×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Mini vibrátory vibračné

Položky 193 až 224 z celkom 272

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento klasický vibrátor s elegantnými krivkami. Rozhodne vás nesklame, svojich tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento mini vibrátor z mäkkého silikónu so stimulujúcou textúrou. Hodí sa pre všetky erotogénne zóny!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Heart Necklace Red

    Aký by to bol pocit, keby ste na krku nosili pôvabné srdiečko, o ktorom by ste len vy vedeli, že to nie je obyčajný prívesok? Tento jedinečný náhrdelník s vibračným srdiečkom z hladkého silikónu je skvostný šperk kombinujúci výraznú červenú a elegantnú ružovo-zlatú. Je umelecky navrhnuté, módne a zároveň vzrušujúce, vie totiž vibrovať o 3 rýchlostiach a 7 vzoroch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst T.C.B. Vibe Pink

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Je výkonný mini vibrátor s 10 vibračnými funkciami, pamäťovými čipom a sexy siluetou. Nechajte sa ním omámiť a vďaka jeho malej veľkosti ho majte neustále pri sebe!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Iris Bullet Vibrator Purple

    Chcete niečo viac než len obyčajný vibrátor? Iris je hodvábny skvost z mäkkého silikónu. Jeho tvar zaručuje presnú stimuláciu a 20 vibračných režimov vás nikdy neprestane baviť. Vďaka svojim kompaktným rozmerom je vhodný na cesty a pokiaľ použijete lubrikant na vodnej báze, zaistíte si maximálne potešenie a uspokojenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Dobíjací vreckový potešiteľ pre všetkých, ktorí radi svoje malé nemravnosti stále pri sebe! Tento maličký milovník je vyrobený z hebkého a príjemného vysoko kvalitného silikónu. Má nádhernú farbu a jeho textúrovaná časť vám dopraje extra vzrušenie, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LateToBed Hopye Rabbit Vibrating Bullet Silicone Black

    Hračky majú byť hravé, súhlasíte? Tento králik rozhodne taký je! Má zábavný tvar s králičím ušami a je to špecialista na dokonalé hladenie vašich intímnych miest. Vyrobený je z mäkkého a hodvábne hladkého silikónu a hodí sa ako pre chvíle sebalásky, tak pre párové hrátky. Vychutnajte si jeho silné vibrácie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktné vibrácie kedykoľvek po ruke! Tento mini vibrátor v sebe ukrýva silný motor s 10 vibračnými funkciami na diskrétne použitie. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a je tak absolútne príjemný na dotyk a zároveň bezpečný pre telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Iconic Bullet Pink

    Ikonický vibrátor, ktorý je ešte viac ikonický ako kedykoľvek predtým! Vie intenzívne vibrovať o 10 rýchlostiach a 10 režimoch, je diskrétny, pohodlne s ním zacielite na citlivé miesta a dotyk jeho hebkého a kvalitného materiálu si jednoducho zamilujete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Pozvite si k sexu zmyselné a tiché vibrácie! Tento mini vibrátor s koncovou šnúrkou vám ponúkne 7 slastných vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď priamo na hračke, alebo pomocou diaľkového ovládača. Zveríte ho svojmu náprotivku? Užite si sexy škádlení v rámci predohry a nachystajte si ten najlepší zážitok všetkých čias!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Zoznámte sa s Amourom, pomerne malým vibrátorom so zakončením v tvare srdca, ktoré vám poskytne hravé a slastné pocity. Vlajúce srdiečko vás svojimi vibráciami zmyselne pošteká a pomôže vám k objavovaniu všetkých erotogénnych zón. Slúžiť vám budete na vzrušujúce dráždenie vonkajších citlivých miest ako je klitoris, semenníky alebo napríklad bradavky. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskrétny malý potešiteľ, ktorý je pojmom medzi erotickými pomôckami! Ukrýva v sebe silný motor na cielenú stimuláciu klitorisu. Používajte ho s textúrovaným nástavcom alebo bez a pripravte sa na to, že uvidíte hviezdy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Engily Ross Sulley Vibrating Liquid Silicone Bendable Bullet Lila

    Klasika, ktorá nesklame ani neomrzí! Sulley je vibrátor s kompaktnou veľkosťou pre bezpečné, pohodlné a príjemné použitie kedykoľvek a kdekoľvek. Rovnako ako ostatné hračky Engily Ross je výnimočný. Má 10 vibračných funkcií a tiež špičku s drážkami po stranách pre perfektné zacielenie vibrácií. Sulley je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Teal

    Snívate o malom vzrušujúcom tajemstve? Tento kompaktný a diskrétny stimulátor klitorisu vyzerá zvonku ako rúž, avšak vo vnútri ukrýva pružný jazýček, ktorý svojimi hlbokými vibráciami prebudí vzrušenie v celom vašom tele. Je pevný a zároveň flexibilný a verte, že keď prijde tá chvíľa, kedy mu predstavíte svoj klitoris, nebudete stačiť lapať po dechu, ako budete vzrušením zvierať prestieradlo. Získajte potešenie a pozornosť, ktorú si zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedne silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hobgoblin Finger Vibrator Black

    Rodovo neutrálny návlek na prst pre vzrušujúceho pohyb „poď sem“ a 12 režimov vibrácií k tomu. Jeho funkcie najviac ocenia prostata alebo G-bod, a to nie je všetko! Je tu ešte malinký jazýček so schopnosťou lízania o 3 režimoch, necháte sa ním poláskať hrať alebo klitoris?

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Zoznámte sa s Vitou, pomerne malým vibrátorom s okrúhlym zakončením, ktoré vám poskytne presné potešenie. Hodí sa na stimuláciu vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, a vďaka ohybnému krku vám uľahčí manipuláciu a zacielenie. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Stardust Charm Pink

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NU Sensuelle Nubii Suvi Bullet Purple

    Perfektný mini vibrátor s 10 úchvatnými funkciami! Bude tu pre vás vždy, keď budete chcieť poškádliť svoj klitoris alebo napríklad bradavky či penis. Je dobíjací, ponorný a má príjemne hebký silikónový povrch. Objavujte s ním nové pocity a skúmajte svoje telo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Not War Amore Orange

    Aj malé veci dokážu veľké zázraky a tento vibrátor je toho dôkazom. Je výkonný a ideálny na sólo aj párové hrátky. Jeho elegantný dizajn a prevedenie si zamilujete a potešenie, ktoré vám prinesie, vás dostane do raja. Okúste hlboké silné vibrácie s niekoľkými rýchlosťami a vzormi, pritlačte ním na klitoris alebo bradavky a objavte vášeň ukrytú vo vašom tele.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Playboy Bullet Wild Aster

    Klasika, ktorá nesmie chýbať v žiadnom nočnom stolíku! Tento výkonný mini vibrátor si zamilujete pre jeho univerzálnosť a rozmanité možnosti použitia. Ponúkne vám 7 omamných vibračných rýchlostí a vzorov a drážky sú po dĺžke jeho telo tvarované tak, aby vám uľahčili uchopenie a poskytli extra stimuláciu. Zaoblenou špičkou pohodlne zacielite na všetky citlivé body a vibrácie po celej dĺžke vám prinesú slobodu v potešení!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Čo by rozhodne nemalo chýbať vo vašej erotickej zbierke? Tento mini vibrátor z kolekcie Cala Azul! Hodí sa na vaginálnu aj klitorálnu stimuláciu a vie vibrovať o 10 rôznych režimoch. Jeho ovládanie je ľahké a pohodlné a dobíja sa pomocou USB kábla. Objavte svoju novú najobľúbenejšiu hračku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bswish Bcute Curve Infinite Classic Electric Blue

    Váš kamoš do nepohody s koncovým zahnutým hrotom pre pohodlné zacielenie, kamkoľvek budete potrebovať. Vychutnajte si 5 báječných funkcií, vodotesnosť a dobíjanie cez USB kábel, čo je pohodlné a praktické. Chcete mať orgazmus vždy po ruke? Máte ho mať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Pripomína vášnivé pery prahnúce po bozkoch a je vyrobený z veľmi príjemného liquid silikónu. Nechajte sa omámiť 10 vibračnými funkciami a majte Kysta vďaka jeho malej veľkosti neustále pri sebe!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Jednoduchý láskyplný dotyk bude stačiť na to, aby vás vzrušením zrazil na kolená. Tento vibrátor na prst je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a očarí vás 3 vibračnými funkciami a 3 funkciami rotácií. Používajte ho osamote alebo s vaším náprotivkom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia farebných kryštálikov borosilikátového skla a silných vibrácií. Vyslovte prianie, uchopte hviezdny vibrátor a premeňte svoje sny na realitu!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Chroma Rainbow Medium

    Potrpíte si na krásnych doplnkoch? Toto je snáď najkrajšie mini vibrátor ever! Je dúhovo sfarbený, elegantný a hlavne oslnivo vibrujúci! Vychutnajte si jeho tvar na rôznorodé použitie a stimuláciu a zamilujte si jeho bezkonkurenčne pôsobivý dizajn!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fuck Green Bio Bullet Pink

    Vibrátor pre všetkých, komu záleží na životnom prostredí! Je nám cťou vám predstaviť novinku v našom sortimente - Fuck Green vibrátor. Je to 100% biologicky odbúrateľný produkt vyrobený z PLA plastu na báze škrobu. Jeho univerzálny dizajn vám umožní rozmanité hrátky, tak si to poďte robiť ekologicky!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LoveToy Rechargeable Glow-in-the-dark Heart Massager

    Záleží vám na roztomilosti? Tento malý a hravý vibrátor vás očarí srdiečkovým vzorom, ktorý po nasvietení žiari v tme. Hoci nie je príliš veľký, je dostatočne silný, aby vám poskytol orgazmický zážitok zo vzrušujúcej stimulácie. Dodajte láskyplnú žiaru svojim intímnym chvíľkam!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Oh My Gem Mystery Sapphire

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Mystery s funkciou zahrievania až na 41,6 stupňov Celzia bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný vibrátor s koncovým kamienkom v štýle zafíru, ktorý podporuje pokoj, vyrovnanosť a tajomstvo. Buďte sebavedomá, tajomná a odvážna, s Mystermi si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper 2 24K Gold Plated

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si okamžite zamilujete! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, vďaka čomu vznikol aj tento šperk a zároveň vibrátor, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Luxusná nerezová oceľ sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    399 €

    289 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 272

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.