×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné

Položky 97 až 128 z celkom 597

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Sona Cerise

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a štýlová, ako ste aj vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Nechajte sa rozmaznávať týmto šikovným masérom a vibrátorom v jednom. Poteší vás pomocou zmyselných valčekov, vďaka ktorým vo vaše telo bude zmietať slasťou. Chcete viac? Vibrátor z druhej časti vás poláska na tých najcitlivejších miestach, presne tam, kde sa nachádza G-bod. Použite Fireball na uvoľnenie svalov a zmiernenie bolesti na celom tele, ale aj na vzrušujúce uspokojenie.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Predstavujeme úplne výnimočnú vibračnú vákuovú pumpu! Je vybavená jedinečným vibračným systémom, ktorý sa aktivuje automaticky po dosiahnutí optimálneho tlaku. Čakajú s ňou na vás intenzívne pocity a nové výšiny orgazmickej slasti.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    Zmyselná elektro-stimulácia a vzrušujúca vibrácia v jednej pôvabnej a šikovnej hračke! Tento luxusný vibrátor RC E-Stim G&P-Spot od XouX vás bude hlboko láskať elektro-pulzmi a vibráciami a mieriť bude buď na G-bod alebo na prostatu. Jeho kratšie ramienko sa postará o vonkajšie citlivé miesta a nebude zaviazať v nohavičkách, takže si s ním môžete pokojne vyraziť aj von, jeho chod je diskrétne tichý.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black

    Dokonalý spoločník pre vaše najintímnejšie chvíle plné rozkoše. Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black je príjemne flexibilný a vyrobený z hebkého a kvalitného silikónu, ktorý vás bude vyložene rozmaznávať. Tento duálne stimulujúci vibrátor ponúka nielen intenzívne vibrácie, ale aj inovatívny pohyb pripomínajúci mávanie, ktorý poskytuje cielenú stimuláciu G-bodu a nechýba ani omamná funkcia nasávania klitorisu.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    Súhlasíte s tým, že análna stimulácia je neoddeliteľnou súčasťou sexuality? Ak áno, tak práve aj vy určite oceníte tento bezkonkurenčný stimulátor prostaty Ampex. Má schopnosť vzrušujúceho teleskopického pohybu a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre vaše extra potešenie.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Stimulátor Renne z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch na bezdrôtové diaľkové ovládanie. Venovať sa bude vagíne, klitorisu alebo análu. Hračky Elite bude milovať každý z vás!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Prvý vyhrievaný orálny masturbátor na svete! Jeho jedinečná vnútorná textúra poskytne každému mužovi dokonalý zážitok a tiež tréning výdrže. Pridajte k tomu ešte 6 druhov vibrácií a diskrétny chod a razom si prezeráte hračku, ktorá je moderná, funkčná a ideálna aj pre tých najnáročnejších. Dajte svojim všedným dňom nádych vzrušujúcej nevšednosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith C0571 Mini Thrusting 2in1 Machine & Vibrator Pink

    Hovorí sa, že nič nie je vzrušivejšie ako prírazy! Pokiaľ ste ich ešte nevyskúšali, tento vibrátor je na to ideálny adept! Disponuje funkciou jemných prírazov a vibrácií o 10 režimoch. Zmlsnite si na jeho prirážajúcom pohybe o rozsahu 3 cm a vychutnajte si príjemný dotyk hebkého silikónu.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Grande Wand Green

    Elegantná, ale tiež neuveriteľne silná! Táto masážna hlavica Grande Wand od You2Toys vás uchváti svojou pomerne veľkou veľkosťou a luxusným dizajnom. Jej extra výkonné vibrácie sú perfektné pre erotickú stimuláciu, ale aj uvoľnenie svalov po celom tele. Vibrácie sú sústredené do hlavy na pružnom krku av rukoväti sú sotva viditeľné. Vyberte si z 5 vibračných režimov o 7 intenzitách pre tie najkrajšie vzrušujúce alebo uvoľňujúce zážitky.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Snehobiele nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "kúzelným" prsteňom, ktorý by vám bola i Arabela závidela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Wand Massager

    Pocíťte ultimátnu silu najpredávanejšej masážnej hlavice Palmpower Wand Massager a zažite všetky jej povzbudzujúce, silné a relaxačné schopnosti, vďaka ktorým je celosvetovo tak obľúbená.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Emma Olsen Electric Masturbator with Suction

    Túžite po skutočných pocitoch a vagíne, ktorá bude ako živá? Zoznámte sa s Emmou Olsen, ultra realistickou pomôckou, ktorá bola navrhnutá tak, aby presne kopírovala vzhľad a dojem skutočného pohlavia. Zamilujte sa do jej vnútornej textúry, hebkého silikónového materiálu, a hlavne inovatívnej vákuovej funkcii!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls - Realistický vibrátor 25cm

    Najrealistickejší vibrátor, aký kedy svet videl! Každá žilka, každý záhyb kože, každá vráska, úplne všetko je ručne vymodelované presne tak, aby to vo finále úplne autenticky zodpovedalo realite. Užite si americkú kvalitu, ktorú zaručuje značka Pipedream a dodajte atmosféru vašim vzrušujúcim hrám.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Chcete roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Rómea a nielen to? Táto dômyselná čierna hračka má na jednom konci zmyselnú ružičku s jazýčkom pre vaše vonkajšie citlivé miesta a na konci druhom šikovného prirážajúceho potešiteľa. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne každý deň!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Milujete prekvapenie? Keď toto dildo namočíte do horúcej farby, zmení farbu! Vysoká teplota premení jeho farbu na vesmírne fialovú a izbová na neónovo ružovú. Zamilujte sa do jeho nesmierne príjemného materiálu a silných vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto stimulátorom prostaty a hrádze! Má príjemný tvar pre pohodlné zacielenie na P-bod a textúrovanú časť na vonkajšom ramene pre dráždenie hrádze. Jeho funkcia sa pohodlne volí cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete nechať alebo zveriť svojmu protivníku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a ho mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Vaša pravačka si potrebuje oddýchnuť, ale váš penis potrebuje uspokojiť? Zverte svoje potešenie masturbátoru Rebel s 3 vzrušujúcimi funkciami.. Vaše mužstvo pohltí nielen vibráciami, ale tiež funkciou zahrievania a pohybom hore a dole. Táto trojica vytvára zmyselnú kombináciu, ktorej proste neodoláte! Urobte si dobre a vymeňte svoju pravačku za výkonný a šikovný masturbátor, ktorému sa žiadna obyčajná ruka nevyrovná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Chcete mať svoju vlastnú kurvičku s dokonalými krivkami a ešte dokonalejším análom a vagínou? Chcete ju nielen plieskať, ale tiež do nej vášnivo prenikať, kedykoľvek dostanete chuť bez ohľadu na to, ako je na tom ona? Máme pre vás tú pravú! Fuck Slub má realistický tvar, sľubuje úžasné zážitky, je mäkká, odolná a tiež vzrušujúco vibruje. Dovoteľ jej, aby bola len vaša!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ternence Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a doprajte si tento úžasný vibrátor s báječou rotačnou funkciou! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie a to vďaka 12 vibračným funkciám a 4 funkcie rotácií. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol na bod G, ale zároveň si do parády vezme aj tak už citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne tohto rotujúceho kamaráta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Vzrušujúce tajomstvo ukryté vo vašich nohavičkách! Tento vibrátor môžete nosiť kedykoľvek a kamkoľvek. Ponúkne vám 2 rôzne funkcie, jednak vibrácie, ktoré zaplavia celé telo vibrátora a potom aj vnútornú guľôčku s pohybom hore a dole, ktorá bude neuveriteľne dráždiť G-bod. Chopte sa diaľkového ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku a užívajte naplno!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Tento červeňák podlomí vaše kolená vďaka svojim silným vibráciám, hodvábne hladkému povrchu a možnosti pripojenia do strap-onu. Jeho silný motor je vybavený 5 vibračnými nastaveniami v 5 rytmoch a je dobíjací. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu, čo si budete užívať hlavne v kúpeľni, keďže hračka je vodotesná.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Predstavte si dokonalú kombináciu intenzívnych vibrácií a jemného zahrievania. Páči sa vám to? S týmto super krásnym vibrátorom sa vám to páčiť bude za všetkých okolností! Poskytne vám nebeské zážitky a svojim ombre dizajnom vás ohromí na prvý pohľad. Vychutnajte si 12 vibračných rýchlostí a teplíčko z hliníkového materiálu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Pink

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a rovnako štýlová, ako ste vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Chcete pre seba len to najlepšie? Takúto masáž prostaty len tak nezažijete! Digger 7x totiž disponuje inovatívnou technológiou, ktorá vám predvedie skutočnú blaženosť, silné vibrácie mieriace na prostatu i na hrádzu a zo všetkého najlepší je pohyblivý korálik pre to najpresnejšie pohladenie. Oddajte sa svojim vášniam a svoje potešenie zverte jedinečnému Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Front Row purple

    Nechajte tohto elegána, aby plnil vzrušujúce želanie vášho bodu G. Jeho pôvabné telo ladne vpláva do vašej štrbinky, kde vám bude neuveriteľne intenzívne slúžiť svojimi 7 vibračnými režimami. Jemný silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a pôsobivé zlaté komponenty si zamilujú vaše oči náročnej ženy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Green

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 597

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.