×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné

Položky 129 až 160 z celkom 500

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Green

    Máte odvahu prevziať kontrolu nad vzrušením vašej partnerky a to pokojne aj na verejnosti? Alebo sa naopak nebojíte zveriť ovládač k tomuto zdroju potešenia do rúk vášho partnera a vyraziť si na prechádzku alebo na párty? My vieme, že máte a že sa radi hráte! S týmto vajíčkom od FeelzToys sa môžete hrať kdekoľvek a kedykoľvek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Túžite po vzrušení a rozmanitosti? Táto štvorica erotických doplnkov privanie do vašej spálne ešte viac zmyselnej intimity. Láskajte sa vzájomne so svojím náprotivkom, vychutnávajte si vibrácie, nové pôžitky s návlekom na penis a nezabúdajte sa pomilovať ani s vibračným krúžkom, ktorý vám dá okúsiť spoločné vyvrcholenie!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly USB Heating Rod

    Snívate o prenikaní do autenticky hrejivého lona? Niet divu, váš zážitok tak bude ešte realistickejší. Ako to docieliť? Toto zariadenie vám vašu milovanú Tantaly kočenku príjemne prehreje. Je to šikovná vykurovacia tyčka s teplotou až 48 stupňov Celzia. Jedine s týmto zariadením si môžete byť istí, že sa vašej láske nič nestane!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable Vibrating Butt Silicone Plug

    Chceli by ste rozmaznávať svoj análik rôznymi spôsobmi? Tento dofukovací vibračný kolík na diaľkové drôtové ovládanie vás zmyselne zaplní a taky poláska 7 vibračnými režimami. Jeho ovládanie aj dofukovanie je jednoduché a pohodlné a príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk. Vykúzlite si análny šťastie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Heloise Black

    Čo sa stane, keď si svoje milovanie spestríte vibráciami? Bude to ešte väčšie vzrúšo pre vás oboch! Ideálny na to bude napríklad tento vibračný krúžok so 7 funkciami a zabudovanou dobíjacou batériou. Vďaka pružnému silikónu pohodlne padne na penis a posilní aj jeho erekciu. Zároveň bude pri milovaní zmyselne vibrovať na klitorise alebo semenníkoch, podľa toho, ako ho otočíte. Vychutnávajte si intímne chvíľky so svojím náprotivkom ešte viac!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Príjemne hebký minivibrátor, s ktorým budete môcť stimulovať čokoľvek, čo budete chcieť! Okrem toho je kompatibilný s väčšinou stimulátorov prostaty od Zero Tolerance. Je tiež vodotesný a dobíjací, takže paráda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Svojím zaobleným jazykom vás tento prikladací vibrátor rozmazná s dokonalou presnosťou, vďaka jeho veľkému telu ho však môžete priložiť na plocho a stimulovať tak celú oblasť klitorisu. Potom vám neostane nič iné, než sa oddať slastnému pocitu vyvrcholenia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bude perfektným parťákom ako pre hrátky sama so sebou, tak pre šantenie s partnerom. Je výkonný, vodotesný, duálne stimulujúci a zvláda báječný rotačný pohyb vďaka vnútorným otočným guľôčkám. Vyrobený je z mäkkého TPR a plastu, jeho rozmery sú kompaktné, tvar ergonomický a cena prijateľná.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibračný krúžok Joel z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré si užije klitoris pri milovaní. Penis potom stiahne pri koreni a okolo semenníkov, takže bude držať aj pri divokejšej akcii. Hračky Elite bude milovať každý!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 3 Vibe Purple

    Milujete, keď je niečo skutočne hebké a kvalitné? Toto vibračné dildo je vyrobené z prémiového mäkkého silikónu, tzv. Silexpanu, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Užite si intenzívne pocity a objavte silu výkonného vibračného motorčeka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s nastavením veľkosti vyrobený zo silikónu zaisťuje trvalý pôžitok pri milovaní vďaka efektu prekrvenia. Silné vibrácie na zužujúcom sa stimulátore klitorisu je možné ovládať aj pomocou bezplatnej aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Butt Plug 594873 Blue

    Zažili ste už dokonalý análny zážitok? Tento hodvábne hebký kolík vám ho dopraje a to nielen vďaka svojmu presnému tvaru, ale predovšetkým vďaka 10 vibračným režimom, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkový ovládač. Láskajte seba alebo svoj náprotivok týmto sexi kolíkom za bezkonkurenčnú cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Feelz Toys Fonzie Fialová

    Neodolateľne fialový vibrátor uspokojí nielen váš bod G, ale tiež aj klitoris. Veľmi tichý a výkonný Feelz Toys Fonzie je vodovzdorný a disponuje 7 divokými vibračnými režimami.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 rozmazná vás a body vašej rozkoše svojou zaoblenou, širokou špičkou a mimoriadne silnými vibráciami. Vibrátor je vyrobený zo silikónu šetrného k pokožke a dopĺňa ho intuitívne ovládanie.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Wireless Vibrating Egg Black

    Vyskúšajte novú dimenziu erotických hrátok na verejnosti s vibračným vajíčkom. Úroveň vibrácií budete voliť skrz diaľkový ovládač a verte, že vás všetkých 10 režimov poriadne rozparádi. Viete si predstaviť, aký asi bude návrat domov po nezbednej hre s vibračným vajíčkom vonku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Rechargeable Couples Sleeve Blue

    Chceli by ste si to spoločne užívať ešte o niečo viac? Vychutnávať si extrémne príjemnú stimuláciu a zároveň tesné zovretie penisu? Sweet Smile pozorne počúva slastichtivé páry a plní ich priania! Nasadzuje sa na penis, ktorý efektívne sťahuje, čím podporuje erekciu a predlžuje milovanie. Zároveň flexibilným textúrovaným stimulátorom dráždi klitoris hneď 10 vibračnými režimami. Skúste spoločné orgazmy a už nikdy nebudete chcieť nič iné!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s rýhovanou textúrou vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája so stimuláciou vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bad Kitty Bad Kitty Vibrating Nipple Cups

    Chcete svojim bradavkám dopriať absolútnu slasť? Dovoľte im, aby sa stali citlivejšími vďaka podtlaku a stimulujte ich zmyselnými vibráciami. Poháriky sú priehľadné, takže celý priebeh môžete aj sledovať a užívať si všetky príjemné pocity, bez ktorých sa pravdepodobne nebudete chcieť nikdy zaobísť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Doprajte zmyselne silné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Doprajte zmyselne silné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Taká malá a taká výkonná! Valencia je mini vibračná hlavica s poriadnou silou. Ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov a vďaka jej tichému motoru budete mať pocit maximálnej diskrétnosti. Valencia vám pomôže dosiahnuť orgazmus aj uvoľniť svaly od napätia. Je veľmi príjemná na dotyk, pretože je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu. Dovoľte jej, aby sa vás dotýkala všade, kde je práve potreba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    O intenzívne vibrácie modelu Lolli-Plug 1 sa starajú 2 motorčeky. O ďalšiu stimuláciu sa postará diamantová štruktúra kolíka. Široká základňa a mäkký silikón sú zárukou bezpečných hrátok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    So svojim elegantným kompaktným dizajnom a zaujímavou kombináciou tlakových vln a vibrácií je Satisfyer Pro To Go 3 vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Dopraje vám nebeský orgazmus kedykoľvek a kdekoľvek a jeho dva výkonné motory vám ukážem vrchol blaha!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s nastavením veľkosti vyrobený zo silikónu zaisťuje trvalý pôžitok pri milovaní vďaka efektu prekrvenia. Silné vibrácie na zužujúcom sa stimulátore klitorisu je možné ovládať aj pomocou bezplatnej aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Hiibo Vibrating & Rotating Egg with Remote Control Pink

    Hľadáte niečo viac ako obyčajné vibračné vajíčko? Skúste niečo viac s vajíčkom Hiib pôvabne ružovej farby, ktoré disponuje 7 funkciami slastných rotácií a samozrejme aj 7 vibračnými funkciami. Nájdite tú najlepšiu kombináciu práve pre vás alebo nechajte svoj náprotivok, nech vám ju nájde cez bezdrôtové diaľkové ovládanie!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Čo takto sa pozrieť na svet cez ružové okuliare? Tento realisticky tvarovaný vibrátor so žilnatou textúrou a zúženým žaluďom sa prispôsobí vášmu potešeniu. Je vhodný pre začiatočníčky, čo sa erotických pomôcok týka, ale aj pre skúsené milovníčky. Jeho veľkosť a tvar budú počúvať vaše telo a zaplavia vás orgazmami, ktoré vám nasadia ružové okuliare.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Chcete si rozhnevať bradavky? Tieto vibračné prísavky na bradavky vám s tým hravo pomôžu! Vyrobené sú z hladkého ABS plastu a vysoko kvalitného hebkého silikónu a po tom, čo sa prisajú sa vedia rozvibrovať až vo 10 000 otáčkach za minút. Viete, čo vás čaká? Dráždivé orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 2 Vibe Pink

    Milujete, keď je niečo skutočne hebké a kvalitné? Toto vibračné dildo je vyrobené z prémiového mäkkého silikónu, tzv. Silexpanu, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Užite si intenzívne pocity a objavte silu výkonného vibračného motorčeka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Set Wild Berries

    Fialová trblietavá sada obsahujúca veľa zábavy za málo peňazí! Objavujte vzrušenie v spoločnosti erotických pomôcok, vychutnávajte si nezbedné hrátky a experimentujte, čo hrdlo ráči. Sada You2Toys Set Wild Berries bude vhodná predovšetkým pre začínajúcich a menej náročných milovníkov hračiek pre dospelých.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator

    Stimulujte svoju močovú trubicu s týmto vibračným dilatátorom. You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator je tvorený niekoľkými guličkami, ktorých zavádzanie do penisu vás bude mnohonásobne stimulovať, ďalej vám tiež ponúkne 7 vibračných režimov, medzi ktorými prepínate stlačením tlačidla. Silikónová povrchová úprava sľubuje hebkosť pre svoje jednoduché zavádzanie a vy nezabúdajte na to, že tento materiál je vhodné kombinovať iba s lubrikantmi na báze vody.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Silikónový model Satisfyer Backdoor Lover je vďaka okrúhlemu tvaru a silným vibráciám ideálnym análnym vibrátorom pre začiatočníkov. Široká základňa je zárukou bezpečných hrátok.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 500

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.