×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pre páry

Položky 65 až 96 z celkom 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • PicoBong Transformer Žltá

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Radíte sa medzi milovníkov pôžitkov? S týmto novým modelom od We-Vibe si zaistíte tú najlepšiu stimuláciu! Dokonale vám padne a dokonale vás bude rozmaznávať. Jeho vonkajšie rameno sa oprie o klitoris a rameno v tvare písmena O sa pohodlne uvelebí vo vagíne. Vychutnajte si lahodné vibrácie v páre s touto inovatívnou hračku C-tvaru!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojitá a trojitá stimulácia pre páry aj jednotlivcov! Tento extrémne flexibilný dvojitý vibrátor na diaľkové ovládanie sa stane vašou obľúbenou erotickou pomôckou. Ponúkne vám 10 vibračných režimov v každom svojom konci a vie tak stimulovať vonkajšie aj vnútorné hotspoty veľmi sexy spôsobom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Chýba vášmu spoločnému potešeniu iskra? Dodajte mu ju s týmto úžasným párovým vibrátorom! Je vyrobený z prvotriedneho liquid silikónu a je tak úplne flexibilný, takže si ho pohodlne prispôsobíte do tej najpríjemnejšej polohy. Má tiež dva výkonné motory, tak si ráčte vybrať z 10 intenzívnych vibračných funkcií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Ste pripravení na to, že sa váš sexuálny život obráti hore nohami? Ak áno, je čas prizvať si na milovanie tento párový vibrátor z jemného liquid silikón. Je skvele flexibilný a jeho duálny systém motorov si budete užívať spoločne. Preskúmajte 10 vibračných funkcií a prepínajte pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Yoko premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie. Jeho dvojité hroty s 3 nezávislými motormi vám môžu zažiť omamné vzrušenie rovnako ako hlavnú vibračnú časť. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií vibrácií a pulzácií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Buďte si blízko. Opravdu blízko. A vychutnávajte si vzrušenie spoločne. Experimentujte. Milujte sa! Je tu celosvetovo zbožňovaný We-Vibe Sync v novej vylepšenej verzii, ktorá ešte lepšie padne, drží a maximalizuje potešenie!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Nie každá Pandora, ktorú venuje svoje drahé, musí byť nutne šperk. Až to totiž skúsite s touto Pandrou, už vás žiadne šperky zaujímať nebudú! Je to vzrušujúce vibrátor pre páry s 12 vibračnými režimami a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Jeho hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a jeho prítomnosť pri milovaní budete zbožňovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Chcelo by vaše milostné vyvádzanie trochu spestrenia? Táto jedinečná hračka vás zláka svojím elegantným dizajnom a tiež funkciami, ktoré si užijete pri milovaní, pri predohre, ale aj pri masturbácii. Na výber dostanete zo 7 pulzujúcich režimov a 3 úrovní rýchlostí, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. 3 motory ukryté v luxusnom silikóne sa už nemôžu dočkať, až vám aj vášmu náprotivku odhalia neuveriteľne vzrušujúce pôžitky, tak im dajte šancu!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brilly Glam Couple Pulsing & Vibrating Couple Vibrator with Remote Black

    Brilly Gram vám sľubuje, že z vašich všedných intímnych chvíľ urobí nezabudnuteľné zážitky! Bude sa venovať vašim potrebám, počúvať vás a rozmaznávať vás. Tento model je určený pre vás oboch a užijete si s ním nielen v páre, ale aj o samote!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci vibrátor. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré sa postarajú o vašu dokonalú slasť. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si z 10 vibračných režimov.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 3 24K Gold Obsidian Black

    Populárny vibrátor pre páry prichádza s luxusným vylepšením. Je totiž zdobený detailom z 24 karátového zlata, čo z neho robí tú najluxusnejšiu erotickú hračku, akú si vôbec dokáže predstaviť.

    499 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Hľadáte hračku, s ktorou si užijete obaja? Doppio je párový vibrátor s 2 pružnými ramenami, ktoré zostanú v polohe, do ktorej ich ohnete. Ponúka veľa možností, ako vyskúšať niečo nové podľa vašich erotických predstáv. Používajte ho pri predohre alebo počas sexu, kde vám výber vibračného režimu uľahčí diaľkový ovládač.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Hľadáte hračku pre chvíle osamote aj v páre? Infinite Joy má dve flexibilné ramienka, ktoré dokážem potešiť každého, a to rôznymi spôsobmi. Ich pohyblivosť dosahuje 360° a hodí sa na vonkajšiu stimuláciu, zatiaľ čo druhý koniec bez ramen, ktorý je tiež vybavený sólo motorom, sa ideálny na vnútornú stimuláciu. Ako s tím naložíte? Realizujte svoje vášnivé scénáre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Hľadáte multifunkčný vibrátor, ktorý sa dá ohýbať? Vibrátor Harmónia od Maia Toys je presne taký! Je pôvabne nebesky modrý, má neuveriteľne hebký silikónový povrch a môžete ho ľahko ohnúť a prispôsobiť tak vašim potrebám. Okrem vibrácií je vybavený aj pohyblivou guľôčkou na stimuláciu klitorisu a užijete si s ním tak veľa orgazmických zážitkov aj v páre.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani bude rozumieť vášmu telu. Hladkú menšiu časť si zavedie žena do vagíny, kde sa pri milovaní stretne aj s penisom. Druhá časť bude smerovať na klitoris a láskať ho vibráciami. Dva motory pracujú z vnútornej i vonkajšej časti a prinášajú dokonalú vzrušujúcu harmóniu.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Black

    Lelo Tiani bude rozumieť vášmu telu. Hladkú menšiu časť si zavedie žena do vagíny, kde sa pri milovaní stretne aj s penisom. Druhá časť bude smerovať na klitoris a láskať ho vibráciami. Dva motory pracujú z vnútornej i vonkajšej časti a prinášajú dokonalú vzrušujúcu harmóniu.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Pink

    Hľadáte erotickú hračku, ktorá vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom ich už stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento šikovný vibrátor spestrí vaše erotické hry. Je flexibilný a prispôsobí sa vašim požiadavkám tak, že bude pri milovaní alebo predohre dráždiť buď g-bod, alebo klitoris. Užite si ešte zmyselnejší sex a trebárs aj spoločné orgazmy!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Puissante Coco Blue

    Hľadáte erotickú hračku, ktoré vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom už ich stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    Akonáhle so svojím náprotivkom začnete objavovať funkcie a možnosti tejto multifunkčnej párovej hračky , nebudete chcieť prestať. Stane sa vaším obľúbeným vibračným pomocníkom a pocitom, ktoré vám prinesie, čoskoro podľahnete. Ukrýva v sebe 3 kvalitné a výkonné motory , 2 z nich sú v praktických, veľmi flexibilných ramenách a tretí priamo v tele. Vyberte si z 9 intenzívnych vibračných režimov a zamilujte si dotyk mäkkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aika Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantné duálne stimulujúce vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aika premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 vibračných funkcií pre G-bod 10 funkcií vibrácií pre klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Eva ll Couples Vibrator Papaya

    Nová Eva II od inovatívnej značky Dame vás bude tešiť počas milovania. Eva II je samostatná a nebude potrebné ju pridržiavať, má totiž pružné krídelká, ktorými sa zachytia pod pysky a uvelebia sa na klitorise. Eva II je malá, ľahká, vodotesná a predovšetkým účinná a navrhnutá ženami pre ženy. V balení potom nájdete elegantné dobíjacie púzdro slúžiace aj ako úložné miesto pre vašu malú potešiteľku.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Čierna

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Hľadáte hračku pre chvíle osamote aj v páre? Infinite Joy má dve flexibilné ramienka, ktoré dokážu potešiť každého, a to rôznymi spôsobmi. Ich pohyblivosť dosahuje 360 ° a hodí sa na vonkajšiu stimuláciu, zatiaľ čo druhý koniec bez ramien, ktorý je tiež vybavený sólo motorom, sa ideálny na vnútornú stimuláciu. Ako s tým naložíte? Realizujte svoje vášnivé scenáre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Chcete párovú hračku, s ktorou vaše všedné milovanie dostane šťavu? Tento stimulátor zasiahne všetky citlivé miesta a nebudú na to potrebné ruky. Súčasťou balenia je aj návlek na časť, ktorá sa stará o klitoris, ktorý vytvorí extra mikro vibrácie. Je to jednoducho všetko, čo potrebujete pre super sexy noc!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Hľadáte hračku, ktorá by v páre slúžila vám obom? Tento jedinečný vibrátor z kolekcie Cala Azul sa o vaše potešenie rád postará. Okrúhla strana môže byť použitá ako masturbátor alebo ako krúžok okolo penisu. Dva konce môžu cielene stimulovať klitoris. Alebo vás napadá ešte iný spôsob, ako naložiť s 10 výkonnými vibračnými režimami? Fantázii sa medze nekladú!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Zmyselný dotyk a dráždenie v úrovni, ktorú si sama vyberiete? Luxusný vibrátor Je Joue Due sa postará o váš G-bod i klitoris a nastavíte si ho tak, aby zodpovedal jedinečným kontúram vášho tela. Potom už len postačí spárovať ho s aplikáciou a vychutnávať si vzrušujúce chvenie, ktoré bude pomaly, ale isto prechádzať v omamné uspokojenie.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Please Me Multi Vibrator Indigo

    Hľadáte nové spôsoby, ako sa hrať v páre? Táto hračka vás prekvapí svojou multifunkčnosťou, ktorá nekladie žiadne medze vašej fantázii! Masturbátor, vibrátor, dvojitá penetrácia, teraz je možné všetko, čo si len zaumienite. Mäkké silikónové telo av ňom ukryté tri motory dohromady tvoria dokonalý doplnok pre všetky páry nenásytné po vzrušení. Vychutnajte si ten pocit, kedy je možné úplne všetko!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Wellness Duo Purple

    Chcete skúsiť niečo nové a okoreniť svoje milostné hrátky vo dvojici? Vyskúšajte tento šikovný vibrátor! Je navrhnutý tak, aby sa dal pohodlne nosiť pri sexe, keď bude stimulovať klitoris a G-bod zároveň. Na svoje si samozrejme príde aj penis, ktorý vibrácie aj pocíti. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a dojdite na spoločný vrchol.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mr Boss Josef Pulsation & Vibration for Couples with Remote Purple

    Mr Boss prichádza s novou kolekciou úžasných vibrátorov a rotátorov, ktorých motory dosahujú úchvatné vysoké výkony a zároveň sú super odolné! Patrí sem tento pôvabný párový vibrátor Jozef, ktorý bude pri sexe stimulovať jeho aj ju. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a 7 režimov pulzácií. Ovládajte ho cez diaľkové ovládanie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.