×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris

Položky 33 až 64 z celkom 84

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Chcete zažívať na svojich dobrodružných cestách aj dych vyrážajúce vzrušenie? Predstavujeme vášho nového spoločníka menom SONA 2 Travel od prestížnej značky Lelo. Je to drobný cestovný potešiteľ pre okamžitú orgazmickú pomoc, nech ste kdekoľvek. Doprajte si úchvatnú stimuláciu klitorisu, zážitok naplnenia rozkoší a slastí a útek k úplnej relaxácii vďaka legendárnym sonickým vlnám.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Zrodila sa nová hviezda medzi vibrátormi, volá sa Lily 3 as ňou môžete osláviť svoju sexualitu! Je vhodná pre všetky príležitosti, či už sólo alebo v páre a poteší váš exkluzívny cenou, ktorá je oslavou 20. výročia značky Lelo. Vyberte si z 10 výkonných vibračných nastavení a vychutnajte si diskrétne a nezabudnuteľné orgazmické zážitky!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Vidíte ten skvost? Táto do detailov premyslená, krásna a inovatívna hračka ukáže vášmu telu nové a príjemné pocity a zážitky. Innovation Twitch bude neuveriteľným spôsobom masírovať klitoris, zvýši prietok krvi a môže vám efektívne pomôcť aj proti vaginálnej suchosti. Má dva šikovné jazýčky a veľa stimulačných vrúbkov, ktoré priľnú ku klitorisu, budú vytvárať jemné sanie a vy sa tak dotknete tých najlepších vrcholov. Čítajte ďalej, je toho totiž viac!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Objavte nežné prstíky vibrátora Nymph a oddajte sa im. Budú maznať váš klitoris, až vám z toho prebehne mráz po chrbte. A až potom budete chcieť, vymeňte ho za druhý okrúhly koniec, ktorý svojimi vibráciami očarí aj vaše vnútorné body lásky. Jedinečný dizajn tejto hračky vás musel zaujať na prvý pohľad, tak nečakajte, doprajte si radosť a orgazmus ešte dnes!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Believer Iridescent Turquoise

    Kedy je ten najlepší čas začať objavovať svoju sexualitu a jej možnosti? Práve teraz! Predstavujeme vám Believera, prekrásny a šikovný stimulátor klitorisu, s ktorým okúsite orgazmy otriasajúce celým vašim telom. Jeho exkluzívny dizajn a patentovaná flapping funkcia tvorí dohromady bezkonkurenčnú erotickú hračku pre každodennú slasť!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Travel Purple

    Chcete zažívať na svojich dobrodružných cestách aj dech vyrážajúce vzrušenie? Predstavujeme vášho nového spoločníka menom SONA 2 Travel od prestížnej značky Lelo. Je to drobný cestovný potešiteľ pre okamžitú orgazmickú pomoc, nech ste kdekoľvek. Doprajte si úchvatnú stimuláciu klitorisu, zážitok naplnenia rozkoší a slastí a útek k úplnej relaxácii vďaka legendárnym sonickým vlnám.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantne čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Laya III Pro Soft Violet

    Túžite po rozkoši po celom tele? Toto je Laya, bude kĺzať po vašej pokožke a dotýkať sa vám svôdnymi vibráciami. Vnímajte ho klopajúce pohyby hlboko pod povrchom vašej kože a nechajte stúpať vzrušenie, kým nebudete pripravení explodovať.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Jedine s touto vibračnou a elektro-stimulačnou hračkou budete stonať slasťou kedykoľvek a kdekoľvek! Je to diskrétny potešiteľ, ktorý sa schová vo vašich nohavičkách, zatiaľ čo sa vy alebo váš náprotivok chopíte diaľkové ovládače a budete vyberať intenzitu nielen vibrácií, ale aj intenzívnych elektro-stimulačných pulzu. Kvapnite trochu lubrikantu na vodnej báze a vychutnajte si ešte silnejšie vnemy!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Dream Glow

    Chcete si nechať zdať sladké sny? Doprajte si pred zaspávam blažené potešenie a touto nádhernou hračkou ako z rozprávky. Poteší vás vzduchovými pulzáciami, ktoré spôsobujú to najlepšie vzrušenie klitorisu. Je to dizajnový skvost, ktorý sa bude vynímať na všetkom nočnom stolíku a jeho prvotriedny hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Union Violet

    Chcete pocítiť absolútnu potešenie hlboko vo vnútri vás? Pulse Union vám predvedie úchvatnú a návykovú cielenú stimuláciu presne na tom mieste, kde sa rodí skutočná blaženosť. Vyskúšajte, aké to je, keď v ruke držíte luxusnú erotickú hračku, ktorá zvodne saje o 5 režimoch. A čo viac? Pulse Union môžete spárovať s aplikáciou Svakom App a nechať si svoje vzrušenie diktovať na diaľku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Vezmite svoje orgazmické šťastie do svojich rúk s novou verziou obľúbenej hračky Lelo Nea 3! Je to drobný vibračný masér s pôvabným kvetinovým designom. Vylepšená nová verzia vám nabídne ešte širší rozsah vibrácií, rozmanitú intenzitu a vibračné vzory. Vychutnajte si vzrušujúce hrátky s Lelo Nea 3 v páre alebo sólo, vaša cesta za sexuálnym experimentovaním môže práve začať!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Mini Coco Red

    Malý potešiteľ pre vašu absolútnu slasť! Mini Coco do nášho e-shopu dorazil z Francúzska a nechýba mu tak typický francúzsky šarm. Postará sa o váš klitoris, ktorý prostredníctvom vzrušujúceho vákua bude vytvárať tlakové vlny simulujúce sánie o 10 úrovniach intenzity. Majte ho neustále pri sebe a doprajte si lahodné orgazmy do pár sekúnd kedykoľvek sa vám zachce!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Zoznámte sa s Duetom, pomerne malým vibrátorom, ktorý má z jednej strany drobné stimulačné vrúbky az druhej strany úplne hladký povrch. Slúžiť vám budete na vzrušujúce dráždenie vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, ale aj na plytké prieniky. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Váš nočný stolík volá po tejto luxusnej hračke Lelo x Diesel SONA Cruise, tiež ho počujete? Charakteristická žiarivá červená farba na ňom bude jednoducho a jednoducho vynímať. Ale dosť o vzhľade, je síce dôležitý, najmä v tejto červenej limitovanej edícii, ale funkcia je vždy najdôležitejšia!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator Green

    Ťažko sa vám ráno vstáva a väčšinou ešte niekoľkokrát odložíte budík? Nechajte sa zobudiť vzrušujúcimi vibraciami a užívajte si orgazmické vstávanie, ktoré si zamilujete! Magic Nyx je šikovný vibrátor do nohavičiek s ergonomickým dizajnom ovládateľný cez aplikáciu v telefóne, v ktorej si okrem nastavenia budíka budete užívať vytváranie vlastných vibračných režimov, ovládanie vibrácií na diaľku a ďalšie interaktívne funkcie!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Rotating Vulva Massager

    Luxusný odborník na váš najcitlivejší hotspot! Rotating Vulva Massage je na prvý pohľad úchvatný vibrátor s praktickým úchopom pre sólo alebo párové milostné hry. Do raja vás vezme jeho centrálne vibračné gule a tiež 5 malých guličiek, ktoré sú usporiadané okolo a zapúšťané do hodvábne mäkkého silikónu. Nechajte si vzrušivo pohladiť vulvu a hlavne klitoris.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Ravishing Clit Flicking Rose Pink

    Nechajte svoje potešenie rozkvitať s touto nádhernou ružovou ružou. Prekvapí vás svojimi príjemne pružnými okvetnými lístkami a mrštným jazykom, ktorý vás bude láskať o 9 vibračných režimoch od jemných až po divoké. Otočte ju a využite stonku na prenikanie, je ohybná, pekne sa tak prispôsobí vášmu telu a omámi vás tiež 9 vibračnými režimami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Dosiahnite veľkého O bez toho, aby ste museli pohnúť prstom! Ultimate Butterfly Strap-On vám ponúkne 10 explozívnych vibračných režimov, ktoré je možné ovládať pomocou praktického bezdrôtového diaľkového ovládania. Hrajte sa sólo alebo s partnerom, doma alebo vonku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vezmite svoje orgazmické šťastie do svojich rúk s novou verziou obľúbenej hračky Lelo Nea 3! Je to drobný vibračný masér s pôvabným kvetinovým designom. Vylepšená nová verzia vám ponúkne ešte širší rozsah vibrácií, rozmanitú intenzitu a vibračné vzory. Vychutnajte si vzrušujúce hrátky s Lelo Nea 3 v páre alebo sólo, vaša cesta za sexuálnym experimentovaním môže práve začať!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy True Indulgence Deep Teal

    Chcete mrštný jazýček alebo skôr vzrušujúce prieniky? S týmto vibrátorom si vychutnáte presne to, na čo budete mať práve chuť. Vyrobený je zo zamatovo hebkého silikónu a má dva použiteľné konce. Z jednej strany sa nachádza zmyselný jazýček pre perfektnú simuláciu orálneho sexu a druhá časť je určená na vnútornú stimuláciu G-bodu. Objavujte svoje telo a vzrušujúce potenciál, ktorý ukrýva.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Chcete zažiť skutočné nadšenie? Tak spozornite! Prestížna a celosvetovo obľúbená značka Svakom prichádza so svojou najnovšou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje táto hračka. A čo vám Pulse Pure ukáže? Bude to hlboké potešenie spôsobené cieleným saním, pri ktorom sa neubránite hlbokému stonaniu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Zoznámte sa s Amourom, pomerne malým vibrátorom so zakončením v tvare srdca, ktoré vám poskytne hravé a slastné pocity. Vlajúce srdiečko vás svojimi vibráciami zmyselne pošteká a pomôže vám k objavovaniu všetkých erotogénnych zón. Slúžiť vám budete na vzrušujúce dráždenie vonkajších citlivých miest ako je klitoris, semenníky alebo napríklad bradavky. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Suction Panty Teaser Purple

    Hľadáte spôsob, ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho vkĺzol tam, kde ho treba a tam účinne vykonával svoje poslanie. Je to perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Snívate o jemnom dotyku a pocite lietajúcich motýlikov v bruchu? Otouch Mushroom budete milovať! Je to veľmi príjemný masážny stimulátor, s ktorým budete objavovať svoju vášeň, kreativitu a hlavne neskutočne úžasné pocity. To si jednoducho nemôžete nechať ujsť.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    Chcete zažiť skutočné nadšenie? Tak spozornite! Prestížna a celosvetovo obľúbená značka Svakom prichádza so svojou najnovšou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje táto hračka. A čo vám Pulse Pure ukáže? Bude to hlboké potešenie spôsobené cieleným saním, pri ktorom sa neubránite hlbokému stonanie.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Heads Or Tails Blue

    Šťastný život ide ruka v ruke v sexuálnej spokojnosťou. Šťastný život si vyžaduje vzrušujúce potešenie. Šťastný život na vás čaká s touto úžasnou hračkou s 2 použiteľnými koncami! Z jednej strany to je vibrátor na stimuláciu G-bodu a zo strany druhej je to trojica masážnych prstov, ktoré rotujú a vibrujú v 9 rýchlostiach. Tak už nebuďte nešťastná.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve tento masážny prístroj, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Jeho flexibilný dizajn vám pohodlne padne do dlane a vy budete môcť razom zistiť, aké to je, keď sa vibrácie venujú vášmu klitorisu a okoliu. Chopte sa ovládače a skúmajte svoje potešenie!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Flicker Panty Teaser Pink

    Hľadáte spôsob, ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohacenú o technológiu Lock-N-Play. Bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho vkĺzol tam, kde ho treba a tam účinne vykonával svoje poslanie. Je to perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Zoznámte sa s Vitou, pomerne malým vibrátorom s okrúhlym zakončením, ktoré vám poskytne presné potešenie. Hodí sa na stimuláciu vonkajších citlivých miest ako je klitoris alebo napríklad bradavky, a vďaka ohybnému krku vám uľahčí manipuláciu a zacielenie. Nechajte sa potešiť intenzívnymi vibráciami a vychutnajte si dotyk hodvábne mäkkého silikónu lekárskej kvality.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 84

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.