×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné

Položky 97 až 128 z celkom 315

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Váš nový najlepší priateľ pre osamelé večery! Angus je zmyselný vibrátor s funkciou prírazov a 2 výkonnými motormi, s ktorými si naplno užijete svoj orgazmický potenciál. Ponúkne vám 8 režimov vibrácií a 8 režimov prírazov a nielen to, vďaka ramienku si vychutnáte aj dráždenie klitorisu. Užite si úchvatné funkcie, hebký silikónový materiál a silu 2 výkonných motorov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Snívate po dokonalom vzájomnom uspokojení? ME2 Thumper so schopnosťou hlbokých pulzácií, vibrácií a 2 výkonnými motormi bude tešiť všetkých zúčastnených. Koncový pulzátor svojím jemným pohybom do raja dostane bod G i prostatu, zatiaľ čo si nositeľka postroja bude užívať zmyselné vibrácie na klitorise. Použite vibrátor samostatne alebo s postrojom a objavujte nové možnosti vzrušovania.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Čo je najlepšie na zajačikoch? No predsa chvostíky! Premeňte sa na sexi zajačika s rozkošným ružovým chvostíkom a vychutnajte si vo svojom análiku 3 vzrušujúce rýchlosti a 7 vibračných režimov. Navyše vďaka diaľkovému ovládaniu si zajačiu zábavu užijete aj s partnerom. Zamilujte si sexi zmyselný pocit s mäkkým chvostíkom a vibráciami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Zoznámte sa s Benedictom, novým najlepším priateľom vášho mužstva. Je vybavený silným motorom, z ktorého vám prebehne mráz po chrbte a vaše telo zaplaví blažená stimulácia. Vďaka flexibilnému materiálu aj konštrukcia padne ako uliaty každému penisu a čo je najlepšie – posilní erekciu, oddiali vyvrcholenie a rozbombarduje vás zmyselným potešením.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium - Stimulátor prostaty

    Najnovšia generácia stimulátorov prostaty, ktorá prebáda a rozšíri vašu sexualitu. Vďaka unikátnemu princípu XPANDER sa vyvinula najnovšia technológia na sexuálne uspokojenie.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Všetko, čo potrebujete pre posilnenie panvového dna aj pre vzrušujúce dráždenie na verejnosti, doma alebo jednoducho kdekoľvek. Táto sada obsahuje hneď 4 rôzne guličky s rozdielnymi veľkosťami a teda aj hmotnosťami. Hodí sa pre začiatočníčky aj pokročilých. Posilnené panvové dno prináša mnoho benefitov, a pokiaľ pre tento tréning zvolíte tieto guličky, verte, že vás bude maximálne baviť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Tough! Je to dokonalý análny kolík s efektom prirážania a funkciou vibrácií. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi pulzačnými režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a ohromí vás funkciou prirážania, wow!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Poďte rozprúdiť vzrušenie vo vašom análiku! Tento análny kolík má lahodný zamatovo hebký silikónový povrch a klasický tvar, ktorý je pohodlný na zavádzanie. Jeho nosenie a hranie sa s ním stane návykovou záležitosť! Baviť vás bude, keď budete sami, ale pohráte sa s ním aj v páre. Chopte sa ovládaču a nadiktujte výkonnému motoru intenzívnu stimuláciu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra silné vibrácie pre vonkajšie aj vnútorné potešenie! Tento neprehliadnuteľne ružový výkonný vibrátor od Sweet Smile vás zaujme svojim realistickým dizajnom, ktorý priamo nabáda k príjemným erotickým hrátkam. Jeho žaluď sa bude venovať G-bodu a semenníky poteší klitoris. Pripevnite prísavku na hladký povrch a užite si slastné okamihy bez použitia rúk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx Real Latin Dancer

    Ťažko poviete NIE tomuto realistickému tanečníkovi! Tento autentický vibrátor sa totiž zmyselne otáča a vibruje! Má tiež dokonalé detaily, sexi semenníky a silnú prísavku. Je príjemne pevný, ale zároveň pružný a mäkký a jeho povrch sa verne podobá ľudskej koži, nechajte sa ním očariť a pretancujte sa k orgazmu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Fucker

    Veľa vzrušenia a radosť ťah za ťahom! Tento análny vibrátor vám toho ponúkne naozaj veľa. Má nádhernú realistickú textúru a je extrémne výkonný. Na výber dostanete z 11 vibračných režimov, ktoré vám v kombinácii so vzrušujúcimi prírazmi splnia všetky želania. Koncová prísavka bude držať na hladkom povrchu a hračka sa pohodlne nabíja cez USB.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA67 Slight Curved Silicone Vibrating Dildo KlicLok 10.2" Skin

    Snívate o čistej blaženosti s realistickým dildom? Váš sen sa stáva skutočnosťou s týmto dildom pre váš HiSmith šukací stroj. Pripravte sa na to, že zalapáte po dychu, až sa budete zvíjať v orgazmickom potešení, pretože žaluď dildo pohodlne zasiahne tie najcitlivejšie miesta na tele. A viete, čo je najlepšie? Pridať môžete tiež vibrácie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorý vás bude stimulovať zvnútra aj zvonku a vďaka svojmu tvaru dokonale zacieli na všetky erotogénne zóny. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luxusné slasť? Áno! Masážna hlavice Monica z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Monica vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Chcete skúsiť trojku bez tretej osoby? Stačí si prizvať toto šikovné vajíčko od Rithual, ktoré dodá šťavu vášmu sexuálnemu životu. Disponuje totiž funkciou vibračného pohybu hore a dole pre tie najvášnivejšie vzrušujúce pôžitky. Vydajte sa s ním kamkoľvek a ovládať zverte svojmu náprotivku, aby rozhodoval o úrovni vašej stimulácie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Duke Čierna

    Duke - vibračný stimulátor prostaty a kráľ medzi stimulátormi! DUKE je znalcom pánskeho análneho potešenia! Zážitok, ktorý vám ponúkne, si nenechajte ujsť!

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Inflatable Fuck Seat with Remote Black

    Zažite orgazmickú senzáciu a vibračnú extázu! Toto nafukovacie sedátko od Taboom bude behom chvíľky pripravené vás maximálne uspokojiť. Je navrhnuté pre dlhé náročné jazdy, má semišovo zamatový poťah dve oporné rukoväte pre pohodnú cestu za slasťou. Uchopte diaľkový ovládač a ovládajte vibrácie dilda alebo ho zverte svojmu náprotivku!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Snívate o takmer realistickom vibrátore pre skutočne ohromné orgazmy? S Dorcel Real vibrátorom popustíte uzdu svojej vášnivej fantázii naplno! Zaflirtuje si s vami skrz 7 vibračných nastavení a 4 režimy intenzity presne tak, aby ste dosiahli svoje ciele v podobe vrcholov potešenia.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Zháňate hračku, ktorá by tešila vás oboch? Anne’s Desire párový vibrátor bude ideálny! Je elegantný, zmyselný a predovšetkým vzrušujúci. Disponuje technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si najviac užijete pri milovaní, pretože bude stimulovať ako vagínu, tak penis. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Remote Flesh

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami voliteľnými cez ovládač. Užite si to spolu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami. Užite si to spolu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Nasty Nympho Bouncer Vibrating Skin

    Chcete si to robiť len a len s niečím, čo je realisticky veľké, odvážne a neodolateľné? Túto prcinku z kolekcie Hidden Bangers budete milovať. Je anatomicky tvarovaná a ponúka naozaj skutočný zážitok, pretože je z kvalitného TPR materiálu, ktorý je mäkký, odolný a hebký ako ľudská koža. Okrem 2 zmyselných otvorov vám ponúkne tiež intenzívne vibrácie, aby ste si svoju cestu do raja užili ešte viac. Nenechajte na vás prcinku dlho čakať!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi nohavičky, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Nemôžete sa rozhodnúť, či máte radšej orálny sex alebo penetráciu do vagíny? S týmto masturbátorom získate oboje! Z jednej strany váš poteší super autentickej pusina, ktorej nechýbajú ani zúbky a jazyk, a zo strany druhej sa zamiluje do precízne vytvarovanej vulvy. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 rýchlostí a chopte sa elegantného puzdra, ktoré sľubujete pohodlnú manipuláciu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Potešte sa hudbou. Áno, počujete správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Chcete svoje citlivé miesta potešiť intenzívnymi vibráciami? Táto prémiová masážna hlavice má ergonomicky tvarovanú rukoväť pre pohodlné uchopenie, takže sa s ňou dostanete všade, kde bude jej sila žiadaná. Hladká a široká hlava tejto pomôcky bude centrom vibračných vĺn a jemne ohybný krk zmierni nežiadúce trenie. Hlavicu dobijete cez USB a diskrétne viečko využijete nielen na cesty. Premasírujte sa k orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Priestor za vašimi zadnými dvierkami už máte úplne preskúmaný a chcete skúsiť niečo viac? Tento kolík vám doprajeme elektrizujúce vzrušenie, a to doslova! Kombinuje klasické vibrácie s brnením, klepaním a nárazmi spôsobenými vzrušujúcou elektrinou. Poďte to všetko objaviť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Chcete si dopriať úžasnú dlho stimuláciu? S týmto stimulátorom prostaty na praktickom postroji si budete môcť vychutnávať škádlení zadných vrátok pokojne celé dni! Stimulátor ako taký je vyrobený z prémiového silikónu a hodí sa aj pre úplných začiatočníkov. Zakrivený tvar príjemne dosiahne na prostatu a bude na nej vyvíjať vzrušujúci tlak. Vďaka tenkému hrotu sa navyše ľahko zavádza a keď pridáte kvapku lubrikačného gélu, pôjde to ako po masle.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Občas potrebujete pomasírovať celé telo a inokedy zase snívate o orgazmickom intímnom dráždení? Táto exkluzívna masážna hlavica vám ponúkne nielen svoju hebkú okrúhlu hlavu s 8 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami, ale aj 2 šikovné nástavce. Urobte si dobre, zaslúžite si to!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Vychutnávajte! Sada Optimum Get Hard je tu pre vaše potešenie! Vďaka pokročilým technológiám sa môžete tešiť z automatickej vákuovej pumpy, ktorá vám ponúkne 3 úrovne intenzívneho sania a k tomu 5 vibračných funkcií ako bonus. Zapracujte na svojej výdrži a krok po krôčiku sa príjemným spôsobom staňte majstrom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvojitý vibračný krúžok pre extrémne potešenie z milovania pre oboch partnerov. Je tak špeciálny a tak účinný! Bude dokonale držať, lebo obopne penis aj semenníky a následne dopraje lahodnú stimuláciu klitorisu. Vibruje v 5 režimoch o 5 rýchlostiach. Nechajte sa ním uniesť do raja!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 315

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.