×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory vibračné

Položky 129 až 160 z celkom 581

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Spinning Vibe 1 Beige

    Nová rada Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor pre dráždenie bodu G vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Vibe 1 Blue

    Nová rada Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor pre dráždenie bodu G vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy On Repeat Rabbit Vibrator Purple

    Milujete prekvapenie? Táto elegantná hračka z kolekcie Playboy vás prekvapí svojimi úchvatnými funkciami, predovšetkým trojicou guličiek v špičke. Tieto guličky sa zmyselne pohybujú a prinášajú tak úplne novú a maximálne príjemnú masáž G-bodu. K tomu pridajte ešte 10 výkonných vibrácií pre vonkajšie aj vnútorné citlivé miesta a užite si dokonalé potešenie.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Pink

    Ako si zaistiť perfektné orgazmy? Napríklad Maverdickom, vibrátor s úchvatným tvarom, ktorý vás bude stimulovať zvnútra aj zvonku. Jeho ergonomická rukoväť vám pohodlne padne do ruky a dotyk vysoko kvalitného silikónového tela si rozhodne zamilujete. Vyberte si z 10 vibračných režimov od jemných až po maximálnu intenzívnu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Purple

    Ako si zaistiť perfektné orgazmy? Napríklad Maverdickom, vibrátor s úchvatným tvarom, ktorý vás bude stimulovať z vnútra aj zvončeka. Jeho ergonomická rukoväť vám pohodlne padne do ruky a dotyk vysoko kvalitného silikónového tela si rozhodne zamilujete. Vyberte si z 10 vibračných režimov od jemných až po maximálnu intenzívnu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Playhouse Vibrator Pink

    Ste ready na poriadne vzrušujúcu párty s týmto vibrátorom? Zasiahne všetky vaše citlivé miesta a bude ich dômyselne láskať. Navoďte si doma tú správnu atmosféru a zažite dokonalý milostný románik so Funky Playhouse.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Ffix Rabbit Light Blue

    Milujete krásne a šikovné vecičky? Ffix vás dostane do kolien! Jeho pôvabné farebné spracovanie v kombinácii s tvarom, ktorý bude počúvať vášmu telu, vás dostane na prvý pohľad. A funkcie? Poteší vám 20 výkonnými vibračnými režimami, ktoré si bude užívať G-bod aj klitoris!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog VX008 Strong Shock Rabbit Stick White

    Snívate o intenzívnej stimulácii a prekrásnom sexuálnom uspokojení? Tento prekrásny ergonomicky tvarovaný vibrátor sa dokonale prispôsobí vašej anatómii a jeho výkonný tichý motor vám ponúkne dych vyrážajúce nastaviteľné vibrácie pre stimuláciu vagíny aj klitorisu. Doprajte si ho, vy si ho totiž zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Fourteen Thrusting & Waving Function with Rabbit Liquid Silicone Purple

    Zmyselné potešenie a dokonalý dizajn! Tento očarujúce vibrátor splní vaše sny a túžby. Zaoblená koncová špička je príjemne mäkká a umožňuje pohodlné zavádzanie. Stimulačné záhyby sú strategicky umiestnené tak, aby ste si čo najviac užili funkciu teleskopických prírazov a pritom si vychutnali zvlnený pohyb. A to nie je všetko, zabudnúť nesmieme ani na stimulátor klitorisu s vysokofrekvenčným vibračným jazykom!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Magic Stick Pink

    Nezáleží na tom, či veríte alebo neveríte na kúzla, tento magický vibrátor vás tak aj tak očarí! Ukrýva v sebe dva silné motory, vďaka ktorým sa dostanete na ten najvyšší vrchol všetkých čias. Pulzujúci bod v špičke bude zmyselne dráždiť G-bod a pružné vonkajšie ušká sa budú venovať klitorisu. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a robte si to pokojne aj v kúpeľni, Magic Stick je vodotesný!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn MagnoliaPink Double Vibration & Suction Rabbit Pink

    Magnólia nie je len kvetina, ale je to aj táto šikovná erotická hračka. Zaujíma vás, prečo sa volá práve Magnolia? Má totiž na základni kvet, ktorý je vybavený sacou funkciou a nasaje váš klitoris o 3 rôznych režimoch, nie je to úžasné? A čo potom, keď pridáte vibrácie pre G-bod a pre klitoris!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Tento kompaktný králik vás zasiahne na tých správnych miestach! Má dômyselný tvar pre duálnu stimuláciu a ukrýva v sebe silný motor, ktorý pre vás bude vibrovať o 10 režimoch. Jeho chod je však veľmi tichý a jeho používanie je teda veľmi diskrétne. Vyrobený je z vysoko kvalitného hygienického silikónu a je tak úplne bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Craybit Rabbit Vibrator

    Milé dámy, túžite po príjemných a intenzívnych orgazmoch? Tak neváhajte a doprajte si ich s týmto úžasným vibrátorom Craybit! Vďaka svojmu zakrivenému tvaru a zaoblenej špičke je ideálny na stimuláciu G-bodu a pošvových stien, zatiaľ čo sa budú králičie ušká starať o klitoris. Vyberte si tú pravú rýchlosť a vibračný vzor a nezabudnite si ho vziať ani na dovolenku, má pomerne kompaktnú veľkosť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Honeybee Vine with Thrusting & Pulse Yellow

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Honeybee, a to dosť možno kvôli tomu, že má zábavnú žltú farbu a včielku, ktorá sa bude venovať vášmu klitorisu. Okrem toho disponuje 8 vibračnými funkciami, funkciou prírazov a pulzačnou časťou pre G-bod. Honeybee je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alex Vibe and Clitoris Sucker Purple

    Prajete si zažívať dych vyrážajúce orgazmy deň čo deň? Toto je Alex, ráčte sa zoznámiť. Jeho flexibilné telo poteší váš G-bod o 12 vibračných režimov. A to nie je všetko, je tu ešte stimulátor klitorisu so sacou funkciou o 4 úrovniach. Zrátané podčiarknuté, bude to vzrušujúca parádna jazda!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Luigi Vibrator Rabbit Silicone Purple

    Čo je potrebné pre ohromujúci orgazmus? Duálna stimulácia! A presne tu vám dopraje tento výkonný ergonomický vibrátor, ktorý bude absolútne rozumieť vášmu telu, jeho kontúram a tiež potrebám. Vibráciami sa bude venovať G-bodu a klitorisu zároveň a vám nezostane nič iné, že vplyvom dvojitej stimulácie podľahnúť extrémne intenzívnym orgazmickým zážitkom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Luigi Vibrator Rabbit Silicone Pink

    Čo je potrebné pre ohromujúci orgazmus? Duálna stimulácia! A presne tu vám dopraje tento výkonný ergonomický vibrátor, ktorý bude absolútne rozumieť vášmu telu, jeho kontúram a tiež potrebám. Vibráciami sa bude venovať G-bodu a klitorisu zároveň a vám nezostane nič iné, že vplyvom dvojitej stimulácie podľahnúť extrémne intenzívnym orgazmickým zážitkom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Amour Triple Pleasure Vibe Claire Red

    Vstúpte do sveta, kde je potešenie na prvom mieste! Predstavujeme láskyplnú kolekciu Amour navrhnutú pre moderné ženy hľadajúce blažené zážitky. Amour je vaša nová svätyňa zvádzania a stelesnenia túžby. Patrí do nej aj tento flexibilný vibrátor Claire, ktorý vám pomôže objaviť nádherné zážitky plné slasti a sústrediť sa na všetky citlivé miesta: G-bod, klitoris aj análik.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Julio Vibrator Rabbit Silicone Pink

    Hľadáte kvalitný vibrátor na duálnu stimuláciu vašich citlivých miest? Zdá sa, že Julio by pokojne mohol byť tým pravým! Bude vás rozmaznávať vibráciami, masírovať váš G-bod alebo akékoľvek iné miesto na tele a nezabudne ani na klitoris. Ukrýva v sebe 2 silné motory a má pôvabný dizajn, ktorý je zároveň príjemne flexibilný a prispôsobí sa vášmu telu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Pink

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje touhy tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vyslyší. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez energické prírazy a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Zabudnúť nesmieme ani na funkciu zahrievania až na 55°C pre realistické a príjemné pocity. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Nubii Kiah Rabbit Pink

    Najlepšie vibrátory sú tie, ktoré sa postarajú o G-bod ao klitoris zároveň! Taký je aj tento Nubii Rabbit s úžasnou technológiou turbo boost, jemným zahrievaním a nádhernou textúrou. Ukrýva v sebe hneď 2 motory, ktoré vedia vibrovať o 3 rýchlostiach a 17 režimoch. Splňte si svoje erotické sny a užite s kvalitnou a luxusnou hračkou.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý sa pohrá s vašim g-bodom. Ovládajte jeho funkcie sama alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia cez diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa Vám síce roztrasú cez stimuláciu g-bodu, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšiu časť vašej kvetinky, tak do toho – poďte lietať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Sliper Rabbit Vibe Silicone Purple

    Po čom aktuálne túžite? Je to napojenie sama na seba, na svoje telo a erotická stimulácia? K tomu všetkému vám dopomôže Sliper, šikovný a ergonomicky tvarovaný vibrátor s mäkkým a vysoko kvalitným silikónovým telom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Jedine s týmto vibrátorom zažijete úchvatnú stimuláciu, ktorá nebude mať obdobu! Jeho exkluzívny design vám poskytne príjemný zážitok s každým dotykom a jeho tvar presne vie, kde je G-bod. A čo je najlepšie - pohyb ramienka pre stimuláciu klitorisu o 4 režimoch. Zatvorte oči a užívajte si 12 vibračných režimov aj rejdiace vrúbky na vašej perle slasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Palisades Passion Red

    Existujú obyčajné a výnimočné vibrátory. A jeden z tých výnimočných si práve teraz prezeráte. Oddáte sa s ním svojim najdivokejším fantáziám a vzrušujúce teplo. Ramienko určené na stimuláciu klitorisu sa zmyselne hýbe zo strany na stranu a zavádzacia časť vie vibrovať o 3 rýchlostiach. Vychutnajte si dotyk luxusného vyhrievaného vibrátora a premeňte svoje sny na skutočnosť!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Black

    Ako si zaistiť perfektné orgazmy? Napríklad Maverdickom, vibrátor s úchvatným tvarom, ktorý vás bude stimulovať z vnútra aj zvončeka. Jeho ergonomická rukoväť vám pohodlne padne do ruky a dotyk vysoko kvalitného silikónového tela si rozhodne zamilujete. Vyberte si z 10 vibračných režimov od jemných až po maximálnu intenzívnu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Royalspace Vibe with Rotating Tongues & 360 Internal Beads 3 Motors

    Prahnete pre vzrušujúce potešenie? Vibrátor Royalspace sa postará o G-bod aj klitoris. Ukrýva v sebe 3 silné motory a vie oscilovať o 7 režimoch v špičke a má tiež zabudované 3 rady vnútorných guličiek pre neuveriteľne príjemnú vnútornú stimuláciu. Okrem toho je vybavený 7 rotačnými funkciami pre slasť klitorisu, ktoré vám budú dosť možno pripomínať orálny sex. Nechajte si to páčiť a doprajte si kvalitnú hračku pre nekonečné noci vážne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Bumping Bunny Opal

    Milujete design? Tento vibrátor je skutočne nádherný a uhranie vás na prvý pohľad! Vyrobený je zo zamatovo hladkého silikónu a vie sa príjemne zahriať a zmyselne prirážať. Samozrejme okrem funkcie zahrievania a prírazov vie aj vibrovať, a to o 10 režimoch ako pre G-bod, tak pre klitoris. Doprajte si skutočnú rozkoš s vibrátorom, na ktorý je radosť pozerať!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Lil Rabbit Deep Teal

    Hľadáte šikovného zajačika, ktorý by mohol bol s vami cestovať a nikdy by vás nezradil? Tento Lil Rabbit je príjemne kompaktný, takže sa zmestí do každej batožiny a je vyrobený z prvotriedneho silikónu, takže je absolútne jemný na dotyk. Nechajte ho, aby sa 7 vibračnými rýchlosťami postaral o váš bod G a klitoris!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Ste odjakživa skôr nežná a romantická? S týmto vibrátorom si budete rozumieť! Má pôvabnú farbu aj spracovanie a vyrobený z hodvábneho kvalitného silikónu. Jeho jedinečný tvar a vibračné funkcie sľúbia maximálnu spokojnosť a revolúciu v potenciáli ženského vyvrcholenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ring Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Nabídne vám jedinečný krúžok integrovaný v hladkom silikónovom tele, ktorý sa pohybuje nahor a nadol, čím spôsobuje nezameniteľnú vzrušujúcu stimuláciu. Krúžok vás poteší 10 rýchlostnými režimami a neprijdete ani o obľúbené vibrácie v 10 režimoch. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys bunt. Rabbit Vibrator

    Farebný, intenzívny a inšpiratívne! Taký je tento výkonný Love bunt. vibrátor v štýle rabbit. Jeho rozkošné a trendové prevedenie poteší hlavne milovníčky ružovej farby. Má perfektný tvar s bacuľatou hlavou na dráždenie G-bodu a flexibilným vonkajším ramienkom na stimuláciu klitorisu. Je príjemne ľahký, pohodlne padne do ruky a hodvábny Soft Touch silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 581

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.