×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris čierna pre ženy

Položky 33 až 64 z celkom 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pantyrebel Boyshort Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi nohavičky, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuňte vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    To, že váš ex váš klitoris nikdy nenašiel, ešte neznamená, že tam nie je. Tento vibrátor na prst ho hravo objaví, poláska a vezme vás do neba, je totiž rozhodne lepší než váš ex. Vyrobený je z hebkého silikónu a má dokonalý tvar na presnú stimuláciu najcitlivejšieho miestečka na vašom tele, ktorému dopraje hneď 10 vibračných režimov.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej vrecková veľkosť je priam roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúmať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Snehobiele nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť "kúzelným" prsteňom, ktorý by vám bola i Arabela závidela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Mobil, peňaženka, kľúče a mini vibrátor! Tak by mala zníť vaša kontrola, než opustíte domov. Nikdy nevíte, čo sa môže stať a hoci pripravená častokrát znamená urobiť sa. Táto malinká kúzelná palička je vašou zárukou orgazmu. Vnesie do vášho milostného života vzrušujúcu rozmanitosť! Je to malý, ale super výkonný vibrátor, ktorý budete uctievať o samote alebo v páre.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Užite si dokonalú atmosféru s novým Club Vibe 3.OH, ktorý reaguje na hudbu! Vďaka svojej diskrétnej veľkosti ho môžete mať v nohavičkách kedykoľvek a kdekoľvek. Je tichý, ľahký a vybavený 3 režimami potešenia. Za zmienku tiež stojí dobíjacia, zabudovaná batéria a bezdrôtové diaľkové ovládanie s integrovaným mikrofónom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará o vonkajšie aj o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické zážitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sono 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Elegantný a vkusný mini vibrátor s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou oslní akékoľvek vaše nervové zakončenia, ktorá mu dovolíte navštíviť.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush spája vzrušujúcu technológiu tlakových vĺn so zakriveným, vibračným driekom z poddajného silikónu. Klitoris aj bod G je tak možné stimulovať intenzívnymi vibráciami cez intuitívny ovládací panel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Mythical Black

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Tento "čarovný" prsteň vám bude závidieť aj Arabela! Slúži totiž na ovládanie mini vibrátora ukrytého v špeciálnej kapsičke sexi krajkovaných nohavičiek. Užívajte si kedykoľvek a kdekoľvek, sama alebo s partnerom, cez deň alebo v noci.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s rýhovanou textúrou vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája so stimuláciou vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    So svojim elegantným kompaktným dizajnom a zaujímavou kombináciou tlakových vln a vibrácií je Satisfyer Pro To Go 3 vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Dopraje vám nebeský orgazmus kedykoľvek a kdekoľvek a jeho dva výkonné motory vám ukážem vrchol blaha!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi nohavičky, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Po čom vaše srdce túži? Po ďalšom srdci a lahodnej elektro-stimulácii a vzrušujúcich vibrácií? Možno je to práve toto srdiečko od Mystim, ktoré vypočuje vaše túžby a dopraje vášmu telu absolútnu slasť. Jeho dizajn sa prispôsobí vašim telesným kontúram a silný, avšak tichý motor vás poteší 8 vibračnými programami. Komu to nestačí, môže zapnúť funkciu elektro-stimuláciu a dopriať si tak jemné brnenie alebo intenzívnu a silnú pulzáciu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto pomerne malá vibračná hlavica vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením silnými vibráciami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Revel Body SOL - Nadstavce

    Tento elegantný čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové! Alebo vám to nestačí? V tom prípade si pridajte vibrácie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm - Vibrujúci balzam na pery

    Elegantný a diskrétny, super výkonný, multifunkčný minivibrátor prezlečený za balzam na pery s jemnou zaguľatenou špičkou z najkvalitnejších materiálov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Objevte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Máte radi luxusne vyzerajúce doplnky? Tento elegantne minimalistický čierny mini vibrátor si zamilujete! V jeho pomerne malom tele sa ukrýva veľa energie a poskytne vám maximálny vibračný výkon. Dráždite ním svoje citlivé miesta alebo si ho prizvite k párovým hrám.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand - Vibrujúca riasenka

    Elegantný a diskrétny, super výkonný multifunkčný mini vibrátor prezlečený za riasenku s jemnou špičkou z najkvalitnejších materiálov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak veľmi, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Príjemne hebký minivibrátor, s ktorým budete môcť stimulovať čokoľvek, čo budete chcieť! Okrem toho je kompatibilný s väčšinou stimulátorov prostaty od Zero Tolerance. Je tiež vodotesný a dobíjací, takže paráda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.