×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris

Položky 33 až 64 z celkom 842

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Snívate o zmyselnej stimulácii jedným prstom? S týmto prstovým vibrátorom je všetko možné! Má príjemne textúrovanú hlavu a ponúkne vám 9 intenzívnych vibračných režimov. Jeho tvar je dômyselne zakrivený, aby s ním šlo pohodlne zacieliť na klitoris, kde bude dráždiť citlivé nervové zakončenia, ale nakuknúť s ním môžete aj dovnútra. Objavujte sama svoje vášne alebo sa hrajte aj s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Symphony Pink

    Chcete všetko alebo nič? Táto hračka je skvele multifunkčná, až ide z toho hlava okolo! Ukrýva v sebe hneď 3 motory, ktoré budú vibráciami zmyselne masírovať g-bod a zároveň budú pomocou vzrušujúcej vzduchovej technológie láskať klitoris! Sympóny je jednoducho symfónia slasti, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Ünihörn Clitoris Sucker Gumrose

    Rada by ste rozkvitli blahom? Tak jedine s touto pôvabnou ružou! Nasaje váš klitoris a bude ho rozmaznávať 10 sacími funkciami, ktoré vás nenechajú chladnú. Má prekrásny elegantný tvar a jasnú vášnivú farbu. Vychutnajte si ho dotyk a predovšetkým to, ako bude tešiť vašu perlu slasti až k orgazmickej rozkoši.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Playboy Let It Bead Black

    Túžite po slastných zážitkoch? Naplňte svoje túžby s touto úchvatnou pomôckou Let It Bead. Jej guličkové prevedenie je perfektné na stimuláciu nielen análu, ale aj vagíny. A to nie je všetko, z druhej strany nájdete otvor pre slastné sanie klitoris a skutočne rýchle a intenzívne orgazmy. Objavte tiež turbo režim pre maximálnu vibračnú rýchlosť korálikov!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Wave Chrome

    Máte masturbáciu spojenú so sprchou a kúpeľom? Začínali ste objavovať svoje potešenie práve v kúpeľni? Womanizer prichádza s novinkou, ktorá premení vaše sprchy na neopakovateľne vzrušujúce chvíle. Wave je sprchová hlavica, ktorú vyvinuli kúpeľňový experti a experti na potešenie z Womanizeru. A je tu – sprchová hlavica pre potešenie žen!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Nechcete putovať až na koniec dúhy, aby ste našli svoje šťastie? To ani nemusíte, pretože vás od nej delí iba jedno kliknutie! Mnohostranný Satisfyer Multifun 3 vám prináša číre potešenie v podobe neuveriteľných 33 možností použitia, ktoré zaručene vzpružia váš milostný život! Okrem svojej rozmanitosti sa táto vzrušujúca pomôcka môže pochváliť aj svojimi "vnútornými hodnotami": v zakrivenom tele Satisfyeru Multifun 3 sa skrývajú nie jeden, nie dva, ale rovno tri výkonné motory!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Silný 7-rýchlostný mini vibrátor

    Táto nová elektráreň potešenia z limitovanej edície Rocks-Off vás bude štekliť čistou návykovou extázou so 7 stupňami intenzity! Pôvodný RO-80mm je celosvetový bestseller Rocks-Off, plný vášnivých intenzívnych vibrácií, ktoré vás dostanú do kolien.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Black

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Niektoré erotické hračky sú jednoducho výnimočné a spoznáte to už na prvý pohľad. Výnimočná je aj táto kvetina, s ktorou sa budete cítiť ako kráľovná a budete si užívať svoju vlastnú sexualitu a hlboko príjemné pocity. Navyše k tomu okrem Martinelly nebudete potrebovať nikoho ďalšieho!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO Sona Black

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste i vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Quantum Black

    Vibrátor Vibe Therapy Quantum je luxusne vyzerajúci mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Jeho tvar a veľkosť ho jednoznačne posúva do diskrétnych erotických pomôcok, ktoré môžu byť všade s vami, doma, na cestách, na dovolenke. Pohodlne sa zmestí do každej kabelky alebo vrecka na taške alebo kufri.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jimmyjane Apex Pink

    Satie, lízanie a vibrácie, viac už si priať ani nemôžete! Predstavujeme Apex, šikovnú hračku vybavenú 4 výkonnými motormi. Zažijete s ňou 3 sacie vzory, 7 vzorov pohybov jazyka a 10 vzorov vibrácií v rukoväti, ktorá je ako stvorená na stimuláciu G-bodu. Aplex je všetko, čo hľadáte a možno aj oveľa viac!

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Red - Vibračné tangá na diaľkové ovládanie Červená

    Tento "čarovný" prsteň Vám bude závidieť aj Arabela. Premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Červené nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť ovládačom v tvare prsteňa.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Ružová

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Unihorn Mount n Peak Blue

    Tiež zbožňujete jednorožca? Tento je dôkazom toho, že aj erotické hračky môžu byť super roztomilé a nežne hravé. Je príjemne hladký a zmyselný na dotyk a najlepšie na ňom je jeho lahodne rotujúci jazyk. Nechajte sa podpichovať a vzrušovať a vychutnajte si jedinečný uspokojujúci zážitok.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy zaujme oválnym tvarom a kompaktným designom. Nasádzací vibrátor vyrobený z telu príjemného silikónu rozmaznáva klitoris vzrušujúcou kombináciou tlakových vln a vibrácií.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulácia klitorisu je kľúčom k orgazmu, čo vie snáď každá z nás. Avšak aj každá z nás prežíva potešenie trochu inak. Niekto má rád intenzívne dráždenie, niekto zase jemnejší. Trinitii rozumí všetkým a každej žene dopraje to, po čom túži – slasť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínovo červená farba a dych vyrážajúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný sací stimulátor na použitie na klitoris alebo pokojne na aj bradavky. Disponuje silným motorom s 3 nastaveniami sacej sily od ľahkých až po silné. Dodatočné vzrušenie prinesie pohyblivý jazyk s 9 rytmami pohybu. Jeho tvar vám zmyselne dráždený zároveň a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre podtlakom a šikovným jazykom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Wave White

    Máte masturbáciu spojenú so sprchou a kúpeľom? Začínali ste objavovať svoje potešenie práve v kúpeľni? Womanizer prichádza s novinkou, ktorá premení vaše sprchy na neopakovateľne vzrušujúce chvíle. Wave je sprchová hlavica, ktorú vyvinuli kúpeľňový experti a experti na potešenie z Womanizeru. A je tu - sprchová hlavica pre potešenie žien!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Potešte sa luxusom! Tento Satisfyer v novom neuveriteľne krásnom prevedení je tu pre všetky ženy, ktoré si potrpia na eleganciu a estetiku. Je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a predstavuje vzrušujúci klenot, ktorý bude bezdotykovo pomocou tlakových vĺn a vibrácií stimulovať váš klitoris. A info pre pánov: ak hľadáte vhodný darček pre vašu milú, tak ste ho práve našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Držte si nohavičky, až v nich pristane nový Lovens Ferri, bude to poriadna jazda. Vďaka praktickému magnetu sa v nohavičkách uvelebí pohodlne a bezpečne a vy si jeho mocné vibrácie budete môcť užívať pri chôdzi, sedení, tancu alebo ležaní. Bude vzrušujúco podpichovať váš klitoris a najlepšie je, že ich budete môcť ovládať skrz aplikáciu v telefóne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je dokonalou kombináciou jedinečných technológií a elegantného dizajnu. Technológia Pleasure Air vám dopraje bezdotykovú stimuláciu klitorisu v 12 rôznych úrovniach a vďaka funkcii autopilota môžete dokonca objaviť nečakané a predovšetkým ohromujúce orgazmy prostredníctvom úplne nového spôsobu. Ukojte svoju túžbu a poznajte vzrušenie najvyššej úrovne, ktoré vám nedopraje žiadna iná hračka ako pôvabný, diskrétne tichý a predovšetkým intenzívny Womanizer Premium, ktorý je tiež úplne vodotesný.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Black

    Sexuálne zdravie je rovnako dôležité ako akékoľvek iné zdravie, súhlasíte? Podporte ho s týmto mini vibrátorom, ktorý sa hodí na chvíle sebalásky aj párovej vzrušujúcej radovánky. Ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov, elegantný vzhľad a malú veľkosť, vďaka ktorej ho môžete mať kedykoľvek pri sebe.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Limitovaná We-Vibe edícia pre vaše maximálne potešujúce zážitky! We-Vibe oslavuje 15 rokov a pripravil si pre všetkých milovníkov a milovníčky balenia dvoch bestsellerov – párový vibrátor Sync 2 a intenzívny vibrátor Tango X. Objavte s touto úchvatnou dvojicou nezabudnuteľnú slasť!

    299 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Doteraz ste si vystačili so svojím prstom, ale teraz začínate mať pocit, že mu niečo trochu chýba? To niečo budú iste vibrácie! Tento mini vibrátor je vhodný ako prvá erotická hračka, ktorá nahradí váš prst alebo ako vibrátorik pre nenáročných. Skúste to s ním!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 842

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.