×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne hlavice ružová

Položky 33 až 59 z celkom 59

  1. 1
  2. 2
  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Vibrating Massager Pink

    Luxusná nádherne ružová dobíjacia masážna hlavica Le Wand vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete skutočne silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu. Nechajte ju, aby vás rozmaznávala.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Viete, že čo je malé, môže byť aj neuveriteľne šikovné, praktické a tiež vzrušujúce? Napríklad táto sexi, malá vibračná hlavica zo zábavnej a modernej kolekcie hračiek OMG. Jej hodvábne hebká silikónová hlava vás dostane na prvý dotyk a až začnete objavovať 4 vibračné vzory a 3 úrovne vibrácií, neubránite sa stenaniu. Doprajte si potešenie, ktoré si zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower PalmEmbrace Wand Massager Attachment

    Nadstavec zo 100% silikónu určený pre zdokonalenie masážnej hlavice PalmPower. Poskytne vám naozaj účinnú a osviežujúcu masáž vašich intímnych partií. Užite si zmiernenie stresu, ktoré zaručuje dychberúce vzrušenie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand All That Glimmers Set Pink

    Milujete krásne hračky? Tak pozor! Le Wand predstavuje špeciálnu edíciu Le Wand Petit v nádhernom trblietavom prevedení. Vibračná hlavica v sebe ukrýva napriek svojej menšej veľkosti neuveriteľný výkon. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a 6 vibračných vzorov a potešte svoje intímne partie aj unavené svaly na celom tele.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Light Pink

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Com Wand Massager Quartz

    Com je viac než len obyčajná masážna hlavica. Je to úchvatný a prvotriedny kvalitný kamarát, s ktorým objavíte vzrušujúcu vonkajšiu stimuláciu klitorisu. Praktická a anatomická rukoväť pohodlne padne do ruky a hlavica bude kúzliť!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Groove Pink

    Nájdite svoj nový groove s PalmPower Groove! Je to pomerne malá vibračná hlavica, ktorá je pripravená vám poskytnúť zábavné vibrácie a vzrušujúce pocity. Jej motor je poháňaný technológiou PowerBullet, čo sľubuje neuveriteľnú úroveň vibrácií, ktorá vás vezme až do neba. Vyberajte si zo 4 rýchlostí a 3 vzorov a vychutnajte si každý jediný pocit z príjemnej masáže boľavých svalov či erotogénnych zón.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Wellness Spa Massage Wand Pink

    Zaslúžte si relax ako vo wellness pokojne každý deň! Pýtate sa, ako si ho zariadiť? Odpoveďou je táto masážna hlavica. Bude rozmaznávať svaly po celom vašom tele, ale aj dráždiť intímne miesta. Užívajte si úžasne príjemné (intímne) masáže kedykoľvek budete chcieť, sama alebo s partnerom a zažite vzrušenie aj uvoľnenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Ultra Wand Pink

    Chcete objavovať vzrušenie ukryté v citlivých miestach na vašom tele? Vezmite si na pomoc túto vibračnú hlavicu od FemmeFunn, ktorá vás uchváti svojim mäkkým prémiovým silikónom, ohybnou hlavou a pohodlnou rukoväťou. Vychutnajte si 10 vibračných režimov od jemných až po silné!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Attachments Personal Massager Fuchsia

    Prispôsobte si veľkolepé vibrácie masážnej hlavice XOCOON svojim osobným požiadavkám a tomu, čo máte najradšej. Táto dvojica nástavcov z kvalitného silikónu poteší G-bod, bradavky, klitoris aj ďalšie miesta. Meňte nástavce, ako sa vám zachce a užívajte si to na maximum.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Ultra Wand XL Pink

    Snívate o veľkej vibračnej hlavici pre velkolepé pocity? Práve pre vás je tu Ultra Wand XL! Dopraje vám extra výkon, ktorým naplnia vaše milostné túžby, ale aj potešia unavené svaly po celom tele. Jej hlava je usadená na pružnom krku a je tak dostatočne flexibilná, aby nebol problém sa s ňou dostať kdekoľvek na tele. Chopte sa ergonomickej rukoväte a poďte si robiť dobre!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Ak vás táto vibračná hlavica zaujala na za fotke už na prvý pohľad, tak počkajte, až ju zbadáte naživo a zapnete vibrácie. Ohromí vás jej veľkolepá sila a dunivé vibrácie budú dráždiť ako vaše intímne miestečka, tak uvoľňovať svaly po celom tele. Znie to ako sen? Premeňte ho na skutočnosť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Ultra Wand Mini Pink

    Nechcete sa ani na cestách ochudobniť o dech vyrážajúce orgazmy? Tomu rozumíme, a preto do našej ponuky zaraďujeme Ultra Wand Mini s príjemne flexibilnou hlavou, pohodlnou rukoväťou a vibráciami, ktoré budete zbožňovať. Vyberajte z 10 vibračných režimov a tešte svoje erotogénne zóny aj unavené svaly po celom tele.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon The Traveller Wand Fuchsia

    Dokonalý adept na vášho najlepšieho priateľa! Táto dobíjacia masážna hlavička je tak pekná a roztomilá, že je až na neuverenie, aké veľkolepé vibrácie v sebe ukrýva! Jej krátka rukoväť vám pohodlne padne do ruky a vibrácie cielené do guľatej hlavy vás namasírujú po celom tele. Malá, ale šikovná!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Die Cast Plug-in Vibrating Massager Ombre

    Milujete luxusné hračky a super výkonné vibrácie, ktoré nemajú obdobu? Predstavujeme nádhernú vibračnú hlavicu od celosvetovo prestížnej značky Le Wand! Die Cast je výkonná pomôcka s kovovým telom pre ťažké a silné dunenie. Ponúkne vám 10 vibračných rýchlostí a 20 vibračných vzorov, ktoré nikdy nebudú brať konca, hlavica totiž silu saje priamo zo zásuvky.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Light Pink

    Hľadáte silnú stimuláciu ukrytú v nádhernej a luxusnej hračke? Objavte elegantnú vibračnú hlavicu Ava od Zalo! Ponúkne vám úchvatný výkon a presnú stimuláciu. Vďaka kompaktnej a pohodlnej veľkosti je ľahko prenosná a jej dvojvrstvové silikónové prevedenie si pre jeho hebkosť jednoducho zamilujete. Užite si masáže celého tela aj láskanie citlivých miest!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Mini Wand Pink

    Popisok pripravujeme.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Yiva Massager Pink

    Chcete sexi masáž? S touto kompaktnou masážnou hlavicou v ruke to bude perfektná slasť! Má moderný dizajn a hodí sa nielen pre začiatočníkov. Stimulácia vonkajších citlivých miest 10 vibračnými režimami s ňou bude super vzrušujúca, pretože má flexibilnú hlavu, ktorá sa prispôsobí vašim telesným kontúram a tiež veľmi výkonný motor. Užite si potešenie prameniace z erotickej stimulácie či masáže svalov kdekoľvek na tele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Sugar Pop Bliss Pink

    Rozmaznávajte svoje erotogénne zóny! Poslúži vám na to táto vizuálne úchvatná masážna hlavica so schopnosťou výbušných vibrácií. Má zmyselne textúrovanú hlavu na pružnom krku, takže s ňou dosiahnete nielen na všetky citlivé miesta, ale tiež si budete môcť užiť relaxačnú masáž celého tela. Čerešničkou na torte je funkcia zahrievania, ktorá ešte zintenzívni všetky príjemné pocity!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon The Curved Wand Fuchsia

    Ak vás táto zahnutá vibračná hlavica zaujala na za fotke už na prvý pohľad, tak počkajte, až ju zbadáte naživo a zapnete vibrácie. Ohromí vás jej veľkolepá sila a dunivé vibrácie budú dráždiť ako vaše intímne miestečka, tak uvoľňovať svaly po celom tele. Znie to ako sen? Premeňte ho na skutočnosť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Mini Wand Silicone Pink

    Perfektná hračka na cesty! Táto maličká vibračná hlavička sa vám pohodlne pojme do dlane a poskytne vám silné vibrácie. Nech už vaše kroky budú smerovať kamkoľvek, môžete ju mať neustále pri sebe. Nezaberie veľa miesta, ale ho vibrácie vás potešia rovnako ako funkcie bežne veľkej hlavice!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi Ultra Thrust-Her Thrusting and Vibrating Wand Pink

    Nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstarať masážnu hlavicu alebo prirážajúci vibrátor? Máme pre vás riešenie - túto jedinečnú obojstrannú hračku! Z jednej strany je to výkonná masážna hlavica na stimuláciu vonkajších citlivých miest a zo strany druhej je to vaginálny vibrátor s funkciou vibrácií, rotácií a prírazov.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka svojim rozmerom bude ideálnou hračkou na cesty, pretože nezaberie príliš veľa miesta v kufri. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

Položky 33 až 59 z celkom 59

  1. 1
  2. 2
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.