×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné fialová

Položky 33 až 64 z celkom 451

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Lyla 2 Fialová

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Už vám nestačí obyčajný sex a hovoríte si, že by to chcelo niečo viac? Vy máte problém a my máme riešenie! Vyskúšajte erekčný vibračný krúžok, ktorý stiahne penis pri koreni a podporí erekciu a HLAVNE - svojimi vibráciami bude neodolateľne stimulovať klitoris. Niet nad čím váhať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Fialová

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gélový multifunkčné rotačný vibrátor

    Multifunkčnéý, gélový, rotačný vibrátor pre ženy so sériou rotujúcich kovových guľôčok a s rotujúcou špičkou, ktorá sa pri zapnutí pohybuje hore a dole, simuluje tak prirážajúce pohyby.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Chcete mať pevné panvové dno? To chce každá žena! So sadou Paloqueth Kegel Balls Set spojíte príjemné s užitočným a vzrušujúcim spôsobom si svoje panvové dno efektívne posilníte. V sade nájdete 4 rôzne ťažké guľôčky, z ktorých jedna je dokonca vibračná, a dva nadstavce. Z každej začiatočníčky sa razom stane skúsená cvičenka, tak do toho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Fialová

    Užite si dokonalý vzrušujúci zážitok s vibrátorom Luxe Touch-Sensitive. Je vrcholnom modernej technológie, pretože sa v jeho tele nachádzajú dva senzory, ktoré svojou aktiváciou zvyšujú silu vibrácií. Pocíťte dych berúci orgazmus a vyberte si z 10 vibračných a pulzujúcich funkcií, ktoré vám táto inovatívna hračka ponúka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alston Purple

    Búrlivé potešenie pre najcitlivejšie miesto na vašom tele? Jedine s Alstonom! Má na to totiž dokonalý tvar a tiež 12 búrlivých vibračných úrovní. Jeho povrch je z hodvábne hebkého silikónu a vďaka koncovému očku vám z ruky nevypadne ani pri tom najdivokejšom vzrušení. Poďte s ním objavovať všetky krásy sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona Wave Fialová

    Hľadáte niečo revolučné? My už sme našli! Lelo útočí s novou WaveMotion Technology a je isté, že toto bude poriadna jazda.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elemental Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Elementala, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Elementala!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a pri milovaní ho môžete zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Purple

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Túžite po hrejivom objatí? Tento flexibilný vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, ktorý vás bude pri zavádzaní neuveriteľne dráždiť, a predovšetkým má funkciu zahrievania až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Fialová

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy zaujme oválnym tvarom a kompaktným designom. Nasádzací vibrátor vyrobený z telu príjemného silikónu rozmaznáva klitoris vzrušujúcou kombináciou tlakových vln a vibrácií.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú radosť? Tak to jedine s tým Sweet Smile vibrátorom! Je skvele flexibilný a disponuje rotujúcimi guličkami a funkciou prírazov. Bude sa dotýkať nielen vášho G-bodu, ale aj klitorisu vďaka dvom motorom. Vychutnajte si 10 vibračných režimov a 5 režimov rotácie/prírazov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beck Purple

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Beck si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a mierne zakrivená hlava dosiahne všade, kam budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic - Vibračné vajíčko Fialová

    Vibračné, vodovzdorné vajíčko na diaľkové ovládanie s 5imi funkciami. Vajíčko je vyrobené z kvalitného materiálu jemného na dotyk.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumí všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži – slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Fialová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Keď sa vibráciami sústredíte len a iba na svoje najcitlivejšie miesto, čo sa asi stane? Veľmi rýchlo explodujete! Lenže pre takú presnú stimuláciu logicky potrebujete presnú hračku. A presne taký je Hyphy, vysokofrekvenčný vibrátor pre okamžité orgazmy! Poďte sa o ňom dozvedieť viac, vrátane toho, že ho môžete ovládať cez aplikáciu , meniť mu nadstavce, alebo použiť aj jeho druhý koniec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Stále ste nenašli toho pravého? Vieme, že to nie je jednoduché, ale myslíme si, že ho práve máte! Tento hodvábne hladký a dokonale tvarovaný vibrátor Paloqueth poteší váš bod G i klitoris, má 9 výkonných vibračných režimov a je vyrobený zo skutočne kvalitného a mäkkého silikónu. Užite si s ním osamote alebo s partnerom a to v spálni alebo pokojne aj v sprche!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Zoznámte sa s jednou z najsilnejších masážnych hláv, aké kedy svet videl. MyMagicWand disponuje super výkonným motorom a ponúka hneď niekoľko spôsobov, ako jej funkcie využiť. Môžete s ňou stimulovať nielen svoje erotogénne zóny a zažívať úplne dychberúce orgazmy, ale môžete s ňou masírovať aj stuhnuté alebo boľavé svaly a uľavíte si tak od napätia a od bolesti. Bude skvelým pomocníkom nielen pre ženy, ale i pre mužov.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mia 2 Fialová

    V nevinnom a elegantnom tele sa skrýva kľúč k odomknutiu vašej tajnej túžby. Krásny, avšak výkonný. Dobíjací pomocou USB. Bude perfektným doplnkom vo vašej kabelke a poslúži vám aj na vašich cestách. Jeho tiché vibrácie sú absolútne diskrétne a je dokonca vodotesný do hĺbky 1 metra. Ponúka vám 6 úžasných vibračných vzorcov a verte, že bude všade s vami.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Fialový vibrátor s koncovou bambuľkou, ktorá je určená na pohladenie vášho G-bodu. Predstavuje veľa zábavy za málo peňazí a pohrávať sa s ním nemusíte nutne len vo vnútri vagíny, ale zoznámiť jeho vibrácie môžete pokojne aj s klitorisom alebo s prostatou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumie všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži - slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Roztočte to s týmto vibrátorom! Ponúkne vám 9 vibračných vzorov a rotácie o 360 ° rotácie, jeho možnosti sú nekonečné. Ergonomický dizajn splynie s vašim telom a vás zaplaví vlna spokojnosti. Hebký povrch a realistické prevedenie vás uhranú na prvý pohľad a vás premôže túžba sa s ním pohrať. Nie je čas váhať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 451

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.