×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Mini vibrátory ružová

Položky 33 až 64 z celkom 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Evolved Pretty In Pink

    Malý, ale šikovný? Áno! Tento kompaktný dobíjací vibrátor má naozaj silné vibračné režimy, ktoré vás jednoducho urobia. Je príjemne hebký a vhodný na stimuláciu klitorisu alebo pokojne aj bradaviek či semenníkov. Jeho vodotesnosť vás bude zvádzať k zmyselnému vyvádzaniu aj v sprche alebo vo vani, tak nenechajte sa prehovárať a poďte si užívať.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Antony Pink

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Antony si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a dramaticky tvarovaná hlava vás príjemne a presne potešenie všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Doplavte morom vzrušenia až na ostrov menom orgazmus s týmto úchvatným vibrátorčekom. Jeho zvlnené telo vás bude hýčkať. Jeho drobná veľkosť s vami bude aj na cestách. Jeho 5 vibračných funkcií vás ohromí. Jeho vodotesnosť vás poteší pri kúpeli. Ohromujúci orgazmus, ktorý vo vás vyvolá, potom bude len a len váš.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Malý, ale šikovný vibrátorik, ktory poteší všetky vaše erotogénne zóny. Skosenou špičkou doprajte pozornosť klitorisu, bradavkám, penisu alebo akémukoľvek inému miesta, ktoré si bude vyžadovať vibrácie. Do dlane vám padne ako uliaty a na výber vám dá z 5 vibračných režimov.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Fingyhop Vibrating Bullet with Rabbit Silicone Pink

    Či už si chcete vzrušujúcu stimuláciu užívať v páre alebo sólo, tento vibrátor na prst dodá vašim. hrátkam tú pravú šťavu. Je vyrobený z mäkkého silikónu, má tvar zajačika a jeho ušká sú príjemne pružné. Jednou vibračnou rýchlosťou potešia akékoľvek citlivé miesta a jeho hebký dotyk nepôjde nemilovať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Trimy je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta zatočenou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Kiri Personal Massager

    Hľadáte šikovný vibrátor pre vonkajšiu stimuláciu? Kiri je hviezda vo svojom odbore! Má elegantný drobný tvar a dokonale sa prispôsobí ženskému telu. Silné, avšak tiché vibrácie si budete voliť prostredníctvom intuitívneho ovládania a ak si najradšej robíte dobre v kúpeľni, môžete jasať, Kiri je vodotesný!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderný, kompaktný a šikovný, taký je vibrátor Rita! Má úžasný textúrovaný dizajn, čím sa z neho stáva skvele stimulujúci pomocník. Vyrobený je z kvalitného silikónu a ponúkne vám 10 vzrušujúcich vibračných režimov! Prijmite jeho pozvanie do sveta slasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fuck Green Botanic Booster Pink

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente – Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Pink

    Snívate o malom vzrušujúcom tajomstve? Tento kompaktný a diskrétny stimulátor klitorisu vyzerá zvonku ako rúž, avšak vo vnútri ukrýva pružný jazýček, ktorý svojimi hlbokými vibráciami prebudí vzrušenie v celom vašom tele. Je pevný a zároveň flexibilný a verte, že keď príde tá chvíľa, kedy mu predstavíte svoj klitoris, nebudete stačiť lapať po dychu, ako budete vzrušením zvierať prestieradlo. Získajte potešenie a pozornosť, ktorú si zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Zoznámte sa s Vitou, pomerne malým vibrátorom s okrúhlym zakončením, ktoré vám poskytne presné potešenie. Hodí sa na stimuláciu vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, a vďaka ohybnému krku vám uľahčí manipuláciu a zacielenie. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst T.C.B. Vibe Pink

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Je výkonný mini vibrátor s 10 vibračnými funkciami, pamäťovými čipom a sexy siluetou. Nechajte sa ním omámiť a vďaka jeho malej veľkosti ho majte neustále pri sebe!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Dobíjací vreckový potešiteľ pre všetkých, ktorí radi svoje malé nemravnosti stále pri sebe! Tento maličký milovník je vyrobený z hebkého a príjemného vysoko kvalitného silikónu. Má nádhernú farbu a jeho textúrovaná časť vám dopraje extra vzrušenie, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Stardust Charm Pink

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento klasický vibrátor s elegantnými krivkami. Rozhodne vás nesklame, svojich tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Iconic Bullet Pink

    Ikonický vibrátor, ktorý je ešte viac ikonický ako kedykoľvek predtým! Vie intenzívne vibrovať o 10 rýchlostiach a 10 režimoch, je diskrétny, pohodlne s ním zacielite na citlivé miesta a dotyk jeho hebkého a kvalitného materiálu si jednoducho zamilujete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Pripomína vášnivé pery prahnúce po bozkoch a je vyrobený z veľmi príjemného liquid silikónu. Nechajte sa omámiť 10 vibračnými funkciami a majte Kysta vďaka jeho malej veľkosti neustále pri sebe!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fuck Green Bio Bullet Pink

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO DOT Travel Pink

    Svojho potešiteľa je potrebné mať neustále po ruke! Predstavujeme novinku od luxusnej značky Lelo, vhodnú aj na cesty, je tu Lelo Dot Travel! Je to kompaktný vibrátor pre presnú stimuláciu klitorisu a zmestí sa do každej tašky, kabelky alebo kufra. Objavte jeho úžasnú Infinite Loop technológiu a vychutnávajte si omamne príjemné pocity kedykoľvek a kdekoľvek.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Chroma Petite Bullet Pink

    Potrpíte si na krásnych doplnkoch? Toto je snáď najkrajšie mini vibrátor ever! Je ružovo sfarbený, elegantný, oslnivo vibrujúci a hlavne malý, takže ho môžete mať neustále pri sebe! Vychutnajte si jeho tvar na rôznorodé použitie a stimuláciu a zamilujte si jeho bezkonkurenčne pôsobivý dizajn!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Čo by nemalo chýbať vo vašej zbierke erotických pomôcok? Malý vibrátor, ktorý môžete mať neustále pri sebe! Pokiaľ si vyberiete tento PowerBullet, okamžite si zamilujete jeho výkonný motor, ktorý vám poskytne neuveriteľne hlboké a dunivé vibrácie. Pre všetkých, ktorí hľadajú skutočnú vibračnú silu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Bullet Rechargeable Metallic Pink

    Malý, výkonný, pôvabný a priamočiary! Tento mini vibrátor je príjemne hladký a pevný, takže sa bude perfektne trieť o vaše citlivé miesta. Vyberte si z 10 vibračných režimov a majte ho stále pri sebe, vojde sa do kapsy a nezaberie veľa miesta.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Mini Wand Silicone Pink

    Perfektná hračka na cesty! Táto maličká vibračná hlavička sa vám pohodlne pojme do dlane a poskytne vám silné vibrácie. Nech už vaše kroky budú smerovať kamkoľvek, môžete ju mať neustále pri sebe. Nezaberie veľa miesta, ale ho vibrácie vás potešia rovnako ako funkcie bežne veľkej hlavice!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Vibrating Bullet with Remote Control Pink

    Malý, výkonný, pôvabný a na diaľkové vibrátor! Tento mini vibrátor je príjemne hebký a pohladí vás svojim jemným silikónovým povrchom. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 rýchlostí a majte ja stále pri sebe, zmestí sa do kapsy a nezaberie veľa miesta.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Tiny Temptation Pink

    Diskrétna klasika, ktorá nesklame! Tento vibrátor by nemal chýbať v žiadnom nočnom stolíku! Je príjemne výkonný a poteší vás kdekoľvek budete chcieť. Je perfektný pre cielenú stimuláciu, párové hrátky aj sólo objavovanie.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Wand Massager Pink

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Orion Bullet Vibrator Pink

    Nevyhnutný a rozkošný vibrátor, ktorý môžete mať neustále pri sebe! Tento malý a elegantný vibrátor vás omámi silnými vibráciami! Jeho chod je diskrétne tichý, je príjemne ľahký a hodí sa pre sólo hrátky aj potešenie v páre.

    7,90 €

    3,79 €

    Nie je skladom

  • Pipedream OMG! Bullets #Play Rechargeable Vibrating Bullet Fuchsia

    Túžite po rozmanitých slastných pocitoch? Tento malý vibrátor sa síce môže javiť ako nenápadný hračka, avšak ukrýva v sebe veľa sily. Je z ultra hebkého a príjemného silikónu a ponúkne vám 10 úžasných vibračných režimov. Je tiež vodotesný  a s radosťou vám spríjemní váš kúpeľ. Užite si sexi hravý dizajn a všetky tie OMG pôžitky!

    41,90 €

    24,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Lush Nightshade Multicolor

    Malý, šikovný a krásny! Tento dúhový vibrátor váš svojou farbou dostane na prvý pohľad. Hneď po tom vás dostanú jeho výbušné vibrácie, ktoré budete milovať. Vyrobený je z príjemného a kvalitného ABS plastu a je dobíjací cez USB kábel.

    37,90 €

    13,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Vzrušujúca nutnosť do každej kabelky! Tento malý roztomilý vibrátor vás omámi svojimi silnými vibráciami. Dá vám na výber hneď z 10 vibračných režimov, medzi ktorými bude prepínať pomocou tlačidla a vibrátorom môžete poláskať vagínu aj análik. Sploštená špička vám pomôže zacieliť na tie správne miesta a vodotesnosť zaistí, že si vibrátor budete môcť zobrať aj do vane alebo do sprchy.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

Položky 33 až 64 z celkom 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.