×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris multifunkčné

Položky 65 až 96 z celkom 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Objevte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Milujete roztomilé veci? V tom prípade si zamilujete aj tento malý, sladko žltý vibrátor s pôsobivým tvarom. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a dobíjať ho môžete cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. Robte to so štýlom pre roztomilosť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Gold

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento pôvabný mini vibrátor bude zbožňovať nielen váš klitoris, pretože nakuknúť môže aj do vášho lona. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Táto pôvabná a štíhla hračka bola dokonale navrhnutá pre absolútnu slasť vášho klitorisu. Jej veľmi tenkým koncom sa dotknete priamo tých miest, ktoré si to vyžadujú, a tlačidlom vyberiete jedno z 12 nastavení vibrácií. Pôvabný vibrátor Senzi môžete uložiť do praktickej škatuľky, ktorá je súčasťou balenia, a mať ho kedykoľvek po ruke. Potešte sa úplne presnou pomôckou a ochutnajte orgazmické vzplanutie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Milujete roztomilé veci? V tom prípade si zamilujete aj tento malý, sladko fialkový vibrátor s pôsobivým tvarom. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a dobíjať ho môžete cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. Robte aj so štýlom pre roztomilosť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Príjemne hebký minivibrátor, s ktorým budete môcť stimulovať čokoľvek, čo budete chcieť! Okrem toho je kompatibilný s väčšinou stimulátorov prostaty od Zero Tolerance. Je tiež vodotesný a dobíjací, takže paráda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Váš kámoš do nepohody s koncovým zahnutým hrotom na pohodlné zacielenie, kamkoľvek budete potrebovať. Vychutnajte si 5 báječných funkcií, vodotesnosť a napájanie na 1 AA batériu, ktorú zoženiete kedykoľvek a kdekoľvek. Chcete mať orgazmus vždy po ruke? Máte ho mať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Vidíte ten skvost? Táto do detailov premyslená, krásna a inovatívna hračka ukáže vášmu telu nové a príjemné pocity a zážitky. Innovation Twitch bude neuveriteľným spôsobom masírovať klitoris, zvýši prietok krvi a môže vám efektívne pomôcť aj proti vaginálnej suchosti. Má dva šikovné jazýčky a veľa stimulačných vrúbkov, ktoré priľnú ku klitorisu, budú vytvárať jemné sanie a vy sa tak dotknete tých najlepších vrcholov. Čítajte ďalej, je toho totiž viac!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Objavte nežné prstíky vibrátora Nymph a oddajte sa im. Budú maznať váš klitoris, až vám z toho prebehne mráz po chrbte. A až potom budete chcieť, vymeňte ho za druhý okrúhly koniec, ktorý svojimi vibráciami očarí aj vaše vnútorné body lásky. Jedinečný dizajn tejto hračky vás musel zaujať na prvý pohľad, tak nečakajte, doprajte si radosť a orgazmus ešte dnes!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Úžasné kombo tlakových vln pre váš klitoris a vibraciach v úzkom ocásku pre presnú cielenú stimuláciu kdekoľvek na tele. Vychutnajte si 11 režimov sania klitorisu a 12 vibračných funkcií od jemných po intenzívnu alebo si vytvárajte vlastné vibračné vzorce v šikovnej aplikácii Satisfyer Connect, s ktorou je hračka kompatibilná.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Nemusíte byť nutne šľachtického pôvodu, aby ste si mohli dopriať jednu z neuveriteľne pôvabných hračiek z kolekcie Royal Gems! Táto luxusná vibračná hlavička má elegantný hebký silikónový povrch a pripomína korunovačný klenot. Jeho zaoblená hlava je ideálna na stimuláciu malých erotogénnych zón a F-1 motor novej generácie vás ohromí svojou neuveriteľnou vibračnou silou. Tento skvost jednoducho na svojom nočnom stolíku mať chcete!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • We-Vibe Touch X Crave Coral

    Snívate o niečom príjemnom a uspokojivom? We-Vibe Touch X je ten najhladší a najpríjemnejší vibrátor všetkých dôb! Pomôže vám uvoľniť napätie na celom tele, vychutnáte si s ním masáže od hlavy až k päte, a predovšetkým poteší a pošteklí vaše erotogénne zóny. Užite si s ním kedykoľvek a kdekoľvek na tele!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    Čo takto vziať si so sebou na cesty niečo úplne univerzálne a napriek tomu vzrušujúce? Tento malý vibrátor je maximálne všestranný, dobíja sa cez USB a má 3 uspokojujúce rýchlosti. Vojde sa do každej kabelky a zvládne veľa parády. Rozvášnite sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Viete, čo je aktuálnym hitom medzi erotickými hračkami na klitoris? Sú to vibrátory ako je tento - s úzkym koncom pre presné zacielenie a so silnou vibračnou schopnosťou. Magnificient vám na svoj úzky koniec ponúkne ešte dva nadstavce, takže v kombinácii so 6 pulzujúcimi funkciami a 5 rýchlosťami vibrácií máte naozaj veľa možností, ako si to urobiť s absolútnou presnosťou. Zamerajte sa na seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Senzi Vibrator Pink

    Táto pôvabná a štíhla hračka bola dokonale navrhnutá pre absolútnu slasť vášho klitorisu. Jej veľmi tenkým koncom sa dotknete priamo tých miest, ktoré si to vyžadujú, a tlačidlom vyberiete jedno z 12 nastavení vibrácií. Pôvabný vibrátor Senzi môžete uložiť do praktickej škatuľky, ktorá je súčasťou balenia, a mať ho kedykoľvek po ruke. Potešte sa úplne presnou pomôckou a ochutnajte orgazmické vzplanutie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento mini vibrátor bude váš klitoris zbožňovať kdekoľvek a kedykoľvek, je totiž skutočne malinký a vojde sa do každej kabelky. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Potrebuje presne zamieriť a trafiť sa na to správne miesto? Inovatívny vibrátor iVibe Select iQuiver je nielen multifunkčný, ale aj praktický a to predovšetkým v tom, že vďaka svojej malej veľkosti vás bude stimulovať úplne presne! Vyberte si z 10 vibračných vzorcov a 6 vymeniteľných koncových nadstavcov z luxusného hebkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Doplavte morom vzrušenia až na ostrov menom orgazmus s týmto úchvatným vibrátorčekom. Jeho zvlnené telo vás bude hýčkať. Jeho drobná veľkosť s vami bude aj na cestách. Jeho 5 vibračných funkcií vás ohromí. Jeho vodotesnosť vás poteší pri kúpeli. Ohromujúci orgazmus, ktorý vo vás vyvolá, potom bude len a len váš.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Tento stimulátor so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Tri masážne guličky na jednej strane sú skvele príjemné a ponúknu vám 10 vibračných režimov, na druhej strane hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť túto zmyselnú hračku a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Úžasná sada pre všetky dámy, ktoré majú rady možnosť voľby! Základným prvkom Joy Collection je mini vibrátor s naozaj silnými vibračnými schopnosťami. Jeho možnosti potom môžete rozširovať vďaka 4 nadstavcom, ktoré počas sekundy premenia mini vibrátor na jedinečnú hračku. Ktorý nadstavec bude váš najobľúbenejší? Nenechajte sa prehovárať a poďte si užívať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Malá, zmyselná, roztomilá, originálna a predovšetkým výkonná masážna erotická hračka v tvare makrónky sa stane obľúbenou sladkou neresťou vášho klitorisu. Táto pochúťka vám ponúkne širokú škálu vibračných rýchlostí a režimov od jemných vibrácií až po intenzívne režimy pre dobrodružné. Vyrobená je z hodvábne hebkého lekárskeho silikónu, ktorý je, samozrejme, úplne bezpečný pre telo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Čo je potrebné na šťastie? Vibrátor Bess! Pohodlne vám padne do ruky a ponúkne vám tú najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždia vibráciami silného motora s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku jednoducho chcete!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Pre tú najpresnejšiu stimuláciu! Táto erotická hračka vás dostane svojou schopnosťou intenzívnej stimulácie jedného miesta. Disponuje 3 nadstavcami a spríjemníte si s ňou ako predohru, tak chvíle sebalásky. Vyberte si z 10 vibračných režimov od jemných po silné a pohrajte sa pokojne aj vo vode, stimulátor je totiž vodotesný!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Čo je potrebné na šťastie? Vibrátor Bess! Pohodlne vám padne do ruky a nabídne vám tú najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždia vibráciami silného motora s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku jednoducho chcete!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Pri dlhých osamelých večeroch si snívate o hračke, ktorá by dokonale rozumela vášmu klitorisu? Prestaňte s ním a objavte vzrušujúcu skutočnosť s pulzným stimulátorom Divine Love. Ponúkne vám hneď 2 funkcie, prvá z nich veľmi verne napodobňuje orálny sex a poláska váš klitoris v príjemnom otvore. Druhá funkcia sú vibrácie na opačnej strane, ktorá je príjemne zvlnená a vaša vulva bude jej dotyk milovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Čo takto vyskúšať najnovší trend v stimulácii klitorisu a jeho okolia? Vibrátor Le Pointe vás svojimi koncentrovanými vibráciami vo veľmi úzkom konci poteší aj na tých najcitlivejších miestach, ktoré si budú jeho stimuláciu vyžadovať. Druhý koniec vám pohodlne padne do ruky, tak nečakajte a vyskúšajte jeho na milimeter presnú silu.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Not War Amore Orange

    Aj malé veci dokážu veľké zázraky a tento vibrátor je toho dôkazom. Je výkonný a ideálny na sólo aj párové hrátky. Jeho elegantný dizajn a prevedenie si zamilujete a potešenie, ktoré vám prinesie, vás dostane do raja. Okúste hlboké silné vibrácie s niekoľkými rýchlosťami a vzormi, pritlačte ním na klitoris alebo bradavky a objavte vášeň ukrytú vo vašom tele.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Caress Revolutionary Clitoral Stimulator Ružová

    Nechajte váš klitoris podľahnúť príjemnému láskaniu, ktoré mu poskytne tento úžasný vibračný stimulátor. Kombinuje rotácie s vibráciami a 5 rôznych vymeniteľných hláv vás vezme až na vrchol blaha.

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka svojim rozmerom bude ideálnou hračkou na cesty, pretože nezaberie príliš veľa miesta v kufri. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • Big Teaze Toys Bath Bomb Surprise with Vibrating Body Massager Vanilla

    Ste unavená a v strese? Zastavte sa, oddýchnite si a uvoľnite sa v horúcom kúpeli. Hoďte do napustenej vane túto guľu a dodajte svojmu kúpeľu vôňu vanilky, ktorá uvoľňuje od stresu a zbavuje každodenných starostí. Navyše, po rozpustení gule do vane na vás čaká ešte jedno vzrušujúce prekvapenie v podobe mini vibrátora. Ponorte sa do luxusu a nechajte upokojiť svoje telo i myseľ.

    26,90 €

    12,90 €

    Nie je skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Delicious Tingles

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto dvojicu, ktorá sľubuje dychberúci orgazmus každej žene. Elegantný strieborný mini vibrátor totiž dokonale zacieli na všetky dôležité miesta a stimulačný balzam zvýši citlivosť klitorisu na maximum. Nečakajte a podľahnite!

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 96 z celkom 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.