×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Mini vibrátory čierna

Položky 33 až 64 z celkom 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand - Vibrujúca riasenka

    Elegantný a diskrétny, super výkonný multifunkčný mini vibrátor prezlečený za riasenku s jemnou špičkou z najkvalitnejších materiálov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak veľmi, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s pohyblivým koncovým jazýčkom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si ako hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s cielenou presnou stimuláciou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Príjemne hebký minivibrátor, s ktorým budete môcť stimulovať čokoľvek, čo budete chcieť! Okrem toho je kompatibilný s väčšinou stimulátorov prostaty od Zero Tolerance. Je tiež vodotesný a dobíjací, takže paráda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Abbott Black

    Chcete, aby vaše prsty predvádzali ešte viac parády? Navlečte na ne tento vibrátor! Abbott je vibrátor na 2 prsty, s ktorým sa vaša predohra stane ešte viac vzrušujúca. Zvlnený povrch ešte pridáva na stimulácii a báječne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Aké miesto svojimi nezbednými vibrujúcimi prstami pohladíte ako prvé?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Chcete byť vždy pripravená urobiť si dobre? Tento vibrátor v puzdre z umelej kože sa zmestí do každej kabelky alebo vrecka. Ponúkne vám 10 intenzívnych vibračných rýchlostí, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidla. A čo viac? Spoločnosť vám môžete robiť aj v kúpeľni, je totiž úplne vodotesný! Užite si veľké „O“ aj na cestách.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nadovšetko! Magny je typický mini vibrátor so super výkonom a moderným dizajnom. Má zaoblenú špičku pre presné zacielenie aj pohodlné zasúvanie a perfektnú veľkosť, pre ktorú ho budete zbožňovať. Svojim jednoduchým dizajnom bude stimulovať vnútro pošvy, ale potešiť ním môžete aj akékoľvek iné miesto na svojom tele alebo na tele vášho náprotivku. Vyberte si z 10 výkonných vibračných funkcií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexy ako s Evil Bitch Lipstick! Jej tajomné červné prevedenie v sebe ukrýva váš obľúbený ešte čiernejší odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ju, aby vynikla na vašom nočnom stolíku, alebo ju noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    Máte rady tajomstvo a vzrušenie? Táto hračka bude vaším vzrušujúcim tajomstvom! Prichádza v sade so sexi čipkovanými nohavičkami a diaľkovým ovládaním v tvare srdiečka. A o čo vlastne ide? O malý, diskrétny, ale šikovný vibrátor, ktorý sa vloží do nohavičiek, aby vibráciami láskal vašu vulvu vo vibračnom rytme, ktorý mu nadiktujete ovládačom. Nechajte sa rozmaznávať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Chceli by ste čarovný prsteň, ktorý by vás vzal do iného sveta? Do sveta plného potešenia a orgazmov? Vibračnému prsteňu Belou Flutter sa nevyrovná ani ten, ktorý mala Arabela! Je to vibračný multi-talent, ktorého špička je tvorená 4 lupeňmi pre rozmanitú stimuláciu. Nasaďte si ho a zoznámte ho so všetkými citlivými bodmi na vašom tele!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s oblázkovým tvarom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením klitorisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento mini vibrátor bude váš klitoris zbožňovať kdekoľvek a kedykoľvek, je totiž skutočne malinký a vojde sa do každej kabelky. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Vibrating Necklace Gold

    Dajte svetu najavo svoje sex-positívy zmýšľania a ozdobte sa týmto nádherným a luxusným vibrátorom ako šperkom na retiazke. Je skvele výkonný, zmyselne úzky a zároveň nekonečne diskrétny a elegantný. Tento klenot vie vibrovať o 8 zmyselných režimoch a jeho motor je super tichý, takže vás poteší kdekoľvek si budete přať. Vyberte si zo 4 farieb a ozdobte sa šperk, ktorý je rovnako výnimočný ako vy sama!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Blacq Digital Bullet Vibrator Black

    Máte radi veci pod kontrolou? Kolekcia erotických pomôcok Blacq Digital obsahuje hračky, ktoré medzi ostatnými vynikajú vďaka inovatívnej digitálnej obrazovke, na ktorej vždy uvidíte, aké nastavenie si práve užívate aj koľko zostáva batérie. Patrí sem aj tento vibrátor z prémiového silikónu as kompaktnými rozmermi. Vyberte si z 10 vibračných režimov a vzorov.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Ste odjakživa nerozhodná? Heady je presne hračka, ktorú potrebujete! Má totiž 4 ľahko vymeniteľné hlavice, takže ich pokojne môžete striedať jednu za druhou. Vibrátor Heady je vyrobený z kvalitných materiálov a jeho dizajn je kompaktný, ergonomický a taktiež zmyselný. Majte Heady neustále pri sebe a užite si s ním kedykoľvek sa vám zachce - sólo aj v páre!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Myslíte si, že hrátky s prstom sú len pre začínajúcich objaviteľov? Opak je pravdou! Prsty toho dokážu oveľa viac, než si vôbec dokáže prestaviť. Zvlášť pokiaľ na ne nasadíte tento Alexander Finger vibrátor. Je pomerne tenký a tiež dutý, takže sa nasadí na prst a transformuje ho na dokonalého potešiteľa. Navlečte si ho a vydajte sa skúmať citlivé miesta na svojom tele či na tele vášho náprotivku.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Rocket Black

    Čo by ste povedali na malý elegantný vibrátor pre rozmanité potešenie? Že presne niečo také hľadáte? Tak verte, že tento kúsok od Adrien Lastic splní vaše priania a možno aj oveľa viac. Je výkonný a vie vibrovať o 10 režimoch. Hodí sa k vonkajšej stimulácii, je veľmi diskrétny a poslúži vám v páre aj sólo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Bielia je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta jemnou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Hopye Rabbit Vibrating Bullet Silicone Black

    Hračky majú byť hravé, súhlasíte? Tento králik rozhodne taký je! Má zábavný tvar s králičím ušami a je to špecialista na dokonalé hladenie vašich intímnych miest. Vyrobený je z mäkkého a hodvábne hladkého silikónu a hodí sa ako pre chvíle sebalásky, tak pre párové hrátky. Vychutnajte si jeho silné vibrácie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktné vibrácie kedykoľvek po ruke! Tento mini vibrátor v sebe ukrýva silný motor s 10 vibračnými funkciami na diskrétne použitie. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a je tak absolútne príjemný na dotyk a zároveň bezpečný pre telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskrétny malý potešiteľ, ktorý je pojmom medzi erotickými pomôckami! Ukrýva v sebe silný motor na cielenú stimuláciu klitorisu. Používajte ho s textúrovaným nástavcom alebo bez a pripravte sa na to, že uvidíte hviezdy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Rodovo neutrálny návlek na prst pre vzrušujúceho pohyb „poď sem“ a 12 režimov vibrácií k tomu. Jeho funkcie najviac ocenia prostata alebo G-bod, a to nie je všetko! Je tu ešte malinký jazýček so schopnosťou lízania o 3 režimoch, necháte sa ním poláskať hrať alebo klitoris?

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Jednoduchý láskyplný dotyk bude stačiť na to, aby vás vzrušením zrazil na kolená. Tento vibrátor na prst je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a očarí vás 3 vibračnými funkciami a 3 funkciami rotácií. Používajte ho osamote alebo s vaším náprotivkom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Mini Vibrator Black

    Hodvábne mäkký, flexibilný a šikovný mini vibrátor pre rôznorodú stimuláciu! Tento ľahký a kompaktný vibrátor od Sweet Smile je pre každú zábavu. Jeho 10 vibračných režimov a hebký silikónový povrch z neho robia univerzálnu hračku na obohatenie sólo hrátok, predohry i milovania. Navyše je vodotesný, takže si ho so sebou môžete zobrať aj do sprchy alebo do vane.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Buzz Buddy Black Chrome

    Hľadáte výkonný univerzálny vibrátor? Tento od Selopa je rozhodne vhodným adeptom! Má elegantný čierno-chrómový vzhľad, je obojstranný az jednej strany svojim skoseným tvarom pripomína rúž, čo prináša príjemnú cielenú stimuláciu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Teardrop Necklace Black

    Aký by to bol pocit, keby ste na krku nosili pôvabnú kvapku, o ktorej by ste len vy vedeli, že to nie je obyčajný prívesok? Tento jedinečný náhrdelník s vibračnou kvapkou z hladkého silikónu je skvostný šperk kombinujúci temne čiernu a striebornú. Je umelecky navrhnutý, módny a zároveň vzrušujúci, vie totiž vibrovať o 3 rýchlostiach a 7 vzoroch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Bullet Rechargeable Metallic Black

    Malý, výkonný, pôvabný a priamočiary! Tento mini vibrátor je príjemne hladký a pevný, takže sa bude perfektne trieť o vaše citlivé miesta. Vyberte si z 10 vibračných režimov a majte ho stále pri sebe, zmestí sa do vrecka a nezaberie veľa miesta.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Mini Silicone Wand Black

    Na poriadnu masážnu hlavicu vám nočný stolík nestačí? Nevadí, máme pre vás zmenšeninu, ktorá si zachováva silu tradične veľkej hlavice. Dopraje vám úchvatnú stimuláciu nielen intímnych miest, ale môžete s ňou uvoľniť aj natiahnuté svaly kdekoľvek po tele. Zmestí sa do kabelky, tašky, vrecká a je perfektný na cesty!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Mini Wand Silicone Black

    Perfektná hračka na cesty! Táto maličká vibračná hlavička sa vám pohodlne zmestí do dlane a poskytne vám silné vibrácie. Nech už vaše kroky budú smerovať kamkoľvek, môžete ju mať neustále pri sebe. Nezaberie veľa miesta, ale jej vibrácie vás potešia rovnako ako funkcie bežne veľké hlavice!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.