×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris červená

Položky 65 až 96 z celkom 116

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibrátor ako rúž so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje absolútnu diskrétnosť a zmyselné dráždenie zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s trochu iným rúžom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Clitoral Sucking & Vibrating Pleasure Wave Stimulator Red

    Už ste zažili ten výbušný pocit po celom tele plný slasti? Či už áno alebo nie s touto nádhernou hračkou si ho budete môcť dopriať každučký deň. Jej hebký otvor privíta váš klitoris a bude nasávať a dráždiť jeho citlivé nervové zakončenia, a to buď nežne jemne alebo super intenzívne, záleží, na čo budete mať práve chuť. A viete čo? Zoznámiť ho môžete aj s bradavkami alebo napríklad s ušnými lalôčikmi.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Mini Coco Red

    Malý potešiteľ pre vašu absolútnu slasť! Mini Coco do nášho e-shopu dorazil z Francúzska a nechýba mu tak typický francúzsky šarm. Postará sa o váš klitoris, ktorý prostredníctvom vzrušujúceho vákua bude vytvárať tlakové vlny simulujúce sánie o 10 úrovniach intenzity. Majte ho neustále pri sebe a doprajte si lahodné orgazmy do pár sekúnd kedykoľvek sa vám zachce!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Váš nočný stolík volá po tejto luxusnej hračke Lelo x Diesel SONA Cruise, tiež ho počujete? Charakteristická žiarivá červená farba na ňom bude jednoducho a jednoducho vynímať. Ale dosť o vzhľade, je síce dôležitý, najmä v tejto červenej limitovanej edícii, ale funkcia je vždy najdôležitejšia!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Keby ste si mohli vybrať akúkoľvek super schopnosť, aká by to bola? Nebol by to napríklad o niečo dlhší a mierne zahnutý vibračný prst, s ktorým by stimulácia všetkých citlivých miestečiek dostala úplne nový rozmer? Marvelous Arouser splní vaše priania! Kúpte si ho ako tajnú zbraň s 10 funkciami nielen pre G-bod!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Hovorte o tom, čo máte rada! Tento zábavný vibrátor má tvar červených pier, ktoré sú pomerne malé a vyrobené z hebkého silikónového materiálu. Nechajte sa nimi pobozkať tam, kde sa vám to budete páčiť najviac a vyberte si z 10 vibračných funkcií.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Zoznámte sa s Vitou, pomerne malým vibrátorom s okrúhlym zakončením, ktoré vám poskytne presné potešenie. Hodí sa na stimuláciu vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, a vďaka ohybnému krku vám uľahčí manipuláciu a zacielenie. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Charmed 10X Vibrating Silicone Heart Necklace Red

    Aký by to bol pocit, keby ste na krku nosili pôvabné srdiečko, o ktorom by ste len vy vedeli, že to nie je obyčajný prívesok? Tento jedinečný náhrdelník s vibračným srdiečkom z hladkého silikónu je skvostný šperk kombinujúci výraznú červenú a elegantnú ružovo-zlatú. Je umelecky navrhnuté, módne a zároveň vzrušujúce, vie totiž vibrovať o 3 rýchlostiach a 7 vzoroch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Chcete sa vzrušovať kedykoľvek a kdekoľvek? Ukryte si do nohavičiek tohto potešiteľa a majte svoje sexi tajomstvo. Je plochý, anatomicky tvarovaný a poteší vulvu, klitorisu aj análik zároveň. Môžete ho nosiť jednoducho v nohavičkách a použiť aj vo vode, je totiž vodotesný.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Prsia, klitoris alebo bradavky - úzka špička modelu Twirling Deligt so svojimi cirkulujúcimi vibráciami trafí vždy úplne presne na body tvojej rozkoše. Vďaka hygienickému nadstavcu je aj ideálnym spoločníkom na cesty.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Lay-on Vibe Red

    Tento prémiový mini vibrátor za skvelú cenu je špecialista na vaše citlivé miesta! Jeho efektívny dizajn s 2 flexibilnými ramenami vám poskytnú presnú stimuláciu na klitorise, bradavkách či hrádzi alebo kdekoľvek inde. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor Alexandra s tenkým a presným koncom, ktorým poláskate všetky citlivé body. Vyberte si za 3 rôznych silikónových návlekov na špičku a 10 vibračných frekvencií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn CherryRose Suction and Licking Tongues Clitoris Massager Red

    Ruža, s ktorou rozkvitnete blahom! Táto kvetinka premení váš intímny život a dopraje vám dvojité potešenie. Má pôvabný a elegantný tvar ruže a je ultra príjemná na dotyk. Poďte objaviť úžasné funkcie stimulujúcich jazýčkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sanya Raspberry

    Pre všetky ženy, ktoré túžia po niečom dokonalom! Vibrátor Sanya je mäkký, pohodlný a flexibilný, ďalej tiež veľmi luxusný a ergonomický. Príjemne padne do ruky a slastná jemnosť jeho vibrácií vám ponúkne množstvo vzrušujúcich pocitov, ktoré vás dovedú až k omamnému vaginálnemu (alebo klitorálnemu) orgazmu. Štýlové potešenie je zaručené!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Obi Raspberry

    Uchopte vibrátor OBI do svojej dlane a choďte intenzívnu slasť ukrytú vo vašom klitorise. Jeho premyslený dizajn priľne ku klitorisu a zakryje aj pysky a hrádzu, takže váš čaká naozaj široká škála vzrušujúcich vnemov. Jeho mocné vibrácie vám otvoria dvere k nebeskému orgazmickému šťastiu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Georgia Red

    Každý predsa vie, že 2 je viac ako 1! Táto parádna hračka vás tak poteší hneď 2 použiteľnými koncami! Na jednej strane vákuová pumpa a na strane druhej dômyselne zakrivený vibrátor. Vyberte si zo 7 vibračných rytmov, dobíjajte hračku cez USB a vezmite si ju so sebou aj do vane, je totiž vodotesná!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Ravishing Rose Pulse Stim Red

    Milujete kvety? Váš klitoris tiež! Táto nádherná ruža prebudí jeho vzrušenie vďaka neuveriteľne zmyselnej pulznej funkcii, ktorá dokonale napodobňuje orálnu stimuláciu. Vyberte si z 10 úchvatných režimov a vychutnajte si nádherné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro To Go 1 Red

    Satisfyer Pro To Go 1 stimuluje klitoris tlakovými vlnami a vibráciami. Vďaka kompaktnému, objemnému dizajnu je vibrátor s tlakovými vlnami vyrobený z telu príjemného silikónu ideálnym spoločníkom na cesty.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Onax Double Pulse Stimulator with Strong Vibrating Tip Red

    Hľadáte univerzálnu hračku na rôzne príležitosti? Onax sa hodí na sólo hrátky aj párové vzrušenie! Má dva použiteľné konce a tiež dva výkonné motory. Z jednej strany je úžasne tenký na presné zacielenie na klitoris, bradavky alebo akékoľvek iné miesta. Z druhej strany ho môžete použiť vnútorne a vychutnať si 8 režimov pulzáciou cez strategicky umiestnený bod. Ktorú z funkcií skúsite ako prvú?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Kisses Rosegasm Twosome Suction Vibe Red

    Predstavte si, aké úžasné by bolo rozkvitať slasťou s touto nádhernou ružou! Jej púčik vám poskytne silnú stimuláciu klitorisu, a to vďaka funkcii sania o 5 režimoch. Vo chvíli, keď sa sania nabažíte, stačí hračku otočiť a vibráciami o 10 režimoch potešiť G-bod. Keby ste bola záhrada, tak jedine s týmto vibrátorom pokvitnete!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Aiko Raspberry

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Aiko sa bude sústrediť na váš klitoris a pomôže vám objaviť nové vnemy, ktoré ukrýva. Dokonale hodvábny a pružný silikón vás prekvapí svojou jemnosťou a pohladí vás na duši aj na vašej perle slasti. Zažite veľkú škálu emócií s 10 vibračnými režimami!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Mon Ami Mon Luv Double Stimulator Heart 2 in 1 Suction and Licking Tongue Red

    Odjakživa ste romantická duša? Táto láskyplná hračka v tvare srdiečka je tu práve pre vás! Zároveň je to aj perfektný darček pre akúkoľvek príležitosť pre osobu, na ktorej vám naozaj záleží. Mon Luv je na prvý pohľad absolútne krásne a elegantné srdiečko, ktoré predstavuje dve hračky v jednom. Oddeľte od seba dve časti a zoznámte sa s mrštným jazýčkom s 5 lízacími funkciami pre stimuláciu klitorisu alebo si vychutnajte zmyselné sanie o 5 funkciách, ktorých je schopná druhá polovica srdiečka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Panty Vibrator Red

    Chcete sa vzrušovať kedykoľvek a kdekoľvek? Ukryte si do nohavičiek tohto potešiteľa a majte svoje sexi tajomstvo. Je dômyselne anatomicky tvarovaný a vďaka silnému magnetu na pripojenie sa z nohavičiek ani nepohne! Dráždiť bude klitoris aj celú vulvu, a to v takej intenzite, akú si zvolíte cez diaľkový ovládač.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wild Rose Red

    Jedna nádherná ruža, dlhá šnúrka a vibrátor pre lahodné potešenie dvoma skvelými spôsobmi! Vibrátor má zmyselnú textúru, funkciu vibrácií a tiež prírazov, čo prináša skutočne príjemný pocit. Ruža z druhej strany disponuje jazykom, ktorý svojim pohybom prináša omamnú stimuláciu. Vyskúšate oba konce, a teda aj obe funkcie zároveň alebo každú zvlášť? To necháme na vás!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cloud Dancer Unique Red

    Satisfyer Cloud Dancer je skutočný krasavec: Jedinečný transparentný dizajn vnútorných mráčikov na hračke vnáša do vášho milovania nádych romantiky. A jeho dokonalé funkcie splnia každé vaše prianie. Ste pripravená plavať na obláčiku vášní s Cloud Dancerom?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Heartbeat Pulsating Stimulator Red

    Pulzujúce srdiečko pre vaše láskyplné chvíle slasti! Urobte si dobre a oddýchnite si od všetkého s týmto nádherným stimulátorom v tvare srdiečka. Jeho hravý tvar je vybavený pulzujúcim bodom pre blaženú stimuláciu klitorisu a tiež vibráciami na láskanie celej vulvy. Pripravte sa na príjemné pocity a luxusný dotyk hebkého silikónu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Lizzy

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibrátor so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho diamantový povrch a vreckový tvar je ideálny na presnú stimuláciu nielen na cestách a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným vibrátorom s neodolateľnými funkciami.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Body Kisses

    Nechajte sa zuľúbať tou jedinečnou sacou hračkou! Má mäkký flexibilný otvor a lahodný sací motor so 7 rýchlosťami. Zamilujte si pocit, kedy vás obklopí krémovo hebký silikón, alebo hračku otočte a doprajte si vibrácie z druhého konca! Zatiaľ čo je totiž zapnutý režim sania, tak sa zadná strana vlní dovnútra a von v skutočne neodolateľnom rytme.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 116

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.