×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory

Položky 33 až 64 z celkom 83

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Milujete eleganciu a túžite po erotickej hračke presne vo vašom štýle? Práve pre vás je tu kolekcia Glam od Dream Toys! Obsahuje neprehliadnuteľne pôvabné hračky s funkciami pre vaše dokonalé potešenie! A patrí do nej aj Dual Wand Vibe s 2 použiteľnými koncami pre bezkonkurenčnú spokojnosť. Nechajte sa pohladiť vibračnou hlavou na pružnom krku z jednej strany a skúmajte hlbiny rozkoše dômyselne zakriveným vibrátorom na stimuláciu G-bodu zo strany druhej.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Brightlilac Triple Motor Ergonomic Vibrator

    Láka vás objaviť niečo nové? Tento vibrátor má jedinečný tvar a 3 výkonné motory, ktoré vás potešia úplne novým spôsobom. Jeho ergonomické prevedenie vás uhranie rovnako ako trojdielny stimulátor klitorisu a vulvy. Vychutnajte si jeho príjemné zavádzanie a bezkonkurenčnú stimuláciu vnútorných aj vonkajších citlivých miest!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Four Up and Down Vibrator with Rotating Wheel Purple

    Chcete od svojho nového vibrátora úplne všetko? No. Four vám to dám! Vie vibrovať, slastne prirážať a nebude zabúdať ani na klitoris, ktorý bude tešiť jemnými jazýčkami. Čo vás z toho bude brať najviac? Poďme si funkcie predstaviť detailnejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Bunny 2 Light Red

    Orístroj Air Pump Bunny 2 ponúka tri druhy príjemnej stimulácie. 2 výkonné motory rozmaznávajú bod G a vagínu intenzívnymi vibráciami, zatiaľ čo nafukovací hriadeľ stimuluje aj bod G a napĺňa vás vášňou.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Sužuje vás chladná samota? Vibrátor Cornelius ju nahradí vzrušujúcim teplom. Jeho hlava má totiž jedinečnú schopnosť zahriať sa až na úžasných 48 °C. Navyše máte tiež dômyselný tvar na zacielenie na bod G a pozornosť bude venovať i klitorisu. Nechajte svoju vagínu doslova vzplanúť vášňou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Algernon Purple

    Ak máte pocit, že vášmu milovanie dochádza šťava, alebo len jednoducho chcete skúsiť niečo nové, môže byť tento vibrátor ideálnym riešením. Stimuluje klitoris, vagínu aj penis zároveň, pretože oba jeho konce sú vibračné. Jej dopraje dômyselnú stimuláciu a jemu okrem vibrácií aj pocit užšej vagíny. A čo je najlepšie - ovláda sa cez diaľkový ovládač!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Essentials Dual G-Spot Vibe Pink

    Skutočná óda na potešenie a luxus. Tento nádherný vibrátor z kolekcie Essentials je navrhnutý tak, aby duálne stimuloval klitoris a G-bod. Hoci je tvarovaný s citom pre telesné kontúry, bola mu do vienka daná aj flexibilita. Zverte sa jeho 2 výkonným motorom a doprajte si nezabudnuteľné pocity, vytúžený relax a príjemné uvoľnenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Forcespace Vibe with Rotating Tongues & Up&Down Movement 3 Motors

    Prahnete pre vzrušujúce potešenie? Vibrátor Forespace sa postará o G-bod aj klitoris. Ukrýva v sebe 3 silné motory a vie sa pohybovať hore a dole o 7 režimoch v špičke a tiež vibrovať o 7 režimoch pre neuveriteľne príjemnú vnútornú stimuláciu. Okrem toho je vybavený 7 rotačnými funkciami pre slasť klitorisu, ktoré vám budú dosť možno pripomínať orálny sex. Nechajte si to páčiť a doprajte si kvalitnú hračku pre nekonečné noci vážne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Dva vibračné konce pre nekonečné orgazmy! Dva je vždy viac než jeden a s týmto vibračným dildom si užijete dvojnásobné intímne potešenie. Je univerzálne, veľmi flexibilné a v oboch koncoch sa ukrýva jeden motor. Vyberte si z 3 rýchlostí a 4 funkcií a zamilujete sa do mäkkého a príjemného silikónu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog TF Tadpole Vibrating Dual Stimulation Soft Green

    2 je vždy viac ako 1, a preto má táto hračka 2 použiteľné konce, ako s nimi naložíte? Hodí sa duálna stimulácia aj párové hrátky, alebo si môžete vybrať len jeden z koncov, v kreativite sa medzi nikdy nekladú. Vychutnajte si zmyselné nasávanie klitorisu, ktoré nemá obdobu az druhého konca vyskúšajte.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Secret Pleasures z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Venovať sa bude vnútru vagíny i klitorisu, takže vás dvojitou stimuláciou dovedie k tým najlepším orgazmom. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Myslíte si, že vám nemôže žiadna erotická hračka nahradiť zážitky zo skutočného sexu? Nie, to by malo byť skôr naopak. Žiadny muž nedokáže to, čo tento úžasný vibrátor od Paloqueth! Zábava začína 7 pulsačnými režimami, ktoré simulujú pohyb a prinášanie naozaj úchvatné pocity podobné prírazom. K tomu pridajte 10 vibračných režimov v ramienku na klitoris, ktoré rozkmitajú malý, ale šikovný jazýček. Ako to asi skončí? Tým najlepším orgazmom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Touch Me Blue

    Vibrátor rabbit Touch Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Tri výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod G a delený stimulátor klitorisu má dve ramená pre intenzívnejšiu stimuláciu klitorisu.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Me Red

    Vibrátor rabbit Love Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Dva výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod! Na rozdiel od iných vibrátorov podobného typu je Love Me výnimočný tím, že ponúka zosilnenú stimuláciu zhora, skôr ako zdola. Rameno pre klitoris je príjemne zakrivené a zvlnené, takže si s ním užijete maximálnu slasť!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Essentials Triple Pleasure Vibe Pink

    Viete, aký je pocit absolútnej extázy? Preskúmajte svoje možno doposiaľ nezmapované potešenie s týmto šikovným vibrátorom na diaľkové ovládanie. Predstavuje vstupnú bránu do sveta maximálne príjemných pocitov a uspokojí trojité pôžitkárske túžby. Jeho cieľom je postarať sa o klitoris, vagínu aj anál, a to súčasne!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Triple Oh Pink

    Oh, oh, ohhhh áno! Ste pripravená na výkriky podobného typu? So Satisfyer Triple Oh sa sotva udržíte, je totiž maximálne všestranný! Poslúži vám na stimuláciu G-bodu, klitorisu a opačný koniec môžete použiť na masáž nielen intímnych miest, ale aj kdekoľvek na tele. Vydajte sa na vzrušujúci prieskum svojich erotogénnych zón.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Triple Oh Light Blue

    Oh, oh, ohhhh áno! Ste pripravená na výkriky podobného typu? So Satisfyer Triple Oh sa sotva udržíte, je totiž maximálne všestranný! Poslouží vám na stimuláciu G-bodu, klitorisu a opačný koniec môžete použiť na masáž nielen intímnych miest, ale aj kdekoľvek na tele. Vydajte sa na vzrušujúci prieskum svojich erotogénnych zón.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Your New Favourite Double Vibrator Super Strong Yellow

    Viete, čo je najlepšie? Keď si doprajete súčasnú stimuláciu vagíny a klitorisu! A presne toto vám dopraje aj tento dynamicky žltý vibrátor s úžasným tvarom. Vďaka flexibilnému krku sa s ním dostanete tam, kam potrebujete. Vyberte si z 10 vibračných režimov, ktoré vám ponúknu dva silné motory!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Tak roztomilý a tak účinný zároveň. Fane si vezme do parády celú vašu vagínu, ukáže vášmu klitorisu i bodu G silu svojich 10 vibračných režimov a vám neostane nič iné, než doslova kričať vplyvom tých najintenzívnejších orgazmov všetkých čias. Je tak príjemný, tak mäkký, roztomilý a hebký, chcete ho? Jasne, že áno!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Pave Victoria Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Tento jemne modrý králiček je nielen výkonný a uspokojivý, ale tiež naozaj nádherný vďaka koncovým ligotavým kamienkom. Jeho flexibilné telo sa prispôsobí vašim kontúram a potrebám a jeho dvaja motorčeky budú zmyselne láskať ako bod G, tak aj klitoris. Ponúkne vám 7 vibračných funkcií o 5 rýchlostiach, ktoré si budete môcť užívať aj v kúpeľni, lebo je vodotesný.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Aphrodite Triple Vibrator Pink

    Aký vibrátor by si vybrala grécka bohyňa krásy a lásky Afrodita? Rozhodne ten, ktorý by sa postaral o všetky jej citlivé miesta rovnako ako táto hračka. Trojité orgazmy vďaka stimulácii klitorisu, G-bodu aj análiku a dva výkonné motory, to je kombinácia, z ktorej sa vám zatají dych. Preskúmajte 10 pulzujúcich funkcií a 4 rýchlostí vibrácií a zažite skutočné potešenie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Essentials Ultra Dual Vibe Purple

    Chcete zaručene dosiahnuť orgazmickú blaženosť? S týmto vibrátorom to nebude žiadny problém! Je príjemne flexibilný a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre intenzívne pocity. Vyberte si z 3 rýchlostí vibrácií a 7 rytmických vzorov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Chcete si pripadať ako spanilá princezná? Vibrátor Princess Butterfly vám tento pocit dopraje! Bude totiž tešiť vnútornú časť vagíny, ale aj klitoris a jeho okolie, pretože práve tam pristane motýľ, ktorý v sebe skrýva jeden z 2 silných vibračných motorov. Vyberte si z 3 + 10 vibračných nastavení a režimov a objavte vznešene vzrušujúce orgazmy!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Darkspace Vibe with Rotating Tongues & Finger Movement 3 Motors

    Prahnete pre vzrušujúce potešenie? Vibrátor Darkspace sa postará o G-bod aj klitoris. Ukrýva v sebe 3 silné motory a vie vibrovať o 7 režimoch a pohybovať sa v špičke so štýlu „poď sem“ pre neuveriteľne príjemnú vnútornú stimuláciu. Okrem toho je vybavený 7 rotačnými funkciami pre slasť klitorisu, ktoré vám budú dosť možno pripomínať orálny sex. Nechajte si to páčiť a doprajte si kvalitnú hračku pre nekonečné noci vážne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Three Rotator with Rotating Balls 360 and Stimulating Wheel Purple

    Hľadáte niečo viac, než len obyčajný vibrátor? Je priam tu a je to tá jediná hračka, ktorú vo svojom živote skutočne potrebujete. Prekvapí vás hneď 3 funkciami: rotačným pohybom, rotačnými guličkami a nebude zabúdať ani na klitoris, ktorý bude tešiť jemnými jazýčkami. Čo vás z toho bude brať najviac? Poďme si funkcie predstaviť detailnejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Onax Double Pulse Stimulator with Strong Vibrating Tip Red

    Hľadáte univerzálnu hračku na rôzne príležitosti? Onax sa hodí na sólo hrátky aj párové vzrušenie! Má dva použiteľné konce a tiež dva výkonné motory. Z jednej strany je úžasne tenký na presné zacielenie na klitoris, bradavky alebo akékoľvek iné miesta. Z druhej strany ho môžete použiť vnútorne a vychutnať si 8 režimov pulzáciou cez strategicky umiestnený bod. Ktorú z funkcií skúsite ako prvú?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 83

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.