×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy viac ako 35 cm

Položky 97 až 128 z celkom 200

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream King Cock 15" Cock with Balls Black

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Japanese Silk Rope - Bondážne lano Čierna 61m

    Fetish Fantasy Japanese Silk Rope - Bondážne lano čierne - milostné lano v čiernej farbe z príjemného, ​​bavlneného materiálu, ktorý drží a nešmýka sa.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Double Whammy Purple

    Dvojité, flexibilné, veselo farebné a dlhé, také je toto dildo z kolekcie Classix od značky Pipedream. Je pevné, ale zároveň mäkké s 2 koncami, ideálne je teda na hrátky v páre alebo na dvojitú penetráciu. Ľahko sa čistí a vďaka jeho pružnosti sa s ním hravo dostanete presne tam, kam potrebujete.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Bondage Set

    Postroj na dokonalé bondage hrátky! Sexy obojok, putá, retiazky, karabínky, rôzne možnosti využitia a kvalitné spracovanie, čo viac si priať? Obojok aj putá sú vyrobené z kože, majú nastaviteľnú dĺžku a výborne sa vám preto prispôsobia.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    Upevnite svojho partnera do sexy hog-tie polohy, ktorú si obaja užijete s týmto premysleným pripútavacím systémom.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash - Silikónový obojok s vodítkom Čierna

    Obzeráte sa po kvalitnej, pohodlnej a estetickej vôdzke s obojkom za priaznivú cenu? Tak to vás iste zaujme tento jedinečný silikónový obojok s retiazkovou vôdzkou od značky Bad Kitty. Vôdzka je zakončená praktickou páskou na ruku, vďaka ktorej vám váš otrok len tak neutečie.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 039 Extra Long Flesh 50cm

    Prahnete po niečom dlhom? Toto dildo s dĺžkou 50 cm má hladký povrch a dostane sa až do vašich hlbokých útrob. Vďaka silnej prísavke ho pohodlne pripevníte napríklad na dlaždičky alebo na vaňu a kvalitný tzv. Liquid silikón si obľúbite pre jeho pružnosť a zdravotnú nezávadnosť. Radujte sa z nových pôžitkov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 38

    Elegantný, prvotriedny, ručne robený, so zameraním na detail a jeho sklenená rukoväť vám vyrazí dych svojou ojedinelosťou a hladkým povrchom. Je vyrobený z hypoalergénneho skla a úplne bezpečný.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Objavte dvojitú penetráciu, o ktorej sa vám ani nesnívalo! Orgasmis Double Do je jedinečné dvojité dildo a šikovný vibrátor v jednom! Má dva rôzne konce a motory, ktoré vám zaistia vibrácie v 9 režimoch na jednej strane a vzrušujúce prirážanie opäť v 9 režimoch na strane druhej. Vyskúšajte, ako je dildo úžasne ohybné a pohrajte sa s ním podľa svojich predstáv!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 039 Extra Long Black 50cm

    Prahnete po niečom dlhom? Toto dildo s dĺžkou 30 cm má hladký povrch a dostane sa až do vašich hlbokých útrob. Vďaka silnej prísavke ho pohodlne pripevníte napríklad na dlaždičky alebo na vaňu a kvalitný tzv. Liquid silikón si obľúbite pre jeho pružnosť a zdravotnú nezávadnosť. Radujte sa z nových pôžitkov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Toto dildo Steel Double Header vám vďaka svojmu miernemu zakriveniu nachystá extrémne príjemné zážitky! Jeho ergonomický design si zamilujete rovnako ako novú úroveň elegancie, ktoré dildo predstavuje. Vychutnajte si ho osamote aj v páre!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dark Magic Ramp Wedge Inflatable Cushion with Cuffs Black

    Oživiť? Podporiť? Zintenzívniť? Pripútať? Podložiť? Tento tmavý čarovný vankúš nafúknete behom sekundy. Počas ďalšej sekundy k nemu pripevníte putá a do nich uložíte ruky vášho náprotivku. Tvar podložky je premyslený a vhodný predovšetkým pre polohu, kedy je on dole a ona hore, vyskúšať však môžete čokoľvek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Pink

    Zaslúži si vaše maznavé mačiatko darček? Za tento obojok sa k vám bude ešte viac túliť! Je nežne ružový a zdobí ho roztomilá mašlička s rolničkou. Vyrobený je z odolnej a pohodlnej PU kože, tak na nič nečakajte a nasaďte ho svojmu submisívnemu mačiatku na krk!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Fox Tail Buttplug Silver - Análny kolíček s líščím chvostíkom Strieborná

    Tento análny kolík je pripravený na vypustenie skrytého zvieraťa! Hebučký chvostík zaujme vášho partnera na prvý pohľad. Kolík je vhodný pre začiatočníkov, aj pokročilých hráčov.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Red

    S týmto super mäkkým japonským bavlneným lanom nemusíte byť odborníkom, aby ste si užili potešenie z bondage hry v japonskom štýle! Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú svojmu partnerovi iba zviazať ruky a nohy, ale zároveň je dostatočne dlhé a odolné. Zapojte sa do umenia povrazov v štýle shibari.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Deep XL

    Dildo "Goldplay" pre vaše obľúbené hlboké hrátky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 73 Glow in the Dark

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Lumino Play Double Dildo 14.5"

    Kvalitné dildo Lumino ponúka množstvo vzrušujúcej zábavy po zhasnutí svetiel. Je totiž napustené netoxickým svietiacim práškom a po zotmení vydáva viditeľné modré svetlo. Dildo je vyrobené z TPE materiálov, ktoré je možné bezpečne používať a sú cenovo dostupné. Bez ohľadu na to, či vás čaká vaginálny alebo análny prienik, toto dildo v tme vám zaručene prinesie nezabudnuteľnú noc plnú vášne.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture Collar & Leash

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte ten pravý obojok s vôdzkou? Bondage Couture si zamilujete! Obojok aj vôdzka sú vyrobené z prvotriednych materiálov a majú prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantný kúsok. Nechajte si ich vaším náprotivkom nasadiť a dovoľte mu, aby stal vaším pánom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Nipple to Clit Tweezer Clamp Set

    Prepojte svoje najcitlivejšie oblasti pomocou unikátnych svoriek s koncami potiahnutými vinylom.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Whip 2040328

    Masívny kožený bič najvyššej kvality s rukoväťou z ušľachtilej ocele.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Ružová

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Mini Flogger Black

    Nastáva čas trestania a odmien a tento bič v štýle pokarhaní je must have! Vyrobený je z imitácie kože a je dokonalým doplnkom pre dominantné / submisívne hry. Rukoväť je zakončená pútkom, ktoré bude pohodlne držať okolo zápästia a povrázky sú 15 cm dlhé, takže váš náprotivok dostane presne to, čo si zaslúži - jemné hladenie alebo tvrdé trestanie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Daddy Sensa Feel 14 Inch Brown

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na dlaždičky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Pink

    S týmto super mäkkým japonským bavlneným lanom nemusíte byť odborníkom, aby ste si užili potešenie z bondage hry v japonskom štýle! Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú svojmu partnerovi iba zviazať ruky a nohy, ale zároveň je dostatočne dlhé a odolné. Zapojte sa do umenia povrazov v štýle shibari.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Anal Beads Large Black

    Extra dlhá dĺžka a dokonalé vzrušenie pri zavádzaní i vyberaní, také sú tieto análne guľôčky od značky Blush. Vyrobené sú z hodvábne hladkého Ultrasilk silikónu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Pohrajte sa s nimi a objavte nové pocity prameniace zo zväčšujúcej sa veľkosti jednotlivých guľôčok!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Double Header 18" Veined - Obojstranné dildo 46cm Telová

    Double Header Dong je kvalitné, čierne, obojstranné dildo vyrobené z PVC s antibakteriálnou prísadou Sil-A-Gel. Užite si vašu novú hračku sami, alebo sa rozdeľte s partnerom, dĺžka 46 cm je dostačujúca pre oboch.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Double Whammy Pink

    Dvojité, flexibilné, veselo farebné a dlhé, také je toto dildo z kolekcie Classix od značky Pipedream. Je pevné, ale zároveň mäkké a má 2 konce, ideálne je teda pre hrátky v páre alebo na dvojitú penetráciu. Ľahko sa čistí a vďaka jeho pružnosti sa s ním hravo dostanete presne tam, kam potrebujete.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr.Skin 18 Inch Double Dildo Mocha

    Pustite doktora dovnútra! Toto dvojité dildo s vami bude skúmať vzrušenie hlbokých aj partnerských hrátok. Vychutnávajte si jeho dĺžku alebo oba konce zároveň. Dokonale vytvarované detaily v podobe žaluďov a žiliek v kombinácii s mäkkým povrchom a pevným jadrom pôsobia super realisticky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Daddy Sensa Feel 14 Inch Flesh

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na dlaždičky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Fox Tail Buttplug Black - Análny kolíček s líščím chvostíkom Čierna

    Tento análny kolík je pripravený na vypustenie skrytého zvieraťa! Hebký chvostík zaujme vášho partnera na prvý pohľad. Kolík je vhodný pre začiatočníkov, aj pokročilých hráčov.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Board

    Bolesť, pokora, očarujúce zážitky. Obmedzenie slobody, poslušnosť, nezabudnuteľný orgazmus. Chcete to? Chcete si splniť aj tie najtajnejšie sny a užiť si o niečo drsnejšie radovánky kedykoľvek a kdekoľvek? Bondage Board so všetkými svojimi doplnkami vdýchne život všetkým vašim fantáziám! Navyše je praktický aj na cesty, vždy pripravený, pevný, pohodlný a multifunkčný. Tak sa nechajte zviazať a podľahnite ...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 200

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.