybuje sa hore a dole v niekoľkých režimoch, hovorí, vonia, dokáže sa zúžiť, sám sa vysuší a vie sa aj zahriať. Buďte nároční a chcite masturbátor s najviac funkciami, chcite Leten Future Pro, budúcnosť bude vaša!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Quantum Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Quantum je luxusne vyzerajúci mini vibrátor s veľmi silnými ale tichými vibráciami. Jeho tvar a veľkosť ho jednoznačne posúvajú do diskrétnych erotických pomôcok, ktoré môžu byť všade s Vami - doma, na cestách i na dovolenke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Všetko, čo potrebuje v jednej jedinej praktickej sade za naozaj sympatickú cenu. Základ sady tvorí hladký vibrátor, na ktorý si nasadíte jeden z 3 nadstavcov. Ďalej Complete Lovers Kit obsahuje venušine guľôčky, análne koráliky a erekčný krúžok. Tieto fialové hračky sľubujú nekonečnú zábavu pre oboch partnerov a vzrušenie, ktoré len tak neomrzí.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Pussy Stroker Flesh

    Vychutnávajte si pri svojich chvíľach sebalásky dokonalé pocity s masturbátorom, ktorému sa vaša pravačka sotva môže vyrovnať. Extreme Elice Vibrating Pussy Stroker je vibračný realistický masturbátor, ktorý je na prvý pohľad nenápadný, lebo je ukrytý v diskrétnom čiernom puzdre. Vo vnútri tohto puzdra sa nachádza dokonalá vagína z príjemne hebkého Fanta Flesh materiálu, ktorý je zvnútra pre intenzívnu stimuláciu textúrovaný. K ohromujúcemu zážitku prispejú aj vibrácie, ktoré môžete, ale aj nemusíte zapínať.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X The Gold Standard Black

    Klasika v elegantnom prevedení! Tento vibrátor v tvare rúžu je nevyhnutnosť pre všetkých, ktorí sa vyžívajú v erotických pomôckach. Má šikmú špičku pre cielenú stimuláciu a pôvabnú základňu v rose-gold farbe. Zamilujte si jeho hebký silikónový povrch a vezmite si ho so sebou aj do vane alebo sprchy, je vodotesný.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca je univerzálny vibrátor umožňujúci ovládanie cez aplikáciu, s ktorou môže byť váš milenec v rovnakej miestnosti, ale aj pokojne na druhom konci sveta. Vibrátor Esca môžete tiež jednoducho prepojiť s ďalšími Kiiroo produktmi a užívať si interaktívne zážitky so svojím milým. Nie je toto snáď budúcnosť erotických hračiek? Koncová svetelná LED dióda je synchronizovaná s vibráciami a poskytuje vizuálnu spätnú väzbu vášmu partnerovi. Spôsobov ako sa s Esco hrať je nekonečne veľa, vyskúšajte ich všetky!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Chcete od svojej novej masážnej hlavice úplne všetko? Jednoducho absolútny jackpot, čo sa týka sily a funkcií? Domi 2 je tá pravá, ktorú ste potrebovali spoznať, aby ste konečne dosiahli svoje šťastie! Je o niečo menšia než väčšina jej kolegýň, ale práve to ju robí pohodlnou a praktickou na manipuláciu. Jej batéria má super dlhú výdrž, jej krk je dokonale pružný a jej technológia umožňuje ovládanie cez aplikáciu. Potrebujete vedieť viac? Čítajte ďalej a zoznámte sa s Domi 2 Mini!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

    Obľúbená masturbačná pomôcka s Fleshlight je teraz obohatená o vzrušujúce vibrácie, obsahuje totiž 3 vibračné valčeky, ktoré jednoducho zasuniete do silikónovej výplne a zvýšite tak stimulačné schopnosti a tiež intenzitu vášho vyvrcholenia. Užite si vibrácie, vrúbkovaný tunelček tvorený desiatkami dráždiacich výstupkov a urobte si to lepšie než kedykoľvek predtým.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The F-Machine Gigolo Fuck Machine - Profesionálny šukací stroj

    Štýlový, elegantný, sofistikovaný a sexy. Nie často by ste tieto slová použili na opis stroja, ktorý je navrhnutý tak, aby Vás pretiahol. Avšak F-stroj vyvinuli laboratória vo Veľkej Británii a ukázali svetu to, čo sa predtým považovalo za nemožné. Vďaka najmodernejším technológiám Vám teraz môžeme predstaviť vášho nového osobného robotického šukacieho gigola.

    769 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Pocket Rocket Fialová

    Dámy, dostaňte samy seba do extázy s touto úžasnou hračkou určenou na stimuláciu klitorisu. Očarí vás jej fialová farba, vreckový rozmer a jedna výkonná rýchlosť.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Duo Bordeaux

    Vychutnajte si dokonalú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň s dômyselnou hračkou od jednej z najobľúbenejších značiek na trhu - Womanizer. Duo bude bezdotykovo, pomocou technológie Pleasure Air, tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš G-bod. Tento orgazmus bude bezkonkurenčný!

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Top Secret Pink

    Vďaka širokej, plochej základni sa dá model Top Secret z jemného silikónu nosiť diskrétne a pohodlne i mimo domov. Hlboké, silné vibrácie jeho objemného drieku sa navyše dajú ovládať cez aplikáciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Túžite po omamnej stimulácii prostaty? Predstavujeme vám Seržanta, ktorý pre vás bude vždy tvrdo pracovať. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, má ohybný krk a použiteľnú dĺžku až 7,6 cm. Vyrobený je z krémovo hladkého silikónu a vďaka diaľkovému ovládaniu sa budete môcť hrať sólo bez použitia rúk alebo pokojne v páre. Vyberte si z 10 vibračných režimov!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Mighty Mini Plug Black

    Kompaktný a krémovo hladký análny kolík priam ideálny pre začiatočníkov a začiatočníčky! Čo ale neznamená, že si jeho funkcie nemôžu užiť aj pokročilí milovníci a milovníčky análnych hrátok. Má pomerne klasický tvar a vďaka vibračnej funkcii vám vo vašom análiku dopraje naozaj jedinečné pocity a silné vyvrcholenie, tak si to nechajte páčiť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní v análi? S Paloqueth Thrusting Massagerom sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 3 rôzne režimy ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 12 vzoroch a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Hľadáte výkonný masturbátor pre dych vyrážajúce potešenie? Predstavujeme Conor s 2 šikovnými motormi a radom funkcií pre výnimočne príjemné pocity, či už sólo alebo v páre. Prvé, čo si určite všimnete je jeho moderný a futuristický dizajn doplnený o ovládací panel s LED svetielkami, vďaka ktorému vždy budete vedieť, na akej ste práve úrovni. Vyberte si z 8 prirážajúcich pohybov hore a dole a pridajte jeden z 9 vibračných režimov a funkciu vyhrievania.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Objavte dildo, ktoré vám vezme dych! Volá sa Gravity a prichádza s ním na trh celosvetovo obľúbená značka Lovense! Gravity vás úplne ohromia funkciou automatických prírazov a vibrácií, ktoré môžete ovládať cez aplikáciu. Vďaka svojej silnej koncovej prísavke priľne na akýkoľvek hladký povrch a prispôsobí sa vám pre dokonalý zážitok pri sólo hrátkach a skvelý bude aj ako parťák do trojky!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 3865

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.