×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pulzátory

Položky 65 až 96 z celkom 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Knight Thrusting Gyrating Vibrating Dildo Beige

    Chýba vám niečo skutočné a dychtivo prirážajúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický ak tomu ešte disponuje plnou vibračnou, prirážajúcou a krútiacou silou? Má praktickú ergonomickú rukoväť a je vyrobený z luxusného Puria silikónu s nádherne hebkým povrchom. Potešte svoj G-bod a zažite zaručenú radosť.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Venus Thrusting-Rotating Vibe Pink

    Vibrácie vám nestačia? Vyberte si vibrátora Venus, ktorému boli dané do vienka naozaj dych vyrážajúce funkcie vrátane prírazov. Svojím úchvatným pohybom hore a dole prináša Venus hlboké potešenie, ktoré nepôjde nezbožňovať. Trojitý motorový systém zaisťuje všestrannosť a prináša aj vibrácie a poháňa rotujúce guličky. Vstúpte do sveta neopakovateľného potešenia a nezabudnuteľných pocitov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Najmenší prírastok do rodiny pulzátorov Fun Factory. Radi skúšate nové hračky a inovatívna pulzujúca technológia vás zaujala? Stronic Petite má veľký potenciál byť pre vás tou pravou erotickou hračkou. Je malý, ľahký a pulzácie sa v ňom odohrávajú tak, aby ste nemuseli používať ruky. Navyše sa ľahko zavádza a prináša tie najlepšie orgazmy!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Shaking Panty Vibe Purple

    Chcete zažiť nadpozemskú slasť v nohavičkách? Tento šikula vám zmyselné potešenie! A to kedykoľvek a kdekoľvek, je totiž tichý a diskrétny. Je anatomicky tvarovaný a poteší ako vnútornú časť vagíny, tak klitoris. Vyberajte z 10 režimov chvenia a 10 režimov vibrácií pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Hlboké a diskrétne potešenie a voľné ruky k tomu! Tento vibrátor od značky Javida vyniká 3 dych vyrážajúcimi funkciami pre všestranné potešenie vagíny aj klitorisu. Jeho funkcia prírazov a rotačných guličiek bude zmyselne dráždiť G-bod a klitoris zaplaví mocné vibrácie. A čo vaše voľné ruky? Tie sa chopia ovládača v a budú vyberať medzi 10 rýchlosťami ťahov a 10 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou App Series Ascen Thrusting & Waving Vibrator with App Red

    Dychberúci zázrak pre vaše veľké potešenie! Tento duálne stimulačný vibrátor sa okamžite stane vašou najobľúbenejšou erotickou pomôckou, pýtate sa prečo? Dôvodov je hneď niekoľko: je možné ho ovládať cez aplikáciu, a to pokojne z druhého konca sveta, má veľmi vkusný dizajn, vyrobený je z toho najkvalitnejšieho silikónu a svojimi vibráciami, prírazmi a osciláciami vás za všetkých okolností dostane na vrchol blaha. Čítajte ďalej a zistite o ňom ešte viac!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Arthur Thrusting Gyrating Vibrating Dildo Tan

    Chýba vám niečo skutočné a dychtivo prirážajúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický ak tomu ešte disponuje plnou vibračnou, prirážajúcou a krútiacou silou? Má praktickú ergonomickú rukoväť a je vyrobený z luxusného Puria silikónu s nádherne hebkým povrchom. Potešte svoj G-bod a zažite zaručenú radosť.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Vibrator Black

    Nenechajte sa prehovárať k zoznámeniu sa s týmto čiernym elegánom, ktorý vám zmení život. Vaše lono s ním skúsi zmyselné prirážanie napodobňujúce skutočné prenikanie, ako to nevie žiadna iná hračka. Nádher mäkký a príjemný silikónový materiál si zamilujete rovnako ako premyslene zahnutú ergonomickú rukoväť, ktorá vám pohodlne padne do ruky. Tak na čo ešte čakáte?

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Vzrušujúca kvetina, ktorá splní všetky vaše erotické priania! Ruža na pružnom krku je použiteľná ako masážna hlavica a ponúkne vám 10 režimov pulzujúceho poklepávania, čím vás bude zmyselne rozmaznávať, ale zároveň pomôže uvoľniť aj stuhnuté svalstvo kdekoľvek na tele. Druhá časť (rukoväť) nie je nič iné ako vibrátor pre cielenú stimuláciu G-bodu 10 vibračnými režimami. Rozmaznávajte sa ním v kúpeľni, vďaka vodotesnosti nebudú mokré radovánky žiadny problém.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Skvost medzi prirážajúcimi vibrátormi! Pillow Talk Feisty je tu pre všetky dámy, ktoré hľadajú jedinečný zážitok, ktoré si chcú užiť autentické prirážanie, a ktoré si potrpia na krásne a vkusné veci. Vychutnajte si nepretržité potešenie vďaka 2 rýchlostiam a 3 dynamickým funkciám vibrácií a ťahov.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting White

    Chcete niečo viac než len obyčajné vibrácie? S týmto nežne bielym vibrátor bude vaše prianie vypočuté! Vyniká totiž úžasnou funkciou prírazov a taktiež rotáciou, čo dohromady predstavuje úchvatnú stimuláciu vagíny a tiež klitorisu zároveň. Doprajte si perfektnú stimuláciu s týmto pôvabniakom z mäkkého zamatového silikónu, ktorý sa prispôsobí vašej telesnej anatómii.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Thruster Magenta

    Ste náročná a hľadáte vibrátor, ktorý by konečne splnil vaše požiadavky? Heating Thruster je ideálny adept! Ukrýva v sebe 3 silné motory a ponúkne vám 9 rôznych vibračných vzorov. Okrem toho sa môžete tešiť na posuvný a rotačný pohyb hore a dole a tiež zvodnú funkciu zahrievania. Doprajte si kvalitnú hračku a absolútnu rozkoš!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Kenji Stimulating Vibe Watchme Wireless Technology Black

    Premýšľate, ako urobiť z vašich intímnych chvíľ nezabudnuteľné zážitky? Vezmite si na pomoc tento úchvatný vibrátor! Je duálna, takže poteší vnútornú časť vagíny aj klitoris zároveň. Najlepšia na ňom je funkcia prírazov hore a dole a tiež mäkké rotujúce perličky! Podľahnite mu a užívajte si najlepšie orgazmy!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog VX009 Pulse Vibrator White

    Chcete pridať trochu zmyselnej zábavy do svojho šedého sexuálneho života? Prizvite si tento pulzný vibrátor, ktorý v sebe ukrýva výkonný vibračný motor. Jeho inovatívny dizajn s polo-zakriveným tvarom v špičke a krúžkami na tele sa dokonale prispôsobí anatómii vášho tela, aby vám následne ponúkol 10 omamných vibračných rýchlostí a vzorov. Tak si to nechajte páčiť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Tap and Trust Vibrator Light Blue

    Všetko, čo potrebujete pre tú najpríjemnejšiu stimuláciu G-bodu a klitorisu! Tento vibrátor v sebe ukrýva 2 motory a ponúkne vám neuveriteľných 7 vibračných režimov. A ak sa so sebou najradšej hráte v kúpeľni, môžete jasať, vibrátor je vodotesný!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Little Hurricane Thrusting Realistic Dildo with Remote 19cm Skin

    Snívate o skutočných zážitkoch? Zverte svoje potešenie prirážajúcemu dildu Paloqueth, ktoré vie aj zmyselne vibrovať. Pobozkajte ho na žaludi a nechajte ho odviesť prvotriednu vzrušujúcu prácu vďaka 5 rôznym režimom prirážania a rotácií a 7 režimov vibrácií. Zamilujete si ho!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Essenza Pink

    Najmocnejší nástroj pre vaše perfektné potešenie! Essenza vyniká jedinečnou funkciou prirážajúceho pohybu, ktorý vám umožní preskúmať vaše hlboké citlivé miesta. Silné vibrácie zaistia ohromne príjemnú vonkajšiu stimuláciu klitoris a keď to spojíte s vnútorným vnemom, je jasné, že nebeské orgazmy na seba nenechajú dlho čakať.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Brilly Glam Moebius Rabbit Vibrator & Rotator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Brilly Glam vám sľubuje, že z vašich všedných intímnych chvíľ urobí nezabudnuteľné zážitky! Bude sa venovať vašim potrebám, počúvať vás a rozmaznávať vás. Nie je však určený výhradne pre sólo hrátky, určite si s ním užijete aj v páre!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Cadenza Purple

    Snívate o naozajstnom potešení, v ktorého hlavnej úlohe bude váš G-bod? Prizvite si do postele túto úchvatnú hračku Cadenza a nechajte sa unášať rytmom 7 rýchlostí vzrušujúcich prírazov. Má precízne tvarované telo a vstúpite s ním do nových sfér potešenia. Začnite pekne pomaly a zrýchľujte tempo, kým neobjavíte doposiaľ nepoznané sexi pocity.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting Purple

    Snívate celou svojou vagínou o dokonalej a intenzívnej stimulácie? Reese je vibrátor, ktorý splní vaše dychtivé priania! Ohromí vás rotačnou funkciou a tiež zmyselnými prírazmi. Má príjemnú textúru a tvar na presné zacielenie na G-bod. Zabúdať nebude ani na klitoris, ktorý poteší „králičími ušká“ z flexibilného hebkého silikónu. Podľahnite jeho vibráciám, rotaciám a prírazom a zažite maximálnu rozkoš.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Essenza Purple

    Najmocnejší nástroj pre vaše perfektné potešenie! Essenza vyniká jedinečnou funkciou prirážajúceho pohybu, ktorý vám umožní preskúmať vaše hlboké citlivé miesta. Silné vibrácie zaistia ohromne príjemnú vonkajšiu stimuláciu klitoris a keď to spojíte s vnútorným vnemom, je jasné, že nebeské orgazmy na seba nenechajú dlho čakať.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Hop To It Acai

    Chcete dokonalé potešenie s kvalitnou erotickou hračkou? Tento duálne stimulačný vibrátor vám ponúkne omamnú funkciu jedinečných pohyblivých krúžkov a 10 vibračných rýchlostí a rytmov, ktoré nebudú zabúdať ani na klitoris. Doprajte si skutočné potešenie s vibrátorom, ktorý presne vie, čo potrebujete!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Fraya Pink

    Fraya je tu preto, aby vám pokojne každý deň pripomínala, že si zaslúžite slasť! Je to váš nový vzácny klenot, ktorý svojim elegantným prevedením poteší G-bod aj klitoris. Vášeň vo vás zapáli jeho funkcie prírazov a vibrácií a tiež luxusný prémiový silikón. Tak si doprajte hračku, s ktorou vám bude vždy nádherne!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Turbo Shaker Double Lover Purple

    Silné vibrácie, a to hneď dvakrát. Tento obojstranný Turbo Shaker Double Lover od You2Toys prináša dych vyrážajúcu stimuláciu svojimi ultra silnými vibráciami na oboch koncoch. Jeho výkonný motor je umiestnený v stredovej guli a jeho sila vytvára super rýchle vibrácie až rotácie. Doprajte si hlboké potešenie svojich citlivých miest vo vagíne alebo v análi, sólo alebo v páre.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou App Series Sendel Up&Down Beads Ring & Pulsation App Vibrator Purple

    Dychberúci zázrak pre vaše veľké potešenie! Tento duálne stimulačný vibrátor sa okamžite stane vašou najobľúbenejšou erotickou pomôckou, pýtate sa prečo? Dôvodov je hneď niekoľko: je možné ho ovládať cez aplikáciu, a to pokojne z druhého konca sveta, má veľmi vkusný dizajn, vyrobený je z toho najkvalitnejšieho silikónu a svojimi vibráciami, guličkovým prstencom s pohybom hore a dole a pulzujúcim bodom pre klitoris vás za všetkých okolností dostane na vrchol blaha. Čítajte ďalej a zistite o ňom ešte viac!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Impressions New York Gyroquake Dildo Purple

    Už ste boli niekedy v New Yorku? S týmto luxusným dildom okúsite to najlepšie z tohto veľkomesta! Očarí vás predovšetkým svojim výkonom a hlbokými prírazmi vychádzajúcimi zo základne, ktorá je vybavená super moderným inovatívnym systémom. Pocíťte vzrušenie vychádzajúce z 3 rýchlostí prírazov a 9 vibračných režimov.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Match Play Wild Aster

    Čo keď nájdete dokonalú hračku a zažijete absolútnu orgazmickú spokojnosť? Váš život zaplaví harmónie a túžba hrať sa znova a znova. Bude tým pravým tento prirážajúci vibrátor od Playboy? Má dômyselne baňatú hlavu vytvárajúcu lahodný prítlačný pohyb a odnímateľný vibračný krúžok, ktorý poteší klitoris, ale tiež ho môžete použiť zvlášť a pri milovaní ho nasadiť na penis.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Hoppy Ending Acai

    Chcete výkonné prírazy? Tento báječný vibrátor Hoppy Ending vám okrem prírazov ponúkne ešte vibrácie a ramienko na stimuláciu klitorisu. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a zmyselnú pružnosť, ktorá sa prispôsobí vášmu telu.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.