×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris

Položky 65 až 96 z celkom 105

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • InToYou Ünihörn CherryRose Suction and Licking Tongues Clitoris Massager Red

    Ruža, s ktorou rozkvitnete blahom! Táto kvetinka premení váš intímny život a dopraje vám dvojité potešenie. Má pôvabný a elegantný tvar ruže a je ultra príjemná na dotyk. Poďte objaviť úžasné funkcie stimulujúcich jazýčkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Milujete tajomstvo? Táto intenzívne vibračná hračka sa schová vo vašich nohavičkách a zabudovaný zajačik sa postará o šťastie vášho klitorisu. Diaľkovým ovládaním si budete prepínať medzi 12 vibračnými režimami. Teda možno nebudete prepínať? Je na vás, či si ovládač necháte alebo ho zveríte svojmu partnerovi či partnerke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Seal You Soon Blue

    Táto hravá malá erotická hračka vám dopraje množstvo radostných okamihov! Satisfyer Seal You Soon je dokonalý rozkošný stimulátor s funkciou tlakových vĺn a perfektne sa hodí aj ako úplne prvá erotická hračka. Nechajte si rozmaznávať klitoris intenzívnymi tlakovými vlnami a dodatočnými vibráciami.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya The Bloom Pink

    Hovorí sa, že ženy milujú kvety. Tutu vibračnú kvetinku budú milovať zo všetkých najviac! Jej nádherný dizajn zaujme na prvý pohľad a jej zmyselné vibrácie tiahnuce sa z vrúbkovanej strednej časti vo vás vyvolajú vlny rozkoše. Doprajte svojmu klitorisu to najlepšie a užite si príjemný dotyk kvalitného silikónu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Teal

    Snívate o malom vzrušujúcom tajemstve? Tento kompaktný a diskrétny stimulátor klitorisu vyzerá zvonku ako rúž, avšak vo vnútri ukrýva pružný jazýček, ktorý svojimi hlbokými vibráciami prebudí vzrušenie v celom vašom tele. Je pevný a zároveň flexibilný a verte, že keď prijde tá chvíľa, kedy mu predstavíte svoj klitoris, nebudete stačiť lapať po dechu, ako budete vzrušením zvierať prestieradlo. Získajte potešenie a pozornosť, ktorú si zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Ravishing Rose Pulse Stim Red

    Milujete kvety? Váš klitoris tiež! Táto nádherná ruža prebudí jeho vzrušenie vďaka neuveriteľne zmyselnej pulznej funkcii, ktorá dokonale napodobňuje orálnu stimuláciu. Vyberte si z 10 úchvatných režimov a vychutnajte si nádherné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Your New Favourite Licking Vibrator Super Strong Yellow

    Odjakživa zo všetkého najviac milujete orálny sex a mrštné jazýčky? Tento dynamický žltý vibrátor má hneď 3 flexibilné hroty, ktoré perfektne nahradia aj ten najšikovnejší jazyk! Dráždiť vás budú kdekoľvek na tele, zoznámte ich s bradavkami, klitorisom aj so žaluďom. Vyberte si z 10 vibračných režimov a užite si rozmanité potešenie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Onax Double Pulse Stimulator with Strong Vibrating Tip Red

    Hľadáte univerzálnu hračku na rôzne príležitosti? Onax sa hodí na sólo hrátky aj párové vzrušenie! Má dva použiteľné konce a tiež dva výkonné motory. Z jednej strany je úžasne tenký na presné zacielenie na klitoris, bradavky alebo akékoľvek iné miesta. Z druhej strany ho môžete použiť vnútorne a vychutnať si 8 režimov pulzáciou cez strategicky umiestnený bod. Ktorú z funkcií skúsite ako prvú?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Temptation + App Pink

    Objavte revolúciu v oblasti potešenia s týmto úžasným stimulátorom klitorisu od Adrien Lastic. Je perfektný absolútne pre všetkých, ľahko sa používa a vďaka praktickému magnetu pekne drží na nohavičkách, a teda aj na svojom mieste. Vychutnajte si jeho vibrácie ovládateľné cez aplikáciu kedykoľvek a kdekoľvek!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Ring My Bell Vibrator Black

    Milujete prekvapenie? Táto elegantná hračka z kolekcie Playboy vás prekvapí svojimi úchvatnými schopnosťami. V hebkémsilikonovom tele sa totiž ukrýva motor so schopnosťou vibrácií a poklepávania. Vibrácie sú sústredené do špičky, ktorá sa pozrie za dvere vagíny, zatiaľ čo pulzujúca bod bude dráždiť klitoris. Pretiahnite prsty praktickým krúžkom a keď budete chcieť, prizvite k hrátkam aj partnera či partnerku.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ovation Applause Aqua

    Príjemné pocity a dokonalé potešenie kedykoľvek po ruke! Táto vkusná a štýlová hračka Ovation Applausevás pohltí svojim ergonomickým tvarom, ktorý bude obkresľovať vaše krivky a stimulovať všetky správne miesta. Prebuďte vo svojom tele vlny rozkoše vďaka 10 omamným vibračným režimom!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Thimble Sucking Vibrator Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto stimulátorom na prst! Má príjemný tvar pre pohodlnú manipuláciu a ponúkne vám omamnú funkciu sania pre klitoris a vibrácie, ktorými môžete zacieliť napríklad na G-bod.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Heartbeat Panty Vibe with Remote Black-Pink

    Zvýšte svoj tep a objavte potešenie kedykoľvek a kdekoľvek! Jedine Heartbeat Panty Vibe vám totiž umožní si diskrétne užívať vibrácie, nech ste kdekoľvek. Tento vibrátor sa vďaka silnému magnetu pripne na nohavičky, odkiaľ sa ani nepohne. Nechajte si ovládač vo svojej ruke alebo ho zverte svojmu náprotivku a nachystajte si to najviac vzrušujúce rande všetkých čias!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cloud Dancer Blue

    Satisfyer Cloud Dancer je skutočný krásavec: Jedinečný transparentný dizajn vnútorných mráčikov na hračke vnáša do vášho milovania nádych romantiky. A jeho dokonalé funkcie splnia každé vaše prianie. Ste pripravená plávať na obláčiku vášní s Cloud Dancerom?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cloud Dancer Unique Red

    Satisfyer Cloud Dancer je skutočný krasavec: Jedinečný transparentný dizajn vnútorných mráčikov na hračke vnáša do vášho milovania nádych romantiky. A jeho dokonalé funkcie splnia každé vaše prianie. Ste pripravená plavať na obláčiku vášní s Cloud Dancerom?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pixie Dust Mint-Pink

    Bezkontaktná stimulácia klitorisu v nádherne kúzelnom dizajne: Toto je Satisfyer Pixie Dust, najnovší člen rodiny stimulátorov Satisfyer Double Air Pulse. Tento praktický šikuly rozmaznáva váš klitoris bezkontaktnými tlakovými vlnami alebo intenzívnymi vibráciami – presne tak, ako si prajete.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Magnetic Panty Vibe with Remote Purple

    Nenechajte sa zmiasť malými rozmermi tejto hračky! Je to rozkošný vibrátor do nohavičiek na nekonečné škádlení a potešenie kedykoľvek a kdekoľvek. Disponuje silným magnetom av nohavičkách tak bude vždy držať na svojom mieste. Chopte sa ovládača a vyberte si z jeho 10 vibračných funkcií.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Euphoria Opal

    Euphoria je jediný vibrátor, ktorý vám dopraje skutočnú orgazmickú eufóriu! Má perfektný tvar, dych vyrážajúci výkon a vyrobený je zo zamatovo hladkého silikónu, ktorý bude vášmu telu maximálne príjemný. Koncová špička vám uľahčí zacielenie a vďaka jeho pružnosti, budú všetky hrátky maximálne pohodlné. Vyberte si zo 7 vibračných rýchlostí a vzorov dotknite sa neba!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ovation Acclaim Aqua

    Príjemné pocity a dokonalé potešenie kedykoľvek po ruke! Táto vkusná a štýlová hračka Ovation Acclaim vás pohltí svojim intenzívne pulzujúcim bodom a ergonomickým tvarom, ktorý bude obkresľovať vaše krivky a stimulovať všetky správne miesta. Prebuďte vo svojom tele vlny rozkoše vďaka 10 omamným režimom!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Pearl Pulse Duo Stimulator Fuchsia

    Chcete príjemné potešenie, kedykoľvek budete mať práve chuť sa uvoľniť a urobiť si dobre? Pearl Pulse je šikovná hračka, ktorá vás nikdy nesklame. Nie jednom konci má strategicky umiestnené rotujúce korálky, ktoré pohladia klitoris. Budete to mať radšej vírivo alebo skôr jemne? V každom prípade nezabudnite hračku otočiť a okúsiť aj zvodné vibrácie!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC Panty Vibrator Red

    Chcete sa vzrušovať kedykoľvek a kdekoľvek? Ukryte si do nohavičiek tohto potešiteľa a majte svoje sexi tajomstvo. Je dômyselne anatomicky tvarovaný a vďaka silnému magnetu na pripojenie sa z nohavičiek ani nepohne! Dráždiť bude klitoris aj celú vulvu, a to v takej intenzite, akú si zvolíte cez diaľkový ovládač.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Full Metal Love

    Jedna presná guľka pre vaše perfektné orgazmy! Práve si prezeráte výkonný vibrátor v tvare guľky so 7 omamnými vibračnými rýchlosťami vyrobený z kvalitnej zliatiny. Ľahko sa používa, jeho ovládanie je absolútne jednoduché a vďaka špicatému zúženému hrotu s ním pohodlne zacielite na všetky citlivé miesta. Vezmite si túto erotickú muníciu so sebou aj do kúpeľne, je totiž vodotesná!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy O-Sensual Rapture Twin Clitoral or Nipple Vibrator Black

    Túžia vaše citlivé miesta po pozornosti? Doprajte im vzrušujúce vibrácie s týmto všestranným vibrátorom s 2 flexibilnými uškami. Poláskať ním môžete klitoris alebo bradavky a vychutnať si tak cielenú stimuláciu 9 vibračných režimov o 4 rýchlostiach.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 10X Mini Wand with 3 Attachments

    Perfektná hračka na cesty! Táto maličká vibračná hlavička sa vám pohodlne zmestí do dlane a poskytne vám silné vibrácie. Nech už vaše kroky budú smerovať kamkoľvek, môžete ju mať neustále pri sebe. Nezaberie veľa miesta, ale jej vibrácie vás potešia rovnako ako funkcie bežne veľké hlavice! A čo viac, súčasťou balenia sú aj 3 šikovné nástavce.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm 10X Wild Rose Pink Silicone Suction Clit Stimulator Pink

    Zbožňujete kvety? Kolekcia Bloomgasm vychádza z pôvabných tvarov tých najkrajších kvetov a ponúka tie najlepšie vzrušujúce funkcie. Táto ružová ruža poteší vaše oko aj klitoris. Plyšovo silikónové okvetné lístky vo svojom strede ukrývajú okrúhly otvor, ktorý bude zmyselne nasávať váš klitoris a vy sa budete vznášať blahom.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 105

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.