×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory

Položky 33 až 64 z celkom 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Volá sa Aura a jeho čaro spočíva v tom, že vášmu G-bodu poskytne silné vibrácie, zatiaľ čo tlakovým saním bude stimulovať klitoris. Okrem toho je flexibilný, ideálny na cesty a má hodvábne hebký silikónový povrch. Potešte sa, zaslúžite si to!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Atropos vás poteší duálnou stimuláciou, má príjemne mäkkú špičku a je hodvábne hladký na dotyk. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci rabbit s rotačnými guličkami a funkciou pohybu nahor a nadol. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe a postarajú sa o váš klitoris aj G-bod. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si zo 7 vibračných režimov s rôznymi stupňami intenzity.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Yuki Rechargeable Dual Motor G-Spot Vibrator with Massaging Beads Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Yuki premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 rýchlosti pohyblivých perličiek na stimuláciu klitorisu a tiež 10 funkcií vibrácií pre G-bod. Nechajte sa ním urobiť a užite si chvíľu, ktorá bude len vaša.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Desire Euphoria Magenta

    Milujete vkusné produkty? Táto pôvabná hračka je vrchol vkusu a štýlu! Je ukrytá v diskrétnom puzdre, tak ho otvorte a objavte hodvábne hebký silikónový vibrátor s 2 funkciami. Je príjemne ohybný a polohovateľný a jeden jeho koniec vie zmyselne vibrovať a druhý poteší klitoris technológiou air pulz, ktorý nasaje vašu perlu slasti. Objavte presné a neodolateľné potešenie a rozkoš!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting Purple

    Snívate celou svojou vagínou o dokonalej a intenzívnej stimulácie? Reese je vibrátor, ktorý splní vaše dychtivé priania! Ohromí vás rotačnou funkciou a tiež zmyselnými prírazmi. Má príjemnú textúru a tvar na presné zacielenie na G-bod. Zabúdať nebude ani na klitoris, ktorý poteší „králičími ušká“ z flexibilného hebkého silikónu. Podľahnite jeho vibráciám, rotaciám a prírazom a zažite maximálnu rozkoš.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Desire Euphoria Green

    Milujete vkusné produkty? Táto pôvabná hračka je vrchol vkusu a štýlu! Je ukrytá v diskrétnom puzdre, tak ho otevřete a objavte hedvábne hebký silikónový vibrátor s 2 funkciami. Je príjemne ohybný a polohovateľný a jeden jeho koniec vie zmyselne vibrovať a druhý poteší klitoris technológiou air pulz, ktorý nasaje vašu perlu slasti. Objevte presné a neodolateľné potešenie a rozkoš!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Casanova Vibrator Rabbit Silicone Triple Engine Purple

    Casanova nepozná limity! Predstavuje 3 výkonné vibračné motory prepojené v jednom omamnom silikónovom tele. Motory majú nezávislé ovládanie a ponúkajú dohromady 30 neuveriteľných vibračných režimov. Koncová extra silná prísavka vám zaistí jazdu bez použitia rúk a tej kompatibilitu s postrojmi.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Páči sa vám tento fialový elegán? Niet divu, je to na pohľad naozaj skvostná hračka! Ale čo potom tie funkcie! Vie nielen zmyselne vibrovať, ale tiež vzrušujúco prirážať! Navyše sa postará aj o váš klitoris vďaka šikovným králičím uškám na vonkajšom ramene. Vychutnajte si 3 úrovne funkcie prírazov v špičke vibrátora zas a znova!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodotesný šikula pre všestranné potešenie! Dotyk jeho hebkého silikónu budete milovať rovnako ako jeho luxusný vzhľad a dych vyrážajúce schopnosti. Do raja vás vezme svojim dômyselným tvarom a hlavne 15 vibračnými režimami, ktoré budú súčasne láskať vagínu, bod G a klitoris. Podľahnite sile 3 motorov a vychutnávajte si úžasné orgazmické zážitky.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Victoria Black

    Snívate o erotickej hračke, ktorá bude rovnako vášnivá ako vy? Lush Victoria je šikovný vibrátor s 3 výkonnými motormi, ktoré sú pripravené vám svojimi funkciami vziať dych. Victoria vám ponúkne 6 rotačných funkcií na stimuláciu G-bodu ak tomu ešte 13 výkonných funkcií vibrácií. A ak sa najradšej hráte v kúpeľni, tak sa môžete zaradovať, vibrátor Victoria je vodotesný a spoločnosť vám bude rád robiť aj vo vani alebo v sprche.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Viotec Flora Wearable Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v tom, že jednoduchým prejdením prstom po displeji telefónu si bez námahy zvýšite alebo znížite intenzitu. Patrí sem aj tento príjemne mäkký vibrátor Flora s 9+5 úrovňami vibrácií. Spárujte ho s aplikáciou v telefóne a objavte šikovné interaktívne prostredie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Rotating Rabbit Vibrator Red

    Srdce na dlani a vzrušujúca radosť. Tento zamatovo hebký rotujúci vibrátor od Javida sa postará o vašu spojenosť. Príjemne tvarované vibráciou telo s rotačnou špičkou zaručene poteší G-bod a flexibilné rameno zase klitoris. Všetky funkcie budete ovládať pomocou diaľkového ovládača v tvare srdca.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez pulzujúcu prítlačnú guľôčku a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Pink

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje touhy tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vyslyší. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez pulzujúcu prítlačnú guľôčku a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    Myslíte si, že Mabo je len obyčajný vibrátor? OMYL! Je elegantná šikula, ktorý má ergonomický tvar, ramienko na klitoris a flexibilné prevedenie. Ukrýva v sebe špeciálny motor, ktorý vytvára jemné pohyby na stimuláciu G-bodu. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, ktorého dotyk si jednoducho zamilujete. Čítajte ďalej a objavte všetky jeho detaily.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Nubii Kiah Rabbit Pink

    Najlepšie vibrátory sú tie, ktoré sa postarajú o G-bod ao klitoris zároveň! Taký je aj tento Nubii Rabbit s úžasnou technológiou turbo boost, jemným zahrievaním a nádhernou textúrou. Ukrýva v sebe hneď 2 motory, ktoré vedia vibrovať o 3 rýchlostiach a 17 režimoch. Splňte si svoje erotické sny a užite s kvalitnou a luxusnou hračkou.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alex Vibe and Clitoris Sucker Purple

    Prajete si zažívať dych vyrážajúce orgazmy deň čo deň? Toto je Alex, ráčte sa zoznámiť. Jeho flexibilné telo poteší váš G-bod o 12 vibračných režimov. A to nie je všetko, je tu ešte stimulátor klitorisu so sacou funkciou o 4 úrovniach. Zrátané podčiarknuté, bude to vzrušujúca parádna jazda!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Craybit Rabbit Vibrator

    Milé dámy, túžite po príjemných a intenzívnych orgazmoch? Tak neváhajte a doprajte si ich s týmto úžasným vibrátorom Craybit! Vďaka svojmu zakrivenému tvaru a zaoblenej špičke je ideálny na stimuláciu G-bodu a pošvových stien, zatiaľ čo sa budú králičie ušká starať o klitoris. Vyberte si tú pravú rýchlosť a vibračný vzor a nezabudnite si ho vziať ani na dovolenku, má pomerne kompaktnú veľkosť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Butterfly Dreams Blue

    Milujete motýliky? Tak tohto budete milovať zo všetkých najviac! Je totiž pripevnený k vibrátoru, ktorý má mimoriadne poddajný obvod na príjemné naplnenie. Motýlik má dve tykadlá pre úchvatnú stimuláciu klitorisu a už teraz je jasné, že vám vezme dych. Vyberte si z 10 silných vibračných vzorov a rýchlostí a vychutnajte si všetky omamné pocity!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Yumi Rechargeable Triple Motor G-Spot Finger Motion Vibrator & Flickering Tongue Stimulator Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Yumi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie pohybu „poď sem“ pre G-bod, vibrácií aj jazýčku, ktorý sa neuveriteľne trepotá a dráždi klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Essentials Anywhere Pleasure Vibe Pink

    Viete, aký je pocit absolútnej extázy? Preskúmajte svoje možno doposiaľ nezmapované potešenie s týmto šikovným vibrátorom! Predstavuje vstupnú bránu do sveta maximálne príjemných pocitov a uspokojí trojité pôžitkárske túžby. Jeho cieľom je postarať sa o klitoris, vagínu aj anál, a to súčasne!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Rev Me Up Opal

    Milujete prekvapenie? Táto elegantná hračka z kolekcie Playboy vás prekvapí svojimi úchvatnými schopnosťami a praktickou rukoväťou. V hebkom a pružnom silikónovom tele sa ukrývajú výkonné motory so schopnosťou vibrácií o 8 režimoch. Svojím dômyselným tvarom zaistí intenzívnu stimuláciu a tlak presne tam, kde to máte najradšej.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Kissen Raider Dual Vibration + Thrusting Green

    Obzeráte sa po kvalitnej erotickej hračke s dych vyrážajúcimi funkciami? S radosťou vám predstavujeme vibrátor Raider, ktorý vás očarí nielen 10 vibračnými režimami pre klitoris aj vagínu, ale aj 7 vzorov vzrušujúcich prírazov. Koncové očko zaistí ľahkú manipuláciu a vás čaká zmyselný dotyk hebkého silikónu a tvar pre presné zacielenie na všetky citlivé miesta.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Robin Thrusting Vibe with Internal 360 Balls Black

    Robin je skutočný kamarát do nepohody! Z jeho funkcií sa vám vzrušujúcim spôsobom zatočí hlava a nebudete chcieť prestať. Objavte vibrácie, prírazy hore a dole a tiež rotácia dvoch radov guličiek. Na svoje si samozrejme príde aj váš klitoris a vy si budete zakaždým s Robinom vychutnávať maximálnu rozkoš.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    Perfektná duálna stimulácia s Bobom! Tento pôvabný vibrátor v štýle králika je výkonný a zároveň veľmi tichý, rád vám vďaka vodotesnosti bude robiť spoločníka aj vo vašej či v sprche a ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 vibračných intenzít. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Thumping & Shaking Rabbit Vibrator Red

    Máte chuť na poriadny orgáčik? Tento vibrátor Javida bude rozumieť vášmu telu a rozmaznávať ho presne tak, ako si bude žiadať. Jeho horná tretina pulzuje a prináša skvelú masáž vagíny, zatiaľ čo silné klepajúce impulzy budú dráždiť klitoris. Objavte inovatívnu funkciu trepania o 10 režimoch!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mr Boss Arturo Vibrator & Rotator Watchme Wireless Technology Compatible Purple

    Mr Boss prichádza s novou kolekciou úžasných vibrátorov a rotátorov, ktorých motory dosahujú úchvatné vysoké výkony a zároveň sú super odolné! Patrí sem tento pôvabný vibrátor Arturo, ktorý je silný a zároveň tichý. Ponúkne vám 10 vibračných režimov a šikovné rotujúce guličky. Ovládajte ho priamo na hračke alebo pomocou Watchme hodiniek.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Loky Pluto Rabbit Vibrator & Rotator Watchme Wireless Technology Compatible Pink

    S Happy Loky budete šťastnejší, a to bez debát! Ukrýva v sebe nízkofrekvenčné výkonné motory zabalené do hodvábne hladkého silikónového tela v ružovej farbe, ktoré umocňuje „happy“ design hračky. A funkcie? Bude stimulovať G-bod vďaka mäkkým rotujúcim perličkám a vibrácie pohltí klitoris, navyše je tiež kompatibilný s novou technológiou diaľkové ovládanie Watchme!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Eros Pink

    Máte neposlušnú náladu? Eros je hračka, jej schopnosti oceníte sama aj v páre. Dopraje vám úchvatnú vnútornú stimuláciu, ktorej úroveň si budete vyberať cez diaľkové ovládanie. Mäkký poddajný silikón vám bude príjemný a pohodlný a budete chcieť vibrátor Eros sa ukryje diskrétne vo vašich nohavičkách a vy si s ním môžete vyraziť napríklad na prechádzku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm 15X Rose Duet Pink Silicone Sucking Rose & Vibrating Pink

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Táto prekrásna ruža má dva použiteľné konce! Plyšovo silikónové okvetné lístky vo svojom strede ukrývajú okrúhly otvor, ktorý bude zmyselne nasávať váš klitoris a vy sa budete vznášať blahom. Z druhej strany nájdete vibračné pupútko a bude len na vás, či použijete oba konce zároveň alebo každý zvlášť.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.