×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

G-spot vibrátory

Položky 129 až 160 z celkom 200

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Sugar so zaobleným tvarom pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Black

    Klasický vibrátor s báječnými vlastnosťami, ktorý nikoho neurazí. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je dômyselne tvarovaný tak, aby vám pomohol zacieliť na váš G-bod a cez jeho stimuláciu vám ukázal siedme nebo. Vyrobený je z ABS plastu s príjemným silikónovým povrchom, ktorý je bezpečný pre telo, ponúkne vám 7 úrovní vibrácií a je vodotesný. Šťavu mu dodajú 2 AA batérie, ktoré ale nie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    S rovnakou ľahkosťou ako motýľ dosadá na kvetinu sa tento vibrátor dotkne vášho bodu G a vibráciami ho privedie k šialenstvu. Je z nádherne hebkého silikónu, dobíja sa pomocou USB kábla a silu vibrácií si budete voliť pomocou tlačidla medzi krídlami. Odleťte do sveta vášne, šťastia a orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento pôvabný a dômyselne tvarovaný vibrátor si zamiluje váš bod G, pretože ho pohodlne nájde, pohladká a dostane do extázy. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Presná stimulácia G-bodu nikdy nebola jednoduchšia! Vibrátor bol špeciálne navrhnutý na dráždenie tohto citlivého miesta a vďaka pevnej guľatej hlave naň hravo dosiahnete. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete vibrátor ukladať, alebo ju nosiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlostí a vďaka možnosti dobíjania tešte svoj bod G zas a znova.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrátor bodu G a vibrátor rabbit v jednom. Vďaka vnútornému drôtu ho je možné ľubovoľne upraviť a nastaviť. Dva výkonné motory rozmazná klitoris a bod G príjemnými vibráciami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude tak počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasický vibrátor s báječnými vlastnosťami, ktorý nikoho neurazí. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je dômyselne tvarovaný presne tak, aby vám pomohol zacieliť na váš G-bod a cez jeho stimuláciu vám ukázal siedme nebo. Vyrobený je z ABS plastu s príjemným silikónovým povrchom, ktorý je bezpečný pre telo, ponúkne vám 7 úrovní vibrácií a je vodotesný. Šťavu mu dodajú 2 AA batérie, ktoré ale nie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Chcete potešiť svoj bod G? Tento vibrátor je na to priamo určený! Je úžasne mäkký, pružný a navrhnutý presne tak, aby stimuloval váš bod G hneď 16 vibračnými režimami. Jeho tenký dizajn umožní ľahké a jemné vloženie a potom to už bude iba na vás, ako sa s ním pohráte!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    Stále svoj g-bod hľadáte alebo už ho máte? Či je to alebo tak, tento vibrátor vám poslúži k tej najlepšej stimulácii tohto zázračného miesto. Má pre to dokonalý tvar a zároveň je skvele flexibilný. Vibrácie sú sústredené do špičky a sú koncipované do 10 rôznych režimov. Zažite g-boďácke vyvrcholenie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Naštartujte svoju kreativitu a využite každý uhol ohybného vibrátora Flex 3! Hodí sa na stimuláciu všetkých citlivých miest. Ohnite ho a urobte z neho duálne stimulujúce vibrátor pre G-bod a klitoris zároveň. Alebo ním pohladíte len G-bod? Alebo len klitoris? Celé je to na vás!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Dámy, chcete si urobiť skutočne dobre kvalitnou pomôckou vytvorenou ženami pre ženy? Arc je úchvatný vibrátor vybavený silným motorom, dômyselne zahnutou hlavou, do ruky padnúcou rukoväťou a schopnosťou potešiť vás vnútri alebo zvonku vášho lona. Spoznajte Arc ešte viac a presvedčte sa o tom, že ho musíte mať!

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavte si, že by ste si mohli dopriať silné a diskrétne vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek! Kde by ste to skúsili prvýkrát? V nudnej práci alebo na horúcom rande? Na prechádzke so psom? Do vašich fantázií vám hovoriť nemôžeme, ale čo môžeme, je predstaviť tento ergonomicky tvarovaný vibrátor cieliaci na G-bod a súčasne stimulujúci klitoris. Vychutnajte si 10 vibračných režimov, ktoré budú len a len vaše, a to kedykoľvek a kdekoľvek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Nechajte sa zlákať vonkajšou stimuláciou vulvy a hrádze alebo túto luxusnú hračku behom chvíľky premeňte na vibrátor na G-bod. Dva výkonné motory vás okúzlia dunivými vibráciami a vy sa budete triasť blahom, nech už zvolíte akúkoľvek kombináciu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    "Veľmi ma nepozoruj a rovno si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože, ba čo viac, je tiež ekologický, hypoalergénny, hebučký, dokonalý a luxusný. Vibrátor ako taký je veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než jednoduché.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Miyo Purple

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Miyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Šik mušle pre vašu mušličku! Tento dokonale tvarovaný luxusný vibrátor v tvare mušle vám poskytne intenzívne vnútorné potešenie cielené na toľko citlivý G-bod. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu lekárskej kvality a je neskutočne hebký a príjemný na dotyk. Vyberte si z 30 omamných vibračných funkcií a prepínajte medzi nimi cez diaľkové ovládanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dech vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotačný králičí vibrátor s prísavkou a vodotesným diaľkovým ovládaním s dosahom 10 metrov. Chcete modernizovať svoju kúpeľňu? Zoznámte sa s Whir-Pulse vibrátorom s diaľkovým ovládaním, ktorý je určený predovšetkým na používanie vo vani, sprche, vírivke, bazéne, či kdekoľvek inde!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Prahne váš bod G už dlho po niečom intenzívnejšom než sú obyčajné vibrácie? Značka Blush prichádza s touto fialkovou hračkou, ktorá má nielen dokonalý tvar pre zacielenie na bod G, ale predovšetkým vyniká svojou šikovnou guľôčkou ukrytou pod hebkým silikónom, ktorá bude intenzívne masírovať vaše najtajnejšie miesto slasti. Nechajte G-ball, aby sa pohral s vaším bodom G!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Dual Pulse Wave Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie pulzných vĺn cieliaci aj na vnútornú klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Existuje niekto, kto by nemal rád orgazmy? Určite nie! Všetci milovníci orgazmov budú zbožňovať tiež vibrátor Rewocurvy Rewolution. Je to všestranná hračka, ktorá bude stimulovať všetky vaše citlivé miesta. Ukrýva v sebe motor s 10 vibračnými režimami a 5 úrovňami intenzity a najlepšie na ňom je, že je dokonale flexibilný, a dokonca sa prispôsobé kontúram vášho tela!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Chcete pre seba len to najlepšie? G-Flutter je horúcim kandidátom na vášho nového potešiteľa! Disponuje jedinečnou funkciou nafukovania a okrem toho samozrejme tiež vibruje a ramienkom sa zamiera na váš klitoris. Objavte orgazmickú extázu s touto modernou a kvalitnou hračkou!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Chceli by ste zažiť omamný orgazmus prameniaci z bodu G? Je tu Gee a nikdy to už nebude jednoduchšie! Je dobíjací a zameraný práve na G-bod, cez ktorý vám poskytne hlboko uspokojujúce pocity. Jeho dokonale zakrivený tvar, plochý hrot a flexibilný krk zasiahnu toto citlivé miesto a možno vám aj ukážu mokré orgazmy, o ktorých väčšina z nás len sníva. Vychutnajte si silné vibrácie pri skúmaní svojho tela osamote alebo pri hrátkach v páre.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelovo modrý vibrátor s hodvábnym povrchom bude slasťou pre vaše oči a predovšetkým pre vašu vagínu! Pôsobí veľmi luxusným dojmom, pretože ho zdobia čarokrásne blyštivé kamienky. Jeho tvar je báječne ergonomický, takže sa prispôsobí vašim kontúram a poteší vás 7 vibračnými režimami o 5 rýchlostiach. Urobte si radosť týmto vyšperkovaným vibrátorom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys High Speed Good Times Pink

    Milujete stimuláciu G-bodu? Tento vibrátor bude tým pravým spoločníkom! Dopraje vám brilantné orgazmy, lebo s ním na G-bod veľmi ľahko dosiahnete, má totiž zakrivenú špičku v tvare vajíčka. Objavte hneď 10 vibračných režimov a prepínanie medzi nimi pomocou tlačidla.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Cotton s tvarom pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu a ramienkom na láskanie klitorisu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Tento luxusný vibrátor má elegantný kovový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zahnutý koniec je ideálny na presné zacielenie na G-bod a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Chcete svoj vnútorný citlivý bod zmyselne poláskať? K tomu budete potrebovať kvalitnú erotickú pomôcku ako je tento vibrátor menom Staby. Má dlhé úzke telo a vyrobený je z vysoko kvalitného mäkkého silikónu, takže je absolútne príjemný na dotyk. Jeho špička pripomína žaluď a pomocou tlačidla si ľahko vyberie medzi 8 vibračnými režimami a 2 intenzitami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 200

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.