×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris stimulačné

Položky 161 až 192 z celkom 516

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulácia klitorisu a predovšetkým orálny sex dostanú do raja každú ženu, o tom nik nepochybuje. Dámy, predstavte si dokonalú a rôznorodú stimuláciu s pomocníkom, ktorý bude robiť presne to, čo budete chcieť, pokojne každý deň a vždy trochu inak. Ráčte sa zoznámiť s Clitellou, stimulátorom klitorisu napodobujúcim orálny sex, ktorého súčasťou sú aj rôzne nadstavce a, samozrejme, má aj rôzne rýchlosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní do zbláznenia. Stimulovať bude vagínu i anál 7 vibračnými režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Maličkosti často robia tie najväčšie radosti a ženy milujú rúž! Tento bude každá žena milovať ešte viac, lebo to nie je žiadna kozmetika, ale kompaktný vibrátor, ktorý sa zmestí do každej kabelky. Jeho mäkká silikónová špička bude príjemná pokožke a na výber vám dá z 10 intenzívnych vibračných vzorov. Skrášlite sa orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará o vonkajšie aj o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické zážitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Objavte svoje najvnútornejšie fantázie so SILA Cruise od prestížnej značky Lelo. Je ideálnou voľbou nielen pre začiatočníčky, čo sa týka sexuálnych pomôcok a zmyselného skúmania. Na vrchol sa dostanete vďaka jemným tlakovým vlnám, ktoré pocítite od hlavy až po päty. Prijmite ponuku nového spôsobu, ako si užiť predohru aj chvíle sebalásky.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cruise Pink

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste vy.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý bude mimo iné aj skvele vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Diamond pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho mäkký povrch so zaujímavou textúrou v sebe skrýva 10 vzrušujúcich vibračných režimov pre mimoriadne uspokojujúce zážitky. Doprajte si pomocníka, ktorý bude štýlový rovnako ako vy.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe 3 Pink

    Tretia generácia jednej z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, Gvibe 3 vás jednoducho bude baviť! Je super výkonný, pretože v sebe skrýva hneď 3 motory. Je pôvabný, ergonomicky tvarovaný a vyrobený z príjemne hebkého a flexibilného silikónu. Vychutnajte si ho a objavujte s ním nové vzrušenie, ktoré vám žiada iná hračka neukáže!re

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Šťavnatý, mrštný a neúnavný jazýček pre váš klitoris, ktorý vás roztrasie blahom! Realistický stimulátor v tvare úst je ľahko ovládateľná hračka z príjemného TPR materiálu. Stačí pusinku nasadiť na vibrátor a potom už len chytiť do ruky drôtový ovládač a užiť si toľko orálneho sexu, koľko budete chcieť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Premýšľate, ako vylepšiť vaše erotické radovánky s partnerom alebo vlastné chvíľky sebalásky? Rozvibrujte svoju vášeň! Tento malý vibrátor vyrobený z hebkého silikónu vám ponúkne 10 výkonných vibračných funkcií a zaiste oceníte aj to, že v ňom nebudete musieť večne meniť baterky, keďže je dobíjací.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 14 rôznych úrovniach a vďaka vylepšenej funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a spoznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je úplne vodotesný.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Mythical Purple

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku. Mythical je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením vďaka bezdotykovej stimulácii tlakovými vlnami.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sono 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Objavte svoje najvnútornejšie fantázie so SILA Cruise od prestížnej značky Lelo. Je ideálnou voľbou nielen pre začiatočníčky, čo sa týka sexuálnych pomôcok a zmyselného skúmania. Na vrchol sa dostanete vďaka jemným tlakovým vlnám, ktoré pocítite od hlavy až po päty. Prijmite ponuku nového spôsobu, ako si užiť predohru aj chvíle sebalásky.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Real Simple

    Elegantný, diskrétny, výkonný! Tento vibrátor má všetko, čo potrebujete a chcete. Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 rýchlostí vibrácií. Skúsenou špičkou presne zamierite na citlivé miesta a štýlový lesklý čierny chrómový povrch bude príjemne kĺzať. Vezmite si ho so sebou pokojne aj na cesty, je drobný a krásny!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Zrodila sa nová hviezda medzi vibrátormi, volá sa Lily 3 as ňou môžete osláviť svoju sexualitu! Je vhodná pre všetky príležitosti, či už sólo alebo v páre a poteší váš exkluzívny cenou, ktorá je oslavou 20. výročia značky Lelo. Vyberte si z 10 výkonných vibračných nastavení a vychutnajte si diskrétne a nezabudnuteľné orgazmické zážitky!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Máte náladu na škádlení klitorisu? Dipping Delight je tu len pre vás, aby ste sa s ním ponorili do slastnej a hlbokej cielenej stimulácie klitorisu alebo pokojne len do nežného šteklenia. Jeho zosilnená, veľmi mäkká a zakrivená špička vo vás objaví nové vzrušujúce pocity. Hravý dizajn zaujme začiatočníkov aj skúsených milovníkov erotických hračiek!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Milujte svoju vulvu a milujete seba samú! S tým nádherným stimulátorom Vulva Lover sa ponoríte do úplne nového veta blaženosti. Tak už na nič nečakajte a zamilujte sa do dokonalej stimulácie vibrácií a tlakových vĺn.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Ženy milujú kvety a túto ružu si bezhranične zamilujú! Rozvinie totiž ich púčik slasti do neuveriteľného orgazmu vďaka dychberúcemu výkonnému saniu. Každá si žena si zaslúži kvetinu a každá si tiež zaslúži potešenie. Urobte radosť tej, na ktoré vám naozaj záleží, alebo v sebe prebuďte sebalásku a darujte túto ružu sama sebe a rozkvitnite šťastím.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Túžite po vzrušení a rozmanitosti? Táto štvorica erotických doplnkov privanie do vašej spálne ešte viac zmyselnej intimity. Láskajte sa vzájomne so svojím náprotivkom, vychutnávajte si vibrácie, nové pôžitky s návlekom na penis a nezabúdajte sa pomilovať ani s vibračným krúžkom, ktorý vám dá okúsiť spoločné vyvrcholenie!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zaistí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické pôžitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Svojím zaobleným jazykom vás tento prikladací vibrátor rozmazná s dokonalou presnosťou, vďaka jeho veľkému telu ho však môžete priložiť na plocho a stimulovať tak celú oblasť klitorisu. Potom vám neostane nič iné, než sa oddať slastnému pocitu vyvrcholenia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvý, biologicky rozložiteľný a recyklovateľný mini vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel bioplastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Ponúkne vám silné vibrácie v jednej rýchlosti, pôvabný vzhľad a možnosť stimulovať akékoľvek citlivé body na vašom tele. Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický mini vibrátor!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Zlomené srdce môže byť niekedy extra príjemné, neveríte? Tento jedinečný potešiteľ v tvare srdiečka sa hodí nielen pre tých, ktorí majú aktuálne srdce na dve polovice. Rozlomte ho a objavte zvodné mikro-vibrácie a bezkonkurenčnú funkciu olizovania!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Elegantný a vkusný mini vibrátor s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou oslní akékoľvek vaše nervové zakončenia, ktorá mu dovolíte navštíviť.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Príjemne hebký minivibrátor, s ktorým budete môcť stimulovať čokoľvek, čo budete chcieť! Okrem toho je kompatibilný s väčšinou stimulátorov prostaty od Zero Tolerance. Je tiež vodotesný a dobíjací, takže paráda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Bullet Red

    Prémiový mini vibrátor za skvelú cenu, jednoducho nutnosť do vašej kabelky či vrecka! Je malý, ľahko sa ovláda, má krásny dizajn a vie extrémne silne vibrovať. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanité vaginálne či análne hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Toto však nie je len tak nejaký stimulátor v štýle "nasávačov", je to víťaz iF Design Award 2018 a vy si tak môžete byť istá, že vášmu klitorisu bude naozaj rozumieť. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 516

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.