×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Špeciálne vibrátory

Položky 1 až 32 z celkom 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • My Own Filo Lupin Vibrator Purple

    Revolučný skvost medzi erotickými pomôckami – predstavujeme vám Lupin od My Own Filo! Je to vstupná brána do nádhernej intimity, kde je na prvom mieste vaše vlastné blaho a zdravie. Lupin nie je len obyčajná hračka, je to lekársky overený nástroj, ktorého cieľom je prepojiť vaše telo a myseľ a dopriať vám úžasné pocity aj sebavedomie.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Guilty Toys Silay Vibrator & Whip Black

    Máte radšej potešenie alebo bolesť? Alebo snáď oboje rovnako? Predstavujeme elegantnú a štýlovú erotickú hračku z dielne Guilty Toys. Je to vibrátor a bič zároveň a pokiaľ vaša fantázia ešte nepracuje na plné obrátky, verte, že s touto hračkou sa okamžite rozbehne na maximum. Tak podľahnite svojim túžbam a striedajte vzrušujúce vibrácie s bolestivými ranami bičom.

    61,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ron bude vždy v správny čas na správnom mieste, teda na vašom G-bode! Má totiž špeciálny tvar pre presné zacielenie na G-bod a jeho stimuláciu vibráciami a úžasnou elektro-stimulačnou funkciou. Vo svojom dômyselne tvarovanom tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Liaison Straight LED Vibrator

    Hriešne prepojenie elegantného skla a príjemného silikónu! Tento jedinečný priamočiary vibrátor LED od Liaison kombinuje všetky výhody silikónu a skla. Užijete si s ním vonkajšiu alebo vnútornú stimuláciu, je ľahko použiteľný a vychutnáte si ho z oboch strán. A čo je najlepšie? Sklenená časť má vo svojej špičke LED svetielko!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Teardrop Necklace Black

    Aký by to bol pocit, keby ste na krku nosili pôvabnú kvapku, o ktorej by ste len vy vedeli, že to nie je obyčajný prívesok? Tento jedinečný náhrdelník s vibračnou kvapkou z hladkého silikónu je skvostný šperk kombinujúci temne čiernu a striebornú. Je umelecky navrhnutý, módny a zároveň vzrušujúci, vie totiž vibrovať o 3 rýchlostiach a 7 vzoroch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Triple Ecstasy Grey

    Snívate o divokých fantáziách s hriešne mocnou hračkou, ktorá nezabudne na žiadne vaše citlivé miesta? Tak práve pre vás tu je Triple Ecstasy. Je to trojitý vibrátor s pulzujúcim bodom pre G-bod, vibračnými korálkami pre anál a vibračnými uškami pre klitoris. Zažite potešenie ako nikdy predtým!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Oh Oui Danger Pink

    Milujete ovocie a práve máte chuť na banán? Ochutnajte tento ružový orgazmický banán, s ktorým dostanú vaše ovocné erotické fantázie nový rozmer. Tento banán je viac ako obyčajné ovocie, pretože je vybavený mini vibrátorom, ktorý mu dodá poriadnu šťavu. Žite zdravo a zmyselne zároveň!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Curlicue Acai

    Roztočte to s týmto duálne stimulujúcim vibrátorom so špeciálnym „slimákom“ pre stimuláciu klitorisu. "Slimák" je vybavený pružnou predlžovacou špirálou, takže zostane v neustálom kontakte s klitorisom a bude ho nepretržite podpichovať, zatiaľ čo sa vibrátor bude venovať stimulácii G-bodu. Umocnite svoje intímne zážitky touto premyslenou pomôckou!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SuperLove Vibrating & Flapping Realistic Thick Dildo Vibrator Skin

    Jedine toto dildo strčí do vrecka všetky ostatné realistické dildá sveta! Pýtate sa prečo? S radosťou vám jeho vzrušujúce tajomstvo odhalíme! Toto dildo je vybavené obľúbenou funkciou mávania, ktorá vás jednoducho a jednoducho dostane do kolien. Navštívte s ním vagínu alebo anál, všade to bude stáť za to.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Inflatable Vibrator with Two Inflatable Areas Purple

    Nafukovací špecialista na G-bod! Tento elegantný vibrátor od Javida vyniká svojou dofukovacou funkciou, ktorú vám dopraje intenzívna vaginálna rozkoš. Je dômyselne zakrivený a akonáhle zapnete funkciu nafukovania, vyduje sa v 2 bodoch tak, aby zatlačil na citlivý G-bod. Samozrejme nechýbajú ani vibrácie a na výber dostanete z 10 intenzívnych vibračných režimov.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Rocket Ultra Jet Thruster Vibrator with Powerfull Suction Cup

    Chcete objaviť nekonečné potešenie prameniace zo silných prírazov? Predstavujeme Rocket, prirážajúci vibrátor pre vašu nebeskú extázu. Jeho teleskopický pohyb ponúka 3 rôzne režimy hore a dole, z ktorých srší sila a energia. Prisajte koncovú prísavku na hladký povrch a ráčte nasadať!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eternal Inflatable Rabbit Vibrator Black

    Špecialista na nafukovanie a dvojité potešenie. Tento šikovný vibrátor z kolekcie Eternal od You2Toys má krásny elegantný vzhľad a hodvábne hebký Soft Touch povrch. Je dômyselne tvarovaný, a okrem vibračnej funkcie má aj funkciu nafukovania. Je perfektný na stimuláciu vagíny a klitorisu zároveň a vďaka nafukovaniu vytvorí vzrušujúci tlak na G-bod, tak si to užite sólo alebo v páre.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eternal Inflatable Triple Vibrator Black

    Špecialista na nafukovanie a trojité potešenie. Tento šikovný vibrátor z kolekcie Eternal od You2Toys má krásny elegantný vzhľad a hodvábne hebký Soft Touch povrch. Je dômyselne tvarovaný, a okrem vibračnej funkcie má aj funkciu nafukovania. Je perfektný na stimuláciu vagíny, klitorisu a hrádze zároveň a vďaka nafukovaniu vytvorí vzrušujúci tlak na G-bod, tak si to užite sólo alebo v páre.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eternal Inflatable G-Spot Vibrator Black

    Špecialista na nafukovanie. Tento šikovný vibrátor z kolekcie Eternal od You2Toys má krásny elegantný vzhľad a hodvábne hebký Soft Touch povrch. Je dômyselne tvarovaný a okrem vibračnej funkcie má aj funkciu nafukovania. Je perfektný pre stimuláciu G-bodu alebo prostaty a vďaka nafukovaniu vytvorí vzrušujúci tlak na vaše citlivé miesto, tak si to užite sólo alebo v páre.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SuperLove Double Lust Snail Realistic Vibrator Turquoise

    Kedy ste naposledy urobila niečo pre seba a svoje potešenie? Práve teraz je totiž ten pravý čas dopriať si chvíľku sama pre seba a podľahnúť rozkoši s týmto luxusným vibrátorom od našej privátnej značky SuperLove. Ohromí vás špeciálnym „slimákom“ pre klitoris, ktorý o neho vždy zostane opretý a bude ho láskať vibráciami, zatiaľ čo vagínu pohltí realistická časť hračky. Objavte slasť ukrytú vo vašom tele a nechajte sa rozmaznávať!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SuperLove Double Lust Snail Realistic Vibrator Green

    Kedy ste naposledy urobila niečo pre seba a svoje potešenie? Práve teraz je totiž ten pravý čas dopriať si chvíľku sama pre seba a podľahnúť rozkoši s týmto luxusným vibrátorom od našej privátnej značky SuperLove. Ohromí vás špeciálnym „slimákom“ pre klitoris, ktorý o neho vždy zostane opretý a bude ho láskať vibráciami, zatiaľ čo vagínu pohltí hladká časť hračky. Objavte slasť ukrytú vo vašom tele a nechajte sa rozmaznávať!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Apolo Rechargeable Multifunction Vibrator 7 Vibrations with Swinging Motion Purple

    Objavte svet maximálnej spokojnosti s Apolom od Intense! Je to elegantný a sofistikovaný vibrátor s úžasnými funkciami a nádherným fialovým designom a zlatým detailom. Jeho 3 výkonné motory vám nachystajú rozmanitú stimuláciu a vaše telo i myseľ zaplavia úplná blaženosť.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Peachy Pink

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, triešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Bendable Spot-on Vibrator Red

    Dvojnásobné potešenie pre G-bod a klitoris! Táto nádherná hračka má skosenú špičku pre ľahké zavádzanie, ktorou bude zmyselne masírovať G-bod. Ružička na konci sa potom postará o klitoris a môžete ju ohnúť tak, aby s ním vôbec nestratila kontakt. Doprajte si starostlivosť 2 motorov a 10 vibračných režimov!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Rayden Detachable Rotating Beads Vibrator with Pulsation Purple

    Obávate sa monotónnosti? Prizvite si k svojim intímnym chvíľkam Raydena, nového vzrušujúceho člena rodiny Action. Ponúkne vám naozaj množstvo nových zážitkov, vďaka 2 funkciám a 2 polohách. Račte zistiť všetky sexy podrobnosti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liaison G-Spot LED Vibrator

    Hriešne prepojenie elegantného skla a príjemného silikónu! Tento jedinečný vibrátor G-spot LED od Liaison kombinuje všetky výhody silikónu a skla. Je optimálne zakrivený, ľahko použiteľný a vychutnáte si ho z oboch strán. A čo je najlepšie? Sklenená časť má vo svojej špičke LED svetielko!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Eve Heating Licking Vibrator Black

    Hľadáte hračku, ktorá dodá nový luxusný smer vášmu intímnemu potešeniu? Zalo EVE je nový vibrátor zo série Aurora, ktorý svojim tvarom aj funkciou pohybu pripomína jazyk a realisticky napodobňuje lízanie. Doprajte si autentické orálne potešenie kedykoľvek naň budete mať chuť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Curvy Pink

    Vzrušenie je niekedy také magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa jej a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Heart Necklace Red

    Aký by to bol pocit, keby ste na krku nosili pôvabné srdiečko, o ktorom by ste len vy vedeli, že to nie je obyčajný prívesok? Tento jedinečný náhrdelník s vibračným srdiečkom z hladkého silikónu je skvostný šperk kombinujúci výraznú červenú a elegantnú ružovo-zlatú. Je umelecky navrhnuté, módne a zároveň vzrušujúce, vie totiž vibrovať o 3 rýchlostiach a 7 vzoroch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Inflatable Remote Vibrator Isabella Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento análny kolík Isabella s bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Ohromí vás nielen 10 vibračnými funkciami, ale aj nafukovacou funkciou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Perfektná duálna stimulácia s Bobom! Tento pôvabný vibrátor v štýle králika, ktorý myslí aj na klitoris, v sebe ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Liaison Curve LED Vibrator

    Hriešne prepojenie elegantného skla a príjemného silikónu! Tento jedinečný zakrivený vibrátor LED od Liaison kombinuje všetky výhody silikónu a skla. Z oboch strán je optimálne zakrivený, ľahko použiteľný a vychutnáte si ho z oboch strán. A čo je najlepšie? Sklenená časť má vo svojej špičke LED svetielko!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor s prekvapivým trikom v rukáve - pohyblivou stimulačnou guličkou.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Banana Geek Super Power

    Zo všetkého najviac milujete banány? Prehĺbte vašu lásku s týmto vibrátorom, ktorý pripomína banán. Je to zdravý zdroj orgazmov a verte, že si s ním užijete veľa vzrušujúcej zábavy. Potešiť ním môžete vagínu aj klitoris a vybrať si zo 7 upokojivých vibračných režimov a 3 režimov zmyselných prírazov. Doprajte si nezbedne-sexy desiatu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické pomôcky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto zvíjajúceho sa análneho vibrátora, ktorý vás poteší hlboko vo vnútri a uspokojí túžby, o ktorých ste možno ani nevedeli.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 1 až 32 z celkom 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.