×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

G-spot vibrátory vibračné

Položky 33 až 64 z celkom 332

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    Jedine s touto erotickou hračkou získate možnosť trojitého potešenia! Predstavujeme 3 v 1 RC vibrátor s diaľkovým ovládaním. Sú to vlastne 2 kúsky, ktoré môžete použiť každý zvlášť alebo spojiť dohromady a získať tak pružný duálne stimulačný vibrátor. Doprajte si pestrú zábavu a možnosť voľby sólo alebo v páre!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vln alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona Wave Fialová

    Hľadáte niečo revolučné? My už sme našli! Lelo útočí s novou WaveMotion Technology a je isté, že toto bude poriadna jazda.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance G-Spot Exquisite je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si láskanie bodu G a klitorisu zároveň a zažite intenzívne a omamné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Chcete zažívať nezabudnuteľnú chvíľu intímneho uspokojenia, kedykoľvek sa vám zachce? Predstavujete jediný vibrátor svojho druhu od Paloqueth, ktorý vás dostane svojimi duálnymi vibráciami a luxusným dizajnom, ktorý nemá obdobu. Nechajte sa ním vziať do sveta neobmedzené rozkoše!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Fialová

    Duálna stimulácia a dokonalá masáž bodu G a klitorisu zároveň, to sľubuje tento úchvatný Ares vibrátor od obľúbenej značky Adrien. Užite si jeho ergonomické tvary a potešte svoje intímne partie vo všetkých smeroch.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Fialová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Charles

    Pretty Love Bright je silikónový G-spot vibrátor s 30imi typmi vibrácií. Dokonalým tvarovaním hlavy dokáže stimulovať bod G a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Stále ste nenašli toho pravého? Vieme, že to nie je jednoduché, ale myslíme si, že ho práve máte! Tento hodvábne hladký a dokonale tvarovaný vibrátor Paloqueth poteší váš bod G i klitoris, má 9 výkonných vibračných režimov a je vyrobený zo skutočne kvalitného a mäkkého silikónu. Užite si s ním osamote alebo s partnerom a to v spálni alebo pokojne aj v sprche!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Turbo Shaker G-Spot Lover Purple

    Snívate o hračke s dych vyrážajúcim výkonom? Predstavujeme Turbo Shaker, dokonale tvarovanú erotickú pomôcku od You2Toys pre intenzívne potešenie silnými vibráciami. Ukrýva v sebe veľmi výkonný motor a vďaka odpruženej prísavke sa budú vibrácie dômyselne liať celým telom vibrátora a otriasať ním. Doprajte si hlboké potešenie svojich citlivých miest.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Fialový vibrátor s koncovou bambuľkou, ktorá je určená na pohladenie vášho G-bodu. Predstavuje veľa zábavy za málo peňazí a pohrávať sa s ním nemusíte nutne len vo vnútri vagíny, ale zoznámiť jeho vibrácie môžete pokojne aj s klitorisom alebo s prostatou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Spojte dve najcitlivejšie erotogénne zóny a zažite to najlepšie vzrušenie. Vibrátor Oh My Rabbit sľubuje napínavú zmes pocitov strhujúcich k extáze.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Chcete to najlepšie pre váš bod G a každý deň inak? G-gasm vibrátor má 36 výkonných režimov v 5 úrovniach intenzity, takže vám bude trvať skutočne dlho, kým vyskúšate úplne všetky. Dokonalé zakrivenie vám pomôže bod G nájsť a láskať ho do zbláznenia. Nechajte sa rozmaznávať hodvábne hebkým silikónom a dokonalou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Vďaka svojej hlbokej silikónovej rukoväti je Big Heat skutočne vzrušujúcou hračkou. Stimulácia pomocou tepla zaisťuje realistické pocity blaženosti, ktoré určite uspokoja vaše predstavy. Vibrácie prenikajúce do hĺbky rozpália váš bod G dobehla a pomôžu vám docieliť vytúžené uspokojenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love WonderLover Iridescent Turquoise

    Perfektné super-schopnosti v jednej šikovnej erotickej hračke Wonderlover! Takže po prvé sa jej pružný dizajn prispôsobí vašej telesnej anatómii a šikovný ovládač vám uľahčí výber režimov a funkcií. Jemný otvor obopne váš klitoris a bude ho nežne láskať funkciou rytmického pohybu malého jazýčka a vibračné vajíčko bude vibráciami dráždiť G-bod. Popustite uzdu fantázii a nechajte svoje kolená rozklepať sa vplyvom vzrušenia.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Fialová

    Vibrátor Luna II vás určite poteší a vnesie do intímneho života viac erotiky. Jemné vrúbky a hladký povrch vás pošteklia v slabinách a vyčaria úsmev na perách!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Ružová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Amy - G-Spot vibrátor Ružová

    Jednoduchý dizajn so zahnutou špičkou jemne opisuje vaše krivky a poskytuje vhodné potešenie pre stimuláciu bodu G, okolia klitorisu alebo pánskej prostaty.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu je špecialista na váš G-bod! Jeho efektívny zakrivený dizajn pohodlne dosiahne na G-bod alebo aj na prostatu. Má jemný silikónový povrch, takže je jeho použitie extrémne pohodlné a príjemné. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Gigi 2 Ružová

    GIGI ™ 2 je vylepšená verzia veľmi populárneho vibrátora. GIGI je pravdepodobne najviac kladne hodnotený intímny masážny strojček k stimulácii bodu G, ktorý bol kedy vytvorený.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Konečně našla hračku, ktorá dokonalo uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácia, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, keď ju vyskúša.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Fialová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Napadlo vás niekedy pohrávať sa s vibrátorom na verejnosti? Táto hračka k tomu priamo nabáda! Zapadne do vás ako uliata a svoje vibrácie bude smerovať ako na bod G, tak na klitoris. Jej intenzita je voliteľná skrz ovládač, ktorý si môžete ponechať, alebo ho zveriť partnerovi. Užite si vzrúšo na prechádzke, na párty, kdekoľvek!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Milé dámy, už ste našli svoj G-bod? Vieme, že nájsť ho nie je žiadna sranda a občas to chce dávku trpezlivosti, ale potom je to aj veľké víťazstvo. S týmto vibrátorom svoj bod maximálnej slasti nájdete raz dva! A pokiaľ patríte medzi tie šťastnejšie a viete, kde svoj G-bod máte, toto je ideálna hračka na jeho dráždenie. Vyberte si z 12 vibračných režimov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    To najlepšie pre váš G-bod! Tento dômyselne tvarovaný vibrátor má šikovne ohybnú hlavu a pružný krk, aby ste s ním bez problémov dosiahli G-bod a láskali ho vibráciami. Na výber dostanete z 10 rôznych rýchlostí a dotyk hebkého prémiového liquid silikónu nepôjde nemilovať. Dosiahnite s ním až na nebo!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenzívny potešiteľ všetkých vašich citlivých bodov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave Ružová

    Rozvlní sa s vôbec prvým masážnym strojčekom, ktorý vás vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Trpíte nerozhodnosťou (rovnako ako väčšina ľudí) a nemôžete sa rozhodnúť, či si vyberiete radšej vibrátor alebo hračku so schopnosťou stimulácie pomocou tlakových vzduchových vĺn? Satisfyer Curvy Trinity 1 vie oboje, takže by ste mali vybrať práve ho, pretože jedine s ním si vychutnáte slastné nasávanie klitorisu tlakovými vlnami, poláskate klitoris vibráciami a vkĺznete aj dovnútra, kde vibráciami budete dráždiť G-bod.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše túžby nie sú ukojené, je vám smutno a potrebujete rozveseliť? Toto je Tracy, váš nový milenec, ktorý je pripravený vám do života priniesť slastné šťastie! Je príjemne hladký, báječne flexibilný a dokonale tvarovaný tak, aby potešil ako bod G, tak i klitoris. Nechajte sa unášať 7 intenzívnymi režimami a noc čo noc zažívajte orgazmus za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    Zmyselná elektro-stimulácia a vzrušujúca vibrácia v jednej pôvabnej a šikovnej hračke! Tento luxusný vibrátor RC E-Stim G&P-Spot od XouX vás bude hlboko láskať elektro-pulzmi a vibráciami a mieriť bude buď na G-bod alebo na prostatu. Jeho kratšie ramienko sa postará o vonkajšie citlivé miesta a nebude zaviazať v nohavičkách, takže si s ním môžete pokojne vyraziť aj von, jeho chod je diskrétne tichý.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 332

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.