×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné

Položky 129 až 160 z celkom 410

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • We-Vibe Nova 2

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predčí všetky svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústa v explozívny duálny orgazmus. Dokonalé zacielenie na správne miesta vďaka flexibilite v kombinácii s ovládaním cez aplikáciu dohromady tvoria králika snov. Okúste jeho funkcie a už nikdy nebudete chcieť iného!

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Milujete luxusné hračky a super výkonné vibrácie, ktoré nemajú obdobu? Predstavujeme nádhernú vibračnú hlavicu od celosvetovo prestížnej značky Le Wand! Die Časť je výkonná pomôcka vystužená kovovou tyčou pre ťažké a silné dunenie. Ponúkne vám 10 vibračných rýchlostí a 20 vibračných vzorov, tak si to nechajte páčiť.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Suzie Carina Extravaganze Inflatable Doll

    Táto kráska si okolo prsta omotá kohokoľvek, a to aj vrátane vás. Má zmyselný pohľad vďaka 3D tvári a dlhým hnedým vlasom. Jej rozkrok je odnímateľný a vyrobený z realistického materiálu Cyberskyn, takže to bude láska na prvý dotyk. Okrem sexi vagíny určite rád navštívite aj úžasný análik a pridaním mini-vibrátora si vychutnáte ešte intenzívnejšie zážitky.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Okúste magickú silu tejto masážnej hlavice z kolekcie Kink od Doc Johnson. Maximálna intenzita, vyzývavá farebná kombinácia, 8 funkcií a 8 rýchlostí, odnímateľná hlavica z prvotriedneho silikónu - taká je táto jedinečná masážna hlavica Power Wand Ultra Powerful. Urobte si s ňou dobre pri sólo hrátkach alebo si ju zoberte so sebou do svojej spálne, ktorú vám pomôže premeniť na mučiareň.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love WonderLover Iridescent Turquoise

    Perfektné super-schopnosti v jednej šikovnej erotickej hračke Wonderlover! Takže po prvé sa jej pružný dizajn prispôsobí vašej telesnej anatómii a šikovný ovládač vám uľahčí výber režimov a funkcií. Jemný otvor obopne váš klitoris a bude ho nežne láskať funkciou rytmického pohybu malého jazýčka a vibračné vajíčko bude vibráciami dráždiť G-bod. Popustite uzdu fantázii a nechajte svoje kolená rozklepať sa vplyvom vzrušenia.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Buďte si blízko. Opravdu blízko. A vychutnávajte si vzrušenie spoločne. Experimentujte. Milujte sa! Je tu celosvetovo zbožňovaný We-Vibe Sync v novej vylepšenej verzii, ktorá ešte lepšie padne, drží a maximalizuje potešenie!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 2 Fialová

    Najpredávanejší "zajačik" na trhu je teraz ešte neodolateľnejší! Ina 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Sesh Compact Sex Machine Obsidian Black

    Milujete luxus, starý Egypt a intenzívnu vzrušujúcu rozkoš? Predstavujeme vám Sesh, kompaktný šukací stroj od prestížnej značky Zalo USA. Sesh je super mocný, pretože ho poháňa prevratná technológia PowerThrust a poskytuje až 6 prírazov za sekundu s rozsahom až 30 mm pre hlboké uspokojenie. Vyberte si jeden z nástavcov a doprajte si prekrásne pocity!

    349 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Ružová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Čierna

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HS21-APP Table Top 2.0 Pro 100W Premium Sex Machine with Remote and App Black

    Chýba vám k spokojnosti intenzívne sexuálne zážitky? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith šukacím strojom, ktorý umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný vylepšení dizajnový kúsok s neuveriteľnou silou, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    1 049 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Black

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobeným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú totiť majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolúte vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú tak omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez nej. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Snívate si o nádhernej Lise Ann len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov, ktoré môžete použiť na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Modrá

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 premení vašu masturbáciu v nezabudnuteľné zážitky, a to od žaluďa až po semenníky. Je totiž vybavený špeciálnym stimulátorom na semenníky, a okrem toho vám ponúkne zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym prevenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Snívate sa o sexi prdelce, ktorá sa bude vášnivo chvieť? Nič vám neurobí tak dobre ako táto Elite Milk Me Silly Mega zadnice! Váš penis si v nej užije to najintenzívnejšie a najrealistickejšie dráždenie ever. Je obrovská a vybavená 2 výkonnými motormi, ktoré vibrujú a masírujú súčasne. Vyberte si z 5 funkcií rotácií a 5 vibrácií pre neskutočne vzrušujúce pocity.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Fialová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Liv 2 Čerešňovo Červená

    LIV™ 2 je nová a vylepšená verzia kultového vibrátora strednej veľkosti. So zmyselnosťou ženského tela a jemná na dotyk prinesie tie najintenzívnejšie zážitky a ničím nerušenú rozkoš. 100% vyšší výkon vibrácií.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming XL

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus. Kolík b-Vibe je dostatočne veľký, bezpečný pre telo, bezproblémový, príjemne silikónový a vyvinutý presne tak, aby stimuloval tie najcitlivejšie body na vašom tele.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Nasledujte prianie svojej perli slasti zvanej klitoris a darujte si túto láskyplnú sadu. Obsahuje dvoch šikovných pomocníkov, s ktorými sa ponoríte hlboko do sveta klitoriálnych orgazmov, z ktorých vám prebehne mráz po chrbte, a tiež praktické úložné puzdro, ktorých nie je nikdy dosť. Uspokojte každé jedno z 8000 nervových zakončení v klitorisu a objavte, ako vyzerá klitorisové orgazmické nebo!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, zmyselný, dráždivý a sladký. Vďaka magnetu pohodlne padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • FirmTech Tech Ring

    Existujú obyčajné erekčné krúžky a potom vyspelé a do najmenších detailov premyslené krúžky pre maximálne potešenie a výkon, a presne taký je aj tento krúžok od Firmtech. Tento revolučný krúžok vám vďaka svojej technológii pomôže zlepšiť výkon a zároveň bude sledovať vašu erektilnú zdatnosť.

    459 €

    289 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Black

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky, a dokonca ho môžete spárovať s aplikáciou v telefóne. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečne vzrušujúce zážitky.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave Ružová

    Rozvlní sa s vôbec prvým masážnym strojčekom, ktorý vás vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • b-Vibe Trio Plug - Bezdrôtový vibračný kolík Čierna

    Prémiový vibračný análny kolík s premysleným tvarom a 3 výkonnými motormi. Podľahnite tejto kvalitnej hračke a neprekonateľnej análnej stimulácii, ktorú vám dopraje.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Milujete luxus, starý Egypt a omamnú rozkoš? Predstavujeme vám Mose, novinku od prestížnej značky od Zalo USA. Mose je mocný, duálne stimulujúce a nabídne vám inovatívne funkcie vrátane vzrušujúcich prírazov. Chopte sa ho a doprajte si prekrásne pocity!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Je len pár vecí, na ktorých v živote naozaj záleží a všetci vieme, že jednou z nich je zdravie. Nielen fyzické zdravie ako také, ale aj duševné, ktoré ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosti. Táto dvojica hračiek od prestížnej značky Fun Factory vám dopraje absolútne vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a podporu vašej psychickej pohody. Hrajte sa s nimi osamote alebo v páre a ako bude hotovo, uložte ich do puzdra, ktoré je tiež súčasťou balenia.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Natalie 3D Face Love Doll

    Natália nie je len tak nejaká nafukovacia panna! Je to očarujúca sebavedomá blondína, ktorá za všetkých okolností vie, čo chce. Bude vám pozerať priamo do očí a vy podľahnete jej krásnej 3D tvári, ktorú lemujú vlasy po ramená. Nechajte jej pohyblivé ruky, by vás objali a zamilujte sa!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Black

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 410

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.