×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris

Položky 65 až 87 z celkom 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    So žiadnym iným rúžom sa nebudete cítiť tak sexy ako s Evil Bitch Lipstick! Jej tajomné červné prevedenie v sebe ukrýva váš obľúbený ešte čiernejší odtieň v podobe 10 výkonných vibračných funkcií, ktoré vás vezmú na vrchol vzrušenia. Nechajte ju, aby vynikla na vašom nočnom stolíku, alebo ju noste všade so sebou, nikdy neviete, kedy sa môže hodiť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a odovzdáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Tento mini vibrátor bude váš klitoris zbožňovať kdekoľvek a kedykoľvek, je totiž skutočne malinký a vojde sa do každej kabelky. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s oblázkovým tvarom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením klitorisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Tento stimulátor so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Tri masážne guličky na jednej strane sú skvele príjemné a ponúknu vám 10 vibračných režimov, na druhej strane hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť túto zmyselnú hračku a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento prekrásny a elegantný sací stimulátor v tvare ruže vás vezme do siedmeho neba cez váš klitoris. Ponúkne vám 10 intenzívnych režimov, ktoré sa skladajú zo 6 rýchlostí a 4 vzorov sania. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s lahodným saním.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Hľadáte spôsob ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Stimulátor bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho kĺzal tam, kde je potrebný, a tam účinne vykonával svoje poslanie. Jedná sa o perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sanya Black

    Pre všetky ženy, ktoré túžia po ničom dokonalom! Vibrátor Sanya je mäkký, pohodlný a flexibilný, tiež veľmi luxusný a ergonomický. Príjemne padne do ruky a slastná jemnosť jeho vibrácií vám nabídne množstvo vzrušujúcich pocitov, ktoré vás dovedú až k omamnému vaginálnemu (alebo klitorálnemu) orgazmu. Štýlové potešenie je zaručené!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Designer Edition Diva Mini Tongue

    Milujete orálny sex a túžite po mrštnom jazyku, ktorý by si s vaším klitorisom pohrával, kedykoľvek si len spomeniete? Dizajnový stimulátor Diva vaše tajné priania bude plniť kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho elegantné a moderné spracovanie v sebe ukrýva jazýček točiaci sa v štýle vodného mlynu. Proste a jednoducho akoby vás lízal! Stačí pár kliknutí a budete mať toľko orálneho sexu, že už vám nebude nič chýbať k šťastiu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Hľadáte klasický mini vibrátor s niečím naviac? Bielia je hladký klasický vibrátor s odnímateľným silikónovým návlekom. Ponúkne vám jednu silnú vibračnú rýchlosť, ktorú si môžete užiť sólo alebo pokojne aj v páre. Nasaďte naň hodvábny silikónový návlek a potešte svoje citlivé miesta jemnou textúrou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Good vibes only pre všetky ženy! Dámy, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Tento vibrátor na klitoris z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Je tiež príjemne flexibilný a tvarovaný tak, aby dômyselne láskal vaše citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Hopye Rabbit Vibrating Bullet Silicone Black

    Hračky majú byť hravé, súhlasíte? Tento králik rozhodne taký je! Má zábavný tvar s králičím ušami a je to špecialista na dokonalé hladenie vašich intímnych miest. Vyrobený je z mäkkého a hodvábne hladkého silikónu a hodí sa ako pre chvíle sebalásky, tak pre párové hrátky. Vychutnajte si jeho silné vibrácie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Kompaktné vibrácie kedykoľvek po ruke! Tento mini vibrátor v sebe ukrýva silný motor s 10 vibračnými funkciami na diskrétne použitie. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a je tak absolútne príjemný na dotyk a zároveň bezpečný pre telo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskrétny malý potešiteľ, ktorý je pojmom medzi erotickými pomôckami! Ukrýva v sebe silný motor na cielenú stimuláciu klitorisu. Používajte ho s textúrovaným nástavcom alebo bez a pripravte sa na to, že uvidíte hviezdy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love Distance Mag Panty Vibrator App Controlled

    Ste pripravení na zmyselné a vzrušujúce zážitky? Tento vibrátor Love Distance Mag je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobený z príjemného a bezpečného silikónu, pripevňuje sa k nohaviciam skrz magnet a ovláda sa cez aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Obi Black

    Uchopte vibrátor OBI do svojej dlane a choďte intenzívnu slasť ukrytú vo vašom klitorise. Jeho premyslený dizajn priľne ku klitorisu a zakryje aj pysky a hrádzu, takže váš čaká naozaj široká škála vzrušujúcich vnemov. Jeho mocné vibrácie vám otvoria dvere k nebeskému orgazmickému štetiu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Aiko Black

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Aiko sa bude sústrediť na váš klitoris a pomôže vám objaviť nové vnemy, ktoré ukrýva. Dokonale hedvábne a pružný silikón vás prekvapí svojou jemnosťou a pohladí vás na duši aj na vašej perle slasti. Zažite veľkú škálu emócií s 10 vibračnými režimami!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka svojim rozmerom bude ideálnou hračkou na cesty, pretože nezaberie príliš veľa miesta v kufri. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • Big Teaze Toys Bath Bomb Surprise with Vibrating Body Massager Vanilla

    Ste unavená a v strese? Zastavte sa, oddýchnite si a uvoľnite sa v horúcom kúpeli. Hoďte do napustenej vane túto guľu a dodajte svojmu kúpeľu vôňu vanilky, ktorá uvoľňuje od stresu a zbavuje každodenných starostí. Navyše, po rozpustení gule do vane na vás čaká ešte jedno vzrušujúce prekvapenie v podobe mini vibrátora. Ponorte sa do luxusu a nechajte upokojiť svoje telo i myseľ.

    26,90 €

    12,90 €

    Nie je skladom

  • Blush Temptasia Remote Control Panty Vibe Black

    Chystáte sa na rande vo dvojici? Pozvite tento nohavičkový vibrátor ako tretieho, ktorý bude baviť oboch. Dámy si tento poklad ochotne pripnúť do nohavičiek a ich ovládač ešte s láskou zverí svojmu náprotivku. Prepínanie medzi 10 vibračnými režimami bude zábava plná skúmania a následného objavovania. Pánty Vibe je navyše skvele príjemný na dotyk a vďaka praktickému uchyteniu bude vždy držať na svojom mieste.

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Mini Vibrator + Lubricant + Storage Bag

    Toto je vaša trojitá výhra, poďte počítať, máme tu mini vibrátor, lubrikačný gél a taštičku na zips, čo s tým podniknete? Mini vibrátor disponuje integrovaným vibračným jazykom a ponúkne vám 7 vibračných režimov pre rozmanitú zábavu. Poláskajte análik alebo vagínu, je to len na vás!

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 87 z celkom 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.