×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory

Položky 97 až 121 z celkom 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Engily Ross Drako Thrusting & Licking Vibrator Red

    Popisok pripravujeme. Zaujal vás tvar tohto vibrátora? Tak verte, že takto tvarovaný nie je pre nič za nič, je strategicky zakrivený tak, aby bez problémov zasiahol všetky vaše citlivé miesta na tele. Drako nie je príliš tuhý a bude vás zvádzať prirážajúcou funkciou o 10 režimoch ťahov. Starať sa bude zároveň aj o váš klitoris, pre ktorý má nachystaných 10 oscilačných funkcií jazýčka.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Garlet Vaginal Pulse & Rabbit Vibrator Purple

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Garlet a disponuje pohyblivou vnútornou guličkou pre tie najpríjemnejšie pocity a nechýba mu ani vonkajšie ramienko, ktoré zas nebude zabúdať na klitoris. Garlet je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Toys Sensual Nights SN06 Realistic Rabbit Vibrator Black

    Uvoľnite svoje najtemnejšie túžby a urobte si dobre! Poslúži vám na to tento výkonný duálne stimulačný vibrátor z kolekcie Sensual Nights od Rimba Toys. Je pripravený vás potešiť 4 rýchlosťami a 10 vibračnými režimami, čo je dokopy 40 rôznych kombinácií. Praktický LCD displej vám vždy ukáže, aká kombinácia je práve aktívna. Tak neváhajte a podľahnite dotyku jemného realistického vibrátora z hebkého silikónu.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Bendable RC Panty Vibe Red

    Diskrétne potešenie silnými vibráciami, a to kedykoľvek a kdekoľvek! Tento vibrátor pripomínajúci svojím zakončením púčik ruže má dokonale ergonomický tvar, ktorý sa uvelebí vo vašej vagíne a vibráciami bude mieriť na G-bod. Jeho druhé ramienko sa bude druhým motorom starať o klitoris a medzi 10 vibračnými režimami budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Doprajte si tiché, silné a vzrušujúce vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pink Sunset Rabbit Vibrator

    Nádherné pocity a vibrácie pod vašou kontrolou! Predstavujeme novú ružovú kolekciu Sunset od You2Toys, ktorá obsahuje pomôcky vybavené praktickým a dobre čitateľným displejom pre absolútnu kontrolu nad vašou intímnou masážou. Patrí do nej aj tento duálne stimulačný vibrátor pre zacielenie na G-bod aj klitoris s 10 vibračnými režimami o 4 intenzitách. Urobte si s ním dobre a vychutnajte si dotyk jeho hebkého silikónu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Stimulator Crazy Tongue and Pulsation Red

    Chcete sa cítiť ako kráľovná a užívať si vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity? S Martinellou k tomu nebudete potrebovať nikoho ďalšieho! Do jej kolekcie patrí aj tento spoločník, ktorého telo pripomína jazyk, ktorý vie vibrovať o 10 režimoch a taktiež sa hýbať, hovorí sa mu Crazy Tongue. Myslieť bude aj na klitoris, pre ktorý má nachystanú úchvatnú pulzačnú funkciu. Račte sa zblázniť rozkošou.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Digital Swell Rabbit Vibrator with Digital Screen Extra Powerfull 23m Purple

    Milujete prekvapenie? Táto vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Swell a má klasické podlhovasté telo so zaoblenou špičkou a ramienko pre stimuláciu klitorisu. Rovnako ako iné hračky z radu Digital má praktický digitálny displej. Vyberte si z 10 vibračných funkcií so 4 intenzitami a objavte váš nový zmysel sexuálneho života!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Royals Duchess Metellic Purple

    Každá kráľovná by si vybrala práve tento vibrátor! Je totiž naozaj nádherný (naživo ešte viac ako na fotkách), pýši sa nielen plyšovo hebkým silikónovým povrchom, schopnosťou duálnej stimulácie, ale aj jemným leskom. Čakajú vás s ním tie najlepšie orgazmy, o tom niet pochýb.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Lindsay Liquid Silicone Flexible 2 Motors Vibe with Anal Chain Lila

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Lindsey a dostane vás schopnosťou trojitej stimulácie. Disponuje 7 vibračnými funkciami pre vnútorné potešenie a 7 vibračnými funkciami pre vonkajšiu slasť. Lindsey je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Amour Rabbit Vibe Camille Red

    Vstúpte do sveta, kde je potešenie na prvom mieste! Predstavujeme láskyplnú kolekciu Amour navrhnutú pre moderné ženy hľadajúce blažené zážitky. Amour je vaša nová svätyňa zvádzania a stelesnenia túžby. Patrí do nej aj tento flexibilný vibrátor Camille, ktorý vám pomôže objaviť nádherné zážitky plnej slasti a sústrediť sa bude na G-bod aj na klitoris.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Amour Triple Pleasure Vibe Claire Red

    Vstúpte do sveta, kde je potešenie na prvom mieste! Predstavujeme láskyplnú kolekciu Amour navrhnutú pre moderné ženy hľadajúce blažené zážitky. Amour je vaša nová svätyňa zvádzania a stelesnenia túžby. Patrí do nej aj tento flexibilný vibrátor Claire, ktorý vám pomôže objaviť nádherné zážitky plné slasti a sústrediť sa na všetky citlivé miesta: G-bod, klitoris aj análik.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Apolo Rechargeable Multifunction Vibrator 7 Vibrations with Swinging Motion Purple

    Objavte svet maximálnej spokojnosti s Apolom od Intense! Je to elegantný a sofistikovaný vibrátor s úžasnými funkciami a nádherným fialovým designom a zlatým detailom. Jeho 3 výkonné motory vám nachystajú rozmanitú stimuláciu a vaše telo i myseľ zaplavia úplná blaženosť.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Primo Rabbit Kiwi

    Snívate o kvalitnom, funkčnom a pôvabnom vibrátore? Zaraďte medzi svojich adeptov tento dobíjací vibrátor Primo Rabbit! Jeho tvar je ideálny pre duálnu stimuláciu, bude totiž tešiť vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny, a to 5 rýchlosťami a 5 vzormi vibračných pulzov. Chopte sa praktické koncové rukoväte v tvare krúžku, uvoľnite sa a urobte si dobre.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Primo Rabbit Lilac

    Snívate o kvalitnom, funkčnom a pôvabnom vibrátore? Zaraďte medzi svojich adeptov tento dobíjací vibrátor Primo Rabbit! Jeho tvar je ideálny pre duálnu stimuláciu, bude totiž tešiť vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny, a to 5 rýchlosťami a 5 vzormi vibračných pulzov. Chopte sa praktické koncové rukoväte v tvare kruhu, uvolnite sa a urobte si dobre.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog C Shape Double-Ended Dildo Vibrator Purple

    Ako sa vám páči predstava toho, že znásobíte svoje orgazmy s týmto vibračným dildom v tvare písmena C? Vďaka rôznym úrovniam výkonov môžete duálnymi vibráciami cieliť na klitoris aj na bod G a objavovať tak hranice svojho tela a to, kam až môžu vaše orgazmy zájsť. Toto dildo je navyše multifunkčné a bude len na vás, koľko priestoru dáte svojej fantázii a ako sa s ním pohráte.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Rotating Dual Vibrator Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto rotačným vibrátorom! Má príjemný tvar, ktorým sa bude venovať ako G-bodu a zabúdať nebude ani na klitoris, ukrýva v sebe totiž hneď 2 výkonné motory! Pohrajte sa s ním v páre alebo sólo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Heating Rabbit Vibrator Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto hrejivým vibrátorom! Má príjemný tvar, ktorým sa bude venovať ako G-bodu, tak klitorisu a zaistí vám tam omamné duálne potešenie. Chopte sa elegantnej zlatej základne a splňte si svoje erotické sny.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mokko Toys Takir Double Vibrator Pink

    Hľadáte vibrátor, ktorý by sa postaral o vagínu aj zadné dvierka? Predstavujeme Takir od Mokko Toys. Má zvodný realistický tvar a disponuje menším ramenom pre príjemnú análnu stimuláciu. Alebo ho môžete otočiť naopak a nechať ramienko láskať klitoris. Príjemná a vzrušujúca duálna stimulácia to bude vo všetkých prípadoch!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Bendable Double Vibrator Purple

    Pre osamelé milovníčky aj týmových hráčov! Výkonný vibrátor s dvoma ramenami dokáže stimulovať vagínu a análik súčasne, pretože je úžasne flexibilný. Okrem toho ním môžete vzrušovať aj bradavky, klitoris alebo semenníky. Skrýva v sebe 2 výkonné motory (v kažom ramene jeden) s 9 režimami vibrácií a 3 intenzitami. Pohnevajte obe svoje vášnivé dierky!

    80,90 €

    49,90 €

    Nie je skladom

  • ToyJoy G-Booster Revolutionary G-Spot Vibe Purple

    Po čom ženy túžia? Po zmyselnej hračke, ktorá bude kombinovať najmodernejšie funkcie, luxusný vzhľad a príjemné materiály. G-booster to spĺňa! Je navrhnutý tak, aby uspokojil G-bod aj klitoris súčasným dráždením, ktoré zakončí ohromujúcim vyvrcholením. Stretnite sa s ním!

    80,90 €

    49,90 €

    Nie je skladom

  • Action No. Sixteen Vibe with Pulsation with Remote Control G-Spot Purple

    Milujete možnosť voľby? No. Sixteen je vibrátor s toľkými vlastnosťami, že nebudete vedieť, u ktorej začať. Ukrýva v sebe výkonné a tiché motory a ponúkne vám 10 vibračných režimov, 5 režimov pulzácie so zacielením na G-bod a tiež špeciálne zakrivený tvar, ktorý nebude zabúdať ani na váš klitoris. Tak sa chopte diaľkového ovládača a vyberte si, na čo máte práve chuť!

    80,90 €

    49,90 €

    Nie je skladom

Položky 97 až 121 z celkom 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.