×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné

Položky 97 až 128 z celkom 536

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a jej mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Vinca Triple Function Vibrator with Clit Hitting Ball & Thrusting Purple

    Obzeráte sa po výkonnom a šikovnom vibrátore? Predstavujeme vám Vinca, všestranného pomocníka s dokonalými funkciami a pokročilými technológiami. Potešenie, orgazmus, vášeň, spokojnosť, to všetko a oveľa viac je s Vincou samozrejmosťou!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size L

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto vibračným análnym kolíkom! Má príjemný klasický tvar so zúženou špičkou a pružným krkom, takže je veľmi pohodlný na nosenie. Okrem toho jeho základňu zdobí pôvabný kamienok a jeho vibrácie sa volia cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete ponechať alebo zveriť svojmu protivníku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Vyvinuté pre stimuláciu a maximalizáciu orgazmu! Toto nádherné fantasy dildo je dokonale zakrivené a má ideálny tvar na to, aby vám poskytol jedinečne vzrušujúce zážitky! Bude cieliť presne na G-bod a poteší ho svojimi silnými vibráciami. Zamilujte si jeho funkcie, tvar aj úžasné galaktické prevedenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Koketujte so svojím zadočkom a zoznámte ho s týmto kamarátom. Vibračný análny kolík od The Screaming O má klasický tvar, je nabíjateľný a počúvať vás bude cez diaľkový ovládač. Ukrýva v sebe výkonný motor s 20 funkciami a vyrobený je z kvalitného silikónu, ktorý je pohodlný, príjemný a flexibilný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Valerie Strap-On Vibrator Pink

    Chcete si užiť trochu inak? S týmto strap-onom sa vám otvoria nové možnosti, ktoré si užijete spoločne. Ponúkne vám 12 výkonných vibračných funkcií a nimi budete láskať svoju nositeľku, aj toho/tú, kto zrovna nastavuje dierku. Objavte svoju novú obľúbenú hračku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenzívny potešiteľ všetkých vašich citlivých bodov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Trpíte nerozhodnosťou (rovnako ako väčšina ľudí) a nemôžete sa rozhodnúť, či si vyberiete radšej vibrátor alebo hračku so schopnosťou stimulácie pomocou tlakových vzduchových vĺn? Satisfyer Curvy Trinity 1 vie oboje, takže by ste mali vybrať práve ho, pretože jedine s ním si vychutnáte slastné nasávanie klitorisu tlakovými vlnami, poláskate klitoris vibráciami a vkĺznete aj dovnútra, kde vibráciami budete dráždiť G-bod.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Magnus Purple

    Výkonný vibrátor s atraktívnym a ergonomickým tvarom, vďaka ktorému nebudete potrebovať strap-on! Kratší koniec sa uvelebí v pošve, jemné textúra bude dráždiť klitoris a dlhým telom bude nositeľka prenikať akoby vibrátor bol jej vlastný penis. Obsahuje 2 silné motory, 9 vzrušujúcich funkcií a veľmi ľahko sa ovláda. Objavte nové zážitky a úlohy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má vzrušujúci guľôčkovitý tvar a praktickú základňu. A viete, čo je najlepšie? Rozvibruje sa pre vás v 10 rôznych úrovniach, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 9" Vibrating Cock - Realistický vibrátor 23cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký kedy svet videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále plne autenticky odpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Túžite po niečom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug tu je pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Purple

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i G-bod zároveň, pretože v sebe skrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + so svojim zahnutým stimulátorom stimuluje prostatu aj citlivé tkanivo perinea. Dva motory aktivujú silné vibrácie, zatiaľ čo funkcia zahrievania silikónu zaručuje realistické pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaný cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej vrecková veľkosť je priam roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúmať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex White

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderná a výkonná vákuová pumpička pre stimuláciu vašej kvetinky. Vychutnajte si nielen sanie na 3 úrovniach, ale tiež 12 báječných úrovní vibrácií, to všetko za prítomnosti vzrušujúcich stimulačných vrúbkov. Pumpička je príjemne flexibilná a hebká, lebo je vyrobená z hygienického a vysoko kvalitného silikónu. Zvýšte svoju citlivosť a objavte úplne novú vlnu orgazmického potešenia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Máte pocit, že toho občas chcete viac, než ponúkajú aj tie najlepšie erotické hračky? Tak práve pre vás je tu táto jedinečná novinka! Je perfektná pre každú príležitosť, pretože má hneď 3 výkonné nezávislé motory a vy sa budete môcť rozhodnúť pre jednu alebo viac funkcií naraz. Čítajte ďalej a objavte 3 režimy tejto pomôcky, ktorá vás nikdy neomrzí!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Dual Vibrating Rechargeable 10 Speed Silicone Ribbed Strap-On Adjustable Black

    Karty sú rozdané a role vymenené? Ak áno, nič vám už nebráni tomu, nasadiť si tento postroj a dopriať tak sebe i svojej polovičke fantasticky vzrušujúce okamihy. Vibračné dvojité dildo na postroji je vyrobené z hodvábne hladkého silikónu a vy si ho zamilujete na prvý dotyk. Nechajte seba aj svojho partnera či partnerku podľahnúť jeho vibráciám o 10 režimoch so silou až 14500 otáčok za minútu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou RC Vibrating E-Stim Love Balls Black

    Zmyselná elektro-stimulácia, vzrušujúce vibrácie a posilnenie panvového dna ako bonus! Tieto luxusné guličky RC Vibrating E-Stim Love Balls od XouX vás budú hlboko láskať elektro-pulzy a vám nezostane nič iné ako sťahovať a opäť uvoľňovať svalstvo ukryté v panvovom dni, čo z toho vyplíva? Príjemné sa spoja s užitočným a vy sa čoskoro budete môcť tešiť zo silného panvového dna!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibruje, pulzuje, saje, tepe a klope! Tento vibrátor vám splní všetky priania. Môžete ho použiť na masáže celého tela alebo ním dráždiť intímne partie. Jeho oba konce sú použiteľné, z jednej strany je to flexibilná masážna hlavica s nástavcom na sanie alebo bez nástavca na poklepávanie. Z druhej strany je ergonomicky zakrivený vibrátor s ohybnou špičkou. Vyskúšajte všetky 3 funkcie o 10 režimoch!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Heart Vibe French Rose - Vibrátor v tvare srdiečka

    Rozkošný nabíjací vibrátor v tvare srdiečka je ideálnym darčekom. Nenápadný vzhľad vám umožní mať tohto spoločníka kedykoľvek a kdekoľvek pri sebe. Hladký silikónový povrch a veľmi silný motorček s 10 rýchlosťami sa o všetko postará.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Užite si nové vlny potešenia s týmto intenzívnym masérom! Vďaka špeciálnemu tvaru a silnému motoru vo vnútri je táto Super Power zbraň ideálna pre tých, ktorí majú radi silnejšie vibrácie. Nechajte hlbokú silu zasiahnuť správne miesto, zatiaľ čo sa ohybná hlava zakriví podľa tvaru vášho tela. Masér dokáže účinne znížiť svalovú stuhnutosť a bolestivosť, zvyšuje prietok krvi a zlepšuje zdravie mäkkých tkanív tela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Aké by to bolo, keby sa váš erotický sen o dvojitom prieniku stal skutočnosťou? Chcete to zistiť, ale nechce sa vám pozývať si spálňa ešte jedného muža? Prizvite tento zmyselne tvarovaný vibračný penis navrhnutý pre análnu extázu. Vie vibrovať o 10 režimoch a vďaka 2 podporným krúžkom na penis aj semenníky bude vždy držať na svojom mieste. Dvojitá slasť pre oboch v páre!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sunray Pink

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibraciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Tento vibrátor vás privedie k šialenstvu a zažijete s ním nekontrolovateľné orgazmy! Poskytne vám súčasnú stimuláciu vnútornej časti vagíny, konkrétne G-bodu, a vonkajšieho klitorisu. Ponúkne vám nielen 12 vibračných funkcií, ale aj jedinečnú funkciu zahrievania až na 40 stupňov Celzia. Vychutnajte si slastné realistické zážitky a ak budete chcieť, spárujte vibrátor s aplikáciou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 9" Flesh

    Túžite po realistickom dilde, ktoré by pre vás zmyselne vibrovalo? Dude Vibrating je dokonale tvarovaný a do detailov premyslený štramák so skvele mäkkým povrchom, ktorý vám bude na dotyk verne pripomínať hebučkú kožičku skutočného penisu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov a skúste to aj s prísavkou na hladkom povrchu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit - Sada pre erotické hrátky 10ks

    Všetky výrobky obsiahnuté v tejto sade sú určené na to, aby vám pomohli s vašimi prvými skúsenosťami. Desať starostlivo vybraných kusov vás pripraví na zmyselné zážitky, ktoré nežné, ale aj tvrdšie SM prináša.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 536

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.