×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris bezdrôtový

Položky 33 až 64 z celkom 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Chcete objavovať svoju sexualitu a prehlbovať sebalásku? Tento Dual Rider je na to ako stvorený! Je to výkonný masážny prístroj s 2 silnými motormi na diaľkové ovládanie. Zverte svoju rozkoš jeho dômyselne prepracovanému designu a hlavne 12 vibračným funkciám.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Love Red

    Okrem stimulačných tlakových vĺn ponúka model Dual Love vďaka vibračnému, rovnému drieku ďalšiu možnosť stimulácie. Táto pomôcka vás určite zaujme aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie a prevedením z mäkkého silikónu.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Úžasné kombo tlakových vĺn pre váš klitoris a vibráciách v úzkom chvostíku pre presnú cielenú stimulácia kdekoľvek na tele. Vychutnajte si 11 režimov sania klitorisu a 12 vibračných funkcií od jemných po intenzívnu alebo si vytvárajte vlastné vibračné vzorce v šikovnej aplikácii Satisfyer Connect, s ktorou je hračka kompatibilná.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Silicone Pantie Vibrator Remote Control Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s diskrétnym vibrátorom do nohavičiek! Má príjemný tvar presnú stimuláciu a vďaka zlatému magnetu pekne drží na nohavičkách. Chopte sa ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku a nechajte ho, aby vám vyberal úroveň vibrácií.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    Dômyselná stimuláciu vašich citlivých miest kedykoľvek a kdekoľvek. Tento vodotesný vibrátor od Sweet Smile bude myslieť ako na G-bod, tak na klitoris. Vďaka svojmu pružnému a prispôsobiteľnému prevedeniu sa perfektne zladí s vašim telom a bude vás rozmaznávať hodvábne mäkkým silikónom, a hlavne diskrétnymi vibráciami. Hrajte sa sama alebo v páre, doma alebo vonku!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikónový model Satisfyer Twirling Joy stimuluje pomocou cirkulujúcich vibrácií všetky erotogénne zóny, napríklad klitoris, pysky ohanbia alebo prsné bradavky. Vibrácie je možné ovládať cez ovládací panel alebo aplikáciu Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibráciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Nyx je šikovný vibrátor do nohavičiek s ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Malý, ale šikovný Buzzy Butterfly na diaľkové ovládanie pristane vo vašich nohavičkách a nachystá vám vzrušujúce dobrodružstvo. Vďaka praktickému magnetu bude držať na svojom mieste a nevykĺzne. Ten, kto sa chopí diaľkového ovládača budete môcť vyberať z 9 rôznych nastavení vibrácií a vzorov. Okúste sexi hrátky na verejnosti a nachystajte si tú najlepšiu predohru ever!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Zoznámte sa s neuveriteľným vibračným vajíčkom! Je to dokonalý spoločník pre diskrétne potešenie, obsahuje totiž 2 výkonné motory, ktoré ho vedia rozvibrovať o 3 rýchlostiach vibrácií a 7 vzoroch. Doprajte si širokú škálu príjemných pocitov, vďaka flexibilnému prevedeniu sa perfektne prispôsobia vašim telesným proporciám.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Hľadáte hračku, s ktorou si užijete obaja? Doppio je párový vibrátor s 2 pružnými ramenami, ktoré zostanú v polohe, do ktorej ich ohnete. Ponúka veľa možností, ako vyskúšať niečo nové podľa vašich erotických predstáv. Používajte ho pri predohre alebo počas sexu, kde vám výber vibračného režimu uľahčí diaľkový ovládač.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Úžasné kombo tlakových vln pre váš klitoris a vibraciach v úzkom ocásku pre presnú cielenú stimuláciu kdekoľvek na tele. Vychutnajte si 11 režimov sania klitorisu a 12 vibračných funkcií od jemných po intenzívnu alebo si vytvárajte vlastné vibračné vzorce v šikovnej aplikácii Satisfyer Connect, s ktorou je hračka kompatibilná.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a odovzdáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    Máte rady tajomstvo a vzrušenie? Táto hračka bude vaším vzrušujúcim tajomstvom! Prichádza v sade so sexi čipkovanými nohavičkami a diaľkovým ovládaním v tvare srdiečka. A o čo vlastne ide? O malý, diskrétny, ale šikovný vibrátor, ktorý sa vloží do nohavičiek, aby vibráciami láskal vašu vulvu vo vibračnom rytme, ktorý mu nadiktujete ovládačom. Nechajte sa rozmaznávať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Panty Vibe Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu sa uhniezdi vo vašich nohavičkách a tešiť vás bude kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho efektívny zakrivený dizajn sa prispôsobí vašim intímnym kontúram a pohrať sa s ním môžete aj pri chvíľach sebalásky alebo pri predohre. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O My Secret Screaming O 4T Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách, premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Sexi čierne nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť „kúzelným“ prsteňom, ktorý by vám aj Arabela závidela. Jednoducho zasuňte vibrátor do vrecka nohavičiek a prsteňom môžete ovládať 10 vibračných funkcií mini-vibrátora.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Jedine s touto vibračnou a elektro-stimulačnou hračkou budete stonať slasťou kedykoľvek a kdekoľvek! Je to diskrétny potešiteľ, ktorý sa schová vo vašich nohavičkách, zatiaľ čo sa vy alebo váš náprotivok chopíte diaľkové ovládače a budete vyberať intenzitu nielen vibrácií, ale aj intenzívnych elektro-stimulačných pulzu. Kvapnite trochu lubrikantu na vodnej báze a vychutnajte si ešte silnejšie vnemy!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Hľadáte spôsob ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Stimulátor bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho kĺzal tam, kde je potrebný, a tam účinne vykonával svoje poslanie. Jedná sa o perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikónový model Satisfyer Twirling Joy stimuluje pomocou cirkulujúcich vibrácií všetky erotogénne zóny, napríklad klitoris, pysky ohanbia alebo prsné bradavky. Vibrácie je možné ovládať cez ovládací panel alebo aplikáciu Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi je pôvabný a hladký vibrátor do nohavičiek, ktorý s vami pôjde všade, kam budete chcieť! Vďaka lesklému magnetu pohodlne drží na spodnom prádle a ani sa nepohne. Vyrobený je z kvalitného a príjemného silikónu a ponúkne vám 3 rýchlosti vibrácií a 7 vibračných rytmov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    Vzlietnite s vibrujúcim silikónovým motýlikom v nohavičkách! Je to jedna z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, možno práve preto, že si s ňou môžete užívať aj na verejnosti? S pomocou pohodlných postrojov si zaistíte dokonalé priľnutie na váš klitoris, a či ovládač zveríte svojmu náprotivku alebo si ho necháte pre seba, bude záležať len a len na vás.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Neseďte v kúte a začnite si užívať život so všetkým, čo k tomu patrí vrátane orgazmických okamihov. Pomôže vám k tomu tento šikovný vibrátor do nohavičiek. Má dokonalý tvar, stimulujúci textúru a magnetické krídelká, vďaka ktorým bude držať na mieste. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten naj práve pre vás alebo ovládač zverte svojmu priateľovi či priateľke!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Dosiahnite veľkého O bez toho, aby ste museli pohnúť prstom! Ultimate Butterfly Strap-On vám ponúkne 10 explozívnych vibračných režimov, ktoré je možné ovládať pomocou praktického bezdrôtového diaľkového ovládania. Hrajte sa sólo alebo s partnerom, doma alebo vonku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Chcete sa vzrušovať kedykoľvek a kdekoľvek? Ukryte si do nohavičiek tohto potešiteľa a majte svoje sexi tajomstvo. Je plochý, anatomicky tvarovaný a poteší vulvu, klitorisu aj análik zároveň. Môžete ho nosiť jednoducho v nohavičkách a použiť aj vo vode, je totiž vodotesný.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Suction Panty Teaser Purple

    Hľadáte spôsob, ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho vkĺzol tam, kde ho treba a tam účinne vykonával svoje poslanie. Je to perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi The Pulse Slider 28X Pulsing & Vibrating Silicone Pad with Remote Pink

    Premeňte akúkoľvek stoličku, pohovku, stoličku na sexuálny stroj! Pýtate sa ako? Jedine s touto pulzujúcou a vibrujúcou silikónovou podložkou, ktorá je úžasne kompaktná a diskrétna a oproti podobným prístrojom ju môžete vziať kamkoľvek so sebou. Váš klitoris sa dostane do raja cez stimulujúce pulzy a vibrácie, z ktorých vám začne o niečo rýchlejšie búšiť srdce. Užite si 4 rýchlosti a 7 vzorov súčasných pulzov a vibrácií a oddajte sa blaženosti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi N Wave Slider 28X Vibrating Pad with Remote Control Blue

    Mysleli ste si, že už na šmykľavky máte svoj vek? Omyl! Toto je šmýkačka vzrušenia, je to perfektná vibračná silikónová podložka, ktorá vás bude dráždiť až k samotnému vrcholu. Má dômyselné výstupky a tiež textúru, ktorými potešíte nielen vulvu, ale aj zadné dvierka. Chopte sa ovládače a vyberajte medzi 4 rýchlosťami a 7 vzormi lahodných vibrácií!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Essentials Panty Vibe Pink

    Máte odvahu nechať sa vzrušivo láskať úplne kedykoľvek a hlavne kdekoľvek? Tento ružový šikula predstavuje tajomstvo vášnivého potešenia. Je navrhnutý s ohľadom na vaše intímne túžby, je úplne diskrétny a pohodlný na nosenie. Upevnite ho na nohavičky a cez ovládač si vyberte zo 7 zvodných rytmov vibrácií a 3 rýchlostí.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mission Control Blue

    Orgastická misia začala! Zažite vesmírne vrcholy so Satisfyer Mission Control a bezkontaktnou technológiou Air Pulse! Tento malý rozkošný vibrátor Air Pulse je ideálny pre začiatočníkov a zaujme svojim hravým dizajnom aj funkciami.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Milujete tajomstvo? Táto intenzívne vibračná hračka sa schová vo vašich nohavičkách a zabudovaný zajačik sa postará o šťastie vášho klitorisu. Diaľkovým ovládaním si budete prepínať medzi 12 vibračnými režimami. Teda možno nebudete prepínať? Je na vás, či si ovládač necháte alebo ho zveríte svojmu partnerovi či partnerke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Flicker Panty Teaser Pink

    Hľadáte spôsob, ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohacenú o technológiu Lock-N-Play. Bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho vkĺzol tam, kde ho treba a tam účinne vykonával svoje poslanie. Je to perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.