×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory

Položky 33 až 63 z celkom 63

  1. 1
  2. 2
  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. Rock N'Ride v sebe ukrýva 2 výkonné motory a je pripravený vás trojnásobne tešiť! Poďte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Tento silný, silikónový vibrátor s funkciou ohrievania a so svojou zalomenou formou stimuluje šikovne bod G upokojujúcim hrejivým efektom. Tento jedinečný a relaxačný vibrátor umožňuje svalom relaxovať, zatiaľ čo krvný obeh dosiahne pri príjemnej hre svoj vrchol.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Zháňate hračku, ktorá by tešila vás oboch? Anne’s Desire párový vibrátor bude ideálny! Je elegantný, zmyselný a predovšetkým vzrušujúci. Disponuje technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si najviac užijete pri milovaní, pretože bude stimulovať ako vagínu, tak penis. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Love Red

    Okrem stimulačných tlakových vĺn ponúka model Dual Love vďaka vibračnému, rovnému drieku ďalšiu možnosť stimulácie. Táto pomôcka vás určite zaujme aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie a prevedením z mäkkého silikónu.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš G bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvolní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba triešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor je primárne určený pre páry, ale neznamená to, že si s ním neužijete aj osamote. Pozvite si ho k milovaniu, postará sa G-bod, klitoris aj žaluď!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvojitý potešiteľ pre maximálnu slasť vašich citlivých miest. Tvorí ho časť v tvare penisu, ktorá sa uvelebí vo vašej vagíne, a časť, ktorá bude z vonkajšej strany láskať klitorist. Na výber dostanete z 9 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Urobte si radosť hračkou, ktorá vám určite urobí dobre!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor je primárne určený pre páry, ale neznamená to, že si s ním neužijete aj osamote. Pozvite si ho k milovaniu, postará sa G-bod, klitoris aj žaluď!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Zdá sa vám, že vaše posteľové hry v poslednej dobe strácajú iskru? Pozvite si do spálne tento párový vibrátor od Pretty Love, ktorý vám pomôže rozpáliť oheň vášne a poriadne vás oboch rozpáli! Používa sa pri styku, kedy stimuluje vnútornú i vonkajšiu časť vagíny a vibrácie dá okúsiť aj penisu, pre ktorý zároveň zúži vagínu. Úžasným spoločníkom sa však stane aj pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných režimov, diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite sile tohto šikovného motýlika!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Chýba vášmu spoločnému potešeniu iskra? Dodajte mu ju s týmto úžasným párovým vibrátorom! Je vyrobený z prvotriedneho liquid silikónu a je tak úplne flexibilný, takže si ho pohodlne prispôsobíte do tej najpríjemnejšej polohy. Má tiež dva výkonné motory, tak si ráčte vybrať z 10 intenzívnych vibračných funkcií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Pripadáte si niekedy ako Júlia hľadajúca svojho Rómea? Práve ste ho našli! A nie je to len tak nejaký Rómeo, má veľa ohromujúcich funkcií a tiež inovatívny systém, ktorý sa pohrá s celou vašou vagínou vrátane klitorisu. Jeho moderný vzhľad vás očarí, rovnako ako 10 intenzívnych režimov. Uvoľnite sa a nechajte sa uspokojiť anatomicky navrhnutým elegánom menom Rómeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predbehne všetkých svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústi do explozívneho duálneho orgazmu.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Chcete zažiť totálny a nekontrolovateľný orgazmus? Predstavujeme vám úplne pôvabnú a kvalitnú erotickú hračku OG Pro 2 s úchvatnými funkciami! Bude masírovať váš G-bod nasávať klitoris, a to v takej úrovni, akú si zvolíte cez luxusné diaľkové ovládanie. Tak sa uvoľnite, urobte si pohodlie a užite si chvíľu, ktorá je len vaša!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Umi je šikovný vibrátor s 2 motormi a ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Nadčasový ikonický tvar, pôsobivá sila a bezkonkurenčný výkon na objavovanie novej úrovne vášne, to je Rock-off Chick Diva. Tými najskúsenejšími odborníkmi bola vyladená tak, aby tým najpríjemnejším spôsobom stimulovala klitoris i bod G zároveň. Výkonné, dvojité, nezávislé motory sú ergonomicky umiestnené pružnými zamatovo hebkými výklenkami, ktoré pevne priľnä k vášmu telu a rozhojdajú vás až k božskému vyvrcholeniu. Tak uchopte ovládač a poďte na to!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove nebude mať vaše vzrušenie žiadne hranice! Budete si môcť hrať kdekoľvek a kedykoľvek. Či už sa ovládaču chopí váš náprotivok alebo vy sama, verte, že si bude užívať váš klitoris i bod G. Wonderlove má totiž dva motorčeky, ktoré sa ovládajú samostatne a svojimi silnými vibráciami cielia na tie najcitlivejšie miesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Vychutnajte si prepojenie a synchronizujte svoje pocity! S Fuse je všetko možné, a to aj na diaľku. Je totiž vybavený Bluetooth technológiou, vďaka ktorej budete svoje zážitky zdieľať na diaľku s partnerom. Vstavaná senzorová technológia umožňuje obojsmerné ovládanie pripojených zariadení (v prípade, že váš náprotivok bude vlastniť masturbátor od Kiiroo) a celú akciu tak môže ovládať ktokoľvek z vás. LED kontrolka vám bude poskytovať svojim svietením spätnú väzbu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dech vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotačný králičí vibrátor s prísavkou a vodotesným diaľkovým ovládaním s dosahom 10 metrov. Chcete modernizovať svoju kúpeľňu? Zoznámte sa s Whir-Pulse vibrátorom s diaľkovým ovládaním, ktorý je určený predovšetkým na používanie vo vani, sprche, vírivke, bazéne, či kdekoľvek inde!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Vzrušujúca stimulácia kedykoľvek a kdekoľvek! Táto pôvabná a kvalitná hračka sa uvelebí vo vašej vagíne a nohavičkách a bude vás tešiť vždy a všade. Nosiť ju môžete pri prechádzkach, domácich prácach, tanci či nakupovaní. Funguje na bezdrôtové diaľkové ovládanie, ktoré môže zostať vo vašej ruke alebo ho môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku.

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Chcete zažiť skutočnú slasť v nohavičkách? Tento šikula sa trasie, pulzuje a vibruje! A to kedykoľvek a kdekoľvek, je totiž tichý a diskrétny. Má zavádzaciu časť v tvare penisu, ktoré roztrasie k vašej slasti, ak tomu tiež vibrujúce jemne textúrované rameno pre potechu klitorisu. Vyberajte zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií pomocou diaľkového ovládača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci rabbit s rotačnými guličkami a funkciou pohybu nahor a nadol. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe a postarajú sa o váš klitoris aj G-bod. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si zo 7 vibračných režimov s rôznymi stupňami intenzity.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Vzrušujúce vibrácie, nech už robíte čokoľvek! Tento ružový pôvabný vibrátor od Javida bol navrhnutý tak, aby bol vašim tichým diskrétnym a vibrujúcim tajomstvom. Uvelebí sa v nohavičkách a trasúcim sa hriadeľom bude dráždiť vašu vagínu! Vyberte si zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií a chopte sa diaľkového ovládača s dosahom až 8 metrov.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Laurence Rabbit Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci rabbit. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré vibrujú nezávisle na sebe a postarajú sa o váš klitoris aj G-bod. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si zo 7 vibračných režimov s rôznymi stupňami intenzity.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dych vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Couple Vibrator Wireless Clitoris G-Spot Stimulator Purple

    Chcete si ešte intenzívnejšie užívať milovanie a napríklad aj spoločné orgazmy? Tento pôvabný pomocník dopraje slastné vibrácie vám obom! Bude cieliť na G-bod aj klitoris a zároveň nezabudne ani na penis. Pretože jedine remíza sa v sexe považuje za víťazstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Couple Secrets II with Remote

    Chcete vyskúšať niečo nové a objaviť nové pôžitky? Couple Secrets je inovatívny, duálne stimulujúci vibrátor pre análne i vaginálne potešenie zároveň. Je zamatovo hebký na dotyk a svojím ergonomickým tvarom sa hravo prispôsobí vašim potrebám. Užite si ho sólo alebo so svojím náprotivkom a už to nikdy nebudete chcieť inak!

    109 €

    68,90 €

    Nie je skladom

Položky 33 až 63 z celkom 63

  1. 1
  2. 2
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.