×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na prostatu bezdrôtový

Položky 33 až 64 z celkom 96

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto stimulátorom prostaty a hrádze! Má príjemný tvar pre pohodlné zacielenie na P-bod a textúrovanú časť na vonkajšom ramene pre dráždenie hrádze. Jeho funkcia sa pohodlne volí cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete nechať alebo zveriť svojmu protivníku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Nafukovací silikónový vibrátor, ktorý vám ukáže nové výšiny potešenia! Prispôsobíte si ho svojim fantáziám a pomocou diaľkového ovládača budete prepínať medzi 7 režimami nafukovania a vibrácií. Naplňte svoju vagínu alebo konečník potešením a nechajte Ultimate Expand, aby sa venoval aj klitorisu alebo hrádzi.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Ružový stimulátor prostaty Marley dokonale rozumie kontúram vášho tela. Bude ho príjemne kopírovať, padne vám do zadočku ako uliaty a bude vás tam neuveriteľne dráždiť vibráciami.. Jeho flexibilný dizajn má mierne zakrivenú realistickú hlavu, pohodlne sa zavádza a príjemne stimuluje. Objavte jeho kúzlo a užite si funkciu zahrievania.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom drobného koráliku. A chcete ešte niečo viac? Pre 10x P sa pre vás tiež rozvibruje a to v takej rýchlosti, ktorú si vyberiete skrz diaľkový ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladkaná úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? P-Bender môžete ohnúť do ľubovoľnej polohy a na svoje si príde aj vaša hrádza, a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš náprotivok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si poďte užiť zmyselné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je váš anál trochu smutný? Naplňte ho a rozmaznávajte svoju dierku vibráciami nielen zvonku, ale aj zvnútra. Stimulátor prostaty 10x P-Flexer disponuje diaľkovým ovládačom, kde si vyberiete z 3 vibračných rýchlostí a 7 pulzujúcich vzorov, v rytme ktorých sa rozozvučia hneď 2 motory. Ohybný krk sa prispôsobí vašim proporciám a vy už nemusíte nad ničím váhať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Zmyselná silikónová hračka pre absolútne potešenie vo vašom análi i pre vašu prostatu! Disponuje elegantným diaľkovým ovládačom pripomínajúcim hodinky a ponúkne vám 12 výkonných vibračných funkcií s intenzívnymi synchronizovanými rotačnými a prirážajúcimi funkciami s 2 výkonnými motormi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Trafte sa do čierneho a užite si úplne presné potešenie! Ikonický Rude-Boy Xtreme je tu pre vašu hlbokú slasť z intenzívnej stimulácie prostaty a hrádze. Je vyladený k úplnej dokonalosti, je výkonný, obsahuje dva nezávislé motory, je pohodlný a prispôsobí sa vášmu telu. Tak chopte sa ovládaču a urobte dobre sebe alebo svojmu partnerovi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Chcete si dopriať úžasnú dlho stimuláciu? S týmto stimulátorom prostaty na praktickom postroji si budete môcť vychutnávať škádlení zadných vrátok pokojne celé dni! Stimulátor ako taký je vyrobený z prémiového silikónu a hodí sa aj pre úplných začiatočníkov. Zakrivený tvar príjemne dosiahne na prostatu a bude na nej vyvíjať vzrušujúci tlak. Vďaka tenkému hrotu sa navyše ľahko zavádza a keď pridáte kvapku lubrikačného gélu, pôjde to ako po masle.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš protějšok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si pojďte užíť smyslné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Majte prostatu pod kontrolou! Tento láskyplný stimulátor menom Solstice sa ovláda cez aplikáciu v mobile a poteší vás nielen svojou inteligentnou technológiou, ale tiež ergonomickým tvarom. Jeho silný motor, ukrytý v silikónovom tele, rozvibrujú prednastavené režimy, hudba, hlas či vaše vlastnoručne kreslené vzorce. Poďte do toho, poďte si hrať!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Análna zábava osamote i s partnerom! Tento vibračný análny stimulátor vás očarí svojím tvarom, ktorý dokonale zamieri na citlivú prostatu, a tiež odnímateľnou silnou prísavkou. Pomocou diaľkového ovládača si vyberiete z 10 vibračných režimov a užívajte si ich kdekoľvek budete chcieť, pokojne aj vo vani alebo v sprche, Wall Banger P-Spot je totiž vodotesný.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nie je nič tak sexi ako súčasná stimulácia penisu a prostaty. A presne to vám prinesie aj táto hračka! Tešiť vás bude kombináciou vibrácií a tepla a jej tvar je navrhnutý tak, aby úplne presne dosiahol na vašu prostatu a vyhrievaným hrotom stimuloval P-bod. Vibrácie si užije i penis skrz textúrovaný krúžok a vy to celé budete ovládať cez ovládač. Alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Prostate Pro

    Hľadáte stimulátor prostaty, ktorý bude kvalitný, presný a intenzívny? Tento od Bathmate je navrhnutý s ohľadom na ergonómiu a potešenie. Dosiahnete s ním extra silných orgazmov a zmení váš pohľad na mužské vyvrcholenie. Objavte viac!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je váš análik pripravený na poriadne vzrušenie? Táto hračka s ním poriadne otrasie! Jeho krk obsahuje koráliky, ktoré spoločne s vibráciami splnia všetky vaše vnútorné túžby. Zúžená špička vám uľahčí zavádzanie a tiež pohodlne zacieli na citlivú prostatu. Objavte radosť a užívajte si ju naplno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iker Black

    Lákajú vás nové slastné výšiny a hľadáte kvalitnú a modernú hračku, ktorá by poláskala vašu prostatu? Iker od prestížnej značky Svakom rozhodne stojí za vašu pozornosť! Ponúkne vám 7 vibračných režimov, možnosť ovládanie cez aplikáciu, 2 motory a revolučné orgazmy. Na túto ponuku sa nedá povedať nie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najpresnejšia a najvzrušujúcejšia stimulácia prostaty! Cieľom tejto hračky je vaša prostata, ktorú poláska dvojrotačný hriadeľ s motorom, ktorý vás ohromí svojou silou. Vychutnajte si duálne pocity, stimulátor hrádze totiž využíva technológiou air suction, ktorá vás dostane do kolien vďaka najintenzívnejším pôžitkom!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus THRUST Remote Control Thrusting Prostate Massager Black

    Milujete luxus a chcete pre seba a svoje citlivé miesta len to najlepšie? Tak to chcete Nexus! Je to najluxusnejšia značka, čo sa týka erotických pomôcok na stimuláciu prostaty a my za to dáme ruku do ohňa. Do Nexus rodiny patrí aj tento prirážajúci a vibrujúci masážny prístroj na potešenie prostaty na diaľkové ovládanie.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Čo sa stane, až táto pomôcka začne klopkať na váš P-bod alebo prostatu? Začnete sa vznášať na vlnách neuveriteľného orgazmu. Tap It je pevný vibrátor na prostatu s vyskakujúcim tlačidlom vo svojej špičke, ktorý bol navrhnutý tak, aby simuloval klopkanie prstom. A to nie je všetko! Okrem vzrušujúceho klopania na prostatu vie tap It tiež vibrovať a to dokonca pod vodou, pretože je vodotesný.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Túži vaša prostata po šikovnom a elegantnom stimulátore? Nalone bude tým pravým! Je vyrobený z mäkkého silikónu a má textúrovaný povrch, ktorý si zamilujete pre jeho stimulačné schopnosti. A čo ďalej? Tiež masáž hrádze vďaka dolnému ramienku, 2 motorom, 7 vibračným nastaveniam a diaľkovému ovládaču.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Premýšľate, aké by to asi bolo začať dychberúci orgazmus skrz stimuláciu vašej prostaty? Tak prestaňte iba premýšľať a nechajte tento stimulátor konať. Jeho ergonomický tvar do vás zapadne ako uliaty a jeho duálny motor sa postará ako o stimuláciu prostaty, tak hrádze. Úroveň vibrácií si budete určovať cez ovládač s dosahom až 10 metrov. Nenechávajte svoju prostatu príliš dlho čakať!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s technológiou prirážania, z ktorej sa vaša prostata zblázni od vzrušenia. A to nie je všetko, tento stimulátor vás bude dráždiť duálne, pretože bez povšimnutia nenechá ani hrádzu. Užite si uspokojivé pôžitky novej úrovne!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Obyčajné stimulátory prostaty vám už dávno nestačia? Je na čase objaviť, čo všetko dokáže Nexus Boost s nafukovacou špičkou, vďaka ktorej si prispôsobíte tlak na prostatu počas hrania. Ukrýva v sebe hneď dva výkonné motory so 6 rôznymi nastaveniami vibrácií na stimuláciu prostaty i hrádze. Chopte sa diaľkového ovládača a poďte na to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nie je novinkou, že prostata je zdrojom nekonečných orgazmov, lebo je nabitá tisíckami nervových zakončení! Stimulátor Optimate zasiahne presne toto citlivé miesto a bude ho láskať jedným zo 7 vibračných vzorcov. Užite si komfortný dizajn tejto hračky, pohodlné diaľkové ovládanie a podporte svoje sexuálne zdravie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Chcite niečo lepšie než priemerný análny kolík! Lumen ponúka nové zážitky pre všetkých, ktorí sa neboja premeniť svoju spálňu na javisko. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu s technológiou Velvet Wave, čo je polstrovaný textúrovaný silikón, ktorý prináša ako pohodlie, tak blažené potešenie. Bude hviezdou vašej show, a to nielen vďaka koncovému diamantovému svetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Láka vás kombinácia inovácie a zmyselnosti? Predstavujeme kolekciu luxusných erotických hračiek Viotec s jedinečnou technológiou, ktorá spočíva v tom, že jednoduchým prejdením prstom po displeji telefónu si bez námahy zvýšite alebo znížite intenzitu. Patrí sem aj tento príjemne mäkký stimulátor prostaty Loyte s 9+5 úrovňami vibrácií. Spárujte ho s aplikáciou v telefóne a objavte šikovné interaktívne prostredie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    O čom asi sníva vaša prostata? Jej túžby preskúmate s týmto stimulátorom menom Mustang! Objavujte jeho funkcie osamote alebo so svojím náprotivkom. Mužský bod G by si žiada pozornosť, za ktorú sa vám odmení dych vyrážajúcimi orgazmami!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 96

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.