×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Duálne vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 207

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Mr Boss Josef Pulsation & Vibration for Couples with Remote Purple

    Mr Boss prichádza s novou kolekciou úžasných vibrátorov a rotátorov, ktorých motory dosahujú úchvatné vysoké výkony a zároveň sú super odolné! Patrí sem tento pôvabný párový vibrátor Jozef, ktorý bude pri sexe stimulovať jeho aj ju. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a 7 režimov pulzácií. Ovládajte ho cez diaľkové ovládanie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nadpozemská slasť pre vagínu, G-bod i klitoris zároveň! Tento vibrátor má pod povrchom masážne perličky, ktoré rotujú a intenzívne masírujú G-bod. Okrem toho vie tiež vibrovať a svojim flexibilným ramienkom poteší vibráciami klitoris. Podľahnite dvom výkonným motorom a vyberte si zo 4 režimov rotácie perličiek doprava alebo doľava.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Chcete si pripadať ako spanilá princezná? Vibrátor Princess Butterfly vám tento pocit dopraje! Bude totiž tešiť vnútornú časť vagíny, ale aj klitoris a jeho okolie, pretože práve tam pristane motýľ, ktorý v sebe skrýva jeden z 2 silných vibračných motorov. Vyberte si z 3 + 10 vibračných nastavení a režimov a objavte vznešene vzrušujúce orgazmy!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Rabbit 1 Red

    Nový rad Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor na dráždenie bodu G a klitorisu zároveň vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Rabbit 1 Beige

    Nová rada Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor na dráždenie bodu G a klitorisu zároveň vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Chcete rozvíjať svoje erotické fantázie a napĺňať svoje vášnivé túžby? Tento pôvabný a láskavý nasávač klitorisu a vibrátor na G-bod v jednom vám s tým milo rád pomôže! Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 úžasných vibračných režimov a vďaka jeho pružnému telu vám umožní dostať sa tam, kam potrebujete. Zamilujete sa dotyku hebkého silikónu a hrajte sa zas a znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Reipo Vibrator with Up & Down Sliding Rings Black

    Aké sú vaše erotické sny? Reipo je tu preto, aby sa pokúsil vám ich splniť! Ukrýva v sebe dva výkonné motory a ponúka 10 vibračných funkcií a úžasné funkcie krúžkov, ktoré sa pohybujú hore a dole a vytvárajú tak omamnú stimuláciu. Nechajte sa duálne uspokojiť a doprajte si skutočnú rozkoš.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jimmy K., ktorého dva motory vás rozparádia zvnútra aj zvonku!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Angelique Purple

    Snívate o nádhernej stimulácii vašich citlivých miest? Tento úžasný vibrátor od Pretty Love sa o vás postará hneď 2 šikovnými funkciami. Jeho ohybné telo disponuje funkciou vzrušujúceho pohybu „poď sem“, čím bude presne a intenzívne dráždiť G-bod. Okrem toho sa vibrátor postará aj o klitoris a ponúkne vám 14 omamných vibračných funkcií. Zamilujte sa dotyku hebkého silikónu a podľahnite príjemným pocitom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste dušou romantička? Práve pre všetky nežné a romantické dámy je tu tento sladko ružový luxusný vibrátor. Jeho meno je Skye je príjemne tenký a flexibilný. Postará sa nielen o vnútornú časť vašej kvetinky, ale vďaka šikovnému ramienku bude láskať aj klitoris. Jeho hladký povrch z platinového silikónu ešte zvýši dych vyrážajúce pocity zo zmyselných zážitkov. Potešte sa, zaslúžite si to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Fenyx Vibe with Thrusting & Pulse Purple

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Fenyx (prečo asi?) a disponuje 8 vibračnými funkciami, funkciou prírazov, pulzačnou časťou pre G-bod a ramienkom pre potešenie klitorisu. Fenyx je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Eighteen Vibrator and Sucker with Oscillating & Finger Function Purple

    Či už sa obzeráte po novom vibrátore z akéhokoľvek dôvodu, No. Eighteen je erotická hračka, ktorá vás nesklame. Ponúkne vám totiž 3 úchvatné funkcie, medzi ktoré patria vibrácie, oscilačné funkcie a funkcie sania. Čo vás z toho bude brať najviac? Poďme si funkcie predstaviť detailnejšie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Vibe 1 Red

    Nový rad Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor pre dráždenie bodu G vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Melanie Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Melanieho, vibrátor s úchvatnou funkciou prírazov o 4 režimoch! Okrem toho vie tiež vibrovať (12 funkcií) a ramienko s jemnými jazýčkami bude láskať váš klitoris. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Melanieho!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Velvet Vibe with Thrusting & Pulses Red

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Velvet a disponuje 8 vibračnými funkciami, funkciou prírazov, pulzačnou časťou pre G-bod a ramienkom s jazýčkom na potešenie klitorisu. Velvet je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Brightcoral Ergonomic 360 Function Rabbit Vibrator

    Elegantný, zmyselný a vzrušujúci, presne taký je tento nový vibrátor Ünihörn! Svojím pretiahnutým a zakriveným telom pohladí vás G-bod aj klitoris a dopraje vám neuveriteľné orgazmy. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré vám ponúknu 10 vibračných a 4 rotačné funkcie, ktoré si môžete užívať dohromady alebo každú zvlášť? Máte to najradšej vo vani? Žiadny problém, Ünihörn je vodotesný!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Darkspace Vibe with Rotating Tongues & Finger Movement 3 Motors

    Prahnete pre vzrušujúce potešenie? Vibrátor Darkspace sa postará o G-bod aj klitoris. Ukrýva v sebe 3 silné motory a vie vibrovať o 7 režimoch a pohybovať sa v špičke so štýlu „poď sem“ pre neuveriteľne príjemnú vnútornú stimuláciu. Okrem toho je vybavený 7 rotačnými funkciami pre slasť klitorisu, ktoré vám budú dosť možno pripomínať orálny sex. Nechajte si to páčiť a doprajte si kvalitnú hračku pre nekonečné noci vážne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Three Rotator with Rotating Balls 360 and Stimulating Wheel Purple

    Hľadáte niečo viac, než len obyčajný vibrátor? Je priam tu a je to tá jediná hračka, ktorú vo svojom živote skutočne potrebujete. Prekvapí vás hneď 3 funkciami: rotačným pohybom, rotačnými guličkami a nebude zabúdať ani na klitoris, ktorý bude tešiť jemnými jazýčkami. Čo vás z toho bude brať najviac? Poďme si funkcie predstaviť detailnejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Noir Vibe Injected Liquid Silicone 2 Motors Black

    Noir je luxus a potešenie zároveň. Jeho zaoblené telo je vytvarované presne tak, aby spĺňalo vaše potreby a požiadavky. Vyrobený z prvotriedneho tzv. liquid silikónu a nemá teda žiadne spoje ani otvory. Vychutnajte si jeho 8 vibračných režimov a potešte ním G-bod aj klitoris.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú blaženú radosť? Tak to jedine s týmto úchvatným a dokonale zakriveným vibrátorom od Javida s úžasnými funkciami! Vyskúšajte 10 vibračných režimov v špičke cieliaci na G-bod, 10 režimov pulzujúceho klepania strategicky umiestneného bodu na tele vibrátora a nezabudnite ani na 10 vibračných režimov vo flexibilnom ramene pre stimuláciu klitorisu.

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Wiggling Rabbit Vibrator Pink

    Luxusná duálna stimulácia! Tento vibrátor od Sweet Smile má zamatovo mäkký silikónový povrch. Vyniká nielen svojim prekrásnym dizajnom, ale aj tým, čo vie. Ramienko pre klitoris vám ponúkne 10 vibračných režimov a zavádzajúca časť má pohyblivú špičku, ktorá sa kýva o 3 rýchlostiach a vibruje o 10 režimoch, čím dômyselne dráždi G-bod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Onax Double Pulse Stimulator with Strong Vibrating Tip Red

    Hľadáte univerzálnu hračku na rôzne príležitosti? Onax sa hodí na sólo hrátky aj párové vzrušenie! Má dva použiteľné konce a tiež dva výkonné motory. Z jednej strany je úžasne tenký na presné zacielenie na klitoris, bradavky alebo akékoľvek iné miesta. Z druhej strany ho môžete použiť vnútorne a vychutnať si 8 režimov pulzáciou cez strategicky umiestnený bod. Ktorú z funkcií skúsite ako prvú?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Endless Orgasm Vibrator Fuchsia

    Tento vibrátor bol navrhnutý s jedným jediným cieľom – vaše nekonečné potešenie! Je tvarovaný tak, aby dosiahol vaše citlivé miesta a zároveň je dostatočne flexibilný, aby sa prispôsobil vašim osobným telesným proporciám. Nechajte ho, aby vibráciami láskal váš G-bod a klitoris zároveň!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Vzrušujúce vibrácie, nech už robíte čokoľvek! Tento ružový pôvabný vibrátor od Javida bol navrhnutý tak, aby bol vašim tichým diskrétnym a vibrujúcim tajomstvom. Uvelebí sa v nohavičkách a trasúcim sa hriadeľom bude dráždiť vašu vagínu! Vyberte si zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií a chopte sa diaľkového ovládača s dosahom až 8 metrov.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Lil Rabbit Deep Teal

    Hľadáte šikovného zajačika, ktorý by mohol bol s vami cestovať a nikdy by vás nezradil? Tento Lil Rabbit je príjemne kompaktný, takže sa zmestí do každej batožiny a je vyrobený z prvotriedneho silikónu, takže je absolútne jemný na dotyk. Nechajte ho, aby sa 7 vibračnými rýchlosťami postaral o váš bod G a klitoris!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Ste odjakživa skôr nežná a romantická? S týmto vibrátorom si budete rozumieť! Má pôvabnú farbu aj spracovanie a vyrobený z hodvábneho kvalitného silikónu. Jeho jedinečný tvar a vibračné funkcie sľúbia maximálnu spokojnosť a revolúciu v potenciáli ženského vyvrcholenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Royalspace Vibe with Rotating Tongues & 360 Internal Beads 3 Motors

    Prahnete pre vzrušujúce potešenie? Vibrátor Royalspace sa postará o G-bod aj klitoris. Ukrýva v sebe 3 silné motory a vie oscilovať o 7 režimoch v špičke a má tiež zabudované 3 rady vnútorných guličiek pre neuveriteľne príjemnú vnútornú stimuláciu. Okrem toho je vybavený 7 rotačnými funkciami pre slasť klitorisu, ktoré vám budú dosť možno pripomínať orálny sex. Nechajte si to páčiť a doprajte si kvalitnú hračku pre nekonečné noci vážne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Jedine s týmto vibrátorom zažijete úchvatnú stimuláciu, ktorá nebude mať obdobu! Jeho exkluzívny design vám poskytne príjemný zážitok s každým dotykom a jeho tvar presne vie, kde je G-bod. A čo je najlepšie - pohyb ramienka pre stimuláciu klitorisu o 4 režimoch. Zatvorte oči a užívajte si 12 vibračných režimov aj rejdiace vrúbky na vašej perle slasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Julio Vibrator Rabbit Silicone Pink

    Hľadáte kvalitný vibrátor na duálnu stimuláciu vašich citlivých miest? Zdá sa, že Julio by pokojne mohol byť tým pravým! Bude vás rozmaznávať vibráciami, masírovať váš G-bod alebo akékoľvek iné miesto na tele a nezabudne ani na klitoris. Ukrýva v sebe 2 silné motory a má pôvabný dizajn, ktorý je zároveň príjemne flexibilný a prispôsobí sa vášmu telu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Amour Triple Pleasure Vibe Claire Red

    Vstúpte do sveta, kde je potešenie na prvom mieste! Predstavujeme láskyplnú kolekciu Amour navrhnutú pre moderné ženy hľadajúce blažené zážitky. Amour je vaša nová svätyňa zvádzania a stelesnenia túžby. Patrí do nej aj tento flexibilný vibrátor Claire, ktorý vám pomôže objaviť nádherné zážitky plné slasti a sústrediť sa na všetky citlivé miesta: G-bod, klitoris aj análik.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Luigi Vibrator Rabbit Silicone Pink

    Čo je potrebné pre ohromujúci orgazmus? Duálna stimulácia! A presne tu vám dopraje tento výkonný ergonomický vibrátor, ktorý bude absolútne rozumieť vášmu telu, jeho kontúram a tiež potrebám. Vibráciami sa bude venovať G-bodu a klitorisu zároveň a vám nezostane nič iné, že vplyvom dvojitej stimulácie podľahnúť extrémne intenzívnym orgazmickým zážitkom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 207

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.