×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory červená

Položky 33 až 64 z celkom 64

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Love Me Red

    Vibrátor rabbit Love Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Dva výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod! Na rozdiel od iných vibrátorov podobného typu je Love Me výnimočný tím, že ponúka zosilnenú stimuláciu zhora, skôr ako zdola. Rameno pre klitoris je príjemne zakrivené a zvlnené, takže si s ním užijete maximálnu slasť!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor, ktorý poteší vnútro vagíny aj klitoris zároveň. Vychutnajte si silu jeho 3 motorov s funkciou oscilácie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Dua Multifunction Rechargeable Vibrator Up & Down with Red Tongue

    Hľadáte neobyčajný vibrátor so schopnosťou prírazov a mrštným jazýčkom? Zdá sa, že Dua tu čaká priamo na vás! Roztancuje sa vášnivým tancom okolo vašich citlivých oblastí a rozmaznávať vás bude jemným silikónovým materiálom. Jeho perfektný ergonomický tvar a funkcia prírazov, pulzáciou, osciláciou a olizovaním sú pozvánkou na planétu Orgazmus, ktorá sa neodmieta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Soyo Raspberry

    Chcete znásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Soyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Velvet Vibe with Thrusting & Pulses Red

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Velvet a disponuje 8 vibračnými funkciami, funkciou prírazov, pulzačnou časťou pre G-bod a ramienkom s jazýčkom na potešenie klitorisu. Velvet je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Flora Wearable Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v tom, že jednoduchým prejdením prstom po displeji telefónu si bez námahy zvýšite alebo znížite intenzitu. Patrí sem aj tento príjemne mäkký vibrátor Flora s 9+5 úrovňami vibrácií. Spárujte ho s aplikáciou v telefóne a objavte šikovné interaktívne prostredie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Rotating Rabbit Vibrator Red

    Srdce na dlani a vzrušujúca radosť. Tento zamatovo hebký rotujúci vibrátor od Javida sa postará o vašu spojenosť. Príjemne tvarované vibráciou telo s rotačnou špičkou zaručene poteší G-bod a flexibilné rameno zase klitoris. Všetky funkcie budete ovládať pomocou diaľkového ovládača v tvare srdca.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Artemis

    Jedine s týmto trojitým vibrátorom budete môcť stimulovať G-bod aj klitoris súčasne! Je dômyselne zahnutý pre presné zacielenie a nechýba ale ramienko s králičími uškami pre vonkajšie potešenie. Je tiež príjemne ohybný a ukrýva v sebe dva výkonné motory! Vyberte si z 3 úrovní vibrácií a 4 rytmov pre vnútorné potešením a 3 úrovní stálych vibrácií pre klitoris.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Vibe 1 Red

    Nový rad Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor pre dráždenie bodu G vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Onax Double Pulse Stimulator with Strong Vibrating Tip Red

    Hľadáte univerzálnu hračku na rôzne príležitosti? Onax sa hodí na sólo hrátky aj párové vzrušenie! Má dva použiteľné konce a tiež dva výkonné motory. Z jednej strany je úžasne tenký na presné zacielenie na klitoris, bradavky alebo akékoľvek iné miesta. Z druhej strany ho môžete použiť vnútorne a vychutnať si 8 režimov pulzáciou cez strategicky umiestnený bod. Ktorú z funkcií skúsite ako prvú?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Kisses Rosegasm Twosome Suction Vibe Red

    Predstavte si, aké úžasné by bolo rozkvitať slasťou s touto nádhernou ružou! Jej púčik vám poskytne silnú stimuláciu klitorisu, a to vďaka funkcii sania o 5 režimoch. Vo chvíli, keď sa sania nabažíte, stačí hračku otočiť a vibráciami o 10 režimoch potešiť G-bod. Keby ste bola záhrada, tak jedine s týmto vibrátorom pokvitnete!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Existujú obyčajné a výnimočné vibrátory. A jeden z tých výnimočných si práve teraz prezeráte. Oddáte sa s ním svojim najdivokejším fantáziám a vzrušujúce teplo. Ramienko určené na stimuláciu klitorisu sa zmyselne hýbe zo strany na stranu a zavádzacia časť vie vibrovať o 3 rýchlostiach. Vychutnajte si dotyk luxusného vyhrievaného vibrátora a premeňte svoje sny na skutočnosť!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Drako Thrusting & Licking Vibrator Red

    Popisok pripravujeme. Zaujal vás tvar tohto vibrátora? Tak verte, že takto tvarovaný nie je pre nič za nič, je strategicky zakrivený tak, aby bez problémov zasiahol všetky vaše citlivé miesta na tele. Drako nie je príliš tuhý a bude vás zvádzať prirážajúcou funkciou o 10 režimoch ťahov. Starať sa bude zároveň aj o váš klitoris, pre ktorý má nachystaných 10 oscilačných funkcií jazýčka.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Velter Triple Function G-Spot Rabbit Vibrator with Clit Hitting Ball & Heating Function Bordo

    Obzeráte sa po výkonnom a šikovnom vibrátore? Predstavujeme vám Veltera, všestranného pomocníka s 3 úžasnými funkciami a pokročilými technológiami. Potešenie, orgazmus, vášeň, spokojnosť, to všetko a oveľa viac je s Velterom samozrejmosťou!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Bendable Spot-on Vibrator Red

    Dvojnásobné potešenie pre G-bod a klitoris! Táto nádherná hračka má skosenú špičku pre ľahké zavádzanie, ktorou bude zmyselne masírovať G-bod. Ružička na konci sa potom postará o klitoris a môžete ju ohnúť tak, aby s ním vôbec nestratila kontakt. Doprajte si starostlivosť 2 motorov a 10 vibračných režimov!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Bendable RC Panty Vibe Red

    Diskrétne potešenie silnými vibráciami, a to kedykoľvek a kdekoľvek! Tento vibrátor pripomínajúci svojím zakončením púčik ruže má dokonale ergonomický tvar, ktorý sa uvelebí vo vašej vagíne a vibráciami bude mieriť na G-bod. Jeho druhé ramienko sa bude druhým motorom starať o klitoris a medzi 10 vibračnými režimami budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Doprajte si tiché, silné a vzrušujúce vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Tryst Duet Double Ended Vibrator with Wireless Remote Berry

    10 vibračných režimov v každom konci! Tento obojstranný vibrátor má z každej strany jeden výkonný motor, vďaka čomu sa perfektne hodí nielen pre párové hry. Motory majú nezávislé ovládanie a úroveň ich vibrácií si budete vyberať cez diaľkový ovládač. Tak si užite vzrušujúcu zábavu aj luxusný dotyk kvalitného silikónu.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Amour Rabbit Vibe Camille Red

    Vstúpte do sveta, kde je potešenie na prvom mieste! Predstavujeme láskyplnú kolekciu Amour navrhnutú pre moderné ženy hľadajúce blažené zážitky. Amour je vaša nová svätyňa zvádzania a stelesnenia túžby. Patrí do nej aj tento flexibilný vibrátor Camille, ktorý vám pomôže objaviť nádherné zážitky plnej slasti a sústrediť sa bude na G-bod aj na klitoris.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Amour Triple Pleasure Vibe Claire Red

    Vstúpte do sveta, kde je potešenie na prvom mieste! Predstavujeme láskyplnú kolekciu Amour navrhnutú pre moderné ženy hľadajúce blažené zážitky. Amour je vaša nová svätyňa zvádzania a stelesnenia túžby. Patrí do nej aj tento flexibilný vibrátor Claire, ktorý vám pomôže objaviť nádherné zážitky plné slasti a sústrediť sa na všetky citlivé miesta: G-bod, klitoris aj análik.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wild Rose Red

    Jedna nádherná ruža, dlhá šnúrka a vibrátor pre lahodné potešenie dvoma skvelými spôsobmi! Vibrátor má zmyselnú textúru, funkciu vibrácií a tiež prírazov, čo prináša skutočne príjemný pocit. Ruža z druhej strany disponuje jazykom, ktorý svojim pohybom prináša omamnú stimuláciu. Vyskúšate oba konce, a teda aj obe funkcie zároveň alebo každú zvlášť? To necháme na vás!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Stimulator Crazy Tongue and Pulsation Red

    Chcete sa cítiť ako kráľovná a užívať si vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity? S Martinellou k tomu nebudete potrebovať nikoho ďalšieho! Do jej kolekcie patrí aj tento spoločník, ktorého telo pripomína jazyk, ktorý vie vibrovať o 10 režimoch a taktiež sa hýbať, hovorí sa mu Crazy Tongue. Myslieť bude aj na klitoris, pre ktorý má nachystanú úchvatnú pulzačnú funkciu. Račte sa zblázniť rozkošou.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gcandy Mini Chili Coral

    Prahnete po niečom dokonalom? Predná značka erotických pomôcok Gvibe vám vaše prianie splní! Toto je Gcandy, prekrásny, kvalitný, účinný a výkonný. Vezme si do parády váš g-bod a klitoris zároveň, očarí vás 2 motory a aj svojim mäkkým a príjemným silikónovým materiálom. Potešte sa tým naj, čo je na trhu na zohnanie!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    Perfektná duálna stimulácia s Bobom! Tento pôvabný vibrátor v štýle králika je výkonný a zároveň veľmi tichý, rád vám vďaka vodotesnosti bude robiť spoločníka aj vo vašej či v sprche a ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 vibračných intenzít. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Thumping & Shaking Rabbit Vibrator Red

    Máte chuť na poriadny orgáčik? Tento vibrátor Javida bude rozumieť vášmu telu a rozmaznávať ho presne tak, ako si bude žiadať. Jeho horná tretina pulzuje a prináša skvelú masáž vagíny, zatiaľ čo silné klepajúce impulzy budú dráždiť klitoris. Objavte inovatívnu funkciu trepania o 10 režimoch!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Mina Rabbit Vibrator Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v tom, že jednoduchým prejdením prstom po displeji telefónu si bez námahy zvýšite alebo znížite intenzitu. Patrí sem aj tento príjemne mäkký vibrátor Mina so 7 + 5 úrovňami vibrácií. Spárujte ho s aplikáciou v telefóne a objavte šikovné interaktívne prostredie!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Miyo Raspberry

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Miyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm Romping Rose 10X Suction Rose & Thrusting Vibrator Red

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Táto červená ruža má dva použiteľné konce! Plyšovo silikónové okvetné lístky vo svojom strede ukrývajú okrúhly otvor, ktorý bude zmyselne nasávať váš klitoris a vy sa budete vznášať blahom. Z druhej strany nájdete prirážajúci vibrátor a bude len na vás, či použijete oba konce zároveň alebo každý zvlášť.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Jammin' G Red

    Dostaňte sa na vrchol blaha s týmto šikovným vibrátorom. Dopraje vám skutočne jedinečné pocity, a to vďaka stimulácii G-bodu. Vibrátor má v hlave zabudovaný špeciálny bod pre presné a ohromne príjemné hladenie G-bodu a vďaka pružnému ramienku nezabúda ani na klitoris. Vyberte si z 10 vzorov a rýchlostí vibrácií a robte si to pokojne aj v kúpeľni, hračka je vodotesná.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Fiter Sucking Vibrator with Flipping Tongue 3 Motors Red

    3 výkonné motory, ktoré ako 3 oriešky pre Popoluška splnia vaše najtajnejšie sny! Toto je Fiter, výkonný vibrátor a neuveriteľne príjemnými funkciami. Vie vibrovať o 7 režimoch a sústrediť sa bude na vnútornú časť vagíny, zatiaľ čo váš klitoris bude roztekať vplyvom nasávania. Najlepší je však „vnútorný jazyk“, ktorý svojim pohybom zaistí pôsobivú a dych vyrážajúcu stimuláciu, je totiž nádherne pružný, mäkký a textúrovaný na špičke.

    76,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • InToYou Shiva Vibe with Pulsation and Suction 3 Motors Red

    Zoznámte sa s Shivou! Je to pôvabný vibrátor s 3 motormi, ktorý vám vezme dych. Jeho 3 výkonné funkcie budete milovať. Vie vibrovať o 7 režimoch, takže začne jemných šteklením a skončí pri dokonalom zemetrasení. Okrem toho poteší váš klitoris funkciou nasávania o 7 režimoch a poslednou slastnou funkciou je pulzácia o 10 úrovniach. To všetko v jednej hračke!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Dream Toys Red Revolution Anna Red

    Jedine s týmto trojitým vibrátorom budete môcť stimulovať všetky vaše 3 erotogénne zóny súčasne! Na svoje si príde vagína, klitoris aj análik. Tento pôvabný vibrátor menom Anna vám vďaka svojim 2 motorom ponúkne 3 sacie funkcie a 7 vibračných rytmov so samostatným ovládaním. Rada si to robíte vo vani? No problém, Anna je vodotesná!

    76,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

Položky 33 až 64 z celkom 64

  1. 1
  2. 2
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.