×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory vodotesné

Položky 129 až 160 z celkom 194

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    S ničím obyčajným sa neuspokojíte a chcete niečo špeciálne? Verte, že tento vibrátor je veľmi špeciálna! Ponúkne vám hneď 3 funkcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne potešenie. Poďme si ich pekne postupne predstaviť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Potešenie pre vagínu, bod G, klitoris i konečník! Tento vibrátor myslí proste na všetko! Zajačie ušká budú láskať váš klitoris, perfektne tvarovaná prostredná časť si vezme do parády bod G a guľôčky budú zmyselne rozmaznávať anál. Vychutnajte si 7 vibračných režimov pre bod G a 3 režimy pre klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Vychutnajte si každý jediný nezabudnuteľný zážitok s vibrátorom Foreplay Frenzy v štýle obľúbeného králička. Bude stimulovať vnútro vagíny aj vonkajšiu časť a vo svojom tele ukrýva hneď 2 motory. Vyrobený je z hebkého silikónu, je vodotesný a ponúkne vám 12 úžasných ciest, ako sa dotknúť vrcholu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Secret Pleasures z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Venovať sa bude vnútru vagíny i klitorisu, takže vás dvojitou stimuláciou dovedie k tým najlepším orgazmom. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Blue

    Hľadáte erotickú hračku, ktoré vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom už ich stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove nebude mať vaše vzrušenie žiadne hranice! Budete si môcť hrať kdekoľvek a kedykoľvek. Či už sa ovládaču chopí váš náprotivok alebo vy sama, verte, že si bude užívať váš klitoris i bod G. Wonderlove má totiž dva motorčeky, ktoré sa ovládajú samostatne a svojimi silnými vibráciami cielia na tie najcitlivejšie miesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aika Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantné duálne stimulujúce vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aika premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií pre G-bod 10 funkcií vibrácií pre klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Sugar Bunny

    Ružový ušiačik s 2 výkonnými motormi, ktoré poláskajú vnútornú a vonkajšiu časť vašej kvetinky. So Sugar Bunny si budete môcť užívať 10 sladkých vibračných funkcií a nepribrať pri tom ani deko! Luxusný a hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a až budete chcieť začať niečo viac, vezmete si svojho zajačika do kúpeľne. Je vodotesný a ponorný.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Tento hravý vibrátor z kolekcie California Dreaming vás uchváti svojou úžasnou funkciou prirážania! Okrem toho si vezme do parády aj váš klitoris, ktorý bude stimulovať vibráciami, tak intenzívne, že orgazmické nebo, v ktorom sa čoskoro ocitnete, pre vás bude nekonečne návykové. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a dobíja sa cez USB.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Nadčasový ikonický tvar, pôsobivá sila a bezkonkurenčný výkon na objavovanie novej úrovne vášne, to je Rock-off Chick Diva. Tými najskúsenejšími odborníkmi bola vyladená tak, aby tým najpríjemnejším spôsobom stimulovala klitoris i bod G zároveň. Výkonné, dvojité, nezávislé motory sú ergonomicky umiestnené pružnými zamatovo hebkými výklenkami, ktoré pevne priľnä k vášmu telu a rozhojdajú vás až k božskému vyvrcholeniu. Tak uchopte ovládač a poďte na to!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Dômyselné vibrácie + báječné nasávanie klitorisu = dokonalý orgazmus! Tento vibrátor je nielen krásny na pohľad vďaka úchvatným detailom, ale poteší vás predovšetkým svojimi funkciami. Rozvibruje sa pre vás v 7 režimoch, poteší bod G a funkcie sania v 6 režimoch vám potom ukážu vrchol skrz klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Všestranné potešenie a jedinečná elektro-stimulácia! Tento vibrátor disponuje ramienkom na stimuláciu klitorisu a okrem toho vás budete tešiť i elektro-stimulačnými pulzami. Jeho veľká hlava bude láskať G-bod a klitoris si užije vibrácie o 7 režimoch. Užite si dotyk hebkého silikónu, a hlavne všetky netradičné pocity spôsobené elektro-stimuláciou!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Mira Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Mira premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivého rotujúceho koráliku pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Thick & Thrust

    Duálna stimulácia a dômyselné prirážanie a rozširovanie! Vaša vagína sa bude vznášať blahom a ťažko povedať, či budete ešte niekedy potrebovať muža... . Pohyby tejto hračky sú plynulé a premyslené presne tak, aby zasahovali tie správne miesta. Vďaka vodotesnosti si túto vášeň budete môcť užívať aj vo vani alebo v sprche.

    109 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Vibrátor je štýlu obľúbeného zajačika vás na prvý pohľad ohromí svojim luxusným spracovaním a elegantnou kombináciou čiernej a zlatej farby. Prichádza s ním obľúbená značka Nomi Tang a jeho tvar vám zaručuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov, G-bodu a klitorisu, naraz. V jeho silikónovom tele sa potom ukrývajú 3 výkonné motory, ktoré vás spolu so špeciálnou drážkou pnúcou sa cez celú hračku, vezmú priamo do orgazmického neba.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez energické prírazy a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Zabudnúť nesmieme ani na funkciu zahrievania až na 55 ° C pre realistické a príjemné pocity. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Chcete zažiť čistú radosť? Tento prirážajúci králik vám bude počúvať a rozumieť. Je super výkonný a disponuje flexibilným stimulátorom klitorisu a rotujúcimi guličkami na orgazmické potešenie. 2 výkonné motory vám poskytnú 10 vibračných režimov na stimuláciu klitorisu a 3 efektné režimy prírazov/rotácií. Vyberte si a podľahnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dech vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlenky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Nabídne vám 5 vibračných vzorov, ktoré budete milovať. Na dotyk je skvele hebký, pretože je vyrobený zo silikonu a jeho dokonalý tvar zasiahne všetky citlivé miesta. Navyše je tiež vodeodolný a za veľmi příznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor, ktorý poteší vnútro vagíny aj klitoris zároveň. Vychutnajte si silu jeho 3 motorov s funkciou oscilácie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotačný králičí vibrátor s prísavkou a vodotesným diaľkovým ovládaním s dosahom 10 metrov. Chcete modernizovať svoju kúpeľňu? Zoznámte sa s Whir-Pulse vibrátorom s diaľkovým ovládaním, ktorý je určený predovšetkým na používanie vo vani, sprche, vírivke, bazéne, či kdekoľvek inde!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Užite si báječnú dvojitú stimuláciu s týmto moderným a štýlovým kamarátom od California Exotics. Bude vás intenzívne stimulovať ako vo vnútri vagíny, tak z jej vonkajšej časti, očarí vás svojou silou 2 motorov a ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov. Vyrobený je z príjemne hebkého a flexibilného silikónu, je nabíjateľný cez USB, ľahko sa ovláda a je vodotesný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Dual Pulse Wave Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie pulzných vĺn cieliaci aj na vnútornú klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Vibrátor je štýlu obľúbeného zajačika vás na prvý pohľad ohromí svojim luxusným spracovaním a elegantnou kombináciou striebornej a ružovej farby. Prichádza s ním obľúbená značka Nomi Tang a jeho tvar vám zaručuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov, G-bodu a klitorisu, naraz. V jeho silikónovom tele sa potom ukrývajú 3 výkonné motory, ktoré vás spolu so špeciálnou drážkou pnúcou sa cez celú hračku, vezmú priamo do orgazmického neba.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nilo Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Nilo premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám rotačnú špičku s 10 funkciami pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Tak roztomilý a tak účinný zároveň. Fane si vezme do parády celú vašu vagínu, ukáže vášmu klitorisu i bodu G silu svojich 10 vibračných režimov a vám neostane nič iné, než doslova kričať vplyvom tých najintenzívnejších orgazmov všetkých čias. Je tak príjemný, tak mäkký, roztomilý a hebký, chcete ho? Jasne, že áno!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Kata Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný trojnásobne stimulujúci vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Kata premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií na análnu stimuláciu a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Vzrušujúca stimulácia kedykoľvek a kdekoľvek! Táto pôvabná a kvalitná hračka sa uvelebí vo vašej vagíne a nohavičkách a bude vás tešiť vždy a všade. Nosiť ju môžete pri prechádzkach, domácich prácach, tanci či nakupovaní. Funguje na bezdrôtové diaľkové ovládanie, ktoré môže zostať vo vašej ruke alebo ho môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku.

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Atropos vás poteší duálnou stimuláciou, má príjemne mäkkú špičku a je hodvábne hladký na dotyk. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Pave Victoria Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Tento jemne modrý králiček je nielen výkonný a uspokojivý, ale tiež naozaj nádherný vďaka koncovým ligotavým kamienkom. Jeho flexibilné telo sa prispôsobí vašim kontúram a potrebám a jeho dvaja motorčeky budú zmyselne láskať ako bod G, tak aj klitoris. Ponúkne vám 7 vibračných funkcií o 5 rýchlostiach, ktoré si budete môcť užívať aj v kúpeľni, lebo je vodotesný.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 160 z celkom 194

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.